italiakami 07.06.09, 20:44 Czy ktos z Was wie gdzie moge ogladac telewizje polska w internecie?Bardzo mi na tym zalezy!Mieszkam za granica i niestety narazie nie mam mozliwosci ogladania!Bardzo prosze o pomoc! -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makova_panenka Re: TV polska online???? 09.06.09, 09:40 Gdy nie będziesz oglądać tego shitu będziesz zdrowszy. Odpowiedz Link Zgłoś
italiakami Re: TV polska online???? 09.06.09, 19:35 a ja jednak tesknie za polska TV!!! -- Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie ma. 09.06.09, 19:43 zrozumiale, ze tesknisz. a) antena satelitarna. TV Polonia i 5 innych programow dostepna na calym swiecie www.tvp.pl/tvppolonia/ (bezplatna) b) inne (PLATNE) programy dostepne w sieci kablowej w wielu krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
shawer obrotowy 12.06.09, 22:30 Moze ten belkot jest bezplatnie dostepny gdzies tam. W US ten belkot kosztuje $s. Od kiedy Polacy w US stanowia najwieksza grupe odbiorcow tvpolonia zechciej dac nam szczegolna uwage kiedy pierniczysz o TV Polania i 5-ciu innych polskich programach dostepnych w US 'bezplatnie'. Odpowiedz Link Zgłoś