Gość: Gosia IP: *.pedhemat.am.wroc.pl 15.08.03, 01:56 Jednak nadmiar cywilizacji i życie w hiper-molochach jest niebezpieczne dla ludzi. Każda katastrofa ma gigantyczny wymiar. Mam nadzieję, że Amerykanie kiedyś wyciagną wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Semper Fi Re: Do Nowego Jorku wraca prąd IP: *.alico01.fl.comcast.net 15.08.03, 03:33 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Jednak nadmiar cywilizacji i życie w hiper-molochach jest > niebezpieczne dla ludzi. Każda katastrofa ma gigantyczny wymiar. > Mam nadzieję, że Amerykanie kiedyś wyciagną wnioski. Ja tez mam nadzieje, ze juz wiecej nie bedziesz nas atakowac tak glebokimi przemysleniami. Bo inaczej nie pozostanie nam nic innego, jak z powrotem wrocic na drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: A ten prad to wrocil, czy jeszcze nie? IP: *.alico01.fl.comcast.net 15.08.03, 03:41 Wraca, Manhattan powoli zaczyna swiecic jak choinka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Nic nie wraca. Caly czas ciemno IP: *.dyn.optonline.net 15.08.03, 05:47 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > Wraca, > Manhattan powoli zaczyna swiecic jak choinka :-) Manhattan jest caly czas w ciemnosciach. To co pokazuja w telewizji to Szpital uniwersytecki NYU i pare innych budynkow z oswietleniem awaryjnym. Wraca natomiast prad na Bronxie (nie wiem dlaczego, pusty Yankee Stadium jest w pelni oswietlony - co za glupota) i w Westchester County na polnoc od miasta. Bloomberg mowil, ze miasto winno miec prad ok. 1 am EST, ale jakos na to nie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hawaiian Re: Nic nie wraca. Caly czas ciemno IP: *.rasserver.net 15.08.03, 06:15 Murzyni juz sie szykuja na wielkie looting. Tyle rzeczy za darmo bo niezamkniete. Miejmy nadzieje ze przyszli terrorysci wyciagna wnioski iz do zalatwienia Ameryki nie trzeba wcale WMD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Nic nie wraca. Caly czas ciemno IP: *.ethz.ch 15.08.03, 09:50 a co powiesz na statue wolnosci? tez ja caly czas iluminuja, heheehe... pewnie jest jakeis uzasadnienie, ale i tak to mnie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: Do Nowego Jorku wraca prąd IP: *.ne.client2.attbi.com 15.08.03, 08:08 for havens sake, have some faith in humanity, people here are really terriffied!!! hopefully the power will come back soon and families can be reunited. i hope it is "just an error" like in 1965. Odpowiedz Link Zgłoś
thekolt hmm... an error? 15.08.03, 09:41 So I guess, power supplies are running under Windows.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: hmm... an error? IP: *.ethz.ch 15.08.03, 09:52 and youre absolutely right. surprised? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Do Nowego Jorku wraca prąd IP: *.new-york-29rh15rt-ny.dial-access.att.net 15.08.03, 14:49 Hitlerowcy jeszcze raz atakujcie Polske i Polakow....glupi narod musi byc wygladzony...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś