Dodaj do ulubionych

Egon, kmiotek, obszczyplotek

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 00:55
Egon, kmiotek
obszczyplotek
gryzipiorek
obszczmurek

Egon, paskudnik
wylazl ze studni
jako rozbojnik
znow sie zatrudnil
Obserwuj wątek
    • Gość: Egon Re: Egon, kmiotek, obszczyplotek IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 00:58
      Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Egon, kmiotek
      > obszczyplotek
      > gryzipiorek
      > obszczmurek
      >
      > Egon, paskudnik
      > wylazl ze studni
      > jako rozbojnik
      > znow sie zatrudnil

He he he,dzis mnie Zsypek nie sprowokujesz !!! Wiesz dlaczego ? Nigdy sie
      tego nie dowiesz, he he he he !!!
      • Gość: Zsypek Re: Egon, kmiotek, obszczyplotek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:00
        Gość portalu: Egon napisał(a):

> He he he,dzis mnie Zsypek nie sprowokujesz !!! Wiesz dlaczego ? Nigdy sie
        > tego nie dowiesz, he he he he !!!

A jakie tabletki sa takie skuteczne?!!!!! Ja teraz jeszcze jihadowi dokopie.
        Wlasnie pisze utwor na jego czesc.
        • Gość: Egon Re: Egon, kmiotek, obszczyplotek IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:04

> Gość portalu: Egon napisał(a):
          >
          > > He he he,dzis mnie Zsypek nie sprowokujesz !!! Wiesz dlaczego ? Nigdy
          > sie
          > > tego nie dowiesz, he he he he !!!
          >
          > A jakie tabletki sa takie skuteczne?!!!!! Ja teraz jeszcze jihadowi dokopie.
          > Wlasnie pisze utwor na jego czesc.

Jihad nie czyta twoich utworow,bo ty bez rymow je piszesz,pfififififi,
          pfifififi,hulaj dusza piekla nie ma,he he he !
          • Gość: Zsypek ZARAZ ZOBACZYSZ TE RYMY!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:09
            • Gość: Egon Re: ZARAZ ZOBACZYSZ TE RYMY!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:11
              Nawet lewym okiem,nie spojrze na te wypociny,he he he , pfififififi, hulaj
              dusza piekla nie ma !
              • Gość: Zsypek Re: ZARAZ ZOBACZYSZ TE RYMY!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:13

> Nawet lewym okiem,nie spojrze na te wypociny,he he he , pfififififi, hulaj
                > dusza piekla nie ma !

Ty nie musisz!!!!! Inni zobacza!!!!!!! I bedzie ci LYSO!!!!!!

• Gość: Zsypek Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:10
      Jihad w lesie
      kuszę niesie
      slepiem lypie,
      lka i chlipie

Bo ta kusza
      oczajdusza
      w zad go drapie
      az krew chlapie!!!!!!

No i co?!! HA HA HA!!!!!!!!!!
      • Gość: Egon Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:15

> Jihad w lesie
        > kuszę niesie
        > slepiem lypie,
        > lka i chlipie
        >
        > Bo ta kusza
        > oczajdusza
        > w zad go drapie
        > az krew chlapie!!!!!!
        >
        > No i co?!! HA HA HA!!!!!!!!!!

Nie czytalem tego wcale,bo napewno znowu cos tam pieprzysz bez rymow ! He he
        he,pfifififififi,hulaj dusza piekla nie ma !
        • Gość: Zsypek Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:17
          A ty co?!! sam ze swoich postow sciagasz????? Plyta sie zaciela??? Koncept sie
          skonczyl????

Lepiej odstaw te tabletki, mowie ci!!!!
          • Gość: Egon Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:25

> A ty co?!! sam ze swoich postow sciagasz????? Plyta sie zaciela??? Koncept sie
            >
            > skonczyl????
            >
            > Lepiej odstaw te tabletki, mowie ci!!!!

He he he,to nie tabletki,a lampka koniaku tak dziala ! Musialem ja rabnac na
            wiesc,ze komornik Quickly-emu compa zabral !!! Na 7 dni ! He he he,dobrze
            dziadu jednemu ! Przez pol roku z komornem za pokoj wpiwnicy zalegal! He he
            he,pfifififififi hej i jeszcze jednego w gardelko na ta uroczystosc wielka !
            Hulaj dusza,piekla nie ma ! Hi hi hi !
            • Gość: Zsypek Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:30

> He he he,to nie tabletki,a lampka koniaku tak dziala ! Musialem ja rabnac na
              > wiesc,ze komornik Quickly-emu compa zabral !!! Na 7 dni ! He he he,dobrze
              > dziadu jednemu ! Przez pol roku z komornem za pokoj wpiwnicy zalegal! He he
              > he,pfifififififi hej i jeszcze jednego w gardelko na ta uroczystosc wielka !
              > Hulaj dusza,piekla nie ma ! Hi hi hi !

Koniak popieram. Tez bym sobie lyknal, ale chwilowo nie posiadam. A do sklepu isc
              nie moge, bo teraz utwor na czesc jojo bede wieszal.

A ty sie tak tym komornikiem nie ciesz, bo ten komp nie byl quicklego, tylko
              schone, ktora z quickly ostatnio surfowala i zapomniala zabrac. Swojego kompa
              quickly przezornie schowal pod strusiem, zeby wysiadywal do jego powrotu.
              • Gość: Egon Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:35

>
                > > He he he,to nie tabletki,a lampka koniaku tak dziala ! Musialem ja rabnac
                > na
                > > wiesc,ze komornik Quickly-emu compa zabral !!! Na 7 dni ! He he he,dobr
                > ze
                > > dziadu jednemu ! Przez pol roku z komornem za pokoj wpiwnicy zalegal! He
                > he
                > > he,pfifififififi hej i jeszcze jednego w gardelko na ta uroczystosc wielka
                > !
                > > Hulaj dusza,piekla nie ma ! Hi hi hi !
                >
                >
                > Koniak popieram. Tez bym sobie lyknal, ale chwilowo nie posiadam. A do sklepu i
                > sc
                > nie moge, bo teraz utwor na czesc jojo bede wieszal.
                >
                > A ty sie tak tym komornikiem nie ciesz, bo ten komp nie byl quicklego, tylko
                > schone, ktora z quickly ostatnio surfowala i zapomniala zabrac. Swojego kompa
                > quickly przezornie schowal pod strusiem, zeby wysiadywal do jego powrotu.

Dawno wiedzialem,ze Schone to strusica,ktora Quickly-ego wysiedziala ! Od jajka
                jeszcze ! Dlatego wlasnie ma on,TAKA GEBE PLASKATA !!! He he he !
                • Gość: Zsypek Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:43

> Dawno wiedzialem,ze Schone to strusica,ktora Quickly-ego wysiedziala ! Od jajka
                  >
                  > jeszcze ! Dlatego wlasnie ma on,TAKA GEBE PLASKATA !!! He he he !

Schone jest niestety urodziwa, ale przez to quickly ma klopot. Bo ja z nia
                  konkurowalem o wzgledy Fredzia jako Zsypka, i oczywiscie od razu powiedzialem
                  Fredziowi, ze Schone sie do niego przywala, a swego umilowanego quickly w
                  klopocie zostawia. Bo on mial wtedy gebe obita, nie pamietam za co, i ona powinna
                  przy nim siedziec i robic mu oklady.

A ona na to ze jest tygrysica i z quicklym to tylko platonicznie. Powiedziala
                  publicznie!!!!! Biedny quickly nawet nie wie, ze wszyscy juz wiedza jaki on ma
                  problem. A ja bylem zanadto zazenowany, by mu powiedziec o tej delikatnej
                  sytuacji.

• Gość: Zsypek Re: Egon, kmiotek, obszczyplotek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:32
      Kwoka jojo zniosla
      placzem sie zaniosla -
      rozpacz, co sie zowie
      ze sie kurnik dowie
      i wypedzi z miasta
      Bo jojo - graniaste!!!!!!
      • Gość: Zsypek Errata-to byl utwor o jojo i jego mamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:34

> Kwoka jojo zniosla
        > placzem sie zaniosla -
        > rozpacz, co sie zowie
        > ze sie kurnik dowie
        > i wypedzi z miasta
        > Bo jojo - graniaste!!!!!!

• Gość: Egon Re: Errata-to byl utwor o jojo i jego mamie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:37

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
          >
          > > Kwoka jojo zniosla
          > > placzem sie zaniosla -
          > > rozpacz, co sie zowie
          > > ze sie kurnik dowie
          > > i wypedzi z miasta
          > > Bo jojo - graniaste!!!!!!
          >

A mnie tam twoje poematy o jojo nie interesuja! Ja zadnego jojo w zyciu nie
          znalem !
          • Gość: jojo Re: Errata-to byl utwor o jojo i jego mamie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 14:06
            Egon debilku ty mnie jojo nie znasz -przeciez ja i ty to to samo-SMIEC!!!!
            • Gość: Zsypek Re: Errata-to byl utwor o jojo i jego mamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 22:06
              Gość portalu: jojo napisał(a):

> Egon debilku ty mnie jojo nie znasz -przeciez ja i ty to to samo-SMIEC!!!!

Ja w to nie wnikam, jak bardzo sie znaja jojo z Egonem, bo to bardzo delkatna
              sprawa, dla ludzi subtelnych, a ja taki nie jestem. Moge cos palnac, i znow ktos
              powie ze jestem menda?

Ja ci jojo najuprzejmiej dziekuje za to pytanie filozoficzne, za ktore trafiles
              na osla lawke (W tym miejscu podziekowania dla Admina, ktory wie, w odroznieniu
              od jojo, jakim organem ciala NA PEWNO NIE JESTEM!!!!)

JOJO! Nie popadaj w desperacje i stan beznadziei!!!! Ja tez tego wlasciwie nie
              wiem, tak do konca! Ale moge ci podac odpowiedz uproszczona:

TWOIM!!!!!!! ZLYM!!!!!!!!!! DUCHEM!!!!!!!!!!
    • Gość: Zsypek EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 23:11
      Nie zalewaj sie tak tym koniakiem z rozpaczy ze quickly nas opuscil, bo juz
      zupelnie nie mam komu naublizac! Wracaj do kompa!!!!!!! Nawet jojo jakies takie
      mdle i slabowite.....
      • Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 00:35
        Juz Zsypek trzezwieje prawie,kaca lecze 8-sma butelka budweiser-a,jeszcze
        cztery flaszki i bede zdrowy jak karp,,,,,, w galarecie ! He he he.
        • Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 00:55

> Juz Zsypek trzezwieje prawie,kaca lecze 8-sma butelka budweiser-a,jeszcze
          > cztery flaszki i bede zdrowy jak karp,,,,,, w galarecie ! He he he.

Pochwalam twoj serwis zaopatrzeniowy oraz przygotowanie na kazda
          okolicznosc!!!!!!

A widziales jakie mam teraz chody u admina? Jak tylko jojo brzydko mnie nazwal,
          zaraz na osla laczke trafil, hehehehe
          • Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 01:25

>
            > > Juz Zsypek trzezwieje prawie,kaca lecze 8-sma butelka budweiser-a,jeszcze
            > > cztery flaszki i bede zdrowy jak karp,,,,,, w galarecie ! He he he.
            >
            > Pochwalam twoj serwis zaopatrzeniowy oraz przygotowanie na kazda
            > okolicznosc!!!!!!
            >
            > A widziales jakie mam teraz chody u admina? Jak tylko jojo brzydko mnie nazwal,
            >
            > zaraz na osla laczke trafil, hehehehe

Ja tam nie znam zadnego jojo,a ty Zsypek jak bedziesz kablowac dalej,to osle uszy
            ci wyrosna,wierz mi chlopie . Ja tam np. jestem neutralny i nigdy w zadne sprawy
            malzenskie nie wtracam sie !
            • Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 01:39

> >
              > > A widziales jakie mam teraz chody u admina? Jak tylko jojo brzydko mnie na
              > zwal,
              > >
              > > zaraz na osla laczke trafil, hehehehe
              >
              > Ja tam nie znam zadnego jojo,a ty Zsypek jak bedziesz kablowac dalej,to osle us
              > zy
              > ci wyrosna,wierz mi chlopie . Ja tam np. jestem neutralny i nigdy w zadne spraw
              > y
              > malzenskie nie wtracam sie !

Schone jest i tak moja najlepsza kolezanka bo mi miejsca ustapila w kolejce do
              Fredzia. Poza tym ja nie kabluje, tylko ci sie zwierzylem z najwiekszym zaufaniem
              ze jest delikatny problem malzenski.A kablarzem jest jojo, bo probowalo mnie
              wydac, ze jestem qtas, co caly romans z Fredziem by zepsulo.

• Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 01:47

>
                > > >
                > > > A widziales jakie mam teraz chody u admina? Jak tylko jojo brzydko mn
                > ie na
                > > zwal,
                > > >
                > > > zaraz na osla laczke trafil, hehehehe
                > >
                > > Ja tam nie znam zadnego jojo,a ty Zsypek jak bedziesz kablowac dalej,to os
                > le us
                > > zy
                > > ci wyrosna,wierz mi chlopie . Ja tam np. jestem neutralny i nigdy w zadne
                > spraw
                > > y
                > > malzenskie nie wtracam sie !
                >
                > Schone jest i tak moja najlepsza kolezanka bo mi miejsca ustapila w kolejce do
                > Fredzia. Poza tym ja nie kabluje, tylko ci sie zwierzylem z najwiekszym zaufani
                > em
                > ze jest delikatny problem malzenski.A kablarzem jest jojo, bo probowalo mnie
                > wydac, ze jestem qtas, co caly romans z Fredziem by zepsulo.
                >
                >

Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest prawdziwym
                Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on jest Pedziem. I
                wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platonicznej. Na mnie
                Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze...
                • Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 01:59
                  >
                  > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest prawdziwym
                  > Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on jest Pedziem. I
                  >
                  > wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platonicznej. Na mnie
                  > Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze...

Myslisz ze Fredzio to jeden z tych co melony lubia?! Albo ze on jest falszywy
                  Fredzio?! Bardzo powaznie sie zaniepokoilem, bo moja rodzina wraca jutro i jak
                  zobaczy co pod adresem Fredzia wypisuje, to bede mial bana na kompa. Sam
                  rozumiesz, ja tu inwestuje uczuciowo, a jak sie okaze ze Fredzio nie jest
                  prawdziwy wojownik pustyni to co? Na glaba wyjde.
                  • Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 02:11

> >
                    > > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest prawdziwy
                    > m
                    > > Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on jest Pedzi
                    > em. I
                    > >
                    > > wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platonicznej. Na
                    > mnie
                    > > Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze...
                    >
                    > Myslisz ze Fredzio to jeden z tych co melony lubia?! Albo ze on jest falszywy
                    > Fredzio?! Bardzo powaznie sie zaniepokoilem, bo moja rodzina wraca jutro i jak
                    > zobaczy co pod adresem Fredzia wypisuje, to bede mial bana na kompa. Sam
                    > rozumiesz, ja tu inwestuje uczuciowo, a jak sie okaze ze Fredzio nie jest
                    > prawdziwy wojownik pustyni to co? Na glaba wyjde.

Ja po ukrainsku,a ty Zsypek po gruzinsku rozumujesz.Czy ty nie rozumujesz,ze ten
                    Fredzio z poczty.pl to falszywy Fredzio ? Kota w worku kupujesz czy jak,nawet w
                    zeby mu nie patrzac ? Marny z ciebie handlarz,nawet kreta jako nutrie sprzedac
                    bys nie potrafil !?
                    • Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:16

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                      >
                      > > >
                      > > > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest praw
                      > dziwy
                      > > m
                      > > > Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on jest
                      > Pedzi
                      > > em. I
                      > > >
                      > > > wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platonicznej
                      > . Na
                      > > mnie
                      > > > Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze...
                      > >
                      > > Myslisz ze Fredzio to jeden z tych co melony lubia?! Albo ze on jest falsz
                      > ywy
                      > > Fredzio?! Bardzo powaznie sie zaniepokoilem, bo moja rodzina wraca jutro i
                      > jak
                      > > zobaczy co pod adresem Fredzia wypisuje, to bede mial bana na kompa. Sam
                      > > rozumiesz, ja tu inwestuje uczuciowo, a jak sie okaze ze Fredzio nie jest
                      > > prawdziwy wojownik pustyni to co? Na glaba wyjde.
                      >
                      > Ja po ukrainsku,a ty Zsypek po gruzinsku rozumujesz.Czy ty nie rozumujesz,ze te
                      > n
                      > Fredzio z poczty.pl to falszywy Fredzio ? Kota w worku kupujesz czy jak,nawet
                      > w
                      > zeby mu nie patrzac ? Marny z ciebie handlarz,nawet kreta jako nutrie sprzedac
                      >
                      > bys nie potrafil !?

To ja taki glupi jestem?!!!!!!!!! Tak sie zauroczylem ta piekna polszczyzna ze na
                      reszte nie patrze?!!!!! JA MU POKAZE!!!!!
                      • Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 02:27

>
                        > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                        > >
                        > > > >
                        > > > > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest
                        > praw
                        > > dziwy
                        > > > m
                        > > > > Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on
                        > jest
                        > > Pedzi
                        > > > em. I
                        > > > >
                        > > > > wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platoni
                        > cznej
                        > > . Na
                        > > > mnie
                        > > > > Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze.
                        > ..
                        > > >
                        > > > Myslisz ze Fredzio to jeden z tych co melony lubia?! Albo ze on jest
                        > falsz
                        > > ywy
                        > > > Fredzio?! Bardzo powaznie sie zaniepokoilem, bo moja rodzina wraca ju
                        > tro i
                        > > jak
                        > > > zobaczy co pod adresem Fredzia wypisuje, to bede mial bana na kompa.
                        > Sam
                        > > > rozumiesz, ja tu inwestuje uczuciowo, a jak sie okaze ze Fredzio nie
                        > jest
                        > > > prawdziwy wojownik pustyni to co? Na glaba wyjde.
                        > >
                        > > Ja po ukrainsku,a ty Zsypek po gruzinsku rozumujesz.Czy ty nie rozumujesz,
                        > ze te
                        > > n
                        > > Fredzio z poczty.pl to falszywy Fredzio ? Kota w worku kupujesz czy jak,
                        > nawet
                        > > w
                        > > zeby mu nie patrzac ? Marny z ciebie handlarz,nawet kreta jako nutrie spr
                        > zedac
                        > >
                        > > bys nie potrafil !?
                        >
                        >
                        > To ja taki glupi jestem?!!!!!!!!! Tak sie zauroczylem ta piekna polszczyzna ze
                        > na
                        > reszte nie patrze?!!!!! JA MU POKAZE!!!!!

A nu ponial nareszcie? Prawdziwy Fredzio z Niemiec nadaje,tak jak prawdziwy Egon
                        z A.O.L. made in Venezuela ! Jak mnie sie bedziesz radzil,to nikt wiecej sie
                        tutaj podszywac nie bedzie,bo wspolnie pracujac,szybko mu kaptur na lepek
                        narzucimy i na Guantanamo wyslemy,no nie ?
                        • Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:37
                          > A nu ponial nareszcie? Prawdziwy Fredzio z Niemiec nadaje,tak jak prawdziwy Ego
                          > n
                          > z A.O.L. made in Venezuela ! Jak mnie sie bedziesz radzil,to nikt wiecej sie
                          > tutaj podszywac nie bedzie,bo wspolnie pracujac,szybko mu kaptur na lepek
                          > narzucimy i na Guantanamo wyslemy,no nie ?

Ja juz bede posluszny, tylko sie na Guantanamo nie zgadzam, bo to za mala kara na
                          takiego Slowianina podszywacza, co na moja slowianska cnote nastaje!!! To moze
                          byc nawet sam J71 (sam napisal ze pedal), ktory w ramach dlbalosci o slowianska
                          czystosc rasowa sie podszywa pod Fredzia, zebym wiekszych doswiadczen erotycznych
                          nie zaznal!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka