jo_ember 17.02.08, 20:43 Ano jeszcze nie padła nazwa tej grupy.IMHO - FM to najbardziej fascynującej tamtych czasów, a może i wszech (czasów) ( z Peterem Greenem na gt i voc.). "Oh, Well" i "Man of The World" mogę słuchać na okrągło! POlecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krol-czy-krolik Re: Fleetwood Mac? 17.02.08, 21:33 Dla mnie Albatros jest debest. (Co prawda zapomniałem o nim na swojej liście) Odpowiedz Link
pomer_anya Re: Fleetwood Mac? 01.03.08, 20:41 Miło mi powitać fanów Fleetwoodów. Oni należą tej grupy wykonawców, którzy zmienili profil z blues-rocka na mainstream pop (tak jak - z innej parafii np. Chicago). Ale jednak zachowali klasę nawet w takich popowych piosenkach jak "Little Lies" czy "Big Love". Pozdrawiam wszystkich Ann Odpowiedz Link
nug82 Re: Fleetwood Mac? 18.05.08, 19:01 Zapraszam na forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=55243 Odpowiedz Link
palmate Re: Fleetwood Mac? 21.05.08, 14:46 Ooo tak! Z ich repertuaru to raczej "Seven Wonders" i "Little Lies". One są najlepsze. A "Seven Wonders" ma brzmienie przy "If I live to see the seven wonders..." brzmi to trochę jak fragment piosenki "Why Do You Have To Be A Heartbreaker?" Dionne Warwick. Odpowiedz Link
jo_ember Re: Fleetwood Mac? 21.05.08, 21:39 Mnie bardziej odpowiadają FM z pierwszych, bardziej blues-rockowych lat, szczegolnie Oh, well! Ale w późniejszych najbardziej podobają mi się "Go your own way" i "Big Love" (słyszałem też w wersji bootleg- unplkugged naprawdę mistrzostwo gitary). )). Jo Odpowiedz Link
basilisque Re: Fleetwood Mac? 11.06.08, 21:48 Fleetwood Mac - to jedni z wielkich rocka, którzy utrzymali poziom po przeprofilowaniu się w nurcie pop. Z późniejszego okresu ja osobiście uwielbiam "Big Love" Cheers Baz Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Fleetwood Mac? 16.06.08, 21:15 Teraz znowu usłyszałem I need your love so bad ze starym Peterem Greenem. To jest klasa! Odpowiedz Link