dritte_dame 19.11.07, 04:05 Czy wiecie może gdzie, kiedy i z jakiej okazji odbyło się to wykonanie: www.youtube.com/watch?v=QXXstOweChc&feature=related (Ja nie wiem, a ciekawi mnie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: PF, Picard, uyu i inni Francuzi :) pytanie do 19.11.07, 04:57 14 lipca 2005 na Place de la Concorde w Paryżu, jak kazdego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Powinienem był poczekać na francuzów 19.11.07, 04:58 sie wyrwałem jak filip..... Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Powinienem był poczekać na francuzów 19.11.07, 05:06 felusiak1 napisał: > sie wyrwałem jak filip..... Oki, dziękuję bardzo :) <dyg> Zwłaszcza za podanie roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Powinienem był poczekać na francuzów 19.11.07, 06:22 felusiak1 napisał: > sie wyrwałem jak filip..... tym razem nie szkodzi... swietny glos i doskonale wykonanie (marsylianki ofkors) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: PF, Picard, uyu i inni Francuzi :) pytanie do 19.11.07, 07:04 Brawo felusiak za rok:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: PF, Picard, uyu i inni Francuzi :) pytanie do 19.11.07, 07:03 Gdzie: place Concorde (Paris), okazja - zgaduje 14 lipca jeszcze za Chiraka (obok niego Lula) wiec za czasow ich prezydentury. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: PF, Picard, uyu i inni Francuzi :) pytanie do 19.11.07, 12:32 Roberto Alagna ... a triomphé sur les plus grandes scènes internationales et chanté "La Marseillaise" au défilé du 14-Juillet sur les Champs Elysées en 2005. 14 lipca 2005 roku, Pola Elizejskie. Wspaniale wykonanie! Dziekuje za podanie linku. Ze tez na to nie wpadlam wczesniej, zeby go poszukac na You Tube. Oboje z mezem mamy wielki sentyment do defilady 14 lipca. Moze dlatego, ze kiedys moj maz takze defilowal:) Rownie wielki sentyment mamy i do tenorow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Ale ja mam chrakterek 19.11.07, 15:44 Na Place de la Concorde gdzie zaczynają sie Pola Elizejskie. Widać wyraźnie fontannę, jedna z dwóch i obelisk. www.ho0sier.com/fr/paris/place_de_la_concorde.jpg Odpowiedz Link Zgłoś