Dodaj do ulubionych

Izrael NIGDY nie odda Judeii i Samarii

IP: 62.233.188.* 19.10.03, 20:35
to nie wchodzi w grę

(przynajmniej przed Second Coming, albo raczej First Coming dla Żydów)

najszybciej rosnącą grupą społeczną w Izraelu są religianccy Haredi
oni będą mieli w przyszłości największy wpływ na politykę Izraela

oni rozmnażają się 2 razy szybciej niż Arabowie izraelscy, 4 razy szybciej
niż Żydzi sekularni i 6 razy szybciej niż Żydzi-lewacy (aborcjoniści
antykoncepcją dławieni)

już od dawna Haredi zmieniają swoje poglądy na temat Izraela

grupa ta, początkowo antysyjonistyczna, na przykładzie bestialstwa Arabów
przekonała się, że tylko Państwo Izrael może zapewnić ochronę dla Syjonu i
najświętszych miejsc Narodu Izraela

niedługo 95% z społeczności Haredi będzie syjnistami, często radykalnymi

a grupa ta liczy 700 tysięcy i ma przyrost naturalny:
średnio 7 dzieci na kobietę

dzicz arabska pokazała swoim zachowaniem co może się stać z Świątynią
Salomona i całą Jerozolimą w wypadku upadku Państwa Izrael

Stąd mój apel:
Nie piszcie na tym forum o granicach z 1967 roku
powrót do tych granic nie nastąpi NIGDY

jedynym rozwiązaniem konfliktu będzie transfer wszystkich Arabów do Strefy
Gazy lub pozostałych państwa islaskich-arabskich
Do wyboru mają Arabowie z 25 Ojczyzn.....
Miejsce się w każdym razie znajdzie

osobiscie proponuję powrót do Arabii
gorące piaski

pasują do gorących arabskich głów.
Obserwuj wątek
    • who.cares Re: Izrael NIGDY nie odda Judeii i Samarii 19.10.03, 22:21
      Ja tez mam do ciebie apel

Skoro apelujesz;
      Stąd mój apel:
      Nie piszcie na tym forum o granicach z 1967 roku
      powrót do tych granic nie nastąpi NIGDY

Nie narzekaj juz nigdy gdy Autobusy, kawiarnie i szkoly w powietrze wymagaj.

Izrael ma malutki problem. Izrael chce wszystko a wszystkiego bez ustepowania
      nie uzyska.

Jednej rzeczy nigdy nie doswiadczycie z takim podejsciem do sytulacji:
      Bezpieczenstwa i pokoju.

• marcus_crassus to problematyczne 19.10.03, 22:28
        bo izrael w porownaniu z 1948 uzyskal jedna zasadnicza przeage nad sasiadami -
        absolutna supremacje militarna...

do latajacych autobusow potrzebni sa arabowie...

jak sie zydow bedzie dluzej straszyc ze cos bedzie latac moga sie zdenerwowac
        i wyeliminowac konieczna przeslanke arabow z okolicy :)))

a wtedy bedzie spokoj,bedzie peace,nie beda lataly autobusy i nie bedzie
        arabow...

ot,taki "deal" :)))
        • maniekxxx Re: to problematyczne 19.10.03, 22:56
          a to ciekawe rozwiazanie, bo wowczas i zydow niebedzie
          rowniez-ano poczekamy ,zobatrzymy!!!!!
          • marcus_crassus arabowie nie sa fizycznie w stanie tego zrobic 19.10.03, 22:58
            jakby byli to by juz zrobili...a zydzi sa w stanie...i to podstawowa
            roznica,nie wdajac sie w spory czy to dobrze czy zle..
            • maniekxxx Re: arabowie nie sa fizycznie w stanie tego zrobi 19.10.03, 23:11
              o to sie rozchodzi ze moga to zrobic tylko za pomoca broni
              nuklearnej-wiec sam wiesz jakie sa skutki uzycia takiej broni,
              dlatego powtorze ze zydow tez niebedzie!!!!
              • Gość: marcin whocares, niegdy nie narzekałem na zamachy IP: 62.233.188.* 20.10.03, 01:26
                odkąd piszę na forum

wprost przeciwnie
                uważam że powinni raz się wypierdlić w większej ilosci
                raz a dobrze!

30 zamachowców na raz, w różnych miastach!!!

to byłby czad!

Izrael nie miałby wtedy innego wyjścia jak tylko wytransferować Arabów
                natychmiastowo, w najprostszy siłowy sposób:
                atak czołgów na miasta i ostrzał od zachodu, spierdalaliby masowo Arabsy...
                do pierwotnej ojczyzmy Arabii

do ojczyzny z której mogliby wogóle nie wychodzić a dziś nie byłoby kłopotów w
                przynajmniej 30 miejscach na świecie

(zaprzeczysz? gdyby islam się tak nie spopularozywał to nie byłoby conajmniej
                30-50 miejsc zapalnych związanych z wyznawcami tej religii na całym świecie!)

i obawiam się

że
                międzynarodowa opinia publiczna wręcz zażądałaby przy tym jakiejś rzezi
                względem Arabów

ps
                czasami mnie zastanawia czy Sharonowi troszkę nie brakuje inteligencji.....

donoszą że na każdy zamach przypada 40 prób

toż nie mogliby puścić tego? niechby i było 100 zamachów na przestrzeni 2 dni

przecież lepszej sytuacji do transferu nie można sobie wyobrazić (oprócz wojny)

mam nadzieję że ten człowiek jednak jest taktycznym-strategicznym geniuszem
                i czeka na dobry moment, tak jeszcze z rok, 2 lata - niech świat się znudzi
                Arabami
                niech ma już ich gdzieś, niech żyga "palestyńczykami"

i wtedy Ariel Sharon pusci Arabom 100 zamachów w 2 dni

świat się zdziwi a generał Ariel Sharon, członek tego samego narodu co
                Ezechiel, Mojżesz, Jezus, Spinoza, Einstein, Woody Allen itym podobni
                pokaże na co go stać

udowodni, że jest w tym samym rzędzie przywódców izraelskich co król Dawid!

Marcin Gishon
                • antyizraelski A ty Pasozycie ile mojego chleba zjadles dzisiaj? 20.10.03, 01:34
                  Ty i twoj narod samo-nie-wystarczajacy.

Niezapomnij pasozycie ze nawet biedny Polak na wakacjach w NY szorujacy podlogi
                  za pare groszy, sam sie utrzymuje a takie scierwo jak ty jest na moim
                  utrzymaniu.

Izrael to gniazdo pasozytow i czym predzej sie rozleci tym lepiej.

jeszce raz szczurze! Na kolana! Ja cie karmie!
                  • Gość: marcin uważaj!! w ostatnich 4000 lat każdy kto podniósł.. IP: 62.233.188.* 20.10.03, 01:44
                    rękę na Izraela
                    źle kończył!
                    • us.taxpayer Nie strasz nas niestrasz tylko nam powiedz? 20.10.03, 02:01
                      jakie to jest uczucie, wiedzac ze ty i twoj narod jest kompletnym pasozytem
                      zupelnie zaleznym od dobrej woli innego narodu. jest tylko jeden taki zupelnie
                      bezuzyteczny kraj- IZRAEL!
                      • Gość: also us taxpayer to twoja opinia. ja mam inna IP: *.rdu.bellsouth.net 20.10.03, 02:05
                        iale nie widze jak mozesz caly narod uznac za niewazny. Moze podyskutujemy o
                        uzytecznosci polskiego narodu dla swiata?
                        • Gość: Darden Re: to twoja opinia. ja mam inna IP: *.dsl.cleardatavoice.com 20.10.03, 04:21
                          Naród którego egzystencja zależy od hojności podatników innego kraju, nigdy
                          niekończących się odszkodowań, koszernych podatków i innych oszustw, jest
                          bezużyteczny. KROPKA>
                          • Gość: chala Hitler tez mial termin: zycie nie warte zycia IP: *.rdu.bellsouth.net 20.10.03, 05:23
                            a ty sie niczego od Norymbergi nie nauczyles. Na szczescie ty, smieciu, o
                            niczym nie decydujesz. Nie probuj sie wiwijac z placenia podatkow. Wiezienia
                            czekaja na takich jak ty.
                            • Gość: Flader Do Chałki IP: *.acn.pl 20.10.03, 09:35
                              Ty czywasz a ciagle nitk Ci nie odpowiada. Ale juz nawet policje skarbowa nasylasz na to Formu. Kogo tam jeszcze w Stanach macie do grozżenia?
                • Gość: lolek Przepraszam Jezusa ojcem jest Pan Bog a nie zyd IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 20.10.03, 02:29
                  matka moglaby byc tez Rosjanka ale tak jakos wyszlo tzn Pan Bog tak uczynil.
                  Kto wiec mowi ze Jezus byl zydem? A poza tym zydzi ukrzyzowali Jezusa nie
                  uwazali go za swojego.
                  • Gość: dana33 Re: Przepraszam Jezusa ojcem jest Pan Bog a nie z IP: *.jazo.org.il 20.10.03, 08:55
                    nu, lolek, pan bog tak uczynil, ze mama jezusa byla zydowka (tata tez,
                    joskele). a u nas to idzie po mamie: jak mama zydowka to dziecko tez. tak ze
                    jezus byl zydem. jak wiesz, urodzil sie 24 grudnia. swietujesz przeciez
                    sylwestra nie? nu, to chrzescijanski odpowiednik swieta obrzezania jezusa, jak
                    to u zydow jest w zwyczaju, 7 dni po urodzeniu. tak ze jezuz i byl zydem i byl
                    obrzezany.... milego dnia jeszcze....
              • marcus_crassus a kto im odda???? 20.10.03, 01:51
                USA??chyba wolne zarty...Ruskie tez nie...nikt inny nie ma srodkow
                przenoszenia...

cena byloby po prostu postawienie za pare lat kilkunastu odpowiedzialnych
                generalow przed trybunalem miedzynarodowym i pare wyrokow smierci...

a zydki moglby w tym momencie bic sie w piersi i mowic ze sie wstydza...

a arabow juz by nie bylo wiec mleczko by sie rozlalo..ot,fakty dokonane
                • Gość: marcin myślę że "Świat" po cichu wysyłałby podziękowania IP: 62.233.188.* 20.10.03, 02:03
                  do tych generałów......
                  niestety taka jest prawda!!

wbrew "rzeczywistości" którą kreują lewacy w Europie, rasizm jest największy
                  od stuleci - rasizm przeciw Arabom

z Anglii i Francji ludzie po prostu uciekają!!
                  do Australii itp

Arabstwo po prostu nie pasuje do modelu zachodnioeuropejskiego stylu życia,
                  świata zachodniego który chce konsumowac i bawić się, nieniepokojony przez
                  jakąś brudną azjatycką dzicz!

ja zdecydowanie nie popieram zabicia dużej iości ludzi, bo i poco.......

nie zmienia to faktu, że gdyby ktoś dzis załatwił natychmiastową kasację,
                  ewaporację połtora miliarda dziczy islamskiej
                  to byliby chętni żeby za taki wynalazek zapłacić
    • Gość: michal nikt nie bedzie sie ich pytal IP: *.bchsia.telus.net 20.10.03, 04:53
      po tym jak wybuchnie atomowe BUUUUUMMMMMMM - i wszystkich zionistow
      szlag trafi

(chociaz ja osobiscie,wolalbym zeby umierali powoli,w wielkich bolach -nie
      wiem,moze od zatrutej antraxem wody pitnej,lub od jakiejs bakteri rozpylonej
      z arabskiego latawca)
      • Gość: dana33 Re: nikt nie bedzie sie ich pytal IP: *.jazo.org.il 20.10.03, 08:57
        nu, michalku, najpierw musz umiec zbudowac latawiec....
    • Gość: Sokol Re: Izrael NIGDY nie odda Judeii i Samarii IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 20.10.03, 09:15
      Innym tez rozwiazaniem i lepszym byloby transfer zydow do Aushwitz.

P.S.Zydzie transferowy.Juz kutwo zapomniales ze sie twoi skwarzyli
      w martenach na zydow?.Juz przygotowywujesz nastepne holokausty
      dla swych i dla siebie?.

Wy jednak nie mozecie zyc spokojnie,zawsze ktos wam przeszkadza.
      Co za nasienie pojebane.
    • Gość: Tomasz Żydzi jak królki.... IP: *.ibch.poznan.pl 20.10.03, 10:09
      Jeżeli jak piszesz owi Haredi są tak płodni, to nawet wyrzucenie Arabów
      z Izraela będzie rozwiązaniem jedynie tymczasowym. Wkrótce sami Żydzi
      chwycą się "za łby", gdy tylko zabraknie im arabskich wrogów, a ciasnota
      zacznie im doskwierać. Sądzę że pierwsi "pod nóż" pójdą owi lewacy
      i inni "peacenicy", ale tych także wkrótce zabraknie.
      Jeżeli nakazem religinym jest maksymalne rozmnażanie, to jedyną pewną
      tego konsekwencją są wojny- zaborcze i domowe.
      Oto do czego prowadzi ogłupianie ludzi przez ich własną religię.
      • goidbaum zgoda, z tym, ze 20.10.03, 10:11
        masowo i na Swiecie, dotyczy to raczej setek milionow islamczykow
        a nie jakiejs tam malenkiej grupki Zydow.
        • Gość: marcin tomek, a słyszałeś o "Wielkim Izraelu"? z Biblii? IP: 62.233.188.* 20.10.03, 11:07
          Szinai, Edom, Ammon, Galilee, Jehudea, Samaria, Sharon, Liban, Anty-Liban,
          Golani, Syria itd itd

"Słuchaj Izrael! To jest twoja Ziemia Izraela, od wielkiej rzeki Egiptu do
          rzeki Eufratus, wielkiej rzeki!"

na pewno słyszałeś w kościele....

chyba że ksiądz antysemita wybiera fragmenty do czytania tendencyjnie...

ps
          nie rozumiem textów o "Holokałście".......
          ja absolutnie nie popieram zabicia żadnej liczby Arabów
          tylko transfer na wschód, do Arabii - ich Ojczyzny,
          oddanie przez nich Ziemi Izraela w ręce Narodu Izraela

(chyba że ewentualnie zgłosiliby się włąściciele innych terenów zarabizowanych
          z rządaniem zwrotu ojcowizny, to już ich problem)

zresztą jak sobie to wyobrażasz?
          zabić grupę ludzi która wkrótce liczyć będzie pół miliarda.......

Coś takiego jak "Palestyńczyk" nie istnieje, więc w grę wchodzi tylko zabicie
          wszystkich Arabów, bo dlaczego niby mielibyśmy wyróżniać akurat tych którzy
          ukradli Izraela?

a co z tymi którzy zagrabili i doprowadzili do upadku Libię?
          zielony spichlerz Rzymu..........

popieram tylko i wyłącznie transfer Arabów z Izraela do Arabii, zabijanie nie
          wchodzi w grę i byłoby zupełnie niepotrzebne
    • fredzio54 Re: Izrael NIGDY nie odda Judeii i Samarii 20.10.03, 11:41
      Przed czeba Schlessien Ost preussen pommern posna do Niemcow oddac
      a potem anasza kolejka.problem polega ze niemcy juz cala polske wykupyli !
      Wroclaw bedzie Breslau Pozan Posen Gdansk Danzig
    • Gość: marcin nie oddam Judeii i Samarii IP: 62.233.188.* 20.10.03, 17:58
    • Gość: marcin Re: Izrael NIGDY nie odda Judeii i Samarii IP: 62.233.188.* 22.10.03, 01:14
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka