IP: 216.41.49.* 18.01.02, 20:31
Mozna tam obejrzec oblicze jednego ze slug. Musharrif - dowod,ze inwazja na caly swiat nie zostala
zapoczatkowana atakiem na WTC.To byla dlugo przygotowywana ruchawka. Pare lat wczesniej w
Pakistanie mial miejsce wojskowy zamach stanu.Usunieto niepewnych i niepodzielna wladze objal
wierny Musharrif. Pozostalo tylko rozniecic ogien patriotyzmu w sojedzinionnych sztatach.Tu nie
trzeba bylo sie uciekac do finezji,przemowien.Temu ludkowi wychowanemu na holywudzie naj ostrzej
do wyobrazni przemawiaja obrazy.Wiec stalo sie cos na modle holywudu.Te plomienie,...ta
krwawa miazga z "10,0000"...(Dzis,kiedy wszystko idzie zgodnie z planem,liczba spadla do
ponizej 2,000) Patrzac na te facjate, widze w niej cosik z Trockiego....Moze to taki pakistanski
kwach????Trzeba jeszcze poczekac na objawienie roli wierchuszki Talibow.Komu sluzyli?

Dla scislosci..ja CNN nie ogladam.Jest to moja homepage z zupelnie innych powodow.
Obserwuj wątek
    • muslim ty U ty swina ty gadas na muslimow ty duza swinia 18.01.02, 20:38
      • Gość: Muslim Re: ty U ty swina ty gadas na muslimow ty duza swinia IP: *.*.*.* 19.01.02, 02:06
        muslim napisał(a):

czesc klonu dawno mnie tu nie bylo
        ale za tym ty nie marnujesz czasu
        wyslac ci zdjecie z autografem dla mojego wiernego fana?
        hehehehheheeh
        problem jest taki za mamy inny poglady
        twoja metoda pokazuje tylko twoja slabosc
        no cuz brak argumentow!
        wspolczuje ci bo cierpisz przez mnie
        czuje sie winny!

• schone Re: ty U ty swina ty gadas na muslimow ty duza swinia 19.01.02, 02:25
          Panie U czytalem o Panskiej frustracji w niedziele, jednak Pan decyduje sie
          pozostac? CNN to amerykanska agencja propagandowa, cos takiego a moze gorszego
          niz kiedys PAP. Oni i inni, urabiaja amerykanska opinie publiczna w kierunku
          ktory im i innym odpowiada. Np. Jugoslawia. Osobiscie nie czytam ich bredni.
          • Gość: U Re: ty U ty swina ty gadas na muslimow ty duza swinia IP: 216.41.47.* 19.01.02, 05:19
            schone napisał(a):

> Panie U czytalem o Panskiej frustracji w niedziele, jednak Pan decyduje sie
            > pozostac? CNN to amerykanska agencja propagandowa, cos takiego a moze gorszego
            >
            > niz kiedys PAP. Oni i inni, urabiaja amerykanska opinie publiczna w kierunku
            > ktory im i innym odpowiada. Np. Jugoslawia. Osobiscie nie czytam ich bredni.

O tak,bylem sfrustrowany.Te zdjecia na calym forum.(wirus?)

CNN nie jest zrodlem moich informacji.Mam poprostu najlatwiejszy dostep do sprawdzenia wahan
            NYSE.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka