darima_ka Re: Ludzie listy piszą: 13.09.09, 14:56 Nie nazywasz rzeczy po imieniu , jak zaleca Tadziu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ludzie listy piszą: 30.12.25, 17:22 Nie ma bardziej ciemnego ,prostackiego ludu ,niż tumany czerpiące wiedzę o KK z Gejzety, polskojezycznego Onetu,czy Faktu! Ciekawe ,że zawsze listy dotyczące KK piszą ludzie do tych zlewaczałych bolszewickich mendiów! Ja pamiętam ,że ludzie listy pisali za dobrych komunistycznych czasów do Jaruzelskiego ,Kiszczaka, potem do Lisa ,a ostatnio "wdzięczny naród " wysyłał kartki świąteczne do swojego guru Tuska... i do Faktu!! tysol.pl/a151842-lodzkich-uczniow-naklaniano-do-wysylania-kartek-swiatecznych-do-tuska pia.ed Chodzenie po kolędzie... 29.12.25, 23:21 Wizyty duszpasterskie, znane potocznie jako "chodzenie po kolędzie", zawsze wzbudzają wiele emocji. Nie chodzi nawet o to, czy ktoś życzy sobie gościć duchownego w swoim mieszkaniu, a o godziny ów wizyt. Swoim doświadczeniem z jednej z takich kolęd, podzielił się mieszkaniec Trójmiasta. Pan Maciej w liście do redakcji portalu trojmiasto.pl opisał, jak to bardzo późną porą, tuż przed 22, proboszcz lokalnej parafii, wraz z ministrantami zawitał do jego bloku. www.fakt.pl/wydarzenia/koleda-po-22-w-trojmiescie-mieszkaniec-nie-kryje-irytacji-pozna-godzina/53tqd8g Wierzycie w te wyssane z bolszewickich paluchów listy ,co nie? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Ludzie listy piszą: 12.09.09, 23:15 Głupkowate babsko to napisało Podpisuję się pod tym ja ziolo.zielone, która właśnie zakończyłam obchody 22 rocznicy ślubu (o latach znajomości nie wspomnę)i nigdy nikomu nie żaliłam się, bo nie czułam takiej potrzeby Goście zjedli i wypili, i poszli do domu spać. Małżonek Szanowny też już zasnął, a ja wciąż żyję i nie czuję potrzeby użalania się nad sobą! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ludzie listy piszą: 13.09.09, 11:01 Wszystkiego Naj , naj , na długie jeszcze lata Odpowiedz Link