jk2007 08.02.09, 10:27 www.lenta.ru/news/2009/02/05/hashim/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k militarny belkot :) 08.02.09, 10:44 jk2007 napisał: > www.lenta.ru/news/2009/02/05/hashim/ moze pokonac tylko czolgi. wystarczy przejsc na niewielki smiglowce z rakietami kierowanymi laserem. lezycie i kwiczycie. kazde odpalenie RPG-32 - to natychmiastowa smierc dla jego posiadaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: militarny belkot :) 08.02.09, 10:50 Nawet w terenie zabudowanym expercie? Bo w takich warunkach bedzie używany najczęściej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: militarny belkot :) 08.02.09, 11:02 10elektryk10 napisał: > Nawet w terenie zabudowanym expercie? - dziekuje za uznanie :) bywaj czesciej na forum militaria. czy widziales, by Izrael wszedl teraz czolgami do centrum Gazy? w koncu w Libanie tez sie czegos nauczyli. wystarcza zwykle bombardowania i ostrzal sterowanymi rakietami ze smiglowcow z duzej odleglosci. na to hamas nie ma i nie bedzie mial zadnej recepty :) Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: militarny belkot :) 08.02.09, 11:08 Expercie jeszcz nigdy i nigdzie artyleria nie zdobyła nawet skrawka trawnika. Zdobycie i ewentualne pokonanie przeciwnika oznacza bzpośrednią walkę nawet jeśli przygotowanie artleryjskie trwało tydzień dzień i noc. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 lol 08.02.09, 11:14 a kto tam chce zdobywac "skrawki trawy"?? przeciez tam chodzi jedynie o maksymalne umniejszanie sily zywej przeciwnika, do tego artyleria wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: militarny belkot :) 08.02.09, 11:04 Izrael masowo używa czołgów w terenie zabudowanym w miastach zamieszkałych przez ludność palestyńską. Dotychczas uchodziło mu to w miarę na sucho nie licząc spalonych merkaw w niewielkiej liczbie gdzie załoga miała szansę opuścić cało pojazd. Po wprowadzeniu na większą skalę skutecznych RPG sytuacja się zmieni. Zmieni się żydowska taktyka , walka będzie bardziej bezpośrednia , wpłynie to niewątpliwie na morale Izraelczyków mniej motywowanych do walki niż Palestynczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k militarny belkot cd... :) 08.02.09, 11:12 10elektryk10 napisał: > Izrael masowo używa czołgów w terenie zabudowanym w miastach > zamieszkałych przez ludność palestyńską. UZYWAL :))) sam sobie odpowiedziales. a teraz bedzie uzywal masowaych bombardowan i ostrzalu rakietami sterowanymi laserem z duzej odleglosci. islamscy bandyci z hamasu nic temu nie przeciwstawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: militarny belkot cd... :) 08.02.09, 11:18 Expercie jeszcz nigdy i nigdzie artyleria nie zdobyła nawet skrawka trawnika. Zdobycie i ewentualne pokonanie przeciwnika oznacza bzpośrednią walkę nawet jeśli przygotowanie artleryjskie trwało tydzień dzień i noc. Dotyczy to też ostrzału rakietowego , chyba że ktoś się odważy użyc środków masowego rażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: militarny belkot cd... :) 08.02.09, 11:24 10elektryk10 napisał: > Expercie jeszcz nigdy i nigdzie artyleria nie zdobyła nawet skrawka trawnika. Alez Izrael niczego w Gazie nie zamierzal zdobyc :) zabil tylko 700 islamskich bandytow z hamasu , zniszczyl im kilkadziesiat budynkow i wiele wyrzutni rakiet :))) Powtorki z rozrywki sa mozliwe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: militarny belkot cd... :) 08.02.09, 11:29 Jestem pewien że kiedyś dzieki tej taktyce kwestia Izraelska dla Palestynczyków będzie miała pomyślny finał. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Istotnie. 08.02.09, 11:35 Od osmiu lat pobytu na tym forum i 30-tu lat doswiadczenia w polityce - promienieje optymizmem :) naturalnie, moze dojsc do Atomowego holocaustu na BW. ale nie ma takiej aopcji, ze Izrael zejdzie bezpowrotnie i bezszelestnie z mapy tego Swiata, jak mysla islamscy bandyci z teheranu. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: Istotnie. 08.02.09, 12:40 Bezszelestne to nie będzie. Czy ja coś powiedzaiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Istotnie. 08.02.09, 12:48 10elektryk10 napisał: > Bezszelestne to nie będzie. Czy ja coś powiedzaiałem? nie . ale sugerujesz :) skonczy sie (jesli juz) na atomowych bombardowaniach Iranu - ktorym Swiat bedzie sie spokojnie przygladal :) Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: Istotnie. 08.02.09, 13:04 Dojdzie do zniknięcia Izraela i to bez atomówek. Zwyczajnie brak potrzeby ich użycia. Może sam Izrael będzie chciał bronić się w ostateczności atomówkami , ale państwom arabskim to jest niepotrzebne. Izrael to taka kałuża w porównaniu do oceanu. Jego byt jest uzależniony od aktualnego układu politycznego , jeszcze im sprzyja. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy bzdury bez wiedzy i znaczenia 08.02.09, 13:18 10elektryk10 napisał: > Dojdzie do zniknięcia Izraela i to bez atomówek. bzdury bz wiedzy i znaczenia. PS.nick j-k mi nie wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: militarny belkot cd... :) 08.02.09, 11:36 masz na mysli pokoj, czy likwidacje izraela? 10elektryk10 napisał: > Jestem pewien że kiedyś dzieki tej taktyce kwestia Izraelska dla > Palestynczyków będzie miała pomyślny finał. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl j-k 08.02.09, 10:51 Uwazaj j-k jak Rosja juz dala budowac takiego RPG innym (Arabom!)w nastepnej kolejnosci sa rakiety przeciwlotnicze. Tez takie male. Co wtedy? Juz Biden nedawno mowil ze USA bedzie konfrontowana z mocnymi posunieciami Rosji. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: j-k 08.02.09, 11:00 w tym zakresie islamuski nie maja szabs - to dla nich za skomplikowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: j-k 08.02.09, 11:11 j-k napisał: > w tym zakresie islamuski nie maja szabs > - to dla nich za skomplikowane :) Zaraz, zaraz. Opracowe w Rosji, dostawy jakis waznych elementow elektronicznych z Rosji a produkcja np. tez w Jordanii. W koncu ten RPG tez nie jest prosta sprawa. Swiat idzie do przodu "islamuski" tez studiuja matematyki. Np. Taki jeden co sie Izrael cieszyl ze go w Gazie zabil byl po uni po matematyce. Zreszta Izrael docenial Hamas. Nie odwazyl sie wejsc w miasta teraz w czasie tej wojny. A powinien. Bo tylko w ten sposob mogl faktycznie zniszczyc te rakiety/wyrzutnie ktore uzywa Hamas strzelajac na miasta Izraela. Tez powinien wejsc piechota do tego granicznego miasta z Egiptem. I wtedy by mogl naprawde zniszczac te tunele. Tez sie bal. I pozostaje Izraelowi po prostu rozwalac "za kare" domy palestynczykow. Z daleka. Liczac na to ze Palestynczyycy tak karani obruca sie przeciw Hamasowi. Czy sie uda? Zobaczymy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dziecinada :) 08.02.09, 11:16 dziecinada. RPG-32 wykrywajacy 50 ton slabo ruchomego celu (jakim jest czolg) to dziecinada w stosunku do rakiet przeciw-lotniczych. smiglowiec widzi zawsze pierwszy sygnal lasera (gdy ma taki system) odpalenie rakiety przeciwpancernej (w tyl zwrot) i pol budynku na ziemi nie ma - a smiglowiec dawno juz sie schowal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: dziecinada :) 08.02.09, 18:29 Ale ty jestes pseudo polityk z 30 letnim stazem. RPG to dopiero poczatek.Co powiesz na produkcje w panstwach arabskich nowoczesnych rakiet z-p,p-p i p-z ? Dojda i inne rodzaje broni i to staje sie nieuchronne.Jordania nie jest w stanie wojny z Izraelem. Zobaczymy co stanie sie kiedy bedzie rosyjska baza w Syrii.Koncza sie czasy bezkarnosci Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: j-k 08.02.09, 11:16 Jak w Polsce mozna skręcić toyotę i vokswagena to tam tym bardziej RPG. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: j-k 08.02.09, 16:52 jorl napisał: > Uwazaj j-k jak Rosja juz dala budowac takiego RPG innym (Arabom!)w nastepnej kolejnosci sa rakiety przeciwlotnicze. Masz na myśli model Soddom czy Komiczny Ali? www.youtube.com/watch?v=04R5iszkKW8 www.msnbc.msn.com/id/16545885/ Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: a co zrobiCzecznia z taka bronia? 08.02.09, 11:09 Będzie strzelać do Gruzinów , co już w sierpniu 2008 robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl j-k 08.02.09, 11:29 j-k napisał: > dziecinada. > > RPG-32 wykrywajacy 50 ton slabo ruchomego celu (jakim jest czolg) RPG-32 niczego nie wykrywa. Strzela sie jak z karabinu, pocisk nie jest sterowany. Nie ma laseru ale wlasnie inowacyjnosc tej RPG-32 jest ze potrafi przebic ten 1m pancerza (tzn to jest zastepcza wielkosc jakby stali bo tak naprawde czolgi maja ceramiczne itd pancerze mniej jak 1m ale tak jakby to byla stal 1m). > to dziecinada w stosunku do rakiet przeciw-lotniczych. > > smiglowiec widzi zawsze pierwszy sygnal lasera (gdy ma taki system) > odpalenie rakiety przeciwpancernej (w tyl zwrot) i pol budynku na > ziemi nie ma - a smiglowiec dawno juz sie schowal :))) Zapewne czytales na FM o systemie obrony przeciw malym rakietom plot naprowadzanych na IR czy obraz. Z tym ze to sa wielkie systemy do montowania na duze samoloty np. transportowe narazone na ogien takich rakiet w fazie startu/ladowania. Za duze na smiglowce. Smiglowce strzelaja atrapy takie np. flary czy baloniki z goracym powietrzem majace sensor rakiety zmylic. Ale sensory sa ciagle lepsze i coraz bardziej dokladne i nie dajace sie zmylic. I wlasnie dlatego fakt posiadania rakiet odgoni Twoje drogi j-k smiglowce na duza odleglosc. A RPG czolgi. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie :) 08.02.09, 12:53 nie bedzie zadnych rakiet i nic nie odgoni izraelskich smiglowcow. zas izraelskie rakiety sterowane laserami ze smiglowcow pozostana :) Odpowiedz Link Zgłoś
thannatos Re: nie :) 09.02.09, 18:10 j-k napisał: > nie bedzie zadnych rakiet > i nic nie odgoni izraelskich smiglowcow. > zas izraelskie rakiety sterowane laserami ze smiglowcow pozostana :) JotKa - po raz kolejny z niesamowita prezycja udowadniasz, ze jestes imbecylem. To kiedy to bombardowanie Iranu, Iwonko? Ja sam osobiscie po raz kolejny stwierdzam, ze w konflikcie palestynsko-izraelskim stoje po stronie IZRAELA. Ale nie jestem tak glupi jak Ty, aby ignorowac nowosci techniczne zmieniajace balans w wojnie asymetrycznej. Wlasnie takie nastawienie przegralo Izraelowi ostatnia wojne libanska. W ostatniej wojnie z Hamasem, Izrael przybral rozsadniejsza taktyke, ale w zamian za narazenie sie na krytyke stosowania metod o duzym polu razenia w gesto zaludnionym terenie. W rezultacie koniec tej potyczki, pomimo sukcesow militarnych, daleki byl od pelnego zwyciestwa dla Izraela i politycznie raczej umocnil niz oslabil pozycje Hamasu w strefie Gazy. I tak skonczyla sie kadencja Busha, ktory w ciemno popieral wszystko co tylko Izrael chcial zrobic (chociaz podobno nie pozwolil na bombardowanie Iranu - nie szlochaj, Iwonko). Zobaczymy jakie pole manewru da Izraelowi Obama. Bo ze bedzie on mial sie okazje wykazac, to nie mam watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie :) 08.02.09, 12:53 nie bedzie zadnych rakiet i nic nie odgoni izraelskich smiglowcow. zas izraelskie rakiety sterowane laserami ze smiglowcow pozostana :) Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: j-k 08.02.09, 13:39 Nikt jeszcze nie sprawdził wartości bojowej helikopterów w prawdziwej wojnie. Są tacy którzy podważają sens ich użycia na polu walki jako zbyt kosztowne i proste do likwidacji nawet podstawowymi środkami przy odrobinie szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 dodam, ze wielu Palestynczykow szkolonych w ZSRR 08.02.09, 12:18 maja dobre bojowe zdolnosci i doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: dodam, ze wielu Palestynczykow szkolonych w Z 08.02.09, 12:44 Arabowie są bardzo zdolni i nieleniwi. Palestyńczycy mają i to najważniejsze motywacje do działania , gotowi są do ponoszenia ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dokladnie odwrotnie :) 08.02.09, 12:57 10elektryk10 napisał: > Arabowie są bardzo zdolni i nieleniwi. sa leniwi i niezdolni. nawet do wyprodukowania zegarka. poswiecenie nic tu nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: dokladnie odwrotnie :) 08.02.09, 13:07 Rzymianie zostali zadeptani i zgwałceni masowo przez takich co nie budowali akweduktów. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: dokladnie odwrotnie :) 08.02.09, 13:19 bzdury . wynalezli spodnie, ktorych rzymanie nie mieli. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: dokladnie odwrotnie :) 08.02.09, 13:32 Wynaleźli meczety których ci też nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: dokladnie odwrotnie :) 08.02.09, 17:46 10elektryk10 napisał: > Wynaleźli meczety których ci też nie mają. Rozumiem, że tego rodzaju błyskotliwe, merytoryczne riposty mają wg was przysporzyć sympatyków FSB i Krajowi Rad? Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 08.02.09, 16:24 Jestem przekonany, że myśl radziecka pokona Izrael na Bliskim Wostoku tak samo jak parę lat wcześniej pokonała USA w Iraku. Dodajmy, że 1 mln armia Soddoma na radzieckich tankach wytrzymała z 100 tys. aliantów spjektakularno cjełyje dwje njedzjelje. Pamiętam, że kacap-marszały w bolszych szapkach wieszczyły "lata walk o każdy narożnik". Po akcji pull-out-the-beardy-bastard marszały jakby odrobinę spuściły z tonu. A propos trafności KGBowskich think tanków, tow. Miłłer z Gazpromu nie tak dawno wieszczył cenę ropy na poziomie 250 USD.:-) www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/rosja;szef;gazpromu;przewiduje;ze;cena;barylki;ropy;osiagnie;250;usd,178,0,347826.html "..nam regularnie co trzy lata zabijają dziennikarza. Anastasja to już szósta ofiara w naszej redakcji - mówi Siergiej Sokołow, wiceszef "Nowej". - To już nie redakcja, tylko dom pogrzebowy." Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 08.02.09, 16:57 jk2007 napisał: www.youtube.com/watch?v=l5xuui-2WLU&feature=related Zagadka dla dociekliwych hamasowców. Czy w/w system jest w stanie, po zniszczczeniu pocisku RPG, wykryć strzelca RPG? A jeśli jest, to co stanie się ze strzelcem? a. Gruba kreska i przebaczenie b. Wspólne odśpiewanie międzynarodówki i odczyt na cześć Kraju Rad c. Likwidacja Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:cos ci sie nie pomylilo,elektryku?+ 08.02.09, 17:34 Re: a co zrobiCzecznia z taka bronia? Autor: 10elektryk10 08.02.09 Będzie strzelać do Gruzinów , co już w sierpniu 2008 robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re:cos ci sie nie pomylilo,elektryku?+ 08.02.09, 18:41 Nic mi się nie pomyliło. Razem z Ruskimi , Dagestancami , Inguszami łomotali Gruźlików. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:nie wierze!+ 08.02.09, 19:25 mozesz linke jakas podac? Czeczency wraz z Rosjanami przeciwko Gruzji? Musiala im wszystkim(Gruzja) wlezc za skore? Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re:nie wierze!+ 08.02.09, 19:59 cheshirecat75.salon24.pl/88250.html "4. W kraju narasta chaos, spowodowany falami uchodźców, blokadą ekonomiczną i bombardowaniami. Dodatkowo sytuację pogarszają rajdy mudżahedinów z Czeczenii, działających oczywiście "na własną rękę" (warto pamiętać, że w czasie wojny w Abchazji w l. 1992-1993 Czeczeni walczyli przeciw Gruzinom, a obecnie w Osetii Płd znajdują się bataliony sił specjalnych "Zapad" i "Wostok", złożone z bojowników czeczeńskich wspierających reżim Kadyrowa" Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re:nie wierze!+ 08.02.09, 20:35 zbrodnie.blog.onet.pl/2,ID268884282,index.html tu też , autor trochę nawiedzony , małokumty generalnie - potwierdza że Czeczeni tłulki Gruzinów. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:dziekuje+ 08.02.09, 20:44 jestem zaskoczony! Ale wyglada to mnie na scieranie sie religij. ale mimo wszystko prawoslawna Rosja z poparciem muzulman przeciwko prawoslawnej Gruzji? W pale sie nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re:dziekuje+ 08.02.09, 22:11 To nie prawda że Rosja jest prawosławna. Kilkadziesiąt procent społeczeństwa to muzułmanie i ich liczba stale sie zwieksza. Kilka procent , może i ponad dziesięć to wyznawcy różnych "prymitywnych" wierzeń - głównie rdzenne ludy syberyjskie , podobnie buddyzm i szamanizm - też kilkanaście procent. Wszyscy mówią w języku rosyjskim i uważają się za Ruskich w przytłaczającej większości. Znów zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 a ja czekam 08.02.09, 20:54 a ja czekam na taki wątek. W Rosji wynaleziono nowy rodzaj pieczywa. Dzięki temu będzie nam się lepiej żyło. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: a ja czekam 08.02.09, 21:10 wojciech.2345 napisał: > a ja czekam na taki wątek. W Rosji wynaleziono nowy rodzaj pieczywa. Trafna pointa. Dodam pytanie - jaki choć jeden lek na przestrzeni 80 lat wynalazło 150 mln ludzi radzieckich? Choć jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: a ja czekam 08.02.09, 22:15 Lek nie pamiętam , ale np metody wydłużania kończyn - Ilizarow. Duże osiągnięcia w okulistyce (okulistyczne kliniki w Rosji leczą pacjentów z całego świata). Co do leków gdyby poszukać myślę że też byś znalazł. Znajdź coś polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: a ja czekam 08.02.09, 22:43 10elektryk10 napisał: Przyjacielu, piszesz, że zagłosowałeś nogami za zgniłym kapitalizmem, więc nie ośmieszaj się sowiet-gardłowaniem. Czym jest 1 metoda ortopedyczna wobec całej farmakoterapii wymyślonej w cywilizowanych państwach? Żenującym wyjątkiem potwierdzajcym regułę? Pytam ponownie - jaki lek wynaleźli przez 80 lat 150-mln ludzie radzieccy? Inna sprawa, elektryk, że nie chce mi się do ciebie pisać, bo nawet w kacap-komandie wyróżniasz się jako półgramotny prymityw odergwany granatem od azbestu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: a ja czekam 08.02.09, 23:01 Popatrz Elektryku świat zachwyca się jakimiś szajbusami Einstein, von Braun, Sacharow,.... . A żył sobie taki żarliwy chrześcijanin Ludwik Pasteur. Kim oni są wobec niego? Myślałeś o tym? Dzięki niemu średnia życia ludzi w Europie wydłużyła się co najmniej dwukrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 09.02.09, 15:43 Niemartw sie my juz wygralismy wszytkie wojny i zribilismy z rosyskiej broni zlam. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 09.02.09, 16:21 Zacznij szybciej rozmnażać się. Palestyńczyków w strefie Gazy będzie więcej niż mieszkańców Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 09.02.09, 16:22 Czy twoje DNA już jest w bazie danych? W razie problemów może się przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 09.02.09, 16:32 niemartw sie o mojego DNA nie jest oszkodzony jak twoj polskiego chlania :))))) przesto polska wygloda gorzej niz gaza Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 09.02.09, 16:30 Ja juz to slysze 150 lat, od czasu ze siedzielismy miedzy wisla a dnjeperem. Dla arabow w gazie mam pokojowy transfer Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 09.02.09, 16:56 Gdyby ktoś się rozerwał w twojej bliskiej obecności to potrzebne bedzie do identyfikacji np znalezionego palca. Czy ten palec przypadkiem nie Palestynczyka zamiast twój np. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 10.02.09, 09:38 Ja achmedow sie nie boje, odwrotnie jak oni maja rece na gory, oni becza aby ich nie zlikwidowac ale arabskie geroje Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 10.02.09, 16:04 powinni ciebie zlikwidowac dla dobra samego Izraela.to takie jak ty zakompleksione skorupy sieja nienawisc.Arabowie sa ok a cala literatura starozytna dzieki im zachowala sie. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 12.02.09, 10:08 wydzis wladziu araba sowjeta i araba nie udalo sie nas zlikwidowac. Arab to terroristas z urody wez na przyklad Bin Ladena ma 300 mil $ wyksztalcony ale byl dzieciak nr 17 i jego tatus go niekochal przesto jest taki jak wszytkie araby. Kto winny jest arabske poleczestwo co pozwalaka poligemie ciemnote Zydzi dali swiatu Bible i 10 Przykazan a arabstwo Kuran Dziajd i terror Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: rosyjski RPG-32 pokona Izrael 12.02.09, 10:11 a cala literatura starozytna dzieki im zachowala sie. TO WSZYSTKO PRZEZ NAUKOWCOW JEWREJSKICH JEZYKA ARABSKIEGO W HISZPANI Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: po ostatnich porazkach Izraela 10.02.09, 09:39 Po Co ameryka, ameryke mamy w Erecu www.youtube.com/watch?gl=IL&hl=en&v=3LWC_7kTeWc Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Izrael przypomina ZSRR 10.02.09, 13:44 Trzymam Liberman zkazal adna A Bomba i nie majot Theran Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Izrael przypomina ZSRR 10.02.09, 16:22 a my mamy jwrejska high tech Glowa, u nas sa kolo 1 mil bylych sowjetow co zrobia z S-300 zlam .)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Izrael przypomina ZSRR 10.02.09, 15:54 No prosze, z czgo to sie polarnia raduje? Z Liebermana, "zyda" z odzysku z Rosji, hotelowego wykidajle, ktory mial na bakier z prawem w Rosji wiec nie pozostawalo mu nic innego jak szukac schronienia w Erezu. Jak reszta przestepcow tego kraju:D Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Izrael przypomina ZSRR 10.02.09, 16:24 Kak ART B :)))) Erec Israel jest nasza od wisly do jordanu, grzeczni polacy i Ukraincy dostana autonomie jak w I RP (bylem wam dobrze) a gaza bedzie parking facilities Odpowiedz Link Zgłoś
kutafonycz Re: Izrael przypomina ZSRR 11.02.09, 20:25 polani napisał: > Kak ART B :)))) > Erec Israel jest nasza od wisly do jordanu, grzeczni polacy i > Ukraincy dostana autonomie jak w I RP (bylem wam dobrze) a gaza > bedzie parking facilities hehehe,Erekcji to wy dostaniecie jak wam terapie rozrywkową zafundują mahmuty!tylko musicie się najpierw wszyscy obrzezać potulnie,bo erekcji nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Izrael przypomina ZSRR 12.02.09, 10:04 Mahmuty juz uciekaja az do was,chetnie wypenilem im wnioski pare lat temu, wychodza z grupe polek blondynki narabiaja kupe achmedow i fatmow,sprzedawaja narkotyki albo polek w burdelach. Ale zrobiliscie geszeft :)))))) kaz zkazal Gomulka " Nasze arabskie braci" Odpowiedz Link Zgłoś