Gość: redakcja IP: *.wroc.gazeta.pl 13.09.03, 19:44 Śląsk Wrocław - Zagłębie Sosnowiec 3:0 Bramki: Kosztowniak, Wielgus, Rudolf. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek.wro Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 19:48 1:0 Wielgus świetnie centruje na pole karne, gdzie Kosztowniak szczupakiem pakuje piłkę do bramki. Cały stadion szaleje. 2:0 Świetna wymiana piłki między zawodnikami Śląska. Kowalczyk wkręca w ziemię bramkarza Zagłębia, wykłada piłkę Wielgusowi, a ten przytomnie strzela przy słupku. 3:0 Rudolf otrzymuje dobre podanie w tempo. Wychodzi na czystą pozycję i lobem pokonuje bramkarza gości po raz trzeci. Dziękujemy Śląsku!!! Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 13.09.03, 20:15 Rzeczywiście świetny mecz, warto było pójść.Jednak powinno byc 6:2 ;p Ilu było widzów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot99 Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.verizone.com.pl / *.verizone.com.pl 13.09.03, 21:01 Świetny mecze dawno takiego widowiska nie bylo we Wrocku rewelacyjnie zagral Wielgus i Sasin widzow dokladnie nie wiem ale Zaglebia ok 700 glow dobry pokaz ultras z obo stron BOJCIE SIE CHAMY DO 2 LIGI WRACAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.wro Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 21:30 Te 700 głów to lekka przesada. Było około 300 jak na moje oko. Prezentowali się dobrze. Parę razy machnęli balonikami. Puścili raz dym i dwa razy odpalili race. Ciężko stwierdzić ile było widzów. Ale myślę, że około 4500. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 13.09.03, 21:42 Gość portalu: tomek.wro napisał(a): > Te 700 głów to lekka przesada. Było około 300 jak na moje oko. Prezentowali się > > dobrze. Parę razy machnęli balonikami. Puścili raz dym i dwa razy odpalili > race. Ciężko stwierdzić ile było widzów. Ale myślę, że około 4500. co do liczb mam identyczne zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soss Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 23:31 gratulacje z Sosnowca troche mi smutno , ze nasi tak blado wypadli na tle Śląska (czytałem na www.zaglebie.sosnowiec.pl) myslałem ze bedzie dobry mecz a tu taka rzeź :-( cóż - trzeba grać dalej,meczy jest jeszcze sporo i grunt to nie tracic punktów ze słabszymi Piast tez w zeszłym sezonie dostał po d.pie w Kietrzu 0:6 u nas gładko 0:2 a wszedł do 2-giej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot99 Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.verizone.com.pl / *.verizone.com.pl 14.09.03, 09:46 "Dokładnie sprzedano 650 biletów na pociąg + 20 BKS + 20 Legia + 20 dziewczyn + 30 fury =740 , z tego psy zawijają 60 osób( 19 komeda + 41 Izba Wytrzeżwień" za kibice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.wro Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.09.03, 11:03 Tez to czytalem na kibice.pl i jakos nie za bardzo wierze w te liczbe, ale nie chce wydawac zdecydowanych sadow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.wro Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.09.03, 10:33 soss: Zagłębie nie grało źle. W drugiej połowie mieli super okazje do strzelenia bramki na 1:2, ale Wasz piłkarz fatalnie spudłował. Ale rzeczywiście w przekroju całego meczu jednak byliśmy znacznie lepsi. Ale mecz meczowi nie równy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 11:03 Gość portalu: soss napisał(a): > gratulacje z Sosnowca > troche mi smutno , ze nasi tak blado wypadli na tle > Śląska (czytałem na www.zaglebie.sosnowiec.pl) > myslałem ze bedzie dobry mecz a tu taka rzeź :-( > cóż - trzeba grać dalej,meczy jest jeszcze sporo > i grunt to nie tracic punktów ze słabszymi > Piast tez w zeszłym sezonie dostał po d.pie w Kietrzu 0:6 > u nas gładko 0:2 a wszedł do 2-giej No ale sytuację w tabeli i tak macie super. Pozdrawiam Sosnowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Są już zdjęcia !!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 11:06 fanslask.aha.pl/modules.phtml?name=Content&pa=showpage&pid=264 polecam te dwa :))) fanslask.aha.pl/foto/zaglebies/wks-zs18.jpg fanslask.aha.pl/foto/zaglebies/wks-zs19.jpg oraz powinny być www.slasknet.com/galeria/sosnowiec/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.wro Re: Są już zdjęcia !!! 14.09.03, 13:08 Zdjęcia tak jak myslałem dobre. Ale ja chciałbym zwrócić uwagę na coś innego. W czasie meczu wiele osób stało jeszcze pod kasami. Czemu były tylko dwie kasy otwarte? Bez sensu. Kiedyś był już dym z tego powodu w meczu ze Stomilem jeszcze w ekstraklasie. Wtedy klub wpadł na genialny pomysł by sprawdzać wszystkich bardzo dokładnie przed wejściem (każda kieszeń - jedna osoba była sprawdzana minimum 30 sekund). A że była środa a mecz rozpoczynał się chyba o 17 większośc ludzi przyszła tuż przed pierwszym gwizdkiem. W 12 minucie meczu kolejka na stadion były gigantyczna. Dopiero w 15 minucie ktoś podjął męską decyzję o szybkim wpuszczaniu i kolejka rozładowała się w 5 minut. Takich błędów nie mozna popełniać. Mam nadzieję, że to się nie powtórzy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Są już zdjęcia !!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 13:13 tomek.wro napisał: > czasie meczu wiele osób stało jeszcze pod kasami. Czemu były tylko dwie kasy > otwarte? ... A ja mam nadzieję że już niedługo będą otwarte wszystkie kasy i przyjdzie tyle ludzi że dalej będą kolejki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 17.09.03, 13:37 Oki byliście lepsi ale jedna jaskółka nie czyni wiosny liga długa To nic osobistego nie biercie sobie tego zbyt mocno do serca ale to my bedziemy wSosnowcu świetować awans do drugiej liga niestety musicie sie tym razem wstrzymać .Liczę że w tym sezonie wszystko rozegra się na boisku bo to co zrobił Piast w ubiegłym było skandaliczne .Szcakowianka przy tym to pikuś . Hej Hej byle fair play hugon zagłębiak Odpowiedz Link Zgłoś