falafel11 27.05.08, 15:58 kilogramem dollarow czy euro czy zlotem itd..wtedy zrozumiecie ile placili zydzi za zycie...i wtedy bedziecie zapijac barylka nafty arabskiej za 10 centow ..swoja potrawe..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben.hure Re: A ile za pięć funtów 27.05.08, 17:04 Czy za móżdżek z falafla trzeba będzie placić w petro- czy w zwyłych dolcach? PS. nie mylic proszę falafla z waflem. To już raczej z kiebabem. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: A ile za pięć funtów prawe za falafel idiot 27.05.08, 17:10 falafel to delikates za porcje z dodatkami placi sie w europie prawie siedem euro.... Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: A ile za pięć funtów prawe za falafel idiot 27.05.08, 17:12 za falfel-idiot trzeba dopłacać, żeby kto wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: A ile za pięć funtów prawe za falafel idiot 27.05.08, 17:18 ben.hure napisał: > za falfel-idiot trzeba dopłacać, żeby kto wziął. dupku...mam kolegow kturzy robia ciezki pienadz z falafla w europie zastanow sie ofermo co piszesz tani w produkcji smaczny i oreginalny ..dodac w reklamie araba zajadajacego ten rarytas Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: A ile za pięć funtów prawe za falafel idiot 27.05.08, 17:22 od samego słowa chce mi się do Rygi, kiebab lepszy, grunt że oreginalny, ktury mi sie nie idzie podobać to falaflizna przegnita. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: A ile za pięć funtów prawe za falafel idiot 27.05.08, 17:27 ben.hure napisał: > od samego słowa chce mi się do Rygi, kiebab lepszy, grunt że > oreginalny, ktury mi sie nie idzie podobać to falaflizna przegnita. Ty dupku jadles kiedys falafla ? oregilnalnego izraelskiego nawet g.. bedziesz lizac z jego odchodow....chcesz znac jego przygotowania sykret?... Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: A ile za pięć funtów prawe za falafel idiot 27.05.08, 17:33 sykret? jak robic z gowna falaflala oreiginalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:14 aaki zamkni jatke jezeli twoj dyplom nie pozwala tobie dyskutowac zawsze kiedy nie masz odpowiedzi piepszysz trzy potrzy...po arabsku Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:15 Czy tembel to taki rodzaj falafla co go sprzedają w jatkach? Bo u nas to są flaki Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:20 Ze ma jesz achi. Aaki ze szarmuta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:26 > Ze ma jesz achi. Aaki ze szarmuta:)))) Wasnie. Że to jesz, ach achi. A kij ze szałaputa faflowogateges. Kiebab pany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:31 Lech tizdajen ja ben zona, tfu!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:32 nie wyrażaj się, sam jestweś tizda Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:34 absztyfikant napisał: > Lech tizdajen ja ben zona, tfu!:))))) > zaczynam sie uczyc hebrajski absztyfikat..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:35 no to ktury lepszy, ben żona czy ben hure? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:38 Ani ben adam Falafel:))) Awal lo idiot:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:40 no i wiedziałem ze falfalel to adamo-idiot. Nie rusze, nawet rzeby mi ktury dopłacał. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:36 Terz sie nie wyrażaj jeden tizda drugi lehizda, a chodzi im o to samo, falfale jedne Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:41 ben.hure napisał: > Terz sie nie wyrażaj > > jeden tizda drugi lehizda, a chodzi im o to samo, falfale jedne Akki i ben hure ..czy jestescie araby ?..polskojezyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:41 ja jestem ben hure. Muwi ci to cos? Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:43 ben.hure napisał: > ja jestem ben hure. Muwi ci to cos? to marzenie kazdego araba byc im patrzac na stary film... Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:45 fil mbył o ben hur a ja jestem ben hure Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:46 ben.hure napisał: > ja jestem ben hure. Muwi ci to cos? nu...raczej syn osla..albo welblada ben camel abu hmar Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:48 jurz lepiej być ben hure niż falawel oreginalny z sykretem posypany Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:55 Co jesz, co jesz? Na pewno nie falaflaki. Ani jakieś czina. Tylko lubie kotlet chabowy i niekture saładki, ale bez szpinakau. A ty sie naucz pisać po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:53 ben.hure napisał: > jurz lepiej być ben hure niż falawel oreginalny z sykretem posypany wec przymujesz to ze jestes..syn osla i dzikej webladzicy nazwanym ben.hui...anonim po polsku syn..kut..s.....po arabsku...ahuja.. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: tembel propagandzista 27.05.08, 17:56 ja nie jestem anonim, ja jestem ben hure, nie tak jak ty jakiś dupek flalaflek Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: To posmialem sie 27.05.08, 17:58 jednak polskojezyczne araby zawsze araby..do dupy intelekt u nich nawet ze chca byc europeczycy..arab (za-wszy) arab Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: To posmialem sie 27.05.08, 18:00 Daj kwar achi:) Ze meszugaim:) Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: To posmialem sie 27.05.08, 18:19 I z czego żeś się pośmiał, falaflejtuchu? Chyba tylko z własnej głupoty? Intelekt u ciebie nie-istniejący, polszczyzna też pod zdechłym Azorkiem, nawet nie kapujesz, kiedy się z ciebie nabijają. A ja zawsze wolę polskojęzycznego Araba czy arabskojęzycznego Polaka od byle nieortograficznego kurdupla. Co to niby ma "oreginalne sykrety". Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: To posmialem sie 27.05.08, 18:30 ty tego nie zrozumiesz .. nie ty nie aaki..zawsze wasz prymityw jest silnejszy od waszej arabskiej intelegencji..:-) arab (za-wszy) arab :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: To posmialem sie 27.05.08, 18:47 Dla twojej wiadomości. Z tego, co wiem, na tym Forum nie udziela się żaden Arab. A ty dałeś się wyprowokować, jak kto głupi, i ujawniłeś się jako anty-arabski szowinista, nawet rasista. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: To posmialem sie 27.05.08, 18:56 jak ten muwil z filmu (Sobaczyje serce) ja ich czuje na odleglosc arab(za-wszy)arab...nawet w polskim wydaniu viva palestyna.pl.albo arabia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: To posmialem sie 27.05.08, 19:04 Każdy rasista to do siebie już ma - Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: To posmialem sie 27.05.08, 19:14 cepekolodziej napisał: > Każdy rasista to do siebie już ma - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: To posmialem sie 27.05.08, 19:27 To typowe dla rasistów, zawsze sie usprawiedliwiają, że kogoś lubią - Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant salam & szalom :) 27.05.08, 18:11 www.youtube.com/watch?v=S45Upuv2TTU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: salam & szalom :) 27.05.08, 18:21 :-))...izraelski..oczy izraela na wieki golan Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Kiedy zaplacimy..za kilo chleba? 27.05.08, 19:31 co to qrwa jest , wiersz, rebus, notatka sluzbowa falafela?? Odpowiedz Link Zgłoś