cepekolodziej 22.03.08, 08:11 Własnie przeczytałem artykuł o książce prof. Sanda z Izraela. To już drugi z kolei. Niezwykły facet, ten Sanda. Idzie absolutnie pod prąd - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Badania genetyczne 22.03.08, 08:36 to chyba teraz najnowsza moda literacka. Ja czytalem "Next" Crichtona. Ksiazka o tym jak mozna na genotyp wplywac i jak genotyp zaczyna odgrywac coraz wieksza role w stosunkach towarzyskich, profesjonalnych a nawet prawnych. Z tego co wiem o europejskim genotypie to mamy duzo wspolnego z tym plemion afrykanskich. Stad wniosek, ze stamtad pochodzimy. I rzeczywiscie nalezaloby przeprawadzic dziesiatki tysiecy badan by spekulacje staly sie powaznymi hipotezami. PF Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek co do badan genetycznych 22.03.08, 16:42 to taki art juz jest. jak chcesz, to ci poszukam. pisalem o tym juz na forum jakis czas temu. z tych badan genetycznych wynikalo, ze zydzi z roznych czesci swiata sa spokrewnieni ze soba i jednoczesnie z palestynczykami. Przeciez to oczywiste, ze obecni palestynczycy to zarabizowani zydzi. z tym art to byla smieszna historia, bo autorzy, choc to jest pismo o biologii, dorzucili uwage o sytuacji w palestynskich obozach uchodzcow. oczywiscie pojawily sie protesty i w nastepnym numerze byla rekomendacja, zeby tamten artykul wyrwac i wyrzucic, bo redakcja sie wycofuje z jego publikacji ;) pzdr, m. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek tu link do art 22.03.08, 16:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10429394&a=10430387 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wygnani czy nawróceni? 22.03.08, 17:15 czytajac twoje posty w ostatnich latach, cepie, widze, ze ty nie czytasz nic innego, tylko artykuly i ksiazki o israelu, pisane przez lewactwo israelskie.... strasznie jednostronny jestes.... no i zainteresowania wszystkie skoncentrowales wokol tego mojego mocarstwa i oczywiscie nalibokow... tutaj masz ciekawy artykul o israelskiej lewicy, co to zmierza wielkimi krokami do wlasnego pogrzebu.... Leftist lies killed Meretz www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3521919,00.html i ciekawe, ze wlasnie wspominasz ksiazke tak zwanego "nowego historyka" i podajesz link do artykulu, w ktorym wyraznie pisze: In this work, the author attempts to prove..... probuje udowodnic.. probuje, ale jak widac, nie bardzo mu sie udaje.... no i ty lecisz i co wlasciwie chcesz pokazac? nastepnego israelczyka, ktory chce koniecznie swoje 5 minutes of fame? a ty razem z nim w ogonie? jak nie 5 minutes of fame swiatowe, to przynajmniej forumowe? nu, pisz dalej, cepek.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek geny nie klamia 24.03.08, 12:49 Twoja ocena tej czy innej osoby jest subiektywna. Badania naukowe sa obiektywne. Ich nie mozesz zaklamac. I z nich wynika, ze wy, zydzi i palestynczycy, jedziecie na tym samym wozku. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A gdyby na ten przyklad wyszlo ci Mirmilku.. 24.03.08, 13:07 ...z genetycznych badan, ze co jak co, ale potomkiem Wizygotow to ty nie jestes, to opuscilbys Hiszpanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: A gdyby na ten przyklad wyszlo ci Mirmilku.. 27.03.08, 12:30 Oczywiscie, ze nie. Ale jaki to ma zwiazek z tematem watku? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Wygnani czy nawróceni? 24.03.08, 13:59 dana33 napisała: > zainteresowania wszystkie skoncentrowales wokol tego mojego mocarstwa > i oczywiscie nalibokow... Nie tylko. O wiele bardziej interesuje mnie stan ducha heroicznej młodziezy spozywającej zasłużone śniadanie pośród zwłok pomordowanych w Deir Yassin. Zawsze mnie ciekawiło - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wygnani czy nawróceni? 24.03.08, 14:10 alez chetnie zaspokoje twoja ciekawosc: humus, thina, oliwki i pita. pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wygnani czy nawróceni? 24.03.08, 14:20 aaaaa, cepek.... zaspokoj tez moja ciekawosc.... co zrobili ci polacy, ktorzy wydali zydow niemcom, albo np zabili ich kiedy sie ukrywali w wykopanych na ich polu dolach, w tymi pieniedzmi i kosztownosciami, ktore ukradli i zamordowanych? co sobie za to kupili? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 14:29 ..herbaty, towarow deficytowych. Jak bylo wiecej pieniedzy z morderstwa i grabiezy dokupywali tzw. pola. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 14:36 wiesz, marudzinski, nigdy by mi do glowy nie wpadlo takie pytanie... ale cep wywoluje wlasnie takie reakcje... nie widzi tez zupelnie faktu, ze sprawe deir yassin poprzedzily mordy i zamachy na zydow wykonywane wlasnie z deir yassin i to przez dlugie miesiace. nu, ale cep jak to cep.... widzi tylko biednego araba, wazny mu jest tylko maly achmad ktory stracil noge, ale juz napewno nie maly srulek, ktory stracil zycie. nie widzac i tutaj, ze maly achmad byl w niewlasciwym miejscu o niewlasciwej porze, natomiast maly srulek stracil zycie w bibliotece szkolnej. nu... odpowiedzi zadnej nie oczekuje, a zreszta jaka mozna odpowiedz dostac od indywiduum, ktore odmawia prawa istnienia mojemu panstwu... pies mu morde i to 3 razy naokolo.. wszystko co moze, to produkowac swoj antysemityzm tutaj... nu, zoll zejn... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 14:53 Alez ja cie rozumiem. Sam nie znosze zachowan obsesyjnych a te wlasnie dadza sie zaobserwowac u duzej grupy osob na forach. Mysle, ze taki kubel wody, nomen omen w Smigus Dyngus dobrze im zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 15:00 temu to nic nie pomoze.... prowokatorek dla biednych... ma metode od lat: rzuci cos prowokacyjnego, a potem sie zmywa z wlasnego watka. raz na 2-3 dni rzuci wlasnie inna prowokacyjke, zupelnie nie na temat... tu masz przyklad... jakis tam profesor z israela, dzisiaj, teraz, a jak nie wychodzi, to od razu deir yassin. ma z histori israela tej dawne 2-3 przyklady, deir yassin jest tym "gwozdziem" programu i dawaj... w kolko to samo... jednotematyczny, ziejacy nienawiscia czlowieczek, ktory szuka rozpaczliwie zainteresowania sie jego osoba. to wszystko. niech pisze. ode mnie dostanie zawsze odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej No i dobra 24.03.08, 15:36 dana33 napisała: > ziejacy nienawiscia czlowieczek, Szacunek dla ludzkich istnień uznać za przejaw nienawiści to całkiem całkiem - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No i dobra 24.03.08, 18:05 o nie, cepie...... nie przekrecaj kota ogonem..... jakbys kiedykolwiek, raz jeden, nawet nie potrzeba, zeby bylo 50:50, raz jeden jedyny napisal cos o malym srulku, to bym nigdy nie napisala i nie uwazala cie za antysemite, ziejacego lub nie. ale wlasnie ty nigdy, nigdy, nawet nie byles w stanie napisac sru nie mowiac juz o srulek.... nigdy ani slowa o ofiarach zamachow w israelu, nawet nie zajaknales sie o zamordowaniu matki i jej corek.... ale o prawa malego achmada upominasz sie zawsze i wszedzie. ot i tak wlasnie wyrazasz swoj szacunek dla istnien ludzkich.... tylko dla pewnej czesci istnien ludzkich, cepie... dla tych zydowskich istnien nigdy nawet nie wspolczucia, nie mowiac juz o szacunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Palestynczycy i ich historia... 24.03.08, 23:14 cepekolodziej napisał: > No tak, ale - oczywiście - nawet samo przypuszczenie, że dzisiejsi > Palestyńczycy to w istocie potomkowie zislamizowanych ongiś Żydów, > musi jakoś niepokoić, trzeba je zatem uzanć za wyraz nieprzyjaźni, > nawet nienawiści. Piszesz o faktach oczywistych. Ten fakt posrednio uznaja Zydzi - bojac sie jednak do niego przyznac. Problem w tym, ze nie znaja go sami Palestynczycy, bojac sie przyznac, ze nie sa "zwyklymi" Arabami. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 15:12 dana33 napisała: > nu, ale cep jak to cep.... widzi tylko biednego araba, wazny mu jest W ogóle nie zrozumiałaś. Mowa była o stanie ducha tych, ktorzy tam jedli sniadanie - pośród trupów. Co zostało dobrze udokumentowane. I to jest powód do jakiejś refleksji. Kto chce pomyśleć, pomyśli. Zdarzenia, jak twierdzi znany historyk JTG, mają swoje znaczenia. I te znaczenia nalezy wydobywać z otoczki łatwych usprawiedliwień. Jeszcze raz miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Marzec 68...-Droga Dano 24.03.08, 17:40 Jednego nie moge pojac...-Czy,przypadkiem, w Izraelu,w szkolnictwie wyzszym nie ma zbyt duzo antysocjalistycznych elementow,ktore "oszukuja studenckie rzesze",a sa"manipulowane przez wrogie socjalizmowi osrodki zydowskiego syjonizmu"(cytuje tow.Wieslawa).-Tym Zydom musicie powiedziec stanowcze "NIE".-Nie podoba im sie socjalistyczny lad?;-Niech wracaja ,skad przyjechali , do.....Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Marzec 68...-Droga Dano 24.03.08, 18:20 jassssssne.... a cep bedzie czekal na nich z orkiestra i rozwinietym czerwonym dywanem, jako ze wg cepa nikt nikogo nie wyrzucal.... my wyrzucimy... natychmiastowo.... chomski i finkelstein, jedyni prawdziwi i uczciwi zydzi, nie maja wstepu do tego mojego faszystowskiego i okupacyjnego mocarstwa, co to nic, tylko od rana do wieczora zabija arabskie niemowlaki, ktore przeciez niczemu nie sa winne.. nie tak jak israelskie niemowlaki, co to pewnego dnia beda zolnierzami i trza ich mordowac zanim (cytat mojego najlepszego przyjaciela, generalissimo de arafat, co to sie juz przeniosl do allaha i uzywa zycia z 76 hurystami).... czy mozna zalozyc watek tylko z cytatami tow. wieslawa i generalissimo de arafata? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 18:10 oh, wiesz cepie..... jak po miesiacach zabijania zydow, moze i jakiegos brata/siostre/ojca/corke jednego z nich, to mysle, ze ich stan ducha byl ganc normalny.... ludzkie nie? zobacz, jak ty probujesz oczernic moj kraj i moj narod, tylko dlatego, ze 60 lat temu ktos zabil kogos z twojej rodziny w nalibokach i do tego jeszcze nie wiesz w 100%, ze morderca byl zyd. bo jak wiesz, ta grupa byla mieszana i nie tylko zydzi tam byli. ale mimo to nienawidzisz zydow do dzisiaj i nie zapominasz im nalibokow. wszystkim. nawet tym urodzonym juz dawno po fakcie. to dlaczego nie dajesz prawa do takich samych uczuc zydom, ktorzy zemscili sie i jednoczesnie zapewnili swobode poruszania sie na szosie kolo deir yassin zwyklym ludziom? nu, ale ja cie rozumiem.... zyd nie ma prawa do tych samych odruchow i uczuc, do jakich ma prawo cep. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 19:05 dana33 napisała: > oh, wiesz cepie..... jak po miesiacach zabijania zydow, moze i > jakiegos brata/siostre/ojca/corke jednego z nich, to mysle, ze ich > stan ducha byl ganc normalny.... ludzkie nie? No własnie - to dla mnie jest kwestia, jakoś ważna - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 19:19 znow zadania tylko ze strony israela, nie, cepie? Pro-Arab Lobby Now Admit 100, Not 254, Arabs Died During 1948 Battle of Deir Yassin israelbehindthenews.com/Mar-30.htm a to juz kiedys zamiescilam, tylko jak widac wygodnie przeoczyles" Jewish leaders rushed to condemn the attack. The prime minister, David Ben Gurion, sent an apology to King Abdullah of Jordan, while the Jewish theologian and philosopher Martin Buber called it "a black stain on the honour of the Jewish nation" and "a warning to our people that no practical military needs may ever justify such acts of murder". www.guardian.co.uk/Archive/Article/0,4273,4381818,00.html a teraz napisz ty mi, jak to arabowie przepraszaja nas za ataki na autobusy, napisz mi, gdzie moge znalezc przeproszenie za masakre zydow w hebronie, napisz mi, czy przeprosili nas za zabicie ponad 20 podrostkow w dyskotecie w tel avivie.... napisz mi, jaki szacunek masz dla ofiar zamachow w israelu, napisz, jak potepiasz mordowanie dzieci i kobiet i starcow z premedytacja i planowo, napisz jak serce cie boli za kazdego srulka, mniejszego i wiekszego.... napisz, jaki szacunek dla tych zabitych wypelnie twoje serce, a odwolam to, ze jestes ziejacym nienawiscia antysemita. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 19:37 dana33 napisała: > znow zadania tylko ze strony israela, nie, cepie? Rzecz jasna - więcej wymagań od Izraela, z powodów oczywistych. > Pro-Arab Lobby Now Admit 100, Not 254, Arabs Died During 1948 Battle > of Deir Yassin Niedawno, w związku z książką o Jedwabnem pisałaś, że targi o to, czy było 1600 czy "tylko" 250-300 ofiar, to niegodne, że nieistotne ile, bo życie każdego człowieka - itd. Teraz podsuwasz mi, że nie 254, że "tylko" 100 ofiar. Coś się tu jest nie tak z Twoim postrzeganiem i oceną rzeczywistości. > Jewish leaders rushed to condemn the attack. The prime minister, > David Ben Gurion, sent an apology to King Abdullah of Jordan, while Czy wyrażono żal wobec ofiar i ich rodzin? W trakcie uroczystości, na którą by ich zaproszono? Jakieś inne formy upamiętnienia? Może się mylę, chciałbym, ale nie sądzę, żeby to zrobiono, nie uznano, że trzeba. > the Jewish theologian and philosopher Martin Buber called it "a > black stain on the honour of the Jewish nation" and "a warning to > our people that no practical military needs may ever justify such > acts of murder". Czy Martin Buber działał w w 1948 w Izraelu jako rabin? > a teraz napisz ty mi, jak to arabowie przepraszaja nas za ataki na > autobusy, napisz mi, gdzie moge znalezc przeproszenie za masakre > zydow w hebronie, napisz mi, czy przeprosili nas za zabicie ponad 20 > podrostkow w dyskotecie w tel avivie.... Zdaje się, że powodów do przeprosin z obu, OBU, stron jest znacznie więcej. Kwestią nie jest to, kto ma przeprosić, tylko kto rozpocznie proces normalizacji stosunków - dokonując przede wszystkim sprawiedliwego podziału zasobów regionu - ziemi i wody. Może wtedy wreszcie będzie można zacząć normalnie współżyć. Jasna sprawa, że pierwszy krok musi zrobić Izrael, bo to on trzyma rękę i na ziemi i na wodzie. > napisz mi, jaki szacunek masz dla ofiar zamachow w israelu, napisz, > jak potepiasz mordowanie dzieci i kobiet i starcow z premedytacja i > planowo, napisz jak serce cie boli za kazdego srulka, mniejszego i > wiekszego.... napisz, jaki szacunek dla tych zabitych wypelnie twoje > serce, a odwolam to, ze jestes ziejacym nienawiscia antysemita. Nic nie musisz odwoływać. Twoja opinia niewiele mnie obchodzi. A o zawartość swojego serca zatroszczę się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 19:46 hahahahahaha..... nu przeciez wiedzialam.... to nie ja licze cepie.... to arabowie zawsze podawali klamliwa cyfre i ty tobie podobni cytowali wlasnie ta klamliwa cyfre.... w koncu nie mieli wyjscia i przyznali, ze klamali.... ja ofiar nie licze... to ty liczyles ofiary w jedwabnem... no wlasnie.... jak napisalam.... przeprosiny rzadu do rzadu drugiego nie sa dla ciebie dostateczne.... wg ciebie powinno sie na kolanach przepraszac kazda rodzine.... no i zdanie filozofa ci nie wystarcza, potrzebujesz teraz zal wyrazony przez rabina... :))))) no i jak napisalam.... z twojej strony zadnego linku i zadnego zadania do strony arabskiej, zeby nas przeprosci, natomiast zjazd do wody i ziemi..... a co takiego jest niesprawiedliwego w obecnym podziale? napadli na nas, przegrali, zdobylismy ziemie i co tu jest niesprawiedliwego? jak zaprzestana nas zabijac, to dostana spowrotem, a jak nie, to figa z makiem... i lepiej tak, bo kogo wtedy bedziesz bronil, cepie? pewnie ze nie musze odwolywac i nie zrobie tego. wiadomo mi bylo z gory, jaka odpowiedz dostane.... ale fajnie przypomniec innym, kogo przedstawia soba cep.... ja nie zapomnialam, ale inni mogli albo zapomniec, albo sa nowi i nie wiedza jeszcze.... chociaz jasiekiera wyczul sie na odleglosc... pewnie ma zydowski nos... :))) nu i to by bylo na ten raz cepie..... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 19:54 dana33 napisała: > to nie ja licze cepie.... to arabowie zawsze podawali klamliwa cyfre > i ty tobie podobni cytowali wlasnie ta klamliwa cyfre.... w koncu > nie mieli wyjscia i przyznali, ze klamali.... ja ofiar nie licze... > to ty liczyles ofiary w jedwabnem... Własnie policzyłaś. "Tylko" 100. > nie sa dla ciebie dostateczne.... wg ciebie powinno sie na kolanach > przepraszac kazda rodzine.... Tak. Na kolanach. Każdą rodzinę. Korona z głowy nie spadnie. I żeby rabin, wielu rabinow. Żeby powszechny żal. Ale rozumiem, że i bez tego jest fajnie. Aczkolwiek - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 20:02 hahahahaha.... nic nie liczylam... zacytowalam ci zdanko i dalam link, cobys nie napisal, ze wymyslam.... :))) i jak zwykle: my mamy przepraszac kazda rodzine, a arabowie oczywiscie nie musza, o tym ani slowka... jak zwykle, ani slowa potepienia zamachow na ludnosc cywilna, ani slowa potepienia masakry w hebronie, kiedy to nie bylo jeszcze israela i nie bylo zadnej okupacji.... nada, zero, kompletna negacja wszystkich zbrodni arabskich na zydach.... ot i caly cep.... jak napisalam: ziejacy nienawiscia do zydow antysemita.... juz ci napisalam dawno i wiele razy... eot to ty sobie mozesz pisac ile chcesz. a ja bede kazdy twoj antysemicki post komentowac..... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Mam pewność 25.03.08, 19:57 To stworzone dla wszystkich --- www.bloomingrosepress.com/images/SpringWILDFLOWERS-2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mam pewność 25.03.08, 20:02 sliczne zdjecie, cepie..... wole twoje zdjecia, niz aki lub splita... co nie zmienia mojego zdania wyrazonego wyzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Mam pewność 25.03.08, 20:09 To zdaje się z pobliża Jerozolimy, wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mam pewność 25.03.08, 20:18 mozliwe..... nie bylam tam... :))) ale zobacz, jak wyglada pustynia negev kwitnaca... www.ynetnews.com/PicServer2/20122005/1006836/(3)_wa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 18:20 wiem, ze nie wypada na forum zadawac tak osobistych pytan, ale nie moge sie powstrzymac , zwyczajnie skreca mnie z ciekawosci. Powiedz cepie(zachowam to wylacznie dla siebie) czy split to twoj kuzyn? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 19:07 Tak. Ze strony ciotecznej siostry teściowej mojego prapradziadka po kądzieli. A poza tym obaj uczęszczaliśmy do szkół w koszalińskiem. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 19:24 zobaczymy, jasiekiera, jaka odpowiedz dostane od cepa na moj ostatni post do niego sprzed paru minut.... chociaz moge ci napisac juz teraz, jakie sa warianty: 1. cep nie odpowie 2. zlekcewazy zrodla informacji 3. ben gurion i buber nie sa dla niego dostatecznymi autorytetami 4. nie napisalam nic o nauce w szkolach, wiec nie musi mi dawac linkow do przeprosin arabskich (ktorych jak wiadomo nie ma, bo oni nie tylko nie przepraszaja, ale tancza z radosci na ulicach) 5. napisze post o tym, ze kradniemy wode arabom i kierujemy wiatr w nasza strone. nu, moze mnie zadziwili i bedzie jakis 6 punkt, nowy zupelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zwyczajnie, kupili sobie cukru, wodki... 24.03.08, 19:25 spiesze poprawic literowke, bo inaczej wariant 6 bedzie wysmianie mojego polskiego: moze mnie zadziwi, a nie moze mnie zadziwili... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Nie zadawaj dana pytan ktorych sama unikasz 25.03.08, 21:02 dana33 napisała: > zobaczymy, jasiekiera, jaka odpowiedz dostane od cepa na moj ostatni mialas pokazac post o "wyskrobkach oswiecimskich" wolalas jednak caly watek wyklikac...manipulantko Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie zadawaj dana pytan ktorych sama unikasz 25.03.08, 21:44 a jak ci mam pokazac, jak zostal wyciety? przeciez zameldowalam to swinstwo od razu.... ale bylo... i jeszcze sa swiadkowie, bo sie i marudzinski i ariadna strasznie oburzyli.... bylo albo wyskrobki oswiecimskie, albo wyskrobki z komory gazowej.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 do bambusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 25.03.08, 21:53 zalozylabym nowy watek, ale jestem zabanowana.... znalazlam ten link, na moim skypie..... i sprawdzilam, nie zostal wyciety przez administracje, bo jak widac, uwazaja, ze nie mam racji.... ALE CIEBIE PRZEPRASZAM, I KAJAM SIE, ZE CIE OSKARZYLAM O TE SLOWA, BO NIE TY JE POWIEDZIALES..... MEA CULPA.... szok mi napisal na aqua, ze mam problemy z nikami, i jak widac, ma czasem racje.... te slowa napisal niejaki rycho..... "Ja powoli zaczynam dojrzewac do przekonania, ze ona ma traume wyskrobka z pieca krematoryjnego." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76545991&a=76551076&wv.x=1 jak to sie mowi, slyszalam dzwony, ale nie pamietalam z jakiego kosciola. naprawde jest mi szalenie przykro, ze oskarzylam cie o te ohydne slowa.... piszesz inne rzeczy, ale naprawde tego nie napisales. przepraszam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:02 kazdy moze sie pomylic....nie kazdy ma odwage sie do tego przyznac doceniam to przy okazji chcialbym zwrocic uwage,ze zmienilem nick... nawet ten stary bam_buko nie wiele mial wspolnego z bambusem Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:09 hm...... mimo, ze przyjales przeprosiny, to ja sie jeszcze czuje nie bardzo dobrze we wlasnej skorze... dlatego postaram sie ci ostroznie odpowiedziec... :)))) wiem, ze zmieniles nick.... ale i z tym nikiem nowym lord nie ma duzo wspolnego... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:18 to jest tylko NICK...podobnie jak wiele innych na tym i innych forach nie ma nic wspolnego z lordem...oczywiscie ale nie ma rowniez nic wspolnego z bambusem Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:21 :))))) nu, sam powiedz.... to taka niewinna moja zabawa... zmieniam kazdemu troche.. ty nie jestes wyjatkiem... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:34 dana33 napisała: > to taka niewinna moja zabawa... mysle,ze wiekszosc traktuje forum jako zabawe...ja napewno tak tym nie mniej... ktos pisal pod nickiem absztyfucant...odezwaly sie glosy oburzenia ze troll ,moze tez traktowal jako ....niewinna swoja zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:39 To byla podszywka. Zreszta mozesz mnie bluzgac do woli. Nie pogniewam sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:43 absztyfikant napisał: > To byla podszywka. Zreszta mozesz mnie bluzgac do woli. Nie pogniewam sie:-) > nie mam zamiaru na Ciebie bluzgac dopoki nie dasz mi powodu oczywiscie,ze podszywka....dana twierdzi,ze mogla to byc tylko niewinna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:49 Szefowa pisala o nadawaniu ksywek. Podszywki to inna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:54 absztyfikant napisał: > Szefowa pisala o nadawaniu ksywek. Podszywki to inna kwestia. > byc moze....ale jak zabawa to zabawa,szefowa tez lubi sie bawic... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 22:51 wcale tak nie twierdze.... napisalam wyraznie, ze MOJE zmienianie nikow innym jest ostatecznie niewinna zabawa.... nigdy nie podszywalam sie pod inny nick i nie pisalam tak, jak to robi ten, co sie podszywal pod absztyfikanta, marudzinskiego, ariadne, mnie i jeszcze pare osob... tak ze trzymaj sie prawdy, jesli mozesz... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 23:00 moze zle sie wyrazilem.....podszywajacy prawdopodobnie traktuje to jak zabawe,podobnie jak ty bawisz sie moim i innych nickami(nie poszywasz sie) coz za roznica.... ty zwracasz sie do mnie bambusie, ktosc inny przekreca nick absztyfikanta czy kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 23:03 nie nie, to nie tak dokladnie.... on nie tylko przekreca nicki, on jeszcze uzywa absztyfikanckiego wpisu przekrecajac i manipulujac nim, uzywajac slow, jakich nigdy by absztyfikant nie uzyl itd itd itd. ja moge zmienic twoj nick, ale podszyje sie pod ciebie i nie bede manipulowac twoim postem. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 23:24 pomimo,ze traktuje forum jako zabawe staram sie unikac przekrecania nickow(robie to w ekstremalnych przypadkach np. z takim 1ja...to wyjatkowy duren),skracam czasami.... Nie robie tego nawet z moim ostatnio pozyskanym wrogiem(na jego zyczenie)...zwracam sie do niego jego wlasnym nickiem,nie jakis marudzinski,marudny itd. Jeszcze nie dojrzal i troche wyzsza liga by traktowac go jak tego 1ja Staram sie wiec kontrolowac swoje emocje ale jak ktos sie b.prosi nie odmawiam.... do ciebie zawsze zwracam sie rowniez "dana" dodajac czasami gruba jak mam okreslic kogos kto podaje,ze wazy podobno 500kg? mysle ze to wystarczy i lepiej przejsc do meritum sprawy bo cep.. szlag trafi Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie ma sprawy ...gruba 25.03.08, 23:31 alez bambusiku...... ja przyjmuje gruba jako pieszczotliwe zwracanie sie do mnie.... 500 kg hin, 500 kg her.... gruba to ganc fajnie... nigdy sie nie obrazilam... :))))) zionazistka mi nie odpowiada... :)))) rowniez co do starej sjonistycznej k...y mialam objekcje.... bo wiesz, k jak k..... tylko dlaczego stara? dobranoc... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melord co ja ci ide powiedziec 27.03.08, 01:20 dana33 napisała: > zionazistka mi nie odpowiada... :)))) > rowniez co do starej sjonistycznej k...y mialam objekcje.... bo > wiesz, k jak k..... tylko dlaczego stara? na uznanie trzeba czasmi dlugo pracowac...... a w pracy tak jest,ludzie na pysk padaja myslac ,ze "firma" tylko dzieki nim sie trzyma...... joby tylko za wysilek dostaja gorzej gdy po nich te joby splywaja...wnioskow nie potrafia wyciagnac Odpowiedz Link Zgłoś