Gość: porciak IP: *.telepac.pt 22.07.03, 23:47 Brawo Amerykanie.Sprawna Maszyna ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oprawca Re: Amerykańskie reakacje na śmierć synów Saddama IP: *.rasserver.net 22.07.03, 23:54 Gość portalu: porciak napisał(a): > Brawo Amerykanie.Sprawna Maszyna ! Teraz kolej na Saddama. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus chyba wypije drinka z tej radosci:)))) 22.07.03, 23:58 nic tak czlowieka nie rozwesela jak przadne udupienie bandytow:D a zeby bylo po "amerykanskiemu" moze wypije sobie "łiskacza" i zapale cygarko;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: chyba wypije drinka z tej radosci:)))) IP: *.alico01.fl.comcast.net 23.07.03, 00:02 marcus_crassus napisał: > nic tak czlowieka nie rozwesela jak przadne udupienie bandytow:D > > > a zeby bylo po "amerykanskiemu" moze wypije sobie "łiskacza" i zapale > cygarko;)))))))) Ja juz sobie powolutku sacze 'lyskacza'! USA rules!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: market wypierdzielac smierdzace zydziaki! IP: *.rasserver.net 23.07.03, 00:12 jeszcze raz potwierdza sie ze to gowna uczlowieczone. wampiry cieszace sie na widok krwi. do gazu z tym gownem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wypierdzielac smierdzace zydziaki! IP: *.proxy.aol.com 23.07.03, 00:26 Gość portalu: market napisał(a): > jeszcze raz potwierdza sie ze to gowna uczlowieczone. > wampiry cieszace sie na widok krwi. > do gazu z tym gownem. ja np, lubie cieszyc sie z krwi bandytow,najbardziej wtedy kiedy juz saczy sie z ich cial nieruchomych,ALLAHU AKBAR ,THANK YOU SO MUCH FOR THE DEATH OF YOUR PERFECT SONS !!! ALLAHU,GO AHEAD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o| market idzie przodem!Raus!!! IP: *.acn.pl 23.07.03, 10:33 Gość portalu: market napisał(a): > jeszcze raz potwierdza sie ze to gowna uczlowieczone. > wampiry cieszace sie na widok krwi. > do gazu z tym gownem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Ich zabito w IRAKU,a nie w Izraelu.Kup sobie atlas,ale IP: *.proxy.aol.com 23.07.03, 14:55 ty go nie potrzebujesz , poza toba swiat zamieszkuja tylko ZYDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: chyba wypije drinka z tej radosci:)))) IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 23.07.03, 00:15 po amerykansku to pijesz piwo prosto z butelki, zagryzjac hamburgerem - kultury ci sie pomylily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Amerykanie nie mają się z czego cieszyć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 00:22 Śmierć synów Saddama (oraz jego samego w przyszłości) będzie miała taki efekt psychologiczny na Irakijczyków, że pozbędą się dylematu, że zwalczając Amerykanów przygotowują grunt na powrót Husseina, którego w większości nie lubili. Teraz już wiedzą, że Hussein nie wróci i jedyną przeszkodą na drodze do wolności jest okupacyjna, syjonistyczna, podpuszczona przez żydowskie lobby, armia amerykańska. I wtedy dopiero się zacznie prawdziwa partzantka i wojna wyzwoleńcza. Czaaaaarno widzę przyszłość US boys. Duuużo czarnych worków wracających poprzez Atlantyk... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie kochaniutki:))) 23.07.03, 00:27 teraz wszyscy zobacza ze amerykanie dorwa kazdego kogo chca,a tam gdzie nie wjedzie abrams posluzy inna bardzo skuteczna bron - $:D a swoja droga to ciekawe - ktory wierny wyznawca proroka mahometa stwierdzil ze nie chce mu sie czekac na raj i za obiecane 15 mln $ obejrzy sobie probke raju i hurys na slonecznych plazach kaliforni:)))))))))) widzisz alik - w kazdym razie to nie byles ty:D a czarne worki to przywiezli - specjalnie dla was - coby buntownikow po pustyni nie roznosily liski pustynne:D no,a teraz jeszcze jedna szklaneczka "łyski":))) a co tam sobie bede zalowal:))))))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: nie kochaniutki:))) IP: *.alico01.fl.comcast.net 23.07.03, 00:37 marcus_crassus napisał: > no,a teraz jeszcze jedna szklaneczka "łyski":))) > > a co tam sobie bede zalowal:))))))) > > :D Ide w Twoje slady, a co! Dwoch skur.... mniej, to dwie szklaneczki 'lyskacza'! Ukatrupia Saddama, to chyba wychyle cala butelke :-))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus proponuje..:) 23.07.03, 00:45 Jack'a Daniel'sa :)))) jak najbardziej amerykanska:)))) delikatny posmak debowych beczulek w ktorych sobie lezakowala:D Alik,Twoje zdrowko:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: proponuje toast, Niech zyje Izrael! IP: 162.108.22.* 23.07.03, 14:08 marcus_crassus napisał: > Jack'a Daniel'sa :)))) > > jak najbardziej amerykanska:)))) > > delikatny posmak debowych beczulek w ktorych sobie lezakowala:D > > Alik,Twoje zdrowko:D Najlepiej smakuje na plazach Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Morderstwo to morderstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.03, 14:04 Coraz częściej Amerykanie wyciągają ręce do stanowienia prawa. Tym razem wymordowali 5 Arabów. Między innymi synów przywódcy i wnuka. Oczywiście Irakijczycy rzucili sie w pięciu na dwustu Amerykańskich zołnierzy i zgineli w czasie ucieczki. Jestem pewien, że Biały Dom da sobie radę z rewelacyjną argumentacją. Po "sycylijsku" powinni jeszcze wymordować żony, babki, wujków, dziadków, etc. a na końcu psa wujka ze strony dziadka Saddama. To zwykły faszyzm. Hitlerowcy robili tak samo - mordowali rodziny podejrzanych, którzy się ukrywali lub uciekali. Konwencja Genewska była im tak samo obca jak jest nieznana w tej wojnie. Na cywilizowanym Świecie ludzie przekładają cywilizowane prawo nad "prawem kaduka", mimo że "ręka swędzi". Idąc tą bardzo krętą ścieżką rozumowania "małosprytnego" Georga, to jestem zdziwiony dlaczego jeszcze po ziemi chodzą syn przywódcy Libii razem z nim samym, przywódca Chin razem z całą rodziną, przywódca Koreii z resztą, przywódca Panamy, itd. Jakby się lepiej przyjrzeć to może i do Polski powinni wjechać i zamordować "Jolkę"? Pewnie nie jeden Sikorsky spadł na ziemię...Pominę kwestię, że Amerykanie to okupanci w wojnie niesprawiedliwej, bo nie tylko nie znaleźli dowodów na winę Iraku ale je sfabrykowali. Niestety Polska im pomaga. Czasem warto krytycznie się przyjrzeć sytuacji, a nie cieszyć się jak dzieci z powodu rozlanej krwi ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl Re: Morderstwo to morderstwo IP: *.danzas.com 23.07.03, 14:24 jasne, jasne, zeby ci serce nie peklo od nadmiaru poczucia sprawiedliwosci. To przeciez oczywiste ze Amerykanie powinni grzecznie tam zapukac, kopyta w wycieraczke obetrzec i zaproponowac aresztowanie oraz sprawiedliwy osad. Husajniatka na te propozycje wyciagneliby konczyny do kajdanek i po sprawie. A tymczasem "hitlerowcy" jedni nie umieli sie zachowac, tylko wykorzystali przewage liczebna i zajebali biedakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Morderstwo to morderstwo IP: *.tlsa.pl 24.07.03, 09:05 Strasznie bełkoczesz. Niewiele z tego co piszesz wynika, ale jeśli przeczytasz komentarze ze Świata, to sam zrozumiesz że Amerykanie zamordowali ich z premedytacją. Lepsze jest poczucie sprawiedliwości niż ślepa nienawiść do wszystkiego co inne i popieranie faszystowskich działań tylko dlatego że okupantem są Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl Re: Morderstwo to morderstwo IP: *.danzas.com 24.07.03, 15:07 chyba jednak nieuwaznie czytasz serwisy, albo masz problemy ze zrozumieniem tekstu, bo o ile pamietam to przed atakiem zostali wezwani do opuszczenia budynku - nie skorzystali... no a pozniej, owszem Amerykanie zamordowali z premedytacja "rodzine podejrzanego" (to cytat z Twojej poprzedniej wypowiedzi) wykorzystujac "faszystowskie metody" (to tez zdaje sie cytat z ciebie) - nie dostrzegasz smiesznosci tego co piszesz? Rozumiem idealistyczne podejscie do prawa i jego stosowania, ale idac tym tokiem rozumowania dochodzimy do punktu gdzie synow Husajna (a sa to niekwestionowani zbrodniarze, a nie rodzina podejrzanego) nalezaloby poddac resocjalizacji. Tak? Poza tym wydaje mi sie, ze zon Husajna, jego ciotek, siostrzencow, wujow i kuzynow nikt nie wycina w pien, co tez dowodzi mialkosci Twojej zbolalej ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Morderstwo to morderstwo IP: *.tlsa.pl 24.07.03, 15:45 Rozumiem, że byłeś w tamtym domu i znasz dokładny przebieg wydarzeń. Ale nie tych, które zostały podane tobie na tacy a ty je łyknałeś bezkrytycznie jak młoda foka. Gdybyś poskaładał literki oglądając te serwisy, to byś się doczytał i może pojął, że Amerykanie mają środki i możliwości aresztowania każdego tak żeby nawet nie zdążył popełnić samobójstwa. Parkując wielką ekipą o 10.00 i robiąc ramonę, nie mieli najmniejszego zamiaru ich aresztować. To była polityczna eksterminacja. W dalszym ciągu odwołuję się do analiz i komentarzy. To jest opinia między innymi amerykańskich analityków, ale ty widać wiesz lepiej co Ameryanie zrobili i co chcieli osiągnąć mordując synów i wnuka Saddama. Wnuk Saddama nie jest jego rodziną, zgodnie z twoją dramatyczną argumentacją. Relatywizm opinii dowodzi braku zrozumienia na czym polega system sprawiedliwości. Nie ma czegoś takiego jak "idealistyczne podejscie do prawa" (rewanżuję się cytatem). To nawet wie słabo rozgarnięty matoł na Zachodzie. Albo się prawo przestrzega albo się ponosi konsekwencje łamania prawa. Amerykanie mają prawo w dupie skoro je łamią stanowiąc nowe reguły gry. Bracia pewnie byli mordercami, tak samo pewnie jak Saddam i jeszcze parę tysięcy innych osób na Świecie. Ale to powinien ocenić sąd i sąd ich powinien skazać. Nie wojskowi, którzy tak samo jak ty bezrozumnie przyjmują opinię i wolę innych, a następnie traktują jak swoją i żałośnie jej bronią. Zapoznaj się z historią wojen i powiąż to z Trybunałem Norymberskim. Być może dowiesz się, że hitlerowców nie aresztowano poprzez ostrzeliwanie rakietami. Osądzano ich i skazywano w sądzie, na ławie oskarżonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl Re: Morderstwo to morderstwo IP: *.danzas.com 25.07.03, 09:22 dobrze, przyjmijmy, ze Twoja argumentacja z zalozenia jest sluszna - powiedz mi tylko dlaczego w okresie kiedy "podejrzany"(!) i "rodzina podejrzanego" torturowali, okaleczali, zabijali bezbronnych zapewne ludzi, Ty i Tobie podobni nie krzyczeli na forum, nie darli szat, tylko mieli to zasadniczo w dupie? Wydaje mi sie, ze dywagacje na temat stosowania prawa akurat w odniesieniu do smierci tych konkretnych ludzi, podczas gdy milczaco przyzwalalo sie na smierc ich ofiar jest niesmaczne i musi budzic opor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Morderstwo to morderstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 12:20 Nie musimy niczego przyjmować, moja argumentacja jest słuszna. Czepiłeś się "podejrzanego" jak "rzep psiej kupy", a chodzi tylko o to, że gości rozwalili żeby pokazać Irakijczykom, że koniec terroru nastąpił i nikomu nie zależało na ich aresztowaniu. Jestem pewien, że gdyby im zależało, to zrobili by to, a wtedy mogliby udowodnić "podejrzanym"(!), że są winni i w obliczu prawa ich "skasować". Zginał 14 letni chłopak, który być może mógłby żyć. Co do jego winy chyba nie musimy się spierać. Prawda? Nie mam wątpliwości, podobnie jak ty, że tamci dwaj to mordercy. Ale również nie mam wątpliwości, że Amerykanie ich zamordowali z premedytacją realizując w ten sposób swoje interesiki (przypomnę, że mieli nadzieję w ten sposób zakończyć partyznatkę niedobitków irackich). Nie niesie się sztandaru ze słowami "niesiemy demokrację" i karabinem przyłożonym do skroni oprawców. Stosując Kodeks Hamburabiego stajemy się takimi samymi jak nasi oprawcy. Nie ma to związku z darciem szat, krzyczeniem na forum (bo jakie takie jest dość milczące). Polacy jako naród przez dziesiątki lat ciemiężony, terroryzowany i mordowany powinni w szczególny sposób rozumieć potrzebę przestrzegania prawa i rozumieć potrzebę rozliczania oprawców nie poprzez "pośmiertną możliwość poddania się" ale porzez sądy. Ironizując, powinniśmy rozwalić wszystkich ubeków i byłych "pezetpeerowców" za pomocą wojskowych formacji, bo z dużym prawdopodobieństwem uczestniczyli w procesie mordowania Polaków (lub per analogia po nazwisku, przykładowo Jaruzelski, Kiszczak). Podobnie z Rosjanami i Ukraińcami. A teraz postaw w tym wszystkim rolę IPNu...dowodzi to, że mimo wszystko jesteśmy cywilizowani i nie stanowimy "sobieprawa", jak nasi wiecy bracia zza Wielkiej Wody. Inna rzecz, że Amerykanie z Anglikami spreparowali dowody i zaatakowali Irak bez rezolucji ONZ, co dowodzi że mają w dupie Irakijczyków, społeczność międzynarodową, prawo międzynarodowe. Chodzi o ropę i pieniądze. Jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl Re: Morderstwo to morderstwo IP: *.danzas.com 25.07.03, 14:08 Hej Adwersarzu. Rzep w psiej kupie jako czynnik "czepliwy" przekracza granice mojej wyobrazni;). Co do 14-latka i co do zasady - zgoda, co do szczegolow nadal tkwimy na swoich pozycjach...i niewiele pewnie juz dalej z tej dyskusji wyniknie. Prywatnie, na wiesc o smierci tych ludzi, odczulam ulge, zeby nie powiedziec zadowolenie. Jest mi wszystko jedno czy zrobili to Amerykanie, Marsjanie, czy zolwie Ninja. Udalo Ci sie przekonac mnie, ze byloby lepiej gdyby ujeto ich zywych. Niemniej jednak, skoro tak sie nie stalo, to ich "eksterminacja" nie budzi mojego oburzenia. Wyrazy uznania dla Twojej erudycji. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Morderstwo to morderstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 14:38 Cieszę się, ze choć odrobinę udało mi sie Ciebie przekonać. Dobre i tyle :) Ja równiez nie bedę za nimi rozpaczał, ale nie podoba mi się, że zabicie, nawet najpodlejszych ludzi, to dla tych którzy wydawali taki rozkaz, to tyle co wypuszczenie kłębu dymu z papierosa. Dlatego "drę szaty" :-). Dziekuję za podjęcie dyskusji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie CIEBIE TO PEWNIE I DO KANADY BY NIE WPUSCILI. IP: *.proxy.aol.com 23.07.03, 15:03 Powiedz mi,skad biora sie takie glupki jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: CIEBIE TO PEWNIE I DO KANADY BY NIE WPUSCILI. IP: *.tlsa.pl 24.07.03, 09:16 Musiałbyś zejść z drzewa kmiotku i się rozejrzeć dookoła, że po ziemi (a nie po drzewach) chodzą ludzie, którzy posługują się rozumem i ich mózg nie jest gładki jak lustro (zrób sobie trepatanację czaszki poprzez jebnięcie się w caban czymś cięzkim, żeby obejrzeć jak twój móżdżek nie jest skażony myśleniem. Pewnie nie pomoże ale na pewno nie zaszkodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Amerykanie nie mają się z czego cieszyć IP: *.proxy.aol.com 23.07.03, 00:28 Gość portalu: Alik napisał(a): > Śmierć synów Saddama (oraz jego samego w przyszłości) będzie miała taki efekt > psychologiczny na Irakijczyków, że pozbędą się dylematu, że zwalczając > Amerykanów przygotowują grunt na powrót Husseina, którego w większości nie > lubili. Teraz już wiedzą, że Hussein nie wróci i jedyną przeszkodą na drodze do > > wolności jest okupacyjna, syjonistyczna, podpuszczona przez żydowskie lobby, > armia amerykańska. > I wtedy dopiero się zacznie prawdziwa partzantka i wojna wyzwoleńcza. > Czaaaaarno widzę przyszłość US boys. Duuużo czarnych worków wracających poprzez > > Atlantyk... do nogi Alik,do nogi psie,DO NOGI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Amerykanie nie mają się z czego cieszyć IP: *.alico01.fl.comcast.net 23.07.03, 00:43 kolejne 'wishful thinking' lewackiej holoty: - niech no tylko zatakuja Irak, bedzie drugi Wietnam; - niech no tylko wejda do Bagdadu - drugi Stalingrad murowany; - teraz po zabiciu skur... Udaja i Kusaja, to sie dopiero zacznie, Jankesi dostana w d..., ze sie nie pozbieraja... Ciekawe z czym wyskocza nastepnym razem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Amerykanie = nieudacznicy IP: *.ght.iadfw.net 23.07.03, 00:50 Ani nie zlapali Osama bin Ladena ani nie zlapali Saddama Huseeina ani nie zabili jego synow (tylko gdybajo) ani nie zakonczyli wojny w Iraku - codziennie gino ich zolnierze co za nieudacznicy, rozpaprali robote i nie potrafio skonczyc klase faceta poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak konczy :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Amerykanie = nieudacznicy IP: *.alico01.fl.comcast.net 23.07.03, 00:51 Gość portalu: Ja napisał(a): > Ani nie zlapali Osama bin Ladena > ani nie zlapali Saddama Huseeina > ani nie zabili jego synow (tylko gdybajo) > ani nie zakonczyli wojny w Iraku - codziennie gino ich zolnierze > > co za nieudacznicy, rozpaprali robote i nie potrafio skonczyc > > klase faceta poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak konczy :-))))) Miller???!! Leszek, to Ty???? Ales wyrosl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piekny piekny dzien, kolejny Amerykanin zabity, hi hi hi IP: *.ght.iadfw.net 23.07.03, 00:51 co za piekny dzien, kolejny Amerykanin zabity, hi hi hi :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Tłoczno się od tych żydów zrobiło na forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 00:56 Marcus, wypij też za zdrowie brennetona, galaxy i muzgu - bo to zdaje się jesteś ty, żydowski pokurcz, w kilku osobach, żeby zrobić większy tłok. Oddelegowany do roboty syjonistycznej? Na praktyce Fulbrighta? No ale podziwiam pracowitość we wszystkich tematach. Tak tyrać w imię Wielkiego Izraela... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus zobacz alik jak ladnie po was jezdzimy:)))))) 23.07.03, 01:20 www.globalsecurity.org/military/ops/global-deployments.htm mnie szczegolnie cieszy juz oficjalne wlasciwie nazywanie US Army "legionami":))))))) ehh....czyz to nie piekne:)))) a Ty pewnie nie mozesz sie napic???religia zabrania??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likudnik Re: Tłoczno się od tych żydów zrobiło na forum IP: *.rasserver.net 23.07.03, 10:16 Gość portalu: Alik napisał(a): > Marcus, wypij też za zdrowie brennetona, galaxy i muzgu - bo to zdaje się > jesteś ty, żydowski pokurcz, w kilku osobach, żeby zrobić większy tłok. > Oddelegowany do roboty syjonistycznej? Na praktyce Fulbrighta? > No ale podziwiam pracowitość we wszystkich tematach. Tak tyrać w imię Wielkiego > > Izraela... Skoro wszyscy to Zydzi, to skad sie biora ci Arabowie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
muzg.komuszy przesun sie na forum Al Ahram, ja Ci tu tloczno 23.07.03, 11:06 niestety, nie mam nic wspolnego z wymienionymi powyzej osobami, jak bennetton, galaxy itd. - poza pogladami oczywiscie. poza tym, jak widac po pisowni, pozostaje OTWARTY na rozne poglady, poza pogladami twojego "mozdzka", oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacia O co chodzi ? IP: *.speed.planet.nl 23.07.03, 20:12 Nie rozumiem czemu obraza sie na tych forum Zydow? Dlaczego w Polsce tyle nienawisci w ich kierunku? Nawet na forum o Iraku, pisze sie obelzywie o Zydach... szkoda ;-( ze tyle niecheci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Amerykanie nie mają się z czego cieszyć IP: *.cable.mindspring.com 23.07.03, 04:17 Alik jebni sie w leb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stak Re: chyba wypije drinka z tej radosci:)))) IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.03, 11:11 marcus_crassus napisał: > nic tak czlowieka nie rozwesela jak przadne udupienie bandytow:D > > > a zeby bylo po "amerykanskiemu" moze wypije sobie "łiskacza" i zapale > cygarko;)))))))) Obys sie nie porzygal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Amerykańskie reakacje na śmierć synów Saddama IP: *.ci.uw.edu.pl 23.07.03, 00:58 Życze Amerykanom jak najlepiej, ale prawda jest taka, że prawdopodobnie jescze nie jeden żołnierz zginie zanim zapanuje w Iraku spokój. Samo zabicie synow Husajna nie wiele zmienia - dopiero zabicie samego wodza bedzie przełomem, a na to trzeba bedzie jeszcze chyba troche poczekac. na razie nie ma sie jeszcze podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Amerykańskie reakacje na śmierć synów Saddama IP: *.158.6.13.Dial1.Charlotte1.Level3.net 23.07.03, 01:12 Coz! wszedzie sa i beda milosnicy komunizmu i zamordyzmu! dotad sa tacy w Priwislanskoj Stranie- wiec tym bardziej w swiezo rozbitym rezimku socjalistycznym tow Husseina! Amerykanie- dopoki zupelnie nie rozbroja ich nie zamkna granic i nie wytropia czlonkow BASARR i UBekow tamtejszych ( a tego moga dokonac jedynie przy pomocy Irakijczykow- ich ,policja,wywiad ect!Oraz ich rzad ... nie zahamuja zbrojnych napadow na siebie! --------------------------------------------- W Wietnamie ginelo codziennie ponad 60 olnierzy USA-tutaj okolo 1/dzien! Tyle to i w Polsce w wypadkach z bronia,drogowych,zachorowan ect! LeokadiaS Coz walka z komunizmem i ruskimi rezimkami na swiecie dopiero sie zaczyna!a wolnosc zawsze jest kosztowna i kosztuje zwlaszzca wiele krwi! Tych ,ktorzy o nia walcza z komunizmem i innymi dyktaturami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Amerykańskie reakacje na śmierć synów Saddama IP: *.75.3.62.Dial1.Boston1.Level3.net 24.07.03, 16:57 Gość portalu: LS napisał(a): > Coz! wszedzie sa i beda milosnicy komunizmu i zamordyzmu! > dotad sa tacy w Priwislanskoj Stranie- wiec tym bardziej w > swiezo rozbitym rezimku socjalistycznym tow Husseina! > > Amerykanie- dopoki zupelnie nie rozbroja ich nie zamkna granic > i nie wytropia czlonkow BASARR i UBekow tamtejszych ( a tego > moga dokonac jedynie przy pomocy Irakijczykow- > ich ,policja,wywiad ect!Oraz ich rzad ... > nie zahamuja zbrojnych napadow na siebie! > --------------------------------------------- > W Wietnamie ginelo codziennie ponad 60 olnierzy USA-tutaj okolo > 1/dzien! > Tyle to i w Polsce w wypadkach z bronia,drogowych,zachorowan > ect! > > LeokadiaS > Coz walka z komunizmem i ruskimi rezimkami na swiecie dopiero > sie zaczyna!a wolnosc zawsze jest kosztowna i kosztuje zwlaszzca > wiele krwi! > Tych ,ktorzy o nia walcza z komunizmem i innymi dyktaturami! Radze przeczytac to,co powyzej kilka razy,bo jedno czytanie nie wystarczy.Majstersztyk oparty na glebokich przemysleniach wiesci plynacych z malego televizorka na kuchennej polce,permanentnie wlaczonego na FOXNEWS. Przerazajace jest to,ze jest to poziom myslenia tak wielu w pierwszym narodzie swiata.Idealne miejsce dla wulfovitzow,zeby miec staly doplyw "patriotow" gotowych do wystawienia dup w walce z "terroryzmem". I tu powstal epitet - "glupi Pollack". ja czuje sie z tym dobrze bo wiem , ze uznanie wulfovitzow odnosi sie do medrcow typu leokadia s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan, Chicago Re: Amerykańskie reakacje na śmierć synów Saddama IP: *.CHCGILGM.covad.net 23.07.03, 01:52 W Stanach giełda natychmiast skoczyła do góry. Zrobiłem na tym 3.6%. - CPN! Zaraz odezwą się ci dla których to za mało - tylko dwóch synów? Starego jeszcze nie złapali? Jacys nieudaczni. Złapali dwóch synów? Dopiero teraz się zacznie! A co dopiero jak starego złapią i zabiją! A mogli nie zabijać tylko wziąć żywcem. Co by nie zrobili to źle - jak stare ciotki na kanapie w kąciku mające wszystkim i wszystko za złe. Ci co tak byli przeciw i pytali - dlaczego Irak - przecież jest tyle innych - Kuba, Korea Pn - gdy przyjdzie czas na następne będą też mieli za złe - dlaczego Korea a nie muchomor Kadafi? Dlaczego taka mała pomoc, dlaczego nie zrobili tego lepiej? A powinni i lepie i więcej dać pieniędzy - przecież są bogaci! ================ Wiadomo przecież, że tam jeszcze długo potrwa nastawianie na właściwy tor, na stabilizację. W Niemczech jeszcze kilka lat po wojnie ginęli żołnierze francuscy, angielscy i amerykańscy, także radzieccy w swoich strefach okupacyjnych. Liczyli (ci co zabijali) na wunderwaffe. Tak jak teraz na starego. Ale sytuacja się stabilizuje - coraz więcej ludzi ma dostęp do czystej wody, do prądu, do szpitala i szkoły. To potrwa, ale warte to było - powiemy niezadługo. Pozdrowienia $tefan, Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Amerykańskie reakacje na śmierć synów Saddama IP: *.rasserver.net 23.07.03, 10:19 Gość portalu: $tefan, Chicago napisał(a): > W Stanach giełda natychmiast skoczyła do góry. Zrobiłem na tym 3.6%. - CPN! > Zaraz odezwą się ci dla których to za mało - tylko dwóch synów? Starego jeszcze > > nie złapali? Jacys nieudaczni. > Złapali dwóch synów? Dopiero teraz się zacznie! > A co dopiero jak starego złapią i zabiją! > A mogli nie zabijać tylko wziąć żywcem. Co by nie zrobili to źle - jak stare > ciotki na kanapie w kąciku mające wszystkim i wszystko za złe. > Ci co tak byli przeciw i pytali - dlaczego Irak - przecież jest tyle innych - > Kuba, Korea Pn - gdy przyjdzie czas na następne będą też mieli za złe - > dlaczego Korea a nie muchomor Kadafi? > Dlaczego taka mała pomoc, dlaczego nie zrobili tego lepiej? A powinni i lepie i > > więcej dać pieniędzy - przecież są bogaci! > > ================ > Wiadomo przecież, że tam jeszcze długo potrwa nastawianie na właściwy tor, na > stabilizację. W Niemczech jeszcze kilka lat po wojnie ginęli żołnierze > francuscy, angielscy i amerykańscy, także radzieccy w swoich strefach > okupacyjnych. Liczyli (ci co zabijali) na wunderwaffe. Tak jak teraz na starego > . > Ale sytuacja się stabilizuje - coraz więcej ludzi ma dostęp do czystej wody, do > > prądu, do szpitala i szkoły. > To potrwa, ale warte to było - powiemy niezadługo. > Pozdrowienia > $tefan, Chicago Gielda istotnie w gore; notowania Busha tez. Co to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Amerykańskie reakacje na śmierć synów Saddama IP: *.cable.mindspring.com 24.07.03, 02:33 Gość portalu: $tefan, Chicago napisał(a): > W Stanach giełda natychmiast skoczyła do góry. Zrobiłem na tym 3.6%. - CPN! > Zaraz odezwą się ci dla których to za mało - tylko dwóch synów? Starego jeszcze > > nie złapali? Jacys nieudaczni. > Złapali dwóch synów? Dopiero teraz się zacznie! > A co dopiero jak starego złapią i zabiją! > A mogli nie zabijać tylko wziąć żywcem. Co by nie zrobili to źle - jak stare > ciotki na kanapie w kąciku mające wszystkim i wszystko za złe. > Ci co tak byli przeciw i pytali - dlaczego Irak - przecież jest tyle innych - > Kuba, Korea Pn - gdy przyjdzie czas na następne będą też mieli za złe - > dlaczego Korea a nie muchomor Kadafi? > Dlaczego taka mała pomoc, dlaczego nie zrobili tego lepiej? A powinni i lepie i > > więcej dać pieniędzy - przecież są bogaci! > > ================ > Wiadomo przecież, że tam jeszcze długo potrwa nastawianie na właściwy tor, na > stabilizację. W Niemczech jeszcze kilka lat po wojnie ginęli żołnierze > francuscy, angielscy i amerykańscy, także radzieccy w swoich strefach > okupacyjnych. Liczyli (ci co zabijali) na wunderwaffe. Tak jak teraz na starego > . > Ale sytuacja się stabilizuje - coraz więcej ludzi ma dostęp do czystej wody, do > > prądu, do szpitala i szkoły. > To potrwa, ale warte to było - powiemy niezadługo. > Pozdrowienia > $tefan, Chicago tak,tak Stefan warto bylo Irak posiada 200 bilionow barylek ropy dziwne tylko ze zaden zwolennik Debil-ja busza o tym nigdy nawet nie wspomni, boicie sie wsypac swojego idola, nie musicie kazdy o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta I pewnie maja na to dowody :)))))))))) IP: *.cm.chello.no 23.07.03, 10:38 I jak zwykle beda sie bic w piersi, ze maja dowody:))))) Znamy, znamy.... tzw. amerykanskie dowody !!! Dziwnie pasuje akurat teraz amerykanom taka sytuacja. Jakis drobny "sukces" w dlugim ciagu strat i niepowodzen. Moze licza, ze opor straci na sile po takiej wiadomosci. Co jest dziwne: 1. Ukrywali sie wsrod Kurdow 2. Obydwaj razem Czy tacy "doswiadczeni" ukrywajacy sie, robia takie podstawowe, dziecinne bledy ?! Juz od dluzszego czasu byly przecieki, ze obydwaj synowie Saddama prowadza poufne rozmowy z amerykanami !! Tak wiec moze jest to uzgodniona wersja, ktora jest tak bardzo teraz amerykanom potrzebna ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awx Re: I pewnie maja na to dowody :)))))))))) IP: 162.108.22.* 23.07.03, 14:27 Gość portalu: Ziuta napisał(a): > I jak zwykle beda sie bic w piersi, ze maja dowody:))))) > Znamy, znamy.... tzw. amerykanskie dowody !!! > > Dziwnie pasuje akurat teraz amerykanom taka sytuacja. Jakis drobny "sukces" w d > lugim > ciagu strat i niepowodzen. Moze licza, ze opor straci na sile po takiej wiadomo > sci. > Co jest dziwne: > 1. Ukrywali sie wsrod Kurdow > 2. Obydwaj razem > Czy tacy "doswiadczeni" ukrywajacy sie, robia takie podstawowe, dziecinne bledy > ?! > Juz od dluzszego czasu byly przecieki, ze obydwaj synowie Saddama prowadza pouf > ne > rozmowy z amerykanami !! > Tak wiec moze jest to uzgodniona wersja, ktora jest tak bardzo teraz amerykanom > potrzebna > ?! > PRZECIEZ NAJWAZNIEJSZA JEST GIELDA. NO I RUSZYLA! CZY JUZ ROZUMIECIE?! GOOOD JOB! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Amerykańskie reakacje na śmierć synów Saddama IP: *.olsztyn-nagorki.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 13:22 Jaka to wspaniała wiadomość że się kogoś zabiło!! Wszyscy się cieszą, że ktoś nie żyje. Co za hipokryzja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Dlaczego hipokryzja ? IP: *.client.attbi.com 23.07.03, 21:10 Gość portalu: Witek napisał(a): > Jaka to wspaniała wiadomość że się kogoś zabiło!! Wszyscy się > cieszą, że ktoś nie żyje. Co za hipokryzja!! Ja tam zawsze sie ciesze jak jakis duzy sqr..el trafi do piekla. Szczerze, bez hipokryzji. Cieszylem sie jak szlag trafil Brezniewa 20 ponad lat temu nazad - to i ciesze sie dzisiaj - podwojnie moznaby powiedziec. Do piekla synalkowie, Ameryko na zdrowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś