Dodaj do ulubionych

Pan Jakub Janiszewski...

12.10.05, 15:19
(...) powinien dostać podwójną premię. Za solidność, rzetelność,
błyskotliwość i profesjonalizm dziennikarski, a także za... wdzięk i urodę. :-
)
Obserwuj wątek
    • Gość: ech Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: 212.87.13.* 12.10.05, 16:01
      i pewnie sam ja sobie przyzna, wręczy, będzie bił brawo, i także sobie
      dziekował...
      • dr.kidler Re: Pan Jakub Janiszewski... 12.10.05, 16:12
        Gość portalu: ech napisał(a):

> i pewnie sam ja sobie przyzna, wręczy, będzie bił brawo, i także sobie
        > dziekował...

Wy to zawsze macie "pewnosc" w tej Waszej wszechpolsce....
        • Gość: shocking truth Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:51
          Wszechpolacy osaczają kildera. Są już wszędzie, ponoć nawet w redakcji
          wybiórczej... Co to będzie, kiedy trzeba będzie otworzyć lodówkę? :-)
          • dr.kidler Re: Pan Jakub Janiszewski... 12.10.05, 17:19
            Gość portalu: shocking truth napisał(a):

> Wszechpolacy osaczają kildera. Są już wszędzie, ponoć nawet w redakcji
            > wybiórczej... Co to będzie, kiedy trzeba będzie otworzyć lodówkę? :-)

Wyskocza Ci Ketman, Maleszka, Nowak, Carex, Belch, etc ....
        • Gość: dr. kibol [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:50
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • klee Dziękuję! 01.03.06, 15:27
      Szanowny Panie Redaktorze,

pewnie Pan tu nie zagląda, ale mimo to chciałem tu wyrazić moją wdzięczność dla
      Pana. Właśnie usłyszałem z Pana ust, że jest gejem. Bardzo, bardzo za to
      dziękuję. Chcę też poinformować, że było to moim zdaniem bardzo właściwe. Dla
      mnie samego zaś jakoś pokrzepiające, szczególnie że pojawiło się to w czasie
      rozmowy, z której wynikało, najogólniej mówiąc, że jako gej nie powinienem
      pracować w szkole.
      • Gość: toyayurek w tyłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:44
        właściwie do pedałów miałem stosunek podobny jak do Pigmejów. Co to mnie
        obchodzi. Ale jak słyszę ciągłe dyskusje na ten sam temat to zaczynam mnieć
        ochotę na kopnięcie kogoś w tyłek i być może o to chodzi. Nawet nie miałem
        strasznych pretensji do komunistów, ale wręcz nienawidziłem ich za nudziarstwo.
        To grzech najgorszy. Gdyby mój własny dzieciak kolejno przez całe dnie biegał i
        krzyczał "jestem twoim synem, jestem twoim synem" to też w końcu bym go kopnął
        w tyłek. Gdyby mój sąsiad witał mnie codziennenie słowami "jestem polakiem" to
        też bym w końcu nie wytrzymał. Chyba te środowiska wręcz żerują na nienawiści.
        Oni chcą, żeby ich nienawidzieć a najlepiej kopnąć. I w tym zakresie problem
        jest podobny do antysemityzmu. Gdy jakiś starozakonny zrzucił chałat to stawał
        się wrogiem starozakonnych. Oni musieli być inni, musieli kuć w oczy swoją
        innością. Nienawiść innych pozwoliła prztrwać tysiące lat. Błagam nie nudzcie.
        Jeżli macie ochotę to rżnijcie się w tyłki. Ale na Boga dość nudziarstwa, stop
        pneumokokom
        • Gość: MichnicCaritasEst Re: w tyłek IP: 87.206.212.* 02.03.06, 10:17
          Mechanizm jest taki, ciągle będa ci wciskali że jesteś homofobem az tak cię tą
          bzdura zirytują ze faktycznie zaczniesz czuć do nich antypatie. Taki sam
          mechanizm stosują żydzi wmawiając wszystkim polakom że są antysemitami.A ci
          którzy protestują że nie, o! to dopiero są antysemici, istne perpetum mobile. W
          Tokełe Fm mamy stężenie tych dwóch zjawisk w pigułce
        • Gość: Kurt Re: w tyłek IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 02.03.06, 18:31
          Zauważyłem że pojawia się coraz więcej prostactwa i hamstwa w
          sieci.Widać "ciemy lud" nauczył się wysyłać posty-wolność wypowiedzi-
          demokracja.Wielu do niej nie dorasta i podobnie jak islamscy radykałowie
          wykosiliby wszystkich innych,ważne aby ich nie "kuć" w oczy. Mental kołchoznika-
          życze postępu,a będzie wszystkim łatwiej.
          • Gość: wulgarny synoptyk Re: w tyłek IP: *.chello.pl 02.03.06, 18:45
            Gość portalu: Kurt napisał(a):

> Zauważyłem że pojawia się coraz więcej prostactwa i hamstwa w
            > sieci.Widać "ciemy lud" nauczył się wysyłać posty-wolność wypowiedzi-
            > demokracja.Wielu do niej nie dorasta i podobnie jak islamscy radykałowie
            > wykosiliby wszystkich innych,ważne aby ich nie "kuć" w oczy. Mental
            kołchoznika
            > -
            > życze postępu,a będzie wszystkim łatwiej.

tak drogi kamarade Kórt, twoja troska o wzrastający nieustannie
            poziom "hamstwa" w sieci jest jak najbeardziej uzasadniona i płodna
            intelektualnie. Tacy jak ty powinni wyznaczać ciemnemu narodowi horyzonty
            postępu co niewatpliwie podniosłoby współczynnik kóltóry w obskuranckim
            ciemnogrodzie.
            Zanućmy wspólnie nad małym rozumkiem Kórta:
            “Ich hatt’ einen Kameraden...”
          • Gość: toperz Re: w tyłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:47
            Kurt to ty taki beobachter jesteś.Twoja strona startowa to :

www.trybuna.com.pl/index.php?sel=arch&date=20060127
      • Gość: jzw Re: Dziękuję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 02:36
        Z jednej strony też gratuluję odwagi. Fajnie też, że zostało to powiedziane
        lekko, bez patosu i martyrologii. W większości krajów Europy jest to od lat
        taka sama, nie budząca emocji informacja, jak to że "w tym roku jadę na wakacje
        w góry". U nas wciąż katoliccy i "normalni" Polacy, ojcowie rodzin muszą od
        razu pisać coś o zwieraczach, ssaniu fletów, pedofilii, nekrofilii, zoofilii
        etc. A dwa zdania później o prawie naturalnym, uczuciach religijnych, Bogu i
        obrażonej pamięci JPII.

Z drugiej... wydaje mi się, że dyr. Rejtana nie był najlepszym celem "ataku".
        Bardzo wyraźnie powiedział, że był za zaproszeniem p. Biedronia do szkoły, że
        jako dyrektor musi się liczyć z radą, że widzi problem homofobii w Polsce. W
        sposób najzupełniej normalny (też bez patosu, martyrologii, ani jakiegokolwiek
        zażenowania czy zdziwienia) odebrał informację p. Kuby, powiedział, że ma wielu
        gejowskich przyjaciół. Przypisowo nie współczuł, nie pochylał się i nie
        ubogacał. Gdyby takich ludzi jak on była w Polsce większość, to myślę, że
        byłoby całkiem nieźle.
      • nakazim Re: Dziękuję! 02.03.06, 20:45
        Jeżeli jakikolwiek dziennikarz badz dziennikarka lub osoba komentująca wyjawia
        swoje preferencjeseksualne, to niech wie, że nam to nie przeszkadza i wogóle
        nas to nie interesuje, po prostu jest bez znaczenia.
    • Gość: diodio Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.aster.pl 01.03.06, 15:35
      Nie tylko profesjonalzizm , ale odwaga. Dziennikarz to czasem więcej niż zawód.
      Pan Janiszewski pokazał, że to jego powołanie. Gratulacje.
      • Gość: fjufju Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:47
        Teraz wiemy dlaczego Janiszewski daje dupy na całego !
        • Gość: LigaPacholowRomana Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 15:55
          oswiec ciemny lud: dlaczego?
          • Gość: fjufju Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:11
            Bo jest pedziem!!
            • mariola_sliwa Re: Pan Jakub Janiszewski... 01.03.06, 18:02
              Drogi Panie Redaktorze!
              Man kilka słów do powiedzenia,proszę cierpliwie wszystkiego wysłuchac/przeczy-
              tac/.Zgadzam się z przedmówcą,że mówienie na wyrost o wielu sprawach jest nie-
              potrzebne.To dotyczy nie tylko Pana,tak zrobiło się w naszym wolnym kraju.
              Ja lubię pomidorówkę!Rozumiem,że P.Dyrektor Pana zirytował,mnie też.Cały czas
              myślałam o nim,że jest po prostu tchórzem.Mogłabym rozwinąc powyższe uwagi gdy
              będzie taka potrzeba.
              W ogóle dzisiejszy dzień z radiem przyniósł tyle emocji,że dłużej milczec nie
              mogę.CO SIĘ Z NAMI DZIEJE?
              Absurd goni absurd,afera aferę,sensacja sensację.DOŚC.W komunie było więcej
              wolności.Złośliwi zaraz powiedzą,że za nią tęsknię.A tak!
              Nie bałam się w nocy wyjśc na ulicę,kto chciał-chodził do kościoła/kto nie mógł
              znalazł sposób/,moi sąsiedzi nie mieli psa mordercy,gdy kumpela usuwała ciążę
              byłam przy niej i razem płakałyśmy,nie umoralniałam jej.Mimo cenzury i tak wszys
              -tko wiedzieliśmy.Na prawdę ciężko było niewielu.A co mamy teraz?
              CO Z TYM ZROBIC?
              MARIOLA
              • Gość: Pan Redaktor Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:31
                Droga Mariolu co się zadręczasz.Pracuj na swoją emeryture,wal to wszystko w
                d**ę.Ja lubię chińskie zupki choć są niezdrowe.
              • Gość: antylolman Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.aster.pl 08.03.06, 20:29
                ja się było/miało rodzinę w PZPRze to żeczywiście, życie był całkiwm niezłe. Ja
                jednak podziwiam tych którzy niewstąpili i nieposzli na łatwizną
    • Gość: moherowa babcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:57
      • Gość: Loki Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 02:13
        Opowiedz o tym moherowym wnukom
        • Gość: moherowa babcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:22
          • Gość: Loki Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:24
            Czy onanizm jest zły?

Dla nas wszystko jest złe i grzeszne.

Pytacie, czy trzeba się z tego spowiadać. Trzeba. Ale nie bójcie się, księża
            znają ten problem bardzo dobrze. Nie jesteście w tym pierwsi. Dlatego najlepiej
            spowiadać się u jednego księdza – może znacie takiego, do którego macie
            zaufanie – i pozwolić mu się poprowadzić. Nie bójcie się, ksiądz nie będzie na
            Was krzywo patrzył. Jest człowiekiem i rozumie ludzkie upadki. Pomoże.

Ksiądz pomoże i poprowadzi. Nie lękajcie się - on zna ten problem bardzo
            dobrze. Pochyli się nad wami i was ubogaci.
            • Gość: terefere Re: Pan Jakub Janiszewski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:26
              Masz dziwne doświadczenia. Chcesz o tym pogadać? To idź do lekarza.
            • Gość: Proktolog Do Lakiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:05
              Laki chłopcze zapraszam do gabinetu. Przejrzę twój odwłok. Będzie miło.
              • Gość: Loki Re: Do Lakiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:07
                Wystarczy mi mój spowiednik, Bóg ci serdeczne zaplac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka