Gość: babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 09:54 'Uwaga! Po wysłaniu posty mogą się ukazywać z opóźnieniem do 5 minut.' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomson Zobacz na to: IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 16:37 Oto przykład typowej katocenzury w GW: • Re: 25 lat pontyfikatu - złóż Papieżowi życzenia! adres: *.proxy.aol.com Gość: Marek 16-10-2003 00:27 odpowiedz na list odpowiedz cytując Zycze Ci nastepnych 25 lat OJCZE NASZ SWIETY ! • bla..bla.bla polaczkowaty bełkot do białej wersji adres: *.ds.pg.gda.pl Gość: Tomson 16-10-2003 00:35 odpowiedz na list odpowiedz cytując kima z Wadowic. Gość portalu: Marek napisał(a): > Zycze Ci nastepnych 25 lat OJCZE NASZ SWIETY ! Nie nasz, ja mam tylko jednego ojca. ****************************************************************************** • Re: 25 lat pontyfikatu - złóż Papieżowi życzenia! adres: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: EMJ 16-10-2003 00:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując Kochany Ojcze Święty, dziękuję Ci za szczęście życia w najpiękniejszym dla ducha Polaków czasie, który TY odmieniłeś dla nas, ale także dla wielu narodów Europy. Dzielimy się Tobą z miliardami ludzi na świecie, ale zawsze pozostaniesz najbliższy naszym sercom i umiłowany w Twojej Ojczyźnie. Kocham Cię, Ojcze Święty bezgranicznie i wciąż uczę się od Ciebie, jak żyć. • Ależ ten naród ciemny jest. adres: *.ds.pg.gda.pl Gość: Tomson 16-10-2003 00:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: EMJ napisał(a): > Kochany Ojcze Święty, dziękuję Ci za szczęście życia w najpiękniejszym dla > ducha Polaków czasie, Dla ducha może i tak (diabli wiedzą co to jest), ale duch nie wyżywi 30 procent niedożywionych polskich dzieci,nie obroni nas przed przestępczością, nie da nam pracy i nie rozwinie przemysłu. > który TY odmieniłeś dla nas, ale także dla wielu narodów > Europy. Na bagno zwane IIIRP. > Dzielimy się Tobą z miliardami ludzi na świecie, ale zawsze > pozostaniesz najbliższy naszym sercom i umiłowany w Twojej Ojczyźnie. Tylko ci "ciemni" ludzie z całego świata mają to gdzieś. > Kocham > Cię, Ojcze Święty bezgranicznie i wciąż uczę się od Ciebie, jak żyć. Papofilia to typowo polska choroba ****************************************************************************** Ten wątek trzeba wysłać kimowi do KRLD, Autor: Gość: Tomson IP: *.ds.pg.gda.pl Data: 16-10-2003 00:41 + odpowiedz na list dupa mu ze śmiechu odpadnie gdy ujrzy że jest taki ciemny naród który bez przymusu, z czystej głupoty, wyznaje kult jednostki. ****************************************************************************** Te 3 moje odpowiedzi nie zostały nawet ocenzurowane, ale całkiem wymazane!! A tak wygląda to teraz: www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=8538842&GazetaWyborczaWWW1=P46ALuEiH2UtB48YW1E3EtJbmqMkBsGPFytclgUvjsM4 GCOhMK4Q|-5079947519089567946/-1407973907/6/8086/8086/7002/7002/8086/-1 To tylko potwierdza słuszność moich opinii o fundamentalistycznym papokulcie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Tym bardziej że wogóle nie canzuruje się IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 16:40 nienawistnych szowinistycznych wypowiedzi o Żydach czy Arabach,nie cenzuruje się gdy ktoś obraża obce głowy państwa (Chirak,Shroeder,Bush,Sharon). Nie cenzuruje się nienawistnych wypowiedzi forujących okrucieństwo i krwawe wojny. Ale gdy ktoś uderza w JPII lub w polski KRK, to cenzura jest niemalże natychmiastowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Ty uderzasz? A masz czym? IP: *.acn.pl 17.10.03, 18:34 To jedna sprawa. A druga jest taka, że wątek został załozony do składania życzeń z okazji 25-lecia pontyfikatu, a nie wyrażania opinii. To jest taka istotna, choć drobna różnica. Jeśli chcesz wyrażać opinie na temat papieża, możesz zawsze otworzyć wątek, Forów tu nie brakuje, nie brakuje też wątków, których autorzy chcą "uderzyć" KK czy papieża i bynajmniej się nie krępują w doborze słów. Cenzury nie ma. Wiem, bo sam na Forum "Kraj" protestowałem w tej sprawie. W wypadku niektórych wątków czy wpisów wolałbym, żeby była. Twoje wpisy na wątku życzeniowym to tylko dowód braku dobrego wychowania. Tzw. kindersztuby. C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Cenzura jest, nieraz widziałem pełno wyciętych IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 19:52 postów na wątkach traktujących o KRK i były to wątki wyraźnie przeznaczone do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Cenzura jest, nieraz widziałem pełno wyciętyc IP: *.acn.pl 17.10.03, 19:58 Zapoznaj się z regulaminem. Wchodząc na Forum przyjmujesz Regulamin. To wszystko. C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Jakkolwiek zastanawiające jest że bardziej Polaków IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 20:50 oburza złe słowo na papieża czy katolicyzm niż szowinizm,wulgaryzm czy ogólnie nienawiść. Nie tyle zastanawiające co przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Jakkolwiek zastanawiające jest że bardziej Po IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 17.10.03, 20:58 Mysle ze Tomson masz racje. Nie w obrazaniu papieza, oczywiascie. Twoj stosunek do KK I papieza to twoja sprawa. Masz racje co do admina. Zaslanianie sie regulaminem mialoby sens gdyby admin polewal po wsiech. Skoro tego nie robi, niech nie robi wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Jakkolwiek zastanawiające jest że bardziej Po IP: *.acn.pl 17.10.03, 21:06 Wskazuj Adminowi to, co uważasz za łamiące Regulamin. Ja to robiłem, nie jeden raz. Z różnym skutkiem. Ale warto próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Jakkolwiek zastanawiające jest że bardziej Po IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 17.10.03, 21:19 Z kilku powodow uwazam, ze to nie wskazane. Chocby dlatego ze forum zamieni sie w kolko skarzypytow i donosicieli. Poza tym kazdy ma tu inne pojecie o honorze i obrazie majestatu. Powiem jakiemus palantowi ze jest palantem (bo jest), a on poleci do pani(pana) na skarge. No i hop na osla lawka. ostatecznie trzeba bedzie otworzyc forum "osla lawka" i tu wszyscy wczesniej czy pozniej wyladujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Jakkolwiek zastanawiające jest że bardziej Po IP: *.acn.pl 17.10.03, 22:21 Nie podzielam Twoich obaw. A Adminowi życzyłbym więcej smiałości w czyszczeniu tego bajzlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Jakkolwiek zastanawiające jest że bardziej Po IP: 5.3.1R3D* / *.inter.net.il 17.10.03, 22:45 Powiedzmy, ze admin spelnialby swe obowiazki wzorowo i wzorowo usuwalby lajno z tej stajni jaka czasami jest forum. Wowczas okazaloby sie , ze wlasciwie nie wiesz z kim dyskutujesz i o czym. Powiedzmy ze admin zaczalby czyscic teksty takiego "z daleka" i Ty czytajac te oczyszczone teksty pomyslalbys sobie (np):"Zyd a porzadny". Albo admin oczyscilby teksty A.D; wtedy nawet bys nie wiedzial, ze cos takiego jak A.D istnieje - czysta strata, albo Sokol, czy Fredzio, czy dziesiatki innych. Powaznie wiec mowiac wymiana pogladow utracilaby sens, jako ze poglady nie bylyby wlasciwie autorskie, a raczej pod admina. Idac dalej mozna sobie wyobrazic( cos takiego juz mialo miejsce na aktualnosciach), ze zdenerwowany admin, nie panujacy nad sytuacja wycinal teksty wg. autorstwa, nie zaglebiajac sie w tresc opini. Na takim forum, nie bardzo jest czego szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba moshe, nie rób tu jaj IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 23:03 wiadomo o jakie spamy chodzi, i które czasem trzeba adminowi pokazac do wychrzanienia z powodów wyłącznie technicznych (bo całą strone zajmują np.) Mnie osobiście różni tacy 'nie robią' wypowiadając nawet najdziwniejsze horrenda. W takie wątki nie wchodzę po prostu i 'spadać' raczą one zwykle jak inni normalni ludzie je też tak samo potraktują. A jak wariaci różni potrafią się 'zbudować' setkami wpisów - znaczy to tylko tyle - że problem jest taki i może warto go śledzić. Wariatom i różnofobom cenzura forumowa nie zapobiegnie. Przeszkodzi natomiast szybkiej wymianie poglądów przez ludzi, którzy by chcieli PUBLICZNIE poglądy wymieniać. pzdr, b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Jakkolwiek zastanawiające jest że bardziej Po IP: *.acn.pl 17.10.03, 23:04 Sądzę, że - mimo, że uważasz się anty-manipulatora - w tej chwili manipulujesz. Nikt nie mówi o WSZYSTKICH postach X-a czy Y-greka, tylko o takich, które łamią regulamin. I nikt nie mówi o "czyszczeniu tekstów", tylko o wywalaniu postów, w całosci. Zawsze z zaznaczeniem, dlaczego. Dewianci mieliby raczej małe szanse na obsmarowywanie tego Forum werbalnymi ekskrementami. A dyskutanci zastanawialiby się może parę minut przed opublikowaniem własnych przemyśleń przy pomocy przycisku "wyślij". I tyle tego. Moim zdaniem wyszłoby to temu Forum jedynie na dobre. A że Ty i parę innych osób uznalibyście je za nudne? Cóż, każdy ma wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Jakkolwiek zastanawiające jest że bardziej Po IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 17.10.03, 23:27 Po pierwsze; nie bardzo rozumiem na czym polegac ma moje manipulatorstwo. Obawiam sie ,ze po prostu zle mnie zrozumiales. To o wycinaniu wg autorstwa bylo tylko przykladem i do tego zaczerpnietym z rzeczywistosci. Po drugie, nigdzie nie powiedzialem, ze forum byloby nudne( choc to tez prawda) stwierdzam natomiast ze byloby malo wiarygodne i obstaje przy tym, z pelmym szacunkiem dla Twojego odmiennego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: c.d IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 17.10.03, 23:41 Dam ci swiezy, jeszcze cieply przyklad z watku "Zgromadzenie ogolne..." Gdzie skadinad znany "Polak Patriota" napisal:dobry zyd w piecu zyd. Powiedzmy ,ze dobry pan admin wywalil ten tekst jako nieelegancki. Powiedzmy. Zachodzi wiec pytanie; skad bym wiedzial ja i ty i wielu innych ,ze jest taki Polski Patriota i ze ma takie, a nie inne zapatrywanie na otaczajacy go swiat. Byc moze uznasz te moja wypowiedz za manipulatorska. Ale gdyby admin ja wycial nigdy bys nie wiedzial, ze manipuluje.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: c.d IP: *.acn.pl 17.10.03, 23:57 Bez ogródek: mnie istnienie pana Polskiego Patrioty nie interesuje. Ani jego poglądy. Na cokolwiek czy kogokolwiek. Podobnie jak nie interesuja mnie poglądy ludzi z domu wariatów. Choć one własnie mogą być interesujące dla lekarzy i psychologów klinicznych i psychiatrów. Ja jednak nie jestem lekarzem. Ty, z daleka, jesteś lekarzem? C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: c.d IP: 5.3.1R3D* / *.inter.net.il 18.10.03, 00:02 O ile sie nie myle to rozmawialismy nie o medycynie lecz o adminie. Ale cos mi sie zdaje, ze temat zostal juz wyczerpany. Lekarzem nie jestem wiec watku medycznego nie podejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: c.d IP: *.acn.pl 18.10.03, 00:06 Próbowałem jedynie określić powody Twojego szczególnego zainteresowania istnieniem dewiantów typu Polski Patriota. Jedna z możliwych hipotez to to, że jesteś jakiegoś rodzaju lekarzem (niekoniecznie medycznym). Wątek się wyczerpał, Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Łaskawo... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 23:39 ...rózne mogą być metody 'cywilizowania' forum. Różne klucze i filtry może sobei admin tu pozakładać. Bo to admin tu rządzi. ja osobiście jednak widzę to tak, że najskuteczniejszym FILTREM jest OLEWANIE pewnych fighterów i to robię. Niech sobie gadają sami ze sobą... Wyjdzie z tego spam, którym się admin zajmować powinien. A nie nawet najbardziej osobliwymi opiniami bywających tu nicków. ave!!! Hłe... i 'daj boh sztob nieposlednij' Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame w CCCP ... 17.10.03, 23:56 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Wskazuj Adminowi to, co uważasz za łamiące Regulamin. Ja to robiłem, nie jeden raz. Wiadomo: "W CCCP wszystko jest zabronione - a zwlaszcza jesli jest dozwolone." i dla porownania: "W USA - co nie jest zabronione, jest dozwolone." "W Niemczech - co nie jest dozwolone, jest zabronione." "We Wloszech wszystko jest dozwolone - a zwlaszcze jesli jest zabronione." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba generalnie moje posty nie były raczej... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 22:22 ...opatrywane znaczkiem [...] i komentarzem, że z powodów regulaminowych są USUWANE. O wiele częściej admin nie reagował na agresje SPAMERÓW różnych. Przykład mam: rano dzisiaj jakiś dupek podpisujacy się 'dr' na forum Aktualności nawrzucał cały hektar spamu i wcale nie przeszkodziła mu w tym zasada, że do pięciu minut może trwać umieszczenie postu na forum. I dlatego za durnotę nierealizowalną ten pomysł mam. CBDO b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: generalnie moje posty nie były raczej... IP: *.acn.pl 17.10.03, 22:27 Te 5 minut pojawiło się dopiero po tym spamie. Odpowiedz Link Zgłoś