Gość: olo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 00:17 To jakiś koszmar!!! My podpisujemy z Kościukiem a rywale ściągają naprawdę dobrych rozgrywjących. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: Kościuk zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.03, 00:51 tylko ze my podpisujemy grajka na 10 minut w meczu, a rywale zawodnikow, ktorzy beda grac w podstawowej piatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karas kibic śląska Re: Kościuk zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.03, 01:45 PANOWIE SPOKOJNIE !!!!!!!Rozgrywającego już mamy LEEN ,drugiego odkryliśmy(z annałów -chodź wiadomo ,że to solidny zawodnik) Kościuk -odpowiednio zmotywowany da radę,potem Skiba jest-nie tutaj szukałbym dziury w całym .Centra nam potrzeba centra-nie z " koziej dupy trąby " !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: Kościuk zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.03, 01:30 A ja uważam, że Kościuk może być. A jakby się udało jakiegoś dobrego centra ściągnąć, to będzie naprawdę super. Ponieważ Kościuk nie jest drogi, to szanse są większe. Nadal niewielkie, ale zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG Kościuk jest spoko!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 09:16 Na pewno się przyda w Sląsku i dużo nie kosztuje. Myślę, że to mądre posunięcie Muliego i działaczy. Tylko rzeczywiści mam nadzieję, że wynajdą nam jeszcze jakiegoś podstawowego centra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosciuk ... zostaję w Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 10:44 MIalem propozycję z Los Angeles Lakers zostania zmiennikiem Pejtona ale perdole Kalifornie i zostaje w rodzinnym Wroclawiu gdzie wszedzie w knajpach daja mi na kreche hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muli Wzmocnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 10:46 Mielismy co prawda propozycje wymiany Boba na Dankana z San Antonio ale naszym celem nie jest oslabienie tylko wzmocnienie zespolu i tak te umowe traktujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db może Kebu Steeward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:58 Kostek ze Skibą napewno wystarczą.Przecież nawet klasowy rozgywający jeśli wchodzi tylko na 5-10 min to przeważnie gra słabo.Aby coś pokazać trzeba dużo grać.Ciężko jest znaleźć dobrego rezerwowego,dlatego nie ma co ryzykować,bo naprawdę wątpię czy znajdą kogoś kto przez te kilka minut pokaże wiecej niż naszych dwóch Robertów.Co do centra to ponoć wolny jest Kebu Steeward.Facet świetnie zbiera(grając w Prokomie był najlepszym zbierającym naszej ligi) no i zdobywa sporo punktów.To by było dopiero wzmocnienie pod koszem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigu Re: Kościuk zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 20:20 Co wy wogóle chcecie od Roberta. To naprawdę niezły zawodnik a ponad to wrocławianin. Mam nadzieję , ze nie ucierpi na tym Skiba. Scheti powinien trochę myślami wybiedz w przyszłość i pomyśleć o Ślasku. Bo kto zostanie w ślaku gdy maciek , dominik i adam odejdą ? wyobrazacie to sobie bo ja nie bardzo. Atak wogóle to HEJ ŚLĄSK!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Re: Kościuk zostaje w Śląsku 02.01.04, 18:52 Na pewno zostaną wierni kibice . BTW Czy nastąpiła już zmiana herbu oraz powrót do zielonych strojów ? Schet obiecał nam to w obecności kamer na spotkaniu z fanami piłkarskimi na Oporowskiej . Odpowiedz Link Zgłoś