Dodaj do ulubionych

W Stanach 30 lat za począka, dożywocie za

11.10.07, 17:37
oplucie policjanta, ciekawe ile w USA daliby za takie coś
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4568627.html
Borys wdarła się na komisariat i zaczęła ubliżać milicjantom, w Stanach
napewno nie skończyłoby się zaledwie na grzywnie i 10 dniach aresztu.
I gdzie tu jest demokracja a gdzie totalitaryzm??
Obserwuj wątek
    • gieroy_asfalta Re: W Stanach 30 lat za począka, dożywocie za 11.10.07, 21:49
      a co , lewizno, złodziej ci bratem.
      • polski_francuz Tomson, tomson 11.10.07, 21:58
        jestes inteligentny chlop mimo pozorow i wiesz co jest grane. Borysowa gra na
        oburzenie Europy a Lukaszenka - zopa gra na zachowanie wladzy bo on juz nigdzie
        nie pasuje.

Jedna rzecz mi sie podoba na Bialorusi (moja sp. Babcia z tamtych okolic).
        Karaja za przeklenstwa.

Trzeba by Jarkowi i jego siepaczowi podszepnac, bo te k...wy i inne przeklenstwa
        na ulicach Polski mnie denerwuja:)

Pozdro

PF

• tornson Ja nie chcę prozachodniej Białorusi 12.10.07, 13:16
          bo Milinkiewicz to coś pomiędzy Tuskiem a Kaczorem, a drugiego takiego
          wstecznika jak Polska Unii Europejskiej nie trzeba. Najlepsza dla Białorusi
          byłaby unia z Rosją, czego zresztą chce większość społeczeństwa, ale niestety
          nie chce tego sam Łukaszenko. Jednak udający demokratów zachód (głownie USA i
          ich wasale, po części nawet naiwna UE) ma zamiar zorganizować antydemokratyczne
          chece na kształt tych kolorowych rewolucji i zaprowadzić do władzy ludzi którzy
          realnie nie mają żadnego poparcia. Dlatego od kolorowej rewolucji wolę już
          Łukaszenkę.
      • tornson Ten wyrok zrobił z drobnego złodziejaszka bandytę. 12.10.07, 13:23
        Więzienie całkiem go skrzywi, a na drugi raz wiedząc co mu grozi zabije byle nie
        dać się złapać. Inni złodzieje dowiadując sie o tym też prędzej zabiją niż
        pozwolą by ktoś ich złapał czy zobaczył ich twarz i uszedł z życiem. I w ten
        sposób z drobnych złodziejaszków których można jeszcze naprostować, usacka dzicz
        robi zwyrodniałych bandytów. Pogratulować, pogratulować waszego syfiastego państwa!
        • gieroy_asfalta Re: Ten wyrok zrobił z drobnego złodziejaszka ban 12.10.07, 15:14
          lewizno tępa:
          nie za pączka, a za recydywę, i nie za kradzież , a za rozbój
          (przemoc wobec sprzedawczyni). Szumowina dostał szansę na poprawę i
          to olał, wiec teraz zapłaci.
          • tornson Pogarda i nienawiść do ludzi, to charakteryzuje 12.10.07, 16:57
            Amerykę, dlatego takie zgenerowanie i taki bandytyzm w tym waszym zdebilałym
            totalitarnym kraju. Możesz sobie gruchę zwalić że kolejna ofiary zdebilenia
            zwanego "zero tolerancji" dostała długoletni wyrok, ale każda taka ofiara hoduje
            coraz więcej degeneratów i któryś z nich może w końcu odstrzelić twój durny łeb
            za puszkę coli czy inną pierdołę.
            • gieroy_asfalta Re: Pogarda i nienawiść do ludzi, to charakteryzu 13.10.07, 12:31
              sam sobie przeczysz. Nielogiczne, jak to u lewizny.
              Recydywista w puszczce nie zrobi mi nic złego.
    • rzewuski1 Re: W Stanach 30 lat za począka, dożywocie za 11.10.07, 21:55
      co najmniej 10 lat
      ma szczescie ze to USA tylko Białorus
    • j-k fakt, ze dzisiaj w Rosji to demokracja :))) 11.10.07, 21:56
      mozesz zrzucic tam Milicjantowi czapke z glowy ,
      sypniesz mu jedyne 50 baksow (zielonych) i nie ma sprawy...

fakt, takiej wolnosci (do brania zielonych)
      to w Rosji nigdy nie bylo :)))
      • tornson Pisz na temat Jasiu albo się nie wtrącaj. 12.10.07, 13:17
        Dobrze wiesz że akurat na Białorusi o łapuwkach nie ma wogóle mowy, pod tym
        względem to zupełenie inny kraj niż Ukraina i Rosja.
        • j-k Nie wiem. 12.10.07, 18:10
          Co prawda, gdy przejezdzalem przez Bialorus samochodem, to lapowek
          nikt ode nie nie wymuszal (co sie zdarzalo w Rosji), lecz nie badz
          tego generalnie taki pewien.
          Pensje milicjantow na Bialorusi sa podobne do rosyjskich.
    • rzewuski1 Re: W Stanach 30 lat za począka, dożywocie za 12.10.07, 13:05
      Nie zapalisz już nawet we własnym mieszkaniu

To chyba jedyne takie miasto na świecie. W Belmont w Kalifornii
      zakazano palenia tytoniu wszędzie, poza domkami jednorodzinnymi. A
      to oznacza, że nawet we własnym mieszkaniu zapalić można tylko za
      zgodą sąsiadów.
      www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=98&ShowArticleId=63763
      • tornson Sam jestem przeciwnikiem palenia w miejscah 12.10.07, 13:19
        publicznych, ale to już totalne przegięcie. Żeby władza wchodziła ludziom z
        buciorami do mieszkania, to już totalne przegięcie, kto jeszcze uwierzy w
        bajeczki że USA to kraj demokratyczny.
        • felusiak1 Re: Sam jestem przeciwnikiem palenia w miejscah 12.10.07, 16:10
          Ale wiesz tomson, władza w Waszyngtonie nie ma wiele do powiedzenia
          w pipidówce i co ma palenie do demokracji? Pisze to jako doświadczony palacz.
          • tornson Re: Sam jestem przeciwnikiem palenia w miejscah 12.10.07, 16:58
            felusiak1 napisał:

> Ale wiesz tomson, władza w Waszyngtonie nie ma wiele do powiedzenia
            > w pipidówce i co ma palenie do demokracji? Pisze to jako doświadczony palacz.
            Nie chodzi mi o palenie, tylko o to że władza wchodzi z buciorami do czyjegoś
            prywatnego mieszkania.
            • hubert100 Re: Sam jestem przeciwnikiem palenia w miejscah 12.10.07, 18:01
              A jak sie nazywaja "lapowki " w USA?? Bo tam jest "inny system" tam
              sie "przewala" nie "kilka baksow" a Miliardy dolarow.
            • felusiak1 Re: Sam jestem przeciwnikiem palenia w miejscah 13.10.07, 04:28
              A to podziękuj Waxmanowi za to, ale pewnie nie wiesz o czym mówię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka