Dodaj do ulubionych

DIETETYK POZNAŃ!!

05.05.07, 01:48
Poszukuję dietetyka w Poznaniu przyjmującego na NFZ. No w ostateczności dobry
ale tani prywatny też może być ;) Czekam na odzew :)
Obserwuj wątek
    • equinepr Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.01.08, 19:54
      Witam,
      Osobiście polecam Annę Jastrzębowską. To skuteczny dietetyk z doświadczeniem,
      który z pewnością Tobie pomoże. Przyjmuje prywatnie, ale w bardzo
      konkurencyjnych cenach.
      Możesz skontaktować się przez Internet www.dieta-ok.pl lub zadzwonić.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia.
      • sego242 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.07.13, 09:52
        proponuję dr Annę Sędziak, jest świetna, ma czas dla pacjenta, świetnie prowadzi, dba o badania lekarskie, zna się na rzeczy, diety dla osób z problemami są jej specjalnością.Ma ogromne doświadczenie Suuuper. telefon 696312437 lub strona www.moj-dietetyk.pl. I nie jest droga.
    • minaa-the-best Re: DIETETYK POZNAŃ!! 27.06.08, 23:44
      Hej ;) Ja byłam niedawno u super dietetyczki;) ułożyła mi taka
      diete ze az byłam w szoku;) wszystko co lubie i proste dania bez
      niepotrzebnych udziwnien;) schudłam 7 kg w 1,5 msc wiec sie ciesze
      bo zdrowo i skutecznie, a o to mi chodizło;) Ta dietetyk nazywa sie
      Małgorzata Daleszyńska (www.trzymaj-linie.pl) sprawdz jak chcesz;)
      pozdro
      • jarek.xxx Re: DIETETYK POZNAŃ!! 29.10.09, 21:36
        Nie no ta Daleszyńska jest beznadziejna - po pierwsze kserowane diety, po drugie
        aż się trzęsie tak jej zależy żeby kasę zostawić - absolutnie nie polecam,
        totalny brak profesjonalizmu. Mam nadzieję, że macie lepsze doświadczenia...
        • eurecca Re: DIETETYK POZNAŃ!! 09.11.09, 16:57
          Bylam u Daleszynskiej i jestem strasznie rozczarowana! wazyla mnie w
          grubym swetrze, dzinsach, pasku i na podstawie takiego wyniku kg
          obliczala mi BMI! jakies nieporozumienie.. Nic z tego co jej
          mowilam, ze lubie lub nie lubie nie zostalo uwzglednione!!!!!!!!!
          nie znalazlam niczego, co tak bardzo lubie (w sladowych ilosciach).
          Za to rozpisane mialam produkty, ktore mowilam, ze nie toleruje.
          jesli chcecie miec diete tylko dla siebie to omijajcie te kobiete
          szerokim lukiem! Malgorzata Daleszynska to jest dno! i faktycznie
          tylko trzesie sie na kase. czuje, ze wyrzucilam pieniadze w bloto :(
          • jet-ti Re: DIETETYK POZNAŃ!! 23.11.09, 10:49
            dziwne, chyba faktycznie to piszą poradnie dieteyczne, siebie polecając lub obrażając inne poradnie, zeby tylko konkurencję zlikfidować... pierwsze słyszę, żeby Pani daleszyńska dawała diety kserowane...gdyby tak było nie musiałabym na ułożenie diety czekać 3 dni, tylko dostałabym ją od razu na pierwszym spotkaniu!!!... ja jestem zadowolona z usług...na wszystkie pytania mi logicznie odpowiedziała i teraz wiem co jeść, a czego unikać, jakie błędy popełniałam, mysląć że zdrowo się odżywiam.... ale każdy na własną ręke musi się przekonać... szkoda , że obecnie panuje takie chamstwo w internecie, że jedni drugich obrażają...
      • magusal Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.04.10, 19:55
        a ja polecam on-line: poradnia@dietidea.pl
        niedrogo i jak na razie w moim przypadku skutecznie
      • aniapis24 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 07.05.13, 14:38
        Tylko po takim spadku czy trzymasz wagę . hejka, super dietetykiem jest dr Anna Sędziak. Przyjmuje w Poznaniu na Pilotów i w Rokietnicy. Ma czas dla pacjenta, nie patrzy na zegarek, ma doświadczenie jest doktorem nauk farmaceutycznych wiec wie jakie produkty stosować a jakich nie w zestawach z lekami. jest super. Poza tym jako chyba jedyna w Poznaniu dba o badania lekarskie i kontroluje wyniki krwi. Babka wie co robi nr telefonu 696312437
        • sego242 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.07.13, 09:54
          Znam babkę JEST ŚWIETNA . POLECAM.
      • sego242 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.07.13, 09:53
        proponuję dr Annę Sędziak, jest świetna, ma czas dla pacjenta, świetnie prowadzi, dba o badania lekarskie, zna się na rzeczy, diety dla osób z problemami są jej specjalnością.Ma ogromne doświadczenie Suuuper. telefon 696312437 lub strona www.moj-dietetyk.pl. I nie jest drog
        • bugaj7172 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 31.03.16, 12:29
          Proponuję dr Annę Sędziak tel. 696312437, byłam, doświadczyłam i jestem zachwycona wraz z mężem efektami. Uważam, że nie jest droga ale najważniejsze było to, że nie było trudno, nie stałam przy garach całymi dniami, nauczyła nas zdrowego odżywiania a przy okazji schudliśmy. NIE BOLAŁO. NIE CHODZILIŚMY GŁODNI, wszystko co zapisywała było w sklepach i nie musiałam jeździć na drugi koniec miasta. Przyjmuje na Mickiewicza więc dojazd rewelacyjny. Opinie na portalu znany lekarz ma bardzo dobre. Poza tym cenię Panią Anię, za otwartość, profesjonalizm, brak kosztów ukrytych (bo do ceny diety dochodzi wizyta, bo jeszcze badania, bo jeszcze suplementy, bo jeszcze masaże i nie wiadomo co jeszcze) cena 90zł stałą i nic więcej. Jadłospisy się zmieniają, poświęca czas. Czekając w poczekalni spotkałam ludzi, którzy wcześniej już korzystali z jej usług i przyszli z rodziną- najlepsza i najcenniejsza opinia na jej temat. Pochyla się nad pacjentem, słucha. Początkowo wydawało się, że było krótko ale szok- bardzo konstruktywnie, wszystkie zasady opisane, zawsze można zadzwonić, napisać... TEŻ POLECAM
      • adriannawu Re: DIETETYK POZNAŃ!! Daniel MILEWICZ 28.11.16, 20:03
        jeśli i dobry i tani prywatnie to najlepiej przejechać się do Legnicy. Przyjmuje tam Daniel Milewicz - ceniony dietetyk, co pomaga wyjść nawet z ciężkiej otyłości.
    • kama-822 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 10.10.08, 12:56
      Zapraszam do zapoznania sie z ofertą naszej poradni dietetycznej
      www.holisticline.pl
      Dietetyk Kamila Korach- Zajdler
    • 3_magda Re: DIETETYK POZNAŃ!! 30.12.08, 22:04
      Bardzo fajna i dobra dietetyczna studentka dietetyki teraz chyba robi licencjat. Pomogła mi schudnąć 10 kg. Jestem bardzo zadowolona. Zamieszcza swoje ogłoszenia na gumtree.pl e-mail: marta.dieta@wp.pl Powodzenia:)
    • malgosia_dwa Re: DIETETYK POZNAŃ!! 18.01.09, 13:43
      Ja byłam na Wołyńskiej 12, fachowa i miła kobietka, zna się na tym co robi,
      dieta smakuje, nie jestem głodna i chudnę:) jest przygotowana dla mnie.
      mail: magda@poradniadietetyczna.org
      • dziembo Re: DIETETYK POZNAŃ!! 26.01.09, 12:05
        Mi pomogła natomiast dietetyczka ze Swarzędza :)
        W miesiąc schudłem 8 kilo :D z 88 na 80 :D
        Polecam. Dietetyczka Monika www.lineafit.pl

• jola6209 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 14.05.09, 12:00
          jestem bardzo zadowolona z mojej pani doktor, przyjmuje na wołyńskiej -
          tel.608-032-592 i mail magda@poradniadietetyczna.org polecam:)
    • nastka1983 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 17.07.09, 22:07
      ja byłam u Pani dr Joanny Bajerskiej (600827273) nie przyjmuje na
      NFZ ale koszt konsultacji nie jest wysoki, a rezultaty znakomite.
      dieta była bardzo smaczna i zdrowa. Schudłam 10 kg i czuje się
      świetnie, nie przypuszczałam, ze odchudzając się mozna tak smacznie
      jeść. Polecam
      • mariolcias1981 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 02.09.09, 07:17
        Również polecam, Pani dr Joanna Bajerska dokładnie wytłumaczyła na
        czym polega odchudzanie. Nauczyłam się zdrowo jeść (serio to bardzo
        proste i jakie smaczne :) i zaczęłam ćwiczyć!!!!!. Schudłam 10 kg i
        nareszcie mogę na siebie patrzeć w lustrze.
        • martitka18 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 03.09.09, 11:30
          A jaki sa mniej wiecej ceny takich uslug?
          • sambaaa7 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 17.09.09, 23:23
            No, wlasnie, jaki jest koszt u tych dietetyczek?
            Jaki u Bajerskiej, napiszcie.
            Ja bylam u Człapki na ul. Wołyńskiej i chciała 100zl za 1 godzine.
            • pomocnik23 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 23.09.09, 12:42
              witam,
              znam dobrego specjaliste od żywienia człowieka. Jest mgr i kończył
              Uniwersytet Przyrodniczy. Bierze chyba 40zl za pierwszą wizytę.
              Przyjmuje w mieszkaniu na Piątkowie. pozdro. jak coś to mam jego
              numer tel. mejl to dietetykpoznan@op.pl
              • poszukiwacz80 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 13.10.09, 09:22
                Szukałem dietetyka dla mojej mamy...(poprosiła mnie gdyż nie jest
                biegła w posługiwaniu się komputerem i szukaniu wiadomości w
                internecie) po przeczytaniu tego forum (i nie tylko tego) odniosłem
                wrażenie, że chyba wszystkie posty zostały napisane przez samych
                dietetyków lub osoby przez nich podstawione. Inni użytkownicy mogą
                się ze mną nie zgodzić, cóż... (na forum każdy może się
                reklamować :) ) Stwierdziłem, że poszukam na własną rękę i
                znalazłem... Mama jest bardzo zadowolona, chodzi do "centrum ....."
                przy Marszałkowskie (nie będę podawać nazwy, telefonu, e-maila bo
                nie mam w tym żadnego interesu) mówi że czuję się lepiej i są
                efekty, a to chyba najważniejsze. Więc polecam szukać na własną rękę
                niż opierać się na tym co konkurencja piszę na forach... internet
                jest jak biała kartka - przyjmie wszystko co ludzie chcę napisać
                Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu :)
                • izu777 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 21.10.09, 13:33
                  Niestety muszę się zgodzić z poprzednikiem, zdecydowanie wygląda to na kryptoreklamę!! Wiem, że jest problem ze znalezieniem w Poznaniu dietetyka na NFZ (a przynajmniej ja z trudem jakoś się czegokolwiek dowiedziałam na ten temat), ale jednak się udało. Znalazłam poradnię, w której są leczone dolegliwości otyłych osób. Niestety, na ten rok nie ma już środków z NFZ i są robione zapisy na kolejny rok, od marca. Wiem, że być może jest to dużo czasu, ale człowiek się i tak nie może zebrać, a czas jakoś zleci, tak myślę. Jeśli kogokolwiek to interesuje proszę o odzew, to napiszę więcej szczegółów :)
                  • otylia123 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 09.11.09, 14:18
                    ja polecam kolesia żywieniowca z Piątkowa tzn z Poznania ale
                    mieszka na Piątkowei. jego email to dietetykpoznan@op.pl, pozdrawiam
                    wszytskich odchudzających się :)
                  • doniamika2407 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 17.11.09, 15:26
                    Witam! Również szukam dietetyka, i w zasadzie byłam zdecydowana na Panią
                    Deleszyńską ze Źródlanej, ale ktos mi to rozchwiał.
                    Aczkolwiek chyba się tam jednak wybiorę, ponieważ na własne oczy widziałam
                    osobę, która w trzy miesiące zgubiła 15 kg pod kuratelą tej Pani. Pozdrawiam
                    • alina_bugno Re: DIETETYK POZNAŃ!! 19.11.09, 11:03
                      Ja też korzystam z poradni Dieta OK i p. Anny Jastrzębowskiej. Co mi się
                      najbardziej podoba to przygotowali mi dietę w której mogę jeść do woli i nie
                      chodzę ciągle głodna!A schudłam już ponad 10 kilo i wreszcie wraca mi dobre
                      samopoczucie. I co najważniejsze nie poszłam z torbami, bo nie są drodzy. Ale
                      pamiętajcie przede wszystkim silna wola!
                      Pozdrawiam wszystkich marzących o zgrabnej sylwetce!
                      • magusal Re: DIETETYK POZNAŃ!! 03.12.09, 14:15
                        wybieram sie jutro do p. Joanny. Szukam dobrego dietetyka, mam do
                        zgubienia duuuużo kilogramów. Do p. Joanny chodziła moja koleżanka
                        z pracy i schudła, bardzo ja poleca. Byłam u 2 dietetyków w
                        Poznaniu, na razie to porażka, dostałam jakies gotowce, jestem
                        zawiedziona. Zobaczymy jak będzie jutro. Podzeielę się z Wami
                        wrażeiami.
                        • lisq33 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 19.01.10, 00:08
                          jakos sie nie podzielilas wrazeniami. a szkoda.
      • sego242 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.07.13, 09:56
        proponuję dr Annę Sędziak, jest świetna, ma czas dla pacjenta, świetnie prowadzi, dba o badania lekarskie, zna się na rzeczy, diety dla osób z problemami są jej specjalnością.Ma ogromne doświadczenie Suuuper. telefon 696312437 lub strona www.moj-dietetyk.pl. I nie jest droga. przyjmuje w Poznaniu i Rokietnicy
    • barbasia3 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 25.01.10, 17:33
      Proszę o opinie na temat pani Koźlickiej ze Strzeszyńskiej. narazie
      wiem , że jest dosyć droga 180 zł za 40 minut pierwszej wizyty.
      warto wydać tyle kasy?
      pozdr.
      • zg_71 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 02.02.10, 07:50
        Na temat Pani ze Strzeszyńskiej nic mi nie wiadomo.
        Uważam że 180 to sporo.
        Byłem u Pani Bajerskiej która przyjmuje na Lwa.
        Zapłaciłem o wiele mniej za godzinną konsultację + dietę.
        Jestem zadowolony i "mniejszy"
        • barbasia3 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 02.02.10, 20:58
          dzięki za odzew! zadzwonię tam.
          pozdr.
          • marc-us23 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 23.05.10, 21:57
            Witam!
            Poszukuję dietetyka lub osobę znającą się na wyliczaniu kalorii obiadu.
            Tzn. wyliczyć ile kalorii ma np. 150g ziemniaków lub ile kalorii ma 15
            dag fileta drobiowego panierowanego. itp.
            Bardzo proszę o kontakt do takiej osoby.
            Pozdrawiam
            • aska-3 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 25.05.10, 20:21
              marc-us23 napisał:

> Witam!
              > Poszukuję dietetyka lub osobę znającą się na wyliczaniu kalorii
              obiadu.
              > Tzn. wyliczyć ile kalorii ma np. 150g ziemniaków lub ile kalorii
              ma 15
              > dag fileta drobiowego panierowanego. itp.
              > Bardzo proszę o kontakt do takiej osoby.
              > Pozdrawiam

Hej! Jeżeli nadal szukasz takiej osoby to jestem studentka dietetyki
              na UM i moge Ci pomoc:) asia-ch3@wp.pl
              • agnesssic Re: DIETETYK POZNAŃ!! 12.08.10, 19:04
                Witam, jestem dietetykiem i chetnie moge zajac sie takimi
                wyliczeniami:)
                pozdrawiam Agnieszka
                agnesssic@tlen.pl
      • sego242 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.07.13, 09:55
        proponuję dr Annę Sędziak, jest świetna, ma czas dla pacjenta, świetnie prowadzi, dba o badania lekarskie, zna się na rzeczy, diety dla osób z problemami są jej specjalnością.Ma ogromne doświadczenie Suuuper. telefon 696312437 lub strona www.moj-dietetyk.pl. I nie jest droga. BIERZE 80 ZŁ a poświęca pacjentowi nawet do godziny. polecam
      • bugaj7172 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 31.03.16, 12:33
        Proponuję dr Annę Sędziak tel. 696312437, byłam, doświadczyłam i jestem zachwycona wraz z mężem efektami. Uważam, że nie jest droga ale najważniejsze było to, że nie było trudno, nie stałam przy garach całymi dniami, nauczyła nas zdrowego odżywiania a przy okazji schudliśmy. NIE BOLAŁO. NIE CHODZILIŚMY GŁODNI, wszystko co zapisywała było w sklepach i nie musiałam jeździć na drugi koniec miasta. Przyjmuje na Mickiewicza więc dojazd rewelacyjny. Opinie na portalu znany lekarz ma bardzo dobre. Poza tym cenię Panią Anię, za otwartość, profesjonalizm, brak kosztów ukrytych (bo do ceny diety dochodzi wizyta, bo jeszcze badania, bo jeszcze suplementy, bo jeszcze masaże i nie wiadomo co jeszcze) cena 90zł stałą i nic więcej. Jadłospisy się zmieniają, poświęca czas. Czekając w poczekalni spotkałam ludzi, którzy wcześniej już korzystali z jej usług i przyszli z rodziną- najlepsza i najcenniejsza opinia na jej temat. Pochyla się nad pacjentem, słucha. Początkowo wydawało się, że było krótko ale szok- bardzo konstruktywnie, wszystkie zasady opisane, zawsze można zadzwonić, napisać...POLECAM
    • ciekawska-0 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 12.08.10, 12:53
      byłam na wołyńskiej u dietetyczki. Miałam problemy z jelitem drażliwym i po diecie jak ręką odjął :)))))))))) są dwie dietetyczki, jedna sie zajmuje właśnie jelitem drażliwym dlatego polecam
    • agnesssic Re: DIETETYK POZNAŃ!! 12.08.10, 19:09
      Witam, skonczylam w tym roku studia na Uniwersytecie Przyrodniczym w
      Poznaniu,na kierunku Technologia Żywnosci i Żywienie Człowieka na
      specjalnosci dietetyka, chetnie pomoge schudnac, uloze dostosowane
      do indywidulanych preferencji dietki, nie tylko odchudzajace:) w
      razie pytan prosze o kontakt agnesssic@tlen.pl
      • fast_fashion Re: DIETETYK POZNAŃ!! 28.10.10, 08:50
        Miałam wątpliwości czy wybrać się do P. Dalaszyńskiej po przeczytaniu opinii, ale z racji odległości wybrałam się właśnie do niej.
        Pierwsza wizyta - rozmowa, konsultacje-35zł;
        Każda kolejna dieta, co 2-3tyg - 90zł
        Wizyty pomiędzy - 20zł
        ale można telefonować i emai'ować - zawsze!
        Dieta zawierała co prawda kilka rzeczy które mi nie pasowały, ale przy kolejnej Pani dietetyk to skorygowała. Efekty są - 1kg w dół na tydzień wiec jestem dobrej myśli (pamiętamy o ćwiczeniach!).
    • huilisti Re: DIETETYK POZNAŃ!! 04.05.11, 15:23
      Ja polecam doktora Smektałę, Bas-med (wpisz w google), super specjalista, nie ma efektu jojo, polecam go z całęgo serca, 60 zł za wizytę raz na 2 tygodnie, do tego analiza składu ciała, igiełki, homeopatia, badania krwi (na nich też bazuje doktor). Jest nie tylko dietetykiem, ale i lekarzem, a to pozwala na inne spojrzenie na "klienta".
    • panna_porzeczka1 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 07.07.11, 10:14
      mogę polecić ci panią dietetyk do której sama chodzę :) Ja akurat mam wizyty prywatne w Prywatnej Lecznicy Certus, gdzie pani dietetyk przyjmuje, ale warto wydać te kilka złotych, bo wizyty przebiegają konkretnie, a ja widzę konkretne rezultaty. Pytaj o Kamilę Korach-Zajdler. Pozdrawiam
    • awa1awa1 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.10.11, 16:47
      Hej
      Ja korzystałam z usług Dietetyka - trenera kulturystyki Damiana który w sposób profesjonalny wyciągną odemnie szereg potrzebnych informacji, zbadał skład ciała i stworzył świetny plan dietetyczny na którym zgubiłam 15kg w 3miesiące. Więcej informacji na www.mytrainer.pl

Pozdrawiam Monika
    • ktawa Re: DIETETYK POZNAŃ!! 25.10.11, 16:35
      pewnie już gdzieś byłaś, ale może poszukujesz lub ktoś inny szuka.. ja byłam w poradni na Jackowskiego w Dieta dla Ciebie - na prawde mogę polecić bo babka zna się na rzeczy. niestety nie na NFZ:( ale chya nie ma tych usług na nfz (ja nie znalazłam)
      Mają stronę www.dietadlaciebie.com.pl numeru nie pamiętam, ale wszystko jest na stronie. warto było zapłącić bo w moim przypadku jest 10kg mniej:)!!
      • rubbbi Re: DIETETYK POZNAŃ!! 21.03.12, 13:30
        Witam szukam dietetyka na NFZ w Poznaniu.Jestem studentem i nie stać mnie na spore wydatki związane z prywatnymi wizytami .Ktoś sie orientuje czy gdzieś może przyjmują na kase chorych bo szukam i nic nie moge znaleźć.
    • mammana Re: DIETETYK POZNAŃ!! 03.04.12, 15:06
      rozpoczęłam własnie dietę z Poradnią DIETA DL ACIEBIE w Poznaniu przy Jackowskiego! Nigdzie nie było o nich nic w necie, jesli chodzi o fora i to mnie zachęciło, bo ludzie jak piszą to często krytycznie , a tu ciiiisza.
      Byłam wczesniej u dietetyczki, która skasowała za 30 min porady jak za godzinę!!! Później diety , itd... nie miałam już do niej zaufania więc się poddałam... a teraz po ponad roku znowu próbuję. Jestem bardzo zaskoczona: dieta świetna, dużo owoców, uwzględniono wszystkie moje preferencje, jest bardzo różnorodna, jem wszystko (!) ale w odpowiednich porcjach i chudnę ( w tym tygodniu spaliłam już 3 kg) a nie jestem głodna, o co się bałam. Jestem mega łasuchem a duża ilośc owoców, rekompensuje mi w 100% potrzebę słodkości.
      zapłaciłam 100 zł za 1 wizytę, czyli rzetelny , dłuuugi wywiad, pomiary, porady itd, a teraz 200 zł za diety, ale co tydzień mam nową, więc jest bardzo różnorodnie i na pewno nie trzeba rozpisywać kolejnych jadłospisów na przyszłość:) można kombinować z tej obfitości, którą mam już teraz. dodatkowo wypisane wszystkie wskazówki jak nie przytyć, szczerze i rzeczowo, dodatkowo specjalna dieta na Święta i 10 wskazóek jak w nie nie przytć:) albo co zrobić, jesli się przejem (oby NIE!) Dostaam ulotkę osobistych pomiarów komputerowych z wyjaśnieniem wszystkich ważnych terminów w dietetyce, itd... Po prostu FULL obsługa. Jestem zadowolona. Za tydzień dowiem się o ceny wizyt kontrolnych-dam znać. POLECAM i nie mam w tym interesu. Paaa!
      • a-lexa Re: DIETETYK POZNAŃ! 15.05.12, 10:18
        A ja trafiłam do DCD( dzieciece centrum dietetyczne) z moją13letnią córką i jej nadwagą, jestem zachwycona a moja Amelka najbardziej. Pani Beatka jest serdeczną i bardzo ciepłą osobą, moja Amelcia wszystko o czym powiedziałam nam Pan Pani Beatka tak głęboko wzięła sobie do serca, że jestem zszokowana. Dieta którą otrzymałyśmy moja Amelia jest zachwycona, chudnie nam z tygodnia na tydzień, nie jest to szalone tempo ale 1,5 kg tygodniowo myślę że jest ok. Poza tym dziecko jest tak zmobilizowane do działania przez Panią Beatę że jestem w ogromnym szoku. A wizyta trwała aż 1,5h, a dietę otrzymałyśmy chyba już po 4 dniach. Nie ma w niej nic czego by moje dziecko nie chciało zjeść , jestem naprawdę szczęśliwą mamą, bo moje dziecko w końcu chudnie. Nadwaga u dzieci to straszny problem, ale rodzice tego nie chcą zauważyć niestety, sami uważają w zasadzie że nic się nie dzieje. Ja też tak myślałam, do czasu aż moja Amelia nie zemdlała na WF-ie.Wiedzieliśmy obydowje z mężem że ma nadwagę ale nie spodziewaliśmy się że do tego ma anemię, co mnie tak osłupiło, że sama mało nie zemdlałam, a zawsze myślałam, że skoro taki fajny pulpecik to napewno zdrowa, i tu się ogromnie pomyliłam. Wyniki były tragiczne. Lekarz zasugerował mi oczywiscie wizytę w poradni dietetycznej, ale jakoś nie mogłam sie przełamać. Dużo czytałam w interenecie myślałam, że sami sobie poradzimy, ale okazało się, że niestety stoimy w miejscu , mąż znalazł sam poradnię i teraz sobie tak myślę, że szkoda , że wczesniej tam nie trafiliśmy.
        • anm-ar Re: DIETETYK POZNAŃ! 23.05.12, 18:30
          Ja po przeczytaniu tego wątku ,zdecydowałam się na polecaną poradnie didtetyczną Bas-Med,ul.Swobody.Dietetyk w porówaniu z innymi w miare tani i skuteczny.Pierwsza wizyta 100 zł,nastepne kontrolne co 2 tyg.cena 70 zł w tym za kazdym razem pomiary.1,5 Miesiąca mam mniej 6 kg,nastepne tyle przedmną.Jem wszytsko ale odpowiednim ograniczeniu kalorii.Głodna nie chodzę.
        • waldek_76_76 Re: DIETETYK POZNAŃ! 04.06.12, 18:01
          POPROSZE O NAMIARY NA TO CENTRUM BO NIGDZIE NIE MOGE TEGO POSZUKAC.....
          • anm-ar Re: DIETETYK POZNAŃ! 05.06.12, 08:16
            www.basmed.pl

Tam sa wszelkie dane
        • marta-bankowska Re: DIETETYK POZNAŃ! 24.09.12, 21:02
          P.Beata nie posługuje się zadnym tytułem naukowym więc nie polecam takich dietetyków
          • anm-ar Re: DIETETYK POZNAŃ! 26.09.12, 09:48
            Ja nie byłam u p.Beaty tylko u jej męża.
            Schudłam i to się liczy.
          • paulinaa Re: DIETETYK POZNAŃ! 26.09.12, 17:52
            Niestety większość dietetyków w Poznaniu nie może się poszczycić żadnym tytułem naukowym... A już najlepsze są te wszystkie poradnie gdzie nawet nazwisk dietetyków nie ma... Tylko magiczni tajemniczy "nasi specjaliści"...
            • anm-ar Re: DIETETYK POZNAŃ! 26.09.12, 21:10
              Pewnie masz rację,czasem lepiej skorzystać z wiedzy trenera na siłowni/jesli ktoś ćwiczy
              • paulinaa Re: DIETETYK POZNAŃ! 27.09.12, 14:19
                Nie, po prostu warto zainteresować się i sprawdzić jakie dietetyk ma kwalifikacje zamiast iść do pierwszego, którego google pokazuje ;)
                Nie wiem jak można iść do dietetyka, który nie dość, że nie podaje swoich kwalifikacji to na stronie nawet nie ma jego nazwiska! A przeglądając oferty poznańskich poradni nie są to niestety pojedyncze przypadki...
    • stellaintwo Re: DIETETYK POZNAŃ!! 13.08.12, 20:01
      poradnia-dietetyczna.com.pl
    • paulinaa Najlepszy 14.09.12, 18:32
      poradnia-dietetyczna.com.pl/
      • ewelaport Re: Najlepszy 31.10.12, 19:12
        też byłam u pani Pauliny i też polecam. 14kg mniej w 3 miesiące :)
    • karolinaw87 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 15.10.12, 02:30
      www.vanillafit.pl Możliwość konsultacji i w Poznaniu jak i Swarzędzu, schudłam pięknie już 10 kg bez większego trudu, a jeśli nie mogę przyjechać na wizytę nie ma problemu aby przesłać mi dietę na maila. Ceny bardzo przystępne w porównaniu do dietetyków u których był wcześniej...
    • dieta-system1983 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 18.10.12, 18:35
      Witam! Jeżeli interesuje was opieka dietetyczna na wysokim poziomie za niską cenę to zapraszam dieta-system.pl/pakiety.html
      Przyjmuje w Luboniu k. Poznania
      w Poznaniu na Strzeleckiej 48. i we Wrześni na ul. Mazurskiej
      Pozdrawiam! Joanna Zimna
    • agnieszkadyra Re: DIETETYK POZNAŃ!! 13.11.12, 18:33
      Chodzę do Pani dietetyk Klaudii Mikołajczak (vanillafit.pl), jestem zdecydowanie zadowolona, z każdym tygodniem mam prawie 1 kg mniej (tak jak mi obiecano już podczas 1 spotkania) wizyty przebiegają w miłej atmosferze, ceny są bardzo przystępne w porównaniu z innymi dietetykami z poznania i okolic a potrawy z diety bardzo smaczne!
    • boisfarine Re: DIETETYK POZNAŃ!! 19.11.12, 17:48
      Razem z mężem odchudzamy się u Pauliny Szczechowicz. Ja zgubiłam 8kg, mąż 12kg. Możemy jeść praktycznie wszystko co chcemy, Paulina uwzględnia wszystkie zachcianki :) Polecamy :)
      • jagoda747 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 04.12.12, 14:12
        Ja chodzę do Iwony Mielcarek. Poleciła mi ją koleżanka, która już u niej sporo schudła i wygląda rewelacyjnie.
    • marta_p_oznan Re: DIETETYK POZNAŃ!! 04.12.12, 20:17
      Paulina Szczechowicz - przyjmuje na Murawie (ja tam chodzę ale zdaje się, że ma tez jakieś inne gabinety). Dieta normalna, bez żadnych dziwnych składników. W diecie na 28 dni jest tyle różnych potraw, że nie ma prawa się znudzić :) U poprzedniej dietetyczki musiałam non stop katować tą samą 7-dniową dietę więc po miesiącu mi się znudziło...
    • dieteykdorota Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.12.12, 20:26
      Polecam dietetyk online
      www.twojadobradieta.pl
      cena diety 7-dniowej to 39 zł
      Tanio i profesjonalnie
    • aagusia31 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 28.12.12, 00:44
      W Poznaniu w Przychodni na Kórnickiej przyjmuje pani magister Klaudia Mikołajczak, mogę szczerze polecić, pomogła sporo schudnąć mojej siostrze, bardzo sympatyczna i ciepła osoba.
      • awa1awa1 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.01.13, 16:01
        Polecam Damiana Wiatrowskiego, bardzo dobry trener osobisty i dietetyk. Więcej możecie sprawdzić na

fanpagu : www.facebook.com/trener.osobisty.personalny.poznan.dietetyk

albo na stronie www.mytrainer.pl/strona333-Dieta.html
    • awa1awa1 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.01.13, 16:07
      Polecam Damiana Wiatrowskiego, bardzo dobry trener osobisty i dietetyk. Więcej możecie sprawdzić na

fanpagu : www.facebook.com/trener.osobisty.personalny.poznan.dietetyk

albo na stronie www.mytrainer.pl/strona333-Dieta.html
      • kingapolska Re: DIETETYK POZNAŃ!! 23.04.19, 20:31
        Poradnia kaloria i Patrycja Mazur!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka