Gość: marqin IP: *.in.gazownia.pl / 10.130.12.* 14.08.03, 08:32 no nareszcie bedziemy mieli rozgrywajacego a nie jakiegos pajaca jak rok temu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GAIGEREK Phelps w Idei Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 08:44 Jak dla mnie calkiem dobry ruch, zawodnik ograny w Europie, doświadczony a przy tym mający cechy lidera i nie bojący się odpowiedzialności. Fakt że nie tak szybki jak Hawkins, ale chyba bardziej poukładany, myślę że Katzurin i kibice będa z niego zadowolenia! Jak dwa i trzy lata temu widzialem go w barwach Alby Berlin to nigdy bym nie pomyślał że zagra kiedyś u nas, teraz o ile podpiszą Zielony i Wójcik (oby!) to skład całkiem ładnie sie krystalizuje, barkuję rtylko wysokiego i sprawnego mięska pod koszem, najlepiej taki Jamison ale o te 5-6 cm wyższy no i możemy podejmować rękawicę zarówno w PLK jak i w Eurolidze (choć tu będzie niezmiernie trudno bo grupa naprawdę silna). Dobrze że nie jakaś "samica" a'la Colson prosto z USA, bo im trudno sie przestawić na europejska koszykówkę i potrzebują na to trochę czasu - którego my niestety nie mamy ! A tak to wygląda na dziś : PG / Phelps , ... ? , Skibniewski SG / Tein , Zieliński ? SF / Hyży, Tomczyk PF / Ignerski , Wójcik ? , Wikiera ? lub ktoś inny C / jakiś duży afroamerykanin ? , jakiś duży Europejczyk ? , Mazur Pawła Mroza nawet nie uwzlędniałembo słaby jeszcze jest i łapał się do 12 meczowej raczej nie będzie, kłopoty ze zmieszczeniem się w skladzie moga miec równiez ew. Wiekiera i Mazur , o ile ten pierwszy się załapie do skłądu a Wójcik zostanie oczywiście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Phelps w Idei Śląsku IP: *.alstom.pl / 172.20.6.* 14.08.03, 10:28 A jakie on mial statystyki w ubieglym roku we Francji? Wystepowal w jakichs pucharach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska partyzantka IP: *.sulzer.com 14.08.03, 12:38 no jak czytam te plany to mi sie smiac chce, to ma byc druzyna ktora bedzie w stanie grac w eurolidze?? "najlepiej zeby zawodnicy pobyli ze soba w roznych sytuacjach, to tez wazne" a co to kurcze jest, wyjazd na kolonie??? normalnie amatorszczyzna pachnie na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Phelps w Idei Śląsku IP: *.rzeszow.mm.pl 14.08.03, 14:25 wydawało sie, że z drużyny śląska w nadchodzącym sezonie będzie wielkie 'G', a tu szykuje się całkiem niezła ekipa budowana z rozmysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Phelps w Idei Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.03, 20:20 Wydaje mi sie Ze to moze być dobry trasfer .Muli chce wymieszać młodych gniewnych z rutyną i doświaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś