krol-czy-krolik 27.05.08, 22:09 To - prawie ja: FRIGHTENED RABBIT www.youtube.com/watch?v=nkh33pvvG1U&feature=user Rabbit rules! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilnyckyj Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 28.05.08, 16:43 Królik, co to jest? To zupełnie OT tego forum. :-0 Odpowiedz Link
basilisque Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 29.05.08, 20:51 ilnyckyj napisał: > Królik, co to jest? To zupełnie OT tego forum. > :-0 No i co takiego się stało? Rock garażowy, ale dobry! Cheer up Rabbit! Ilnyckyj przestać się wymandrzać! Haugh. Baz. Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 30.05.08, 22:11 ilnyckyj napisał: > Królik, co to jest? To zupełnie OT tego forum. > :-0 Co to za OT? Np. u mnie w firmie, to środek trwały, albo nietrwały, albo jeszcze cóś w tem guście. Baz. Dzięki za wsparcie. Kik Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 21.06.08, 13:38 Królik, OT znaczy Off Topic, czyli nie na temat. Ale niech ci będzie. Niezły rock garażowy w stylu REM. Ego te absolvo. Il Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 27.10.09, 15:10 Chciałem jeszcze raz przypomnieć o jeszcze jednym moim sobowtórze Odpowiedz Link
bartos29 Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 27.10.09, 19:14 Dobre, tyle ,że to już XXI wiek. Grupa ze Szkocji, rock alternatywny Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 27.10.09, 19:53 łojezuniu-czyżby to o mnie było knocking... bo to dylan zrobił do PAT GARRET AND BILLY THE KID. Odpowiedz Link
basilisque Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 28.10.09, 16:17 KNOCKIN ON HEAVENS DOOR to o Tobie, Billy? Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Królik , czyli Frightened Rabbit 28.10.09, 19:23 może i nie o mnie /przecież żyję/, ale ten kawałek jest w mojej pierwszej dziesiątce wszechczasów. z czasów ZAFASCYNOWANIA westernem. zresztą zostało mi to do dziś. Odpowiedz Link