Gość: you-know-who IP: *.telia.com 06.09.03, 21:26 w polskiej strefie okupacyjnej odrodzily sie nienaruszone, rozbrojone podobno uprzednio, brygady Badr. bedzie bigos. www.guardian.co.uk/worldlatest/story/0,1280,-3115207,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus chlopaki wiele skalpow przywioza do domu:)))))))) 06.09.03, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you-know-who Re: chlopaki wiele skalpow do domu przywioza? IP: *.telia.com 07.09.03, 02:02 Krasulus! Po co mieliby szyici naszych skalpowac i przywozic sobie do domu? (Q: czy muzulmanie jedza osly?) Oni chca ich tylko zastraszyc i przepedzic, tj. pewna liczbe zabic. Skalpowanie pomylilo ci sie z demokratyzacja na dzikim zachodzie, ktore wywolywaly nieco niemile reakcje demokratyzowanych indian. Co kraj to obyczaj. A ze ty sie cieszysz, ze wynik bedzie taki sam? twoj problem. mam swoja torie na ten temat. Oto ona: Siedzisz 7-24 przy kompie. Chyba, ze dzielisz swoj nick z kolegami z liceum. (NB, gratuluje kolejnego rekordu czasu odpowiedzi/komentarza do tego watku.) W Skandynawii wierzy sie jednak, ze siedzenie tak dlugo w polu promieniowania sprzetu szkodzi na mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus 4 minutki::))))) 07.09.03, 02:16 niestety,mam tutaj kilka komputerow a na dodatek mase roboty:)))))) niestety,moja wizyta w "panstwie zla" spowodowala to ze mam full pracy do zrobienia:)))ot,kapitalizm:))) natomiast spreparowalem sobie takie cos fajnego co mi odswieza stronke co jakis czas:))))))dzieki temu wiem kiedy cos sie pojawia tam gdzie mnie interesuje:)))) ps-jesli to liceum to osli lbie tylko gorzej dla ciebie bo licealista tak ladnie jezdzi po lewactwie:)))wiesz co bedzie gdy dorosne:))??? buhahahaha...tepy bawole,po raz kolejny powtarzam - dostajecie po lbie porzadnie - dzis Europa tez sie za was lewackie gnidy i milosnicy hamasow wezmie i jak widzisz jestescie wlasnie dokanczani:)))) mni to cieszy,pozwala mi sie odstresowac w trakcie roboty:DDDDDD piekne???czyz nie??:)))) wlaczam sobie TV na 5 minut a tam usmiechniety Rymsfeld,albo zbity hamasowiec,albo ganiaja wlasnie gromade antyglobalistow i piora ich po pyskach:)))) az chce sie pracowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ps-nie zrozumiales - to nasi pojechali na lowy:))) 07.09.03, 02:17 a zwierzyny tam pod dostatkiem,amerykanie oszczedzili troche bawolow coby i dla naszych chlopakow zostalo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you-know-who Re: ps-nie zrozumiales - to nasi pojechali na low IP: *.telia.com 07.09.03, 02:28 krasula, zdradze ci pewnien publiczny sekret - osmieszasz sie. ale - jak mowilem - twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: ps-nie zrozumiales - to nasi pojechali na low 07.09.03, 02:35 ja ci tez zdradze sekret-mam tutaj robote do 5 rano:(((( wiec nic tak nie odstresowuje i nie poprawia humoru jak przypomnienie takiemu durnemu lewakowi jak ty gdzie jest jego miejsce na swiecie:)))) ps-mam wyjatkowo zly humor,zaraz sobie bede musial zobaczyc co daja w CNN:))) moze pokaza ze IDF znow wyeliminowal jakiegos zbrodniarza:)))to zawsze poprawia humor:)))) z braku laku zerkne znow jak slicznie wygladala wizyta Rumsfelda:)))) ps - nie ludz sie,widzisz maly lewaczku,problem z nami jest ten ze tak samo mialbys ochote cos mi powiedziec zeby mi "dolozyc" tylko ze niestety sytuacja wyglada tak ze to moje jest,bylo i bedzie na wierzchu:)))) swiat jest piekny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you-know-who Re: ps-nie zrozumiales IP: *.telia.com 08.09.03, 00:01 krasulus, radze ci pisz mniej, skoro juz nie mozesz madrzej. czy sadzisz, ze ktos czyta w szczegolach twoja cieczke umyslowa? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus aha-chocby ty:))))) 08.09.03, 00:04 poza tym zobacz iluwatkowe sa moje posty:DDDDD najbardziej rajcuje mnie ze czytaja je arabki i lewaki:)))) ps-dzis juz jeden skalp jest:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: w Najaf i Karbali odrodzily sie Brygady Badr IP: 193.188.161.* 07.09.03, 11:22 Cala wladza w rece ludu, po demokratycznemu, czyli kogo wiecej ten ma wladze (nie tak jak w USSA gdzie ten ma wladze kogo wiekszowsc nie chciala). Czyli po demokratycznemu to wladza bedzie u szyitow, o to walczyli buszysci. Jeden tylko Rumsfeldus Germanicus Barbarus Maximus rzuca klucz do trybow demokracji mowiac ze szyici nie moga miec wladzy, bo jest ich najwiecej. Czyli chce wprowadzic demokracje amerykanska, gdzie rzadza ci ktorych wiekszosc nie chciala. I tu znowu sie ze swoim starym kumplem Saddamem zgadza. Ta sama mentalnosc, bo Saddam tez rzadzil wiekszoscia jako mniejszosc, zupelnie jak w USSA. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ukraincy juz zdobyli pierwszy skalp:))))) 07.09.03, 12:24 cholera,musza byc wszedzie przed nami????mam nadzieje ze nasi nie popuszcza i nie pozwola zeby oni przywiezli wiecej skalpow od nas:))) Zbrojny incydent w polskiej strefie W polskiej strefie stabilizacyjnej w Iraku doszło do kolejnego zbrojnego incydentu z udziałem żołnierzy z naszej dywizji. Ukraińscy żołnierze z polskiej strefy w Iraku zastrzelili Irakijczyka, który nie zatrzymał samochodu do kontroli na jednym z posterunków. Drugi Irakijczyk został ranny. Jest to pierwszy taki przypadek w wyniku działań wielonarodowej dywizji w strefie górno-południowej. Do incydentu doszło wczoraj popołudniu w prowincji Wasit. Według rzecznika dywizji majora Andrzeja Wiatrowskiego, jeden z ukraińskich żołnierzy, którzy pełnili służbę na punkcie kontrolnym strzelił do mikrobusu zbliżającej do posterunku. Kierowca nie reagował za wezwania do zatrzymania się, pojazd przyspieszył tuż przed posterunkiem. Obecnie żandarmeria wyjaśnia okoliczności tego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś