Dodaj do ulubionych

ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0

IP: *.wroc.gazeta.pl 13.09.03, 19:44
Śląsk Wrocław - Zagłębie Sosnowiec 3:0
Bramki: Kosztowniak, Wielgus, Rudolf.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek.wro Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 19:48
      1:0 Wielgus świetnie centruje na pole karne, gdzie Kosztowniak szczupakiem
      pakuje piłkę do bramki. Cały stadion szaleje.
      2:0 Świetna wymiana piłki między zawodnikami Śląska. Kowalczyk wkręca w ziemię
      bramkarza Zagłębia, wykłada piłkę Wielgusowi, a ten przytomnie strzela przy
      słupku.
      3:0 Rudolf otrzymuje dobre podanie w tempo. Wychodzi na czystą pozycję i lobem
      pokonuje bramkarza gości po raz trzeci.

Dziękujemy Śląsku!!! Brawo.
      • Gość: Rafis Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 13.09.03, 20:15
        Rzeczywiście świetny mecz, warto było pójść.Jednak powinno byc 6:2 ;p
        Ilu było widzów?
        • Gość: pilot99 Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.verizone.com.pl / *.verizone.com.pl 13.09.03, 21:01
          Świetny mecze dawno takiego widowiska nie bylo we Wrocku
          rewelacyjnie zagral Wielgus i Sasin widzow dokladnie nie wiem ale Zaglebia ok
          700 glow dobry pokaz ultras z obo stron
          BOJCIE SIE CHAMY DO 2 LIGI WRACAMY
          • Gość: tomek.wro Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 21:30
            Te 700 głów to lekka przesada. Było około 300 jak na moje oko. Prezentowali się
            dobrze. Parę razy machnęli balonikami. Puścili raz dym i dwa razy odpalili
            race. Ciężko stwierdzić ile było widzów. Ale myślę, że około 4500.
            • Gość: Rafis Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 13.09.03, 21:42
              Gość portalu: tomek.wro napisał(a):

> Te 700 głów to lekka przesada. Było około 300 jak na moje oko. Prezentowali
              się
              >
              > dobrze. Parę razy machnęli balonikami. Puścili raz dym i dwa razy odpalili
              > race. Ciężko stwierdzić ile było widzów. Ale myślę, że około 4500.

co do liczb mam identyczne zdanie :)
    • Gość: soss Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 23:31
      gratulacje z Sosnowca
      troche mi smutno , ze nasi tak blado wypadli na tle
      Śląska (czytałem na www.zaglebie.sosnowiec.pl)
      myslałem ze bedzie dobry mecz a tu taka rzeź :-(
      cóż - trzeba grać dalej,meczy jest jeszcze sporo
      i grunt to nie tracic punktów ze słabszymi
      Piast tez w zeszłym sezonie dostał po d.pie w Kietrzu 0:6
      u nas gładko 0:2 a wszedł do 2-giej
      • Gość: pilot99 Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.verizone.com.pl / *.verizone.com.pl 14.09.03, 09:46
        "Dokładnie sprzedano 650 biletów na pociąg + 20 BKS + 20 Legia + 20 dziewczyn
        + 30 fury =740 , z tego psy zawijają 60 osób( 19 komeda + 41 Izba Wytrzeżwień"
        za kibice.pl
        • Gość: tomek.wro Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.09.03, 11:03
          Tez to czytalem na kibice.pl i jakos nie za bardzo wierze w te liczbe, ale nie
          chce wydawac zdecydowanych sadow.
      • Gość: tomek.wro Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.09.03, 10:33
        soss:

Zagłębie nie grało źle. W drugiej połowie mieli super okazje do strzelenia
        bramki na 1:2, ale Wasz piłkarz fatalnie spudłował. Ale rzeczywiście w
        przekroju całego meczu jednak byliśmy znacznie lepsi. Ale mecz meczowi nie
        równy. Pozdrawiam.
      • Gość: kibicWKS Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 11:03
        Gość portalu: soss napisał(a):

> gratulacje z Sosnowca
        > troche mi smutno , ze nasi tak blado wypadli na tle
        > Śląska (czytałem na www.zaglebie.sosnowiec.pl)
        > myslałem ze bedzie dobry mecz a tu taka rzeź :-(
        > cóż - trzeba grać dalej,meczy jest jeszcze sporo
        > i grunt to nie tracic punktów ze słabszymi
        > Piast tez w zeszłym sezonie dostał po d.pie w Kietrzu 0:6
        > u nas gładko 0:2 a wszedł do 2-giej

No ale sytuację w tabeli i tak macie super.
        Pozdrawiam Sosnowiec!
    • Gość: kibicWKS Są już zdjęcia !!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 11:06
      fanslask.aha.pl/modules.phtml?name=Content&pa=showpage&pid=264
      polecam te dwa :)))
      fanslask.aha.pl/foto/zaglebies/wks-zs18.jpg
      fanslask.aha.pl/foto/zaglebies/wks-zs19.jpg
      oraz powinny być
      www.slasknet.com/galeria/sosnowiec/index.html
      • tomek.wro Re: Są już zdjęcia !!! 14.09.03, 13:08
        Zdjęcia tak jak myslałem dobre. Ale ja chciałbym zwrócić uwagę na coś innego. W
        czasie meczu wiele osób stało jeszcze pod kasami. Czemu były tylko dwie kasy
        otwarte? Bez sensu. Kiedyś był już dym z tego powodu w meczu ze Stomilem
        jeszcze w ekstraklasie. Wtedy klub wpadł na genialny pomysł by sprawdzać
        wszystkich bardzo dokładnie przed wejściem (każda kieszeń - jedna osoba była
        sprawdzana minimum 30 sekund). A że była środa a mecz rozpoczynał się chyba o
        17 większośc ludzi przyszła tuż przed pierwszym gwizdkiem. W 12 minucie meczu
        kolejka na stadion były gigantyczna. Dopiero w 15 minucie ktoś podjął męską
        decyzję o szybkim wpuszczaniu i kolejka rozładowała się w 5 minut. Takich
        błędów nie mozna popełniać. Mam nadzieję, że to się nie powtórzy. Pzdr.
        • Gość: kibicWKS Re: Są już zdjęcia !!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 13:13
          tomek.wro napisał:

> czasie meczu wiele osób stało jeszcze pod kasami. Czemu były tylko dwie kasy
          > otwarte? ...

A ja mam nadzieję że już niedługo będą otwarte wszystkie kasy i przyjdzie tyle
          ludzi że dalej będą kolejki :)))
    • hugon Re: ŚLĄSK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 3:0 17.09.03, 13:37
      Oki byliście lepsi ale jedna jaskółka nie czyni wiosny liga długa
      To nic osobistego nie biercie sobie tego zbyt mocno do serca ale to my bedziemy
      wSosnowcu świetować awans do drugiej liga niestety musicie sie tym razem
      wstrzymać .Liczę że w tym sezonie wszystko rozegra się na boisku bo to co
      zrobił Piast w ubiegłym było skandaliczne .Szcakowianka przy tym to pikuś .
      Hej Hej byle fair play
      hugon zagłębiak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka