felusiak1 23.02.08, 09:26 youtube.com/watch?v=E66gb9pSQi0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Trybuna Ludu? 23.02.08, 11:28 Trybuna Ludu rocznik 1970 lub 1976, Trojmiasto, czy Radom? Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Serbskie patriotki protestują przeciwko .... 23.02.08, 11:40 felusiak1 napisał: > youtube.com/watch?v=E66gb9pSQi0 ---------------------- w innym wątku czepiasz się forumowiczów , że ich wpisy sa na poziomie przedszkolaków, a tutaj sam dajesz dowód , ze twoje są jeszcze gorsze. PS: Uważam, że w tej kwestii ciekawszy byłby wątek o sytuacji w Nowym Orleanie po huraganie Katrina albo o mafii albańskiej w Kosowie nieskrępowanie działającej pod okiem KFOR Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz2 Re: he he, to tylko pokazuje ze wy 23.02.08, 11:54 buszewicy, wielbiciele albanskich terrorystow, marksistow, islamistow i bandziorow, zadnych argumentow nie macie (no bo skad??). dlatego zostalo wam uciekanie sie do - klamstw - debilnej propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: he he, to tylko pokazuje ze wy 23.02.08, 15:55 Klamsta ... propaganda ... a koncem koncow Serbia juz nie jest taka "wielka Serbia" jak byla tydzien temu. I kto tu wyszedl na idiote ? Heheh Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: he he, to tylko pokazuje ze wy 23.02.08, 16:20 Nowe Logo Wuja Sama: IN LIES WE TRUST. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Marouder ma sporo racji 23.02.08, 16:28 Nie dziwie sie, ze Marouder siegnal do takich porownan skoro Felusiak powazne wydarzenie geopolityczne skwitowal pokazaniem drobnego inydentu kryminalnego, co mialo na celu pokazac Serbow w niekorzystnym swietle. A tytul "serbskie patroitki" jest po prostu niesmaczny i dobitnie swiadczy o intencjach autora watku. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz2 Re: ale racja jest po stronie serbow, kalmuku 23.02.08, 16:39 skoro tepe polactwo jak ty ma radoche ze jankesi z niemiaszkami przy..i serbom z bejzbola i liczy sie dlan tylko sam fakt przy..ia to po co w ogole na forum wchodzisz?? tu sie dyskutuje, polglowku, uzywa argumentow. gdybys zyl 70 lat temu w reichu pewnie darlbys morde na melodie 'patrzcie zydki jak was gnoimy, heheheh'. rozumiem > masz ciezkie kompleksy i leczysz je przyklejajac sie niczym to g... do podeszwy silniejszego i mozniejszego. ale zeby jeszcze sie swa k...ska natura tak otwarcie szczycic??? Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: ale racja jest po stronie serbow, kalmuku 24.02.08, 09:16 Heheh .. przeczytaj swoje posty. Jak znajdziesz jakies "argumenty" to daj mi znac. I nie , "bushewicy" itd .. to nie argument. Szczerze mowiac gowno mnie Jugoslawia obchodzi .. tak samo sztuczny twor jak i ZSRR i tak samo skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Konstruktywna samokrytyka 23.02.08, 18:50 Zrozumiałem swój błąd i wszystkich tych, którzy poczuli sie urażeni treścią polecanego przeze mnie filmu przepraszam. To niedopuszczalne aby patriotyczna demonstrację w Belgradzie połączoną z patriotycznymi napadami na ambasady(!) deprecjonować pokazując zachowanie kryminalistek korzystajacych z chwilowego braku czujności organów ścigania. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Konstruktywna samokrytyka 23.02.08, 19:03 felusiak-nie cały swiat kocha jankesów Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Felusiak 23.02.08, 18:54 wez sie odpieprz od Serbow. Akurat nam Polakow bliski narod, potraktowany zle przez EU i US i ich wlasna glupote. Przypomnije sobie moc jankesie jak nas kopano za nasza polska wlasna glupote. Wez se poczytaj o durnej chciwosci waszych bankow, deficycie handlu zagranicznego US, jurnosci McCaina i przemalowaniu bialego domu na czarny kolor. Ale odwal sie od Serbii jesli masz resztki honoru polskiego. PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Niepolska postawa 23.02.08, 20:28 Powiedz mi pf co sprawia, że od czasu do czasu sypiesz ghotiryzmami? To mówisz, że sSerbowie są Polakom bliscy. A Czarnogórcy? A Bośniacy, Chorwaci, Słoweńcy? Co począć z Madziarami? Są blizsi od Serbów czy dalsi, wszak niesłowianie. Bliscy polskim sercom są też Rosjanie, Ukrańcy i Białorusini. Słowiańska krew. I mówisz, ze powinienem intensywnie czytać o chciwości banków, deficycie handlu zagranicznego, jurności McCaina i czarnym domu aby zachować resztki polskiego honoru? Życzę miłego dnia i успехов в борбе за великую Сербю. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Niepolska postawa 23.02.08, 20:46 przylaczam sie do choru felusiak i zycze szybkiej poprawy moxey Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Niepolska postawa 23.02.08, 21:06 Co sie dziwicie? Felus musi sie "wykazac" bo inaczej mu nie zaplaca. Chmury "nadchodza" i moze niedlugo bedziemy zalowac ze np. nie mieszkalismy na Kubie? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Niepolska postawa 23.02.08, 22:20 "Powiedz mi pf co sprawia, że od czasu do czasu sypiesz ghotiryzmami?" Wyobrazam sobie, ze to sie Polsce przytrafia. PF Odpowiedz Link Zgłoś
thannatos Re: Niepolska postawa 23.02.08, 22:36 polski_francuz napisał: > "Powiedz mi pf co sprawia, że od czasu do czasu sypiesz ghotiryzmami?" > > Wyobrazam sobie, ze to sie Polsce przytrafia. PF - to nie zadziala. Wypowiedzi Felusiaka wskazuja jednoznacznie, ze nie czuje on sie w najmniejszym stopniu Polakiem. Kaz mu raczej wyobrazic sobie, ze wojska NATO pod egida ONZ wchodza do Zachodniego Brzegu i proklamuja Palestyne. Analogia jak najbardziej na miejscu i czasie. To powinien zrozumiec - w mysli, bo na papierze nie wolno mu. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 A ja felusiaka lubie....dajcie mu zyc... 23.02.08, 23:52 Powinnismy,wszyscy,zastanowic sie nad tym,jak nie dopuscic do uznania muzulmanskiego Kosowa przez naszych wladykow...Oni sa zdolni do kazdej nikczemnosci,"po nas chocby potop"...Boze !-To bedzie dopiero wstyd i hanba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Niepolska postawa 24.02.08, 00:29 polski_francuz napisał: > Wyobrazam sobie, ze to sie Polsce przytrafia. Że co się Polsce przytrafia? Okradanie sklepów podczas patriotycznej demonstracji wybujałego nacjonalizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Oj , felusiak... 24.02.08, 09:59 Bedac wybujalym nacjonalista, bardzo lubie okradac sklepy...-kazdy ma prawo do lekkiego hopla... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Oj , felusiak... 24.02.08, 14:18 www.breitbart.com/article.php?id=2008-02-24_D8V0KFQ00&show_article=1&cat=breaking Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Oj , felusiak... 24.02.08, 16:23 Tak im NATO "dobrobyt" zapewnilo, jak Amerykanie w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś