Gość: Zsypek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 00:55 Egon, kmiotek obszczyplotek gryzipiorek obszczmurek Egon, paskudnik wylazl ze studni jako rozbojnik znow sie zatrudnil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egon Re: Egon, kmiotek, obszczyplotek IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 00:58 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Egon, kmiotek > obszczyplotek > gryzipiorek > obszczmurek > > Egon, paskudnik > wylazl ze studni > jako rozbojnik > znow sie zatrudnil He he he,dzis mnie Zsypek nie sprowokujesz !!! Wiesz dlaczego ? Nigdy sie tego nie dowiesz, he he he he !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Egon, kmiotek, obszczyplotek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:00 Gość portalu: Egon napisał(a): > He he he,dzis mnie Zsypek nie sprowokujesz !!! Wiesz dlaczego ? Nigdy sie > tego nie dowiesz, he he he he !!! A jakie tabletki sa takie skuteczne?!!!!! Ja teraz jeszcze jihadowi dokopie. Wlasnie pisze utwor na jego czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Egon, kmiotek, obszczyplotek IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:04 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > He he he,dzis mnie Zsypek nie sprowokujesz !!! Wiesz dlaczego ? Nigdy > sie > > tego nie dowiesz, he he he he !!! > > A jakie tabletki sa takie skuteczne?!!!!! Ja teraz jeszcze jihadowi dokopie. > Wlasnie pisze utwor na jego czesc. Jihad nie czyta twoich utworow,bo ty bez rymow je piszesz,pfififififi, pfifififi,hulaj dusza piekla nie ma,he he he ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek ZARAZ ZOBACZYSZ TE RYMY!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ZARAZ ZOBACZYSZ TE RYMY!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:11 Nawet lewym okiem,nie spojrze na te wypociny,he he he , pfififififi, hulaj dusza piekla nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: ZARAZ ZOBACZYSZ TE RYMY!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:13 Gość portalu: Egon napisał(a): > Nawet lewym okiem,nie spojrze na te wypociny,he he he , pfififififi, hulaj > dusza piekla nie ma ! Ty nie musisz!!!!! Inni zobacza!!!!!!! I bedzie ci LYSO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:10 Jihad w lesie kuszę niesie slepiem lypie, lka i chlipie Bo ta kusza oczajdusza w zad go drapie az krew chlapie!!!!!! No i co?!! HA HA HA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:15 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Jihad w lesie > kuszę niesie > slepiem lypie, > lka i chlipie > > Bo ta kusza > oczajdusza > w zad go drapie > az krew chlapie!!!!!! > > No i co?!! HA HA HA!!!!!!!!!! Nie czytalem tego wcale,bo napewno znowu cos tam pieprzysz bez rymow ! He he he,pfifififififi,hulaj dusza piekla nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:17 A ty co?!! sam ze swoich postow sciagasz????? Plyta sie zaciela??? Koncept sie skonczyl???? Lepiej odstaw te tabletki, mowie ci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:25 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > A ty co?!! sam ze swoich postow sciagasz????? Plyta sie zaciela??? Koncept sie > > skonczyl???? > > Lepiej odstaw te tabletki, mowie ci!!!! He he he,to nie tabletki,a lampka koniaku tak dziala ! Musialem ja rabnac na wiesc,ze komornik Quickly-emu compa zabral !!! Na 7 dni ! He he he,dobrze dziadu jednemu ! Przez pol roku z komornem za pokoj wpiwnicy zalegal! He he he,pfifififififi hej i jeszcze jednego w gardelko na ta uroczystosc wielka ! Hulaj dusza,piekla nie ma ! Hi hi hi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:30 Gość portalu: Egon napisał(a): > He he he,to nie tabletki,a lampka koniaku tak dziala ! Musialem ja rabnac na > wiesc,ze komornik Quickly-emu compa zabral !!! Na 7 dni ! He he he,dobrze > dziadu jednemu ! Przez pol roku z komornem za pokoj wpiwnicy zalegal! He he > he,pfifififififi hej i jeszcze jednego w gardelko na ta uroczystosc wielka ! > Hulaj dusza,piekla nie ma ! Hi hi hi ! Koniak popieram. Tez bym sobie lyknal, ale chwilowo nie posiadam. A do sklepu isc nie moge, bo teraz utwor na czesc jojo bede wieszal. A ty sie tak tym komornikiem nie ciesz, bo ten komp nie byl quicklego, tylko schone, ktora z quickly ostatnio surfowala i zapomniala zabrac. Swojego kompa quickly przezornie schowal pod strusiem, zeby wysiadywal do jego powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:35 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > He he he,to nie tabletki,a lampka koniaku tak dziala ! Musialem ja rabnac > na > > wiesc,ze komornik Quickly-emu compa zabral !!! Na 7 dni ! He he he,dobr > ze > > dziadu jednemu ! Przez pol roku z komornem za pokoj wpiwnicy zalegal! He > he > > he,pfifififififi hej i jeszcze jednego w gardelko na ta uroczystosc wielka > ! > > Hulaj dusza,piekla nie ma ! Hi hi hi ! > > > Koniak popieram. Tez bym sobie lyknal, ale chwilowo nie posiadam. A do sklepu i > sc > nie moge, bo teraz utwor na czesc jojo bede wieszal. > > A ty sie tak tym komornikiem nie ciesz, bo ten komp nie byl quicklego, tylko > schone, ktora z quickly ostatnio surfowala i zapomniala zabrac. Swojego kompa > quickly przezornie schowal pod strusiem, zeby wysiadywal do jego powrotu. Dawno wiedzialem,ze Schone to strusica,ktora Quickly-ego wysiedziala ! Od jajka jeszcze ! Dlatego wlasnie ma on,TAKA GEBE PLASKATA !!! He he he ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Poemat o jihadzie i jego zadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:43 Gość portalu: Egon napisał(a): > Dawno wiedzialem,ze Schone to strusica,ktora Quickly-ego wysiedziala ! Od jajka > > jeszcze ! Dlatego wlasnie ma on,TAKA GEBE PLASKATA !!! He he he ! Schone jest niestety urodziwa, ale przez to quickly ma klopot. Bo ja z nia konkurowalem o wzgledy Fredzia jako Zsypka, i oczywiscie od razu powiedzialem Fredziowi, ze Schone sie do niego przywala, a swego umilowanego quickly w klopocie zostawia. Bo on mial wtedy gebe obita, nie pamietam za co, i ona powinna przy nim siedziec i robic mu oklady. A ona na to ze jest tygrysica i z quicklym to tylko platonicznie. Powiedziala publicznie!!!!! Biedny quickly nawet nie wie, ze wszyscy juz wiedza jaki on ma problem. A ja bylem zanadto zazenowany, by mu powiedziec o tej delikatnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Egon, kmiotek, obszczyplotek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:32 Kwoka jojo zniosla placzem sie zaniosla - rozpacz, co sie zowie ze sie kurnik dowie i wypedzi z miasta Bo jojo - graniaste!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Errata-to byl utwor o jojo i jego mamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:34 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Kwoka jojo zniosla > placzem sie zaniosla - > rozpacz, co sie zowie > ze sie kurnik dowie > i wypedzi z miasta > Bo jojo - graniaste!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Errata-to byl utwor o jojo i jego mamie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 01:37 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Kwoka jojo zniosla > > placzem sie zaniosla - > > rozpacz, co sie zowie > > ze sie kurnik dowie > > i wypedzi z miasta > > Bo jojo - graniaste!!!!!! > A mnie tam twoje poematy o jojo nie interesuja! Ja zadnego jojo w zyciu nie znalem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Errata-to byl utwor o jojo i jego mamie IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 14:06 Egon debilku ty mnie jojo nie znasz -przeciez ja i ty to to samo-SMIEC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Errata-to byl utwor o jojo i jego mamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 22:06 Gość portalu: jojo napisał(a): > Egon debilku ty mnie jojo nie znasz -przeciez ja i ty to to samo-SMIEC!!!! Ja w to nie wnikam, jak bardzo sie znaja jojo z Egonem, bo to bardzo delkatna sprawa, dla ludzi subtelnych, a ja taki nie jestem. Moge cos palnac, i znow ktos powie ze jestem menda? Ja ci jojo najuprzejmiej dziekuje za to pytanie filozoficzne, za ktore trafiles na osla lawke (W tym miejscu podziekowania dla Admina, ktory wie, w odroznieniu od jojo, jakim organem ciala NA PEWNO NIE JESTEM!!!!) JOJO! Nie popadaj w desperacje i stan beznadziei!!!! Ja tez tego wlasciwie nie wiem, tak do konca! Ale moge ci podac odpowiedz uproszczona: TWOIM!!!!!!! ZLYM!!!!!!!!!! DUCHEM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 23:11 Nie zalewaj sie tak tym koniakiem z rozpaczy ze quickly nas opuscil, bo juz zupelnie nie mam komu naublizac! Wracaj do kompa!!!!!!! Nawet jojo jakies takie mdle i slabowite..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 00:35 Juz Zsypek trzezwieje prawie,kaca lecze 8-sma butelka budweiser-a,jeszcze cztery flaszki i bede zdrowy jak karp,,,,,, w galarecie ! He he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 00:55 Gość portalu: Egon napisał(a): > Juz Zsypek trzezwieje prawie,kaca lecze 8-sma butelka budweiser-a,jeszcze > cztery flaszki i bede zdrowy jak karp,,,,,, w galarecie ! He he he. Pochwalam twoj serwis zaopatrzeniowy oraz przygotowanie na kazda okolicznosc!!!!!! A widziales jakie mam teraz chody u admina? Jak tylko jojo brzydko mnie nazwal, zaraz na osla laczke trafil, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 01:25 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Juz Zsypek trzezwieje prawie,kaca lecze 8-sma butelka budweiser-a,jeszcze > > cztery flaszki i bede zdrowy jak karp,,,,,, w galarecie ! He he he. > > Pochwalam twoj serwis zaopatrzeniowy oraz przygotowanie na kazda > okolicznosc!!!!!! > > A widziales jakie mam teraz chody u admina? Jak tylko jojo brzydko mnie nazwal, > > zaraz na osla laczke trafil, hehehehe Ja tam nie znam zadnego jojo,a ty Zsypek jak bedziesz kablowac dalej,to osle uszy ci wyrosna,wierz mi chlopie . Ja tam np. jestem neutralny i nigdy w zadne sprawy malzenskie nie wtracam sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 01:39 Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > A widziales jakie mam teraz chody u admina? Jak tylko jojo brzydko mnie na > zwal, > > > > zaraz na osla laczke trafil, hehehehe > > Ja tam nie znam zadnego jojo,a ty Zsypek jak bedziesz kablowac dalej,to osle us > zy > ci wyrosna,wierz mi chlopie . Ja tam np. jestem neutralny i nigdy w zadne spraw > y > malzenskie nie wtracam sie ! Schone jest i tak moja najlepsza kolezanka bo mi miejsca ustapila w kolejce do Fredzia. Poza tym ja nie kabluje, tylko ci sie zwierzylem z najwiekszym zaufaniem ze jest delikatny problem malzenski.A kablarzem jest jojo, bo probowalo mnie wydac, ze jestem qtas, co caly romans z Fredziem by zepsulo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 01:47 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > A widziales jakie mam teraz chody u admina? Jak tylko jojo brzydko mn > ie na > > zwal, > > > > > > zaraz na osla laczke trafil, hehehehe > > > > Ja tam nie znam zadnego jojo,a ty Zsypek jak bedziesz kablowac dalej,to os > le us > > zy > > ci wyrosna,wierz mi chlopie . Ja tam np. jestem neutralny i nigdy w zadne > spraw > > y > > malzenskie nie wtracam sie ! > > Schone jest i tak moja najlepsza kolezanka bo mi miejsca ustapila w kolejce do > Fredzia. Poza tym ja nie kabluje, tylko ci sie zwierzylem z najwiekszym zaufani > em > ze jest delikatny problem malzenski.A kablarzem jest jojo, bo probowalo mnie > wydac, ze jestem qtas, co caly romans z Fredziem by zepsulo. > > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest prawdziwym Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on jest Pedziem. I wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platonicznej. Na mnie Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 01:59 > > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest prawdziwym > Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on jest Pedziem. I > > wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platonicznej. Na mnie > Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze... Myslisz ze Fredzio to jeden z tych co melony lubia?! Albo ze on jest falszywy Fredzio?! Bardzo powaznie sie zaniepokoilem, bo moja rodzina wraca jutro i jak zobaczy co pod adresem Fredzia wypisuje, to bede mial bana na kompa. Sam rozumiesz, ja tu inwestuje uczuciowo, a jak sie okaze ze Fredzio nie jest prawdziwy wojownik pustyni to co? Na glaba wyjde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 02:11 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest prawdziwy > m > > Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on jest Pedzi > em. I > > > > wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platonicznej. Na > mnie > > Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze... > > Myslisz ze Fredzio to jeden z tych co melony lubia?! Albo ze on jest falszywy > Fredzio?! Bardzo powaznie sie zaniepokoilem, bo moja rodzina wraca jutro i jak > zobaczy co pod adresem Fredzia wypisuje, to bede mial bana na kompa. Sam > rozumiesz, ja tu inwestuje uczuciowo, a jak sie okaze ze Fredzio nie jest > prawdziwy wojownik pustyni to co? Na glaba wyjde. Ja po ukrainsku,a ty Zsypek po gruzinsku rozumujesz.Czy ty nie rozumujesz,ze ten Fredzio z poczty.pl to falszywy Fredzio ? Kota w worku kupujesz czy jak,nawet w zeby mu nie patrzac ? Marny z ciebie handlarz,nawet kreta jako nutrie sprzedac bys nie potrafil !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:16 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest praw > dziwy > > m > > > Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on jest > Pedzi > > em. I > > > > > > wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platonicznej > . Na > > mnie > > > Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze... > > > > Myslisz ze Fredzio to jeden z tych co melony lubia?! Albo ze on jest falsz > ywy > > Fredzio?! Bardzo powaznie sie zaniepokoilem, bo moja rodzina wraca jutro i > jak > > zobaczy co pod adresem Fredzia wypisuje, to bede mial bana na kompa. Sam > > rozumiesz, ja tu inwestuje uczuciowo, a jak sie okaze ze Fredzio nie jest > > prawdziwy wojownik pustyni to co? Na glaba wyjde. > > Ja po ukrainsku,a ty Zsypek po gruzinsku rozumujesz.Czy ty nie rozumujesz,ze te > n > Fredzio z poczty.pl to falszywy Fredzio ? Kota w worku kupujesz czy jak,nawet > w > zeby mu nie patrzac ? Marny z ciebie handlarz,nawet kreta jako nutrie sprzedac > > bys nie potrafil !? To ja taki glupi jestem?!!!!!!!!! Tak sie zauroczylem ta piekna polszczyzna ze na reszte nie patrze?!!!!! JA MU POKAZE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 02:27 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > > > > Ja ci Zsypek radze,ty nie zajmuj sie tym Fredziem,bo on nie jest > praw > > dziwy > > > m > > > > Fredziem,a jak jest falszywym Fredziem,to moze sie okazac,ze on > jest > > Pedzi > > > em. I > > > > > > > > wtedy bedziesz mial poczatek nieszczesc w twojej milosci platoni > cznej > > . Na > > > mnie > > > > Egonie mozesz polegac jak na Zawiszy Czarnym,ja ci dobrze radze. > .. > > > > > > Myslisz ze Fredzio to jeden z tych co melony lubia?! Albo ze on jest > falsz > > ywy > > > Fredzio?! Bardzo powaznie sie zaniepokoilem, bo moja rodzina wraca ju > tro i > > jak > > > zobaczy co pod adresem Fredzia wypisuje, to bede mial bana na kompa. > Sam > > > rozumiesz, ja tu inwestuje uczuciowo, a jak sie okaze ze Fredzio nie > jest > > > prawdziwy wojownik pustyni to co? Na glaba wyjde. > > > > Ja po ukrainsku,a ty Zsypek po gruzinsku rozumujesz.Czy ty nie rozumujesz, > ze te > > n > > Fredzio z poczty.pl to falszywy Fredzio ? Kota w worku kupujesz czy jak, > nawet > > w > > zeby mu nie patrzac ? Marny z ciebie handlarz,nawet kreta jako nutrie spr > zedac > > > > bys nie potrafil !? > > > To ja taki glupi jestem?!!!!!!!!! Tak sie zauroczylem ta piekna polszczyzna ze > na > reszte nie patrze?!!!!! JA MU POKAZE!!!!! A nu ponial nareszcie? Prawdziwy Fredzio z Niemiec nadaje,tak jak prawdziwy Egon z A.O.L. made in Venezuela ! Jak mnie sie bedziesz radzil,to nikt wiecej sie tutaj podszywac nie bedzie,bo wspolnie pracujac,szybko mu kaptur na lepek narzucimy i na Guantanamo wyslemy,no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: EGON, wytrzezwiales juz?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:37 > A nu ponial nareszcie? Prawdziwy Fredzio z Niemiec nadaje,tak jak prawdziwy Ego > n > z A.O.L. made in Venezuela ! Jak mnie sie bedziesz radzil,to nikt wiecej sie > tutaj podszywac nie bedzie,bo wspolnie pracujac,szybko mu kaptur na lepek > narzucimy i na Guantanamo wyslemy,no nie ? Ja juz bede posluszny, tylko sie na Guantanamo nie zgadzam, bo to za mala kara na takiego Slowianina podszywacza, co na moja slowianska cnote nastaje!!! To moze byc nawet sam J71 (sam napisal ze pedal), ktory w ramach dlbalosci o slowianska czystosc rasowa sie podszywa pod Fredzia, zebym wiekszych doswiadczen erotycznych nie zaznal!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś