Gość: JIHAD IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 01:44 www.hardcore-gays.org/main1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 02:13 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > <a href="http://www.hardcore-gays.org/main1.html">www.hardcore-gays.org/main1.h > tml</a> A wiesz jihad? Niektore fotki mi sie podobaja. Te pedaly w akcji to nie, ale modele pojedyncze owszem, nie powiem. Dziekuje, pelen entuzjazm! Ja sobie ta strone zaznacze w "Favorites" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 02:15 Wlasnie wlazlam dalej. ŁaŁ! Ile urody sie marnuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: a tu strona dla zsypki IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 02:19 na zdrowie pedalku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 02:29 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > na zdrowie pedalku hi hii. A widziales poemat ethanola na moja czesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: a tu strona dla zsypki IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 02:43 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > na zdrowie pedalku > > hi hii. A widziales poemat ethanola na moja czesc? > widzisz jaki popularny jestes I'm just a pretty boy, I'm not supposed to fuck a girl I'm just a pretty boy, living in this fucked up world All my life, who am I?! I'm just a faget! Faget! I'm a faget! Faget! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 02:44 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > na zdrowie pedalku > > > > hi hii. A widziales poemat ethanola na moja czesc? > > > > widzisz jaki popularny jestes > > > I'm just a pretty boy, I'm not supposed to fuck a girl > I'm just a pretty boy, living in this fucked up world > All my life, who am I?! > I'm just a faget! > Faget! > I'm a faget! > Faget! Łał! :))) A wiesz ze sie Egon ujawnil? W watku Pytania ktore gnebia kazdego Zyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: a tu strona dla zsypka IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 02:48 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > na zdrowie pedalku > > > > > > hi hii. A widziales poemat ethanola na moja czesc? > > > > > > > widzisz jaki popularny jestes > > > > > > I'm just a pretty boy, I'm not supposed to fuck a girl > > I'm just a pretty boy, living in this fucked up world > > All my life, who am I?! > > I'm just a faget! > > Faget! > > I'm a faget! > > Faget! > > > Łał! :))) > A wiesz ze sie Egon ujawnil? W watku Pytania ktore gnebia kazdego Zyda. Egon BYL JEST i BEDZIE! ( tylko ciebie z daleka omija) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 02:51 Bo co? Juz zapomnial jak mi bluzgal? Taki gentelman sie raptem zrobil? Mr.Conti wczoraj tez znikl na dluzej, zeby sie otrzasnac z wrazenia, hi hi. Hyba swoje posty stare czytal, w nowym swietle. Hi, hiiii. Ale was zrobilam! Ciebie tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 02:52 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Bo co? Juz zapomnial jak mi bluzgal? Taki gentelman sie raptem zrobil? Mr.Conti > > wczoraj tez znikl na dluzej, zeby sie otrzasnac z wrazenia, hi hi. > > Hyba swoje posty stare czytal, w nowym swietle. > > Hi, hiiii. > > Ale was zrobilam! Ciebie tez! Ooops. Obrzydliwy blad ortograficzny. Pisze sie "chyba". przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: a tu strona dla zsypka IP: 64.170.22.* 02.02.02, 02:57 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Bo co? Juz zapomnial jak mi bluzgal? Taki gentelman sie raptem zrobil? Mr.Conti > > wczoraj tez znikl na dluzej, zeby sie otrzasnac z wrazenia, hi hi. > > Hyba swoje posty stare czytal, w nowym swietle. > > Hi, hiiii. > > Ale was zrobilam! Ciebie tez! Ja dalej stare posty czytam ale nic się nie wartw bo Vist obiecał mi odpowiedź do poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:02 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > Bo co? Juz zapomnial jak mi bluzgal? Taki gentelman > sie raptem zrobil? Mr.Conti > > > > wczoraj tez znikl na dluzej, zeby sie otrzasnac z > wrazenia, hi hi. > > > > Hyba swoje posty stare czytal, w nowym swietle. > > > > Hi, hiiii. > > > > Ale was zrobilam! Ciebie tez! > > Ja dalej stare posty czytam ale nic się nie wartw bo > Vist obiecał mi odpowiedź do poniedziałku. To chyba zostane przy maczudze, sztahete trzeba wyrywac z plotu, a ja nie mam plotu w okolicy. Mam za to taka soecjalna noge od stolu debowego. Mr.Conti, jak pogoda? A nie mowilam, ze Egon nie chce sie ze mna klocic:((( Juz tyle razy mu nabluzgalam ze kiedys to by mi pokazal, a teraz absolutnie nic. Jeszcze jjihad wyglada obiecujaco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: a tu strona dla zsypka IP: 64.170.22.* 02.02.02, 03:09 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > Bo co? Juz zapomnial jak mi bluzgal? Taki gentelman > > sie raptem zrobil? Mr.Conti > > > > > > wczoraj tez znikl na dluzej, zeby sie otrzasnac z > > wrazenia, hi hi. > > > > > > Hyba swoje posty stare czytal, w nowym swietle. > > > > > > Hi, hiiii. > > > > > > Ale was zrobilam! Ciebie tez! > > > > Ja dalej stare posty czytam ale nic się nie wartw bo > > Vist obiecał mi odpowiedź do poniedziałku. > > To chyba zostane przy maczudze, sztahete trzeba wyrywac z plotu, a ja nie mam > plotu w okolicy. Mam za to taka soecjalna noge od stolu debowego. Mr.Conti, jak > > pogoda? A nie mowilam, ze Egon nie chce sie ze mna klocic:((( Juz tyle razy mu > nabluzgalam ze kiedys to by mi pokazal, a teraz absolutnie nic. Jeszcze jjihad > wyglada obiecujaco:) > Egon jest chyba w szoku.Hi,Hi. On nie myśli że ty jesteś Zsypką, on myśli że ty jesteś pedzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: a tu strona dla zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:16 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Egon jest chyba w szoku.Hi,Hi. On nie myśli że ty jesteś > Zsypką, on myśli że ty jesteś pedzio. > Tak sadzisz? To on pedziom tez nie ubliza? Na wszelki wypadek oficjalnie oglaszam, ze nie jestem zainteresowana ofertami pedziow. Dam ktore lubia damy tez nie. Hi, hiiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: a tu strona dla zsypka IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 02:58 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Bo co? Juz zapomnial jak mi bluzgal? Taki gentelman sie raptem zrobil? Mr.Conti > > wczoraj tez znikl na dluzej, zeby sie otrzasnac z wrazenia, hi hi. > > Hyba swoje posty stare czytal, w nowym swietle. > > Hi, hiiii. > > Ale was zrobilam! Ciebie tez! oj glupia kozo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:05 Koza moze byc. Ja wczoraj tlumaczylam Mr.Contoemu, ze bylam Zsypek, bo jak sie wchodzi w pyskowke, to prymitywy od razu uzywaja 3 zawsze tych samych wyrazow i na tym koncza. To zostalam Zsypkiem i troche specjalnie was zaczepialam, bo najpierw obserwowalam kto ladnie bluzga. A potem zaczelam sie wam narazac. I poskutkowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: a tu strona dla zsypka IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 03:09 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Koza moze byc. Ja wczoraj tlumaczylam Mr.Contoemu, ze bylam Zsypek, bo jak sie > wchodzi w pyskowke, to prymitywy od razu uzywaja 3 zawsze tych samych wyrazow i > > na tym koncza. To zostalam Zsypkiem i troche specjalnie was zaczepialam, bo > najpierw obserwowalam kto ladnie bluzga. A potem zaczelam sie wam narazac. I > poskutkowalo:) zsypek/ka=drag queen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:14 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > Koza moze byc. Ja wczoraj tlumaczylam Mr.Contoemu, ze bylam Zsypek, bo jak > sie > > wchodzi w pyskowke, to prymitywy od razu uzywaja 3 zawsze tych samych wyra > zow i > > > > na tym koncza. To zostalam Zsypkiem i troche specjalnie was zaczepialam, b > o > > najpierw obserwowalam kto ladnie bluzga. A potem zaczelam sie wam narazac. > I > > poskutkowalo:) > > zsypek/ka=drag queen? Hi hiii. Absolutely not. I'm hjust a civilised girl. No drugs. It's from Polish "garbage" I.m afraid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: a tu strona dla zsypka IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 03:18 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > Koza moze byc. Ja wczoraj tlumaczylam Mr.Contoemu, ze bylam Zsypek, b > o jak > > sie > > > wchodzi w pyskowke, to prymitywy od razu uzywaja 3 zawsze tych samych > wyra > > zow i > > > > > > na tym koncza. To zostalam Zsypkiem i troche specjalnie was zaczepial > am, b > > o > > > najpierw obserwowalam kto ladnie bluzga. A potem zaczelam sie wam nar > azac. > > I > > > poskutkowalo:) > > > > zsypek/ka=drag queen? > > > Hi hiii. Absolutely not. I'm hjust a civilised girl. No drugs. It's from > Polish "garbage" I.m afraid. hihihi Zsypka ty nie wiesz co to "drag" a co to "drug" bo siem na english nie znas dopo dziurawa za dyche pln hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: a tu strona dla zsypka IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 03:20 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > > > Koza moze byc. Ja wczoraj tlumaczylam Mr.Contoemu, ze bylam Zsyp > ek, b > > o jak > > > sie > > > > wchodzi w pyskowke, to prymitywy od razu uzywaja 3 zawsze tych s > amych > > wyra > > > zow i > > > > > > > > na tym koncza. To zostalam Zsypkiem i troche specjalnie was zacz > epial > > am, b > > > o > > > > najpierw obserwowalam kto ladnie bluzga. A potem zaczelam sie wa > m nar > > azac. > > > I > > > > poskutkowalo:) > > > > > > zsypek/ka=drag queen? > > > > > > Hi hiii. Absolutely not. I'm hjust a civilised girl. No drugs. It's from > > Polish "garbage" I.m afraid. > > hihihi Zsypka ty nie wiesz co to "drag" a co to "drug" bo siem na english nie > znas dopo dziurawa za dyche pln hihihi he he eheh he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: a tu strona dla zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:25 Nie uwierzycie, pisalam sobie, a tu Forum mi zniklo. Ja cie Jjihad przepraszam w takim razie za skojarzenia, myslalam ze ci chodzi o moj nick i skojarzenie z takim proszkiem. Bialym. Co go trzeba na szkle umiescic. :) Na nikogo nie poluje, jojo. Tobie tylko jedno w glowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: Dla jojo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:28 Jojo, to dla cienbie i brata blizniaka. Rzalam wczoraj przy kompie dobre pol godziny:) A ponizszy tekst wisi sobie dzisiaj caly dzien:Niniejszym odszczekuje wszystko co zle padlo mojego autorstwa pod adresem blizniakow jojo i jd. Blizniaki jojo i jd charakteryzuja sie znakomitym wyczuciem czasu, zdolnosciami telepatycznymi, a przede wszystkim refleksem oraz wygadanymi paszczekami, choc to tylko jajka. Ponizszy limeryk wyraza gleboki podziw i szacunek. Juz nigdy nie bede was straszyc patelnia!!!!!! Limeryk Moze to tylko jajki, ale z przyczajki blizniaki dla niepoznaki potrafia pisac bajki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:42 ...za ten poemat:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 03:48 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > ...za ten poemat:( Sypek hoj ci po plecach lazi lap go za jajka hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:51 Gość portalu: jd napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > ...za ten poemat:( > > Sypek hoj ci po plecach lazi lap go za jajka hi hi hi No! I dzieki:)))) Naprawde sie staralam, zeby utwor byl uroczysty, ale nic sie wiecej nie dalo napisax, bo sie za malo ze mna klocisz. Inspiracji zabraklo na dluzszy poemat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 03:50 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > ...za ten poemat:( widzisz zsypek czas sie przeniesc na forum "mezczyzna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:53 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > ...za ten poemat:( > > widzisz zsypek czas sie przeniesc na forum "mezczyzna" A czemu to? Poza tym nie wymiguj sie od odpowiedzi!!! Ty tak umiesz pisac?!!!!!! Naprawde?!!!! Przeciez to jest bardzo dobry tekst!!!! Jezeli to ty, to sie wydales. Musisz byc jakis zawodowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 03:59 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > ...za ten poemat:( > > > > widzisz zsypek czas sie przeniesc na forum "mezczyzna" > > A czemu to? > Poza tym nie wymiguj sie od odpowiedzi!!! Ty tak umiesz pisac?!!!!!! > Naprawde?!!!! Przeciez to jest bardzo dobry tekst!!!! Jezeli to ty, to sie > wydales. Musisz byc jakis zawodowiec. > idz tam to sie sam dowiesz szybko cie przyjmia do swojego grona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 04:01 odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka masz sterte papierow, co? Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > > > ...za ten poemat:( > > > > > > widzisz zsypek czas sie przeniesc na forum "mezczyzna" > > > > A czemu to? > > Poza tym nie wymiguj sie od odpowiedzi!!! Ty tak umiesz pisac?!!!!!! > > Naprawde?!!!! Przeciez to jest bardzo dobry tekst!!!! Jezeli to ty, to sie > > > wydales. Musisz byc jakis zawodowiec. > > > > idz tam to sie sam dowiesz szybko cie przyjmia do swojego grona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 04:04 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka masz sterte > papierow, co? chuj ci do tego co ja mam po poduszka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 04:09 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka masz sterte > > papierow, co? > > chuj ci do tego co ja mam po poduszka . Sypka ma pod poduska fake kotasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: No co jest? Nawet pozaluj w odbyt nie powiesz za IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 04:11 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka masz st > erte > > > papierow, co? > > > > chuj ci do tego co ja mam po poduszka . > > Sypka ma pod poduska fake kotasa he ehe he hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Dobranoc! I dla brata blizniaka tez:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 04:14 Nie kutasa tylko budzik. Warczy on. Dobranoc, jojo. Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka masz st > erte > > > papierow, co? > > > > chuj ci do tego co ja mam po poduszka . > > Sypka ma pod poduska fake kotasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Dobranoc Jjihad! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 04:12 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka masz sterte > > papierow, co? > > chuj ci do tego co ja mam po poduszka . wyrazy podziwu:) Utwor piekny, jutro z samego rana go jeszcze raz przeczytam i zaraz mi sie humor polepszy na caly dzien. To jak, u mnie pozno, dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: Dobranoc Jjihad! IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 04:16 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka masz st > erte > > > papierow, co? > > > > chuj ci do tego co ja mam po poduszka . > > > wyrazy podziwu:) Utwor piekny, jutro z samego rana go jeszcze raz przeczytam i > zaraz mi sie humor polepszy na caly dzien. To jak, u mnie pozno, dobranoc! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Dobranoc Jjihad! IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 04:17 Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka masz st > erte > > > papierow, co? > > > > chuj ci do tego co ja mam po poduszka . > > > wyrazy podziwu:) Utwor piekny, jutro z samego rana go jeszcze raz przeczytam i > zaraz mi sie humor polepszy na caly dzien. To jak, u mnie pozno, dobranoc! nie zapomij tego pod poduska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: Dobranoc Jjihad! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 04:20 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > > > odpowiadaj na pytania kretaczu!!!! Przyznaj sie, pod poduszka ma > sz st > > erte > > > > papierow, co? > > > > > > chuj ci do tego co ja mam po poduszka . > > > > > > wyrazy podziwu:) Utwor piekny, jutro z samego rana go jeszcze raz przeczyt > am i > > zaraz mi sie humor polepszy na caly dzien. To jak, u mnie pozno, dobranoc! > > nie zapomij tego pod poduska nie zapomne:) O takich urokach zycia sie nie zapomina... Czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: Dobranoc Jjihad! PS - jojo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 04:22 A ty jojo o jakiejs dziurce wygodnej nie zapomnij, hi hii!!!! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: a tu strona dla zsypka IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 03:28 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Nie uwierzycie, pisalam sobie, a tu Forum mi zniklo. Ja cie Jjihad przepraszam > w takim razie za skojarzenia, myslalam ze ci chodzi o moj nick i skojarzenie z > takim proszkiem. Bialym. Co go trzeba na szkle umiescic. :) > > Na nikogo nie poluje, jojo. Tobie tylko jedno w glowie! zsypek zasypales sie sieroto proszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD zsypek - DRAG QUEEN IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 03:25 I'm glad to be a Drag Queen, of that I am so proud. I'm altogether bitchy, annoying and so loud. I squeeze in tiny jeans that are three sizes small. I've never had a credit card, but they love me at the mall. Diet Coke is so anathema, cause diet Pepsi is so now, But a cream puff chocolate cake will always make me wow. Never will I eat with make up on my face, And always always near to me, you'll find my makeup case. It simply takes me hours to properly fix my hair, And when I use the bathroom, people always stare. And when I hit the dance floor, and my boobs start drifting low, Some kindly man will help me, with hands just slightly slow. I have such intuition, but I'm forever getting lost. I shirk the household duties, I leave them for the boss. And when she say to do them, I smile and give a toss, I tell her that her girlfriend just called to say piss off. I cry and weep forlornly whenever Bambi's shot, He's such a sweet young dear, just like my boy friend Scott. I go out to the night clubs, in a black tight mini-skirt, 'Cause its fun to sleaze around, or sometimes to just flirt. I'm proud to be a Drag Queen, I'm proud to be a tart, I love to have you watch me, no matter where you part. I'm gay, I'm queer and gorgeous, and women stare and stew, But always, always lover, I'm too much man for you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: zsypek - DRAG QUEEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 03:28 He he he, buhahahahahauuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: zsypek - DRAG QUEEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:30 Jjihad. To chyba niemozliwe, zebys TAKI utwor zrobil. Powiedz, ze cudzy, prosze!!!!!! JEST PIEKNY!!!!!!!!!!!!!! ale nie poluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: a tu strona dla zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:18 PS. Znowu przepraszam ze nie trafiam w klawisze. Ale idzie zrozumiec o co chodzi. Gość portalu: Zsypka napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a): > > > > > Koza moze byc. Ja wczoraj tlumaczylam Mr.Contoemu, ze bylam Zsypek, b > o jak > > sie > > > wchodzi w pyskowke, to prymitywy od razu uzywaja 3 zawsze tych samych > wyra > > zow i > > > > > > na tym koncza. To zostalam Zsypkiem i troche specjalnie was zaczepial > am, b > > o > > > najpierw obserwowalam kto ladnie bluzga. A potem zaczelam sie wam nar > azac. > > I > > > poskutkowalo:) > > > > zsypek/ka=drag queen? > > > Hi hiii. Absolutely not. I'm hjust a civilised girl. No drugs. It's from > Polish "garbage" I.m afraid. Odpowiedz Link Zgłoś