Dodaj do ulubionych

Alan Derschovitz-programie Leona Czernego,Panika!

IP: *.NYCMNY83.covad.net 08.12.03, 20:13
Zydowski program telewizyjny - tlusty transwestite leon Czerny rozmawia z
podobnym do sepa Alanem. Alan nie moze kryc swojego wielkiego zdenerwania ze
nikt go nie chce sluchac, zwlaszcz jego argumentow w obronie Izraela. Na
uniwesytetach jest wygwizdany, musi miec uzbrojone 5 osobowa obstawe zeby
przejsc bezpiecznie przez campusy. Cale USA jest w histeri antysemickiej i
anyzydowskiej. Alan poprostu nie moze scierpiec tego ze wiekszosc nauklowcow
takich jak Norman Finkelstein jest przeciwna jego idei. A przeciez on jest
tak wielkim przyjacielem Palestyny. Ogladalem go nie bez zadowolenia. Jego
manipulacje i ich pieniadze do niczego sie nie przydaja, jest panika!
Obserwuj wątek
    • watto Re: Alan Derschovitz-programie Leona Czernego,Pan 08.12.03, 20:38
      Ten Leon to rzeczywiscie wygląda jak z karykatury. :)

Nie widziałem Dershowitza, ale czasem oglądam ten program dla poznania
      żydowskiego punktu widzenia. Ale rzadko, ze względów estetycznych.

Widziałem kiedyś, jak Charney robił wywiad z Zydem z partii Haidera...
      Gość mówił, że próbuje przekonywać haiderowców dla sprawy Izraela...
      Ciekawe, czy tak otwarcie przyznawał sie do tego w Austrii...

Tu można zobaczyć

www.charneyreport.com/main.htm
      • Gość: a Re: Alan Derschovitz-programie Leona Czernego,Pan IP: *.NYCMNY83.covad.net 08.12.03, 21:20
        agldajac jego program mozna dostac skretu kiszek, ale czasami gladam to tak
        samo jak pokazy wolnej amerykanki. Ci ludzie naprawde wierza w swoje klamstwa.
        • watto Re: Alan Derschovitz-programie Leona Czernego,Pan 08.12.03, 22:06
          Gość portalu: a napisał(a):

> agldajac jego program mozna dostac skretu kiszek, ale czasami gladam to tak
          > samo jak pokazy wolnej amerykanki. Ci ludzie naprawde wierza w swoje klamstwa.

W każdym razie żałuję, że nie widziałem tego programu z Dershowitzem.
          Ostatnio były tam tylko jakies nonsensy, więc odpusciłem...
          Ale można sie czasem ubawić słuchając deliberacje na temat żydowskiego mesjasza...:)
          • Gość: A Re: iSTOTNIE IP: *.NYCMNY83.covad.net 08.12.03, 22:39
            DERSCHKOVITZ BYL INNY TYM RAZEM. JEGO HUTZBA BYLA BARDZO PESYMISTYCZNA, BYL
            WYRAZNIE ROZGNIEWANY. A LEON, JAK ZAWSZE, MIAL WYROZUMIALA OBLESNA, WSZYSTKO
            WIEDZACA MINE.
            • Gość: z daleka Re: iSTOTNIE IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 08.12.03, 22:54
              Gość portalu: a napisał(a):

> agldajac jego program mozna dostac skretu kiszek, ale czasami gladam to tak
              > samo jak pokazy wolnej amerykanki. Ci ludzie naprawde wierza w swoje
              klamstwa.

W każdym razie żałuję, że nie widziałem tego programu z Dershowitzem.
              Ostatnio były tam tylko jakies nonsensy, więc odpusciłem...
              Ale można sie czasem ubawić słuchając deliberacje na temat żydowskiego
              mesjasza...:)
              -----------------------
              jesli chodzi o skret kiszek, to slyszalem, ze dobre efekty uzyskuje sie tez
              przez pozarcie wiekszej ilosci niedojrzalych jablek i popicie nieprzegotowana
              woda.
              Zycze przyjemnego skretu.
              • Gość: a Re: iSTOTNIE IP: *.NYCMNY83.covad.net 09.12.03, 15:07
                W NY trudno jest nie znac propagandy sionistycznej. Na kazdym kanale
                telewizyjnym, w kazdym kinie, niemalze na kazdej witrynie sklepowej, w szkole,
                na uniwersytecie, w pracy. Trzeba uwazac, nie mowic, i sluchac. Sprawy sie
                rozwijaja, Wielu znajomych zydow jest po mojej stronie, ale wielu zachowuje sie
                poprostu militarnie.
                Wczoraj byl program o Iraku na Charlie Ross ( kanal 12 - PBS). Co za zmiana,
                wszyscy sie zgodnie stwierdzili ze Irak jest przegrana Busha, pytanie jak sie
                wydostac z tego miejsca. Dyskutanci z Time magazine, New Yorkera i ktos z
                Washigtonu zgodnie wytykali kazde klamstwo Busha. Zmiana? czy dlatego
                Derschkovitz jest tak zdenerwowany?
        • Gość: adas Re: Alan Derschovitz w Jerusalem Post IP: *.netspace.net.au 09.12.03, 19:19
          W 'Jerusalem Post' Alan M. Dershowitz doradza Izraelczykom jak najskuteczniej
          uprawiac propagande na rzecz Izraela - nic o zbrodniach, najwyzej, jak to
          okreslil, ‘niedoskonalosciach w przestrzeganiu praw czlowieka’ - patrz:

www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1070512321426
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka