maniekxxx 20.07.03, 19:32 www.polonica.net/TowarzyszeZydzi.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: U Re: towarzysze -ZYDZI IP: *.75.0.159.Dial1.Boston1.Level3.net 20.07.03, 19:48 maniekxxx napisał: > <a href="www.polonica.net/TowarzyszeZydzi.htm"target="_b lank">www.polonica.net/TowarzyszeZydzi.htm</a> Nie-do-wiary!!!!!!!!!!I po tym okresie wszawicy Polska ma w ziadzie pokolenie tamtej.Glupota,czy rozpad narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: towarzysze -ZYDZI IP: *.mco.bellsouth.net 20.07.03, 20:32 Gość portalu: U napisał(a): > maniekxxx napisał: > > > <a > href="<a href="http://www.polonica.net/TowarzyszeZydzi.htm"target="_b"target="_blank">ww w.polonica.net/TowarzyszeZydzi.htm"target="_b</a> > lank">www.polonica.net/TowarzyszeZydzi.htm</a> > > > > > > > Nie-do-wiary!!!!!!!!!!I po tym okresie wszawicy Polska ma > w ziadzie pokolenie tamtej.Glupota,czy rozpad narodu? >> Niestety polityka swiatowa to polityka inspirowana przez zydowski element. Polacy zamkneli oczy, uszy i nabawili sie swoistej amnezji, jezeli chodzi o nasza historie i tragiczne doswiadczenia z zydostwem. Sadze ze jest to wynikiem wykorzystywania przez zydow i grania na uczuciach ludzkich. Zydzi, ktorzy zadnych uczuc ludzkich nie posiadaja, doskonale manipuluja nimi u innych. Podobnie jak tylko zydowskim gesheftem jest Holokaust, ktory byl planowany i finansowany przez zydow. Zydostwo to zimne i cyniczne monstrum, ktore to wyciaga korzysci z kazdej ludzkiej mizerii. Niestety, jak samo to forum ukazuje, zydostwo potrafi oglupic i zagluszyc, cokolwiek sie budzi w czlowieku, a co jest buntem przeciwko ich panowaniu. No i oglupieni zydowska propaganda, staja sie ...bojownikami dla ich niecnych celow. Typowy przyklad prania mozgownic. Odpowiedz Link Zgłoś
goral11 -ZYDZI 20.07.03, 20:36 żydzi żydzi żydzi żydzi żydzi nadchodzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brennton AhmeD, myslalem, ze szanujesz polskie obyczaje 20.07.03, 20:46 i ze taki przyszywany "polacke" ja ty, to lezy pokotem w kosciele i zazywa ciszy niedzielnej. Sladem "Nowego Dziennika". A tu po raz kolejny pokazujesz, ze polskie obyczaje sa ci obce. Saddam z podziemia i ambasada arabistanu podwoili ci stawke za plucie i wylewanie pomyl tym forum? nawet w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Szanujac polskie obyczaje... IP: *.mco.bellsouth.net 20.07.03, 21:07 brennton napisał: > i ze taki przyszywany "polacke" ja ty, to lezy pokotem w kosciele > i zazywa ciszy niedzielnej. > Sladem "Nowego Dziennika". > > A tu po raz kolejny pokazujesz, ze polskie obyczaje sa ci obce. > > Saddam z podziemia i ambasada arabistanu podwoili ci stawke > za plucie i wylewanie pomyl tym forum? > nawet w niedziele? >>... w dalszych przypadkach...'myslenia', czy innego kataru, polecam tobie stare zydowskie lekarstwo rodem z Talmudu: >>Gittin 69b. To heal the disease of pleurisy ("catarrh") a Jew should "take the excrement of a white dog and knead it with balsam, but if he can possibly avoid it he should not eat the dog's excrement as it loosens the limbs." Odpowiedz Link Zgłoś
brennton A.D. pisalem ci juz , ze nie jestem Zydem 20.07.03, 21:13 tylko normalnym warszawiakiem. leczenia potrzebujesz raczej Ty. polecam, jakies dobre piwko w niedziele. odwiedziny w przybytku lekkich uciech. ewentualnie, praca w ogrodzie. jest tyle przyjemnych form spedzenia czasu. popatrz, bylem dzisiaj nad Zalewem Zegrzynskim i nie widzialem ani Zyda ani Araba. Odpowiedz Link Zgłoś
goral11 Re: A.D. pisalem ci juz , ze nie jestem Zydem 20.07.03, 21:35 żydz żydzi żydzi nadchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 20.07.03, 21:40 brennton napisał: > tylko normalnym warszawiakiem. > leczenia potrzebujesz raczej Ty. > > polecam, jakies dobre piwko w niedziele. > odwiedziny w przybytku lekkich uciech. > ewentualnie, praca w ogrodzie. > > jest tyle przyjemnych form spedzenia czasu. > > popatrz, bylem dzisiaj nad Zalewem Zegrzynskim > i nie widzialem ani Zyda ani Araba. >>Typowe drobnomieszczanskie rozrywki... Mam taki, mniejszy 'zalew' gdzies z 15 m od moich okien, z zolwiami i kilkoma aligatorami oczekujacymi jakiegos kaska twojego rodzaju... No a z drugiej strony domu, koniki dla zabawy. Choc goraco jest, to sie pokazuja rozne czaple, zurawie, kaczuszki (wood ducks) tak sliczne, ze tylko w zoo mozesz takie tam ogladac. Wczoraj na pastwisku bylo stado indykow, pewnie z malymi, ale w trawie nie byly widoczne. Jest sporo nowych nor z ladowymi zolwiami(tortoise), ktore sa pod ochrona. Sokol zjadal wewiorke wlasnie opodal okna, a bieliki lowia ryby co chwile, bo jest ich kilka... Zydow nie ma i nie czuje ich nawet pod wiatr... >> Piszesz ze zydem nie jestes, ale jaka to roznica? Pomijajac fakt ze wdychasz ich za kazdym otworzeniem okien, jak to pisales, to umysl twoj sluzy zydom tak doskonale, jak doskonale zydzi go zapeklowali, czy tez, jezeli tak wolisz - wyprali. Dla Polski jestes daleko grozniejszy i szkodliwszy od zyda, po ktorym wiadomo, czego przykrego sie spodziewac. Natomiast ty starasz sie zacierac Polska historie i to wszystko, co powinnismy sie nauczyc o naszych zaprzysiezonych wrogach, ktprzy pasozytowali na organizmie Polski i na Polakach nieomal od zarania Naszej historii. Chcesz oklamywac innych, jak i siebie samego oklamujesz. Najprawdopodobniej jestes sfrustrowany ze nie jestes drugiej kategorii obywatelem Judeopolonii, czy tez swojego rodzaju ...Palestynczykiem, bo to bylo celem zydostwa, starajacego sie usilnie o stworzenie swojego panstwa na terenach Polski. Moje serdeczne wspolczucie, zydowski lokaju.... Odpowiedz Link Zgłoś
brennton wrazliwosc na uroki przyrody a´ la A.D. 20.07.03, 21:52 dobrze, ze w ogole zauwazasz, ze jest jeszcze swiat poza Zydami. plywaja w wodzie jakies aligatory , a fruwaja pod niebem jakies ptaki. Jezeli z Toba tu koresponduje, to wylacznie ze wspolczucia. Twoja efektywnosc tu na forum jest znikoma. Wiem, ze zycie jest ciezkie, ale i Ty moglbys odnalezc pare jego jasnych stron. skup sie na tym pisze to z tkzw "dobrego serca" hasta la vista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: wrazliwosc na uroki przyrody a´ la A.D. IP: *.mco.bellsouth.net 20.07.03, 21:57 brennton napisał: > dobrze, ze w ogole zauwazasz, ze jest jeszcze swiat poza Zydami. > plywaja w wodzie jakies aligatory , a fruwaja pod niebem jakies ptaki. > > Jezeli z Toba tu koresponduje, to wylacznie ze wspolczucia. > Twoja efektywnosc tu na forum jest znikoma. > Wiem, ze zycie jest ciezkie, ale i Ty moglbys odnalezc pare jego jasnych stron. > skup sie na tym > pisze to z tkzw "dobrego serca" > > hasta la vista. >> Nie koresponduj!!!! Ja naprawde za smrodem nie tesknie... Adios! Odpowiedz Link Zgłoś
goral11 Re: wrazliwosc na uroki przyrody a´ la A.D. 20.07.03, 22:22 żydzi żydzi żydzi nadchodzą Odpowiedz Link Zgłoś