Dodaj do ulubionych

Kościuk zostaje w Śląsku

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 00:17
To jakiś koszmar!!! My podpisujemy z Kościukiem a rywale ściągają naprawdę
dobrych rozgrywjących.
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: Kościuk zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.03, 00:51
      tylko ze my podpisujemy grajka na 10 minut w meczu, a rywale zawodnikow, ktorzy
      beda grac w podstawowej piatce.
      • Gość: karas kibic śląska Re: Kościuk zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.03, 01:45
        PANOWIE SPOKOJNIE !!!!!!!Rozgrywającego już mamy LEEN ,drugiego odkryliśmy(z
        annałów -chodź wiadomo ,że to solidny zawodnik) Kościuk -odpowiednio
        zmotywowany da radę,potem Skiba jest-nie tutaj szukałbym dziury w całym .Centra
        nam potrzeba centra-nie z " koziej dupy trąby " !!!!!!!!!!!
    • Gość: konkret Re: Kościuk zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.03, 01:30
      A ja uważam, że Kościuk może być. A jakby się udało jakiegoś dobrego centra
      ściągnąć, to będzie naprawdę super. Ponieważ Kościuk nie jest drogi, to szanse
      są większe. Nadal niewielkie, ale zawsze :)
      • Gość: MaG Kościuk jest spoko!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 09:16
        Na pewno się przyda w Sląsku i dużo nie kosztuje. Myślę, że to mądre posunięcie
        Muliego i działaczy. Tylko rzeczywiści mam nadzieję, że wynajdą nam jeszcze
        jakiegoś podstawowego centra...
    • Gość: Kosciuk ... zostaję w Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 10:44
      MIalem propozycję z Los Angeles Lakers zostania zmiennikiem
      Pejtona ale perdole Kalifornie i zostaje w rodzinnym Wroclawiu
      gdzie wszedzie w knajpach daja mi na kreche hehe
    • Gość: Muli Wzmocnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 10:46
      Mielismy co prawda propozycje wymiany Boba na Dankana z San
      Antonio ale naszym celem nie jest oslabienie tylko wzmocnienie
      zespolu i tak te umowe traktujemy...
      • Gość: db może Kebu Steeward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:58
        Kostek ze Skibą napewno wystarczą.Przecież nawet klasowy rozgywający jeśli
        wchodzi tylko na 5-10 min to przeważnie gra słabo.Aby coś pokazać trzeba dużo
        grać.Ciężko jest znaleźć dobrego rezerwowego,dlatego nie ma co ryzykować,bo
        naprawdę wątpię czy znajdą kogoś kto przez te kilka minut pokaże wiecej niż
        naszych dwóch Robertów.Co do centra to ponoć wolny jest Kebu Steeward.Facet
        świetnie zbiera(grając w Prokomie był najlepszym zbierającym naszej ligi) no i
        zdobywa sporo punktów.To by było dopiero wzmocnienie pod koszem...
    • Gość: zigu Re: Kościuk zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 20:20
      Co wy wogóle chcecie od Roberta. To naprawdę niezły zawodnik a ponad to
      wrocławianin. Mam nadzieję , ze nie ucierpi na tym Skiba.
      Scheti powinien trochę myślami wybiedz w przyszłość i pomyśleć o Ślasku.
      Bo kto zostanie w ślaku gdy maciek , dominik i adam odejdą ?
      wyobrazacie to sobie bo ja nie bardzo.
      Atak wogóle to HEJ ŚLĄSK!!!!!!!!!!!!
      • jacek.erazmus Re: Kościuk zostaje w Śląsku 02.01.04, 18:52
        Na pewno zostaną wierni kibice . BTW Czy nastąpiła już zmiana herbu oraz powrót
        do zielonych strojów ? Schet obiecał nam to w obecności kamer na spotkaniu z
        fanami piłkarskimi na Oporowskiej .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka