cortyzol 02.11.09, 11:42 Tego to nie wiedziałem,że od trzymania się za rękę z ukochanym mężczyzna kobieta dostaje orgazmu. www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,100961,7146350,W_starym_piecu_diabel_pali.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Orgazm dotykowy 02.11.09, 13:37 Jeśli w ogóle jakaś kobieta może tak reagować, to chyba jest to reakcja bardzo wyjątkowa? Od trzymania za rękę??? Eeeee tam, ściema jakaś! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ciekawe ile orgazmów 02.11.09, 13:47 by dostała, gdyby ją potrzymać za krocze?? ... ale wiecie co? Przyszło mi na myśl, że takie napaleństwo może mieć związek z ciążami? Czy to aby nie z tych co to nawet wiatr zapłodni?? Rozmawiałem kiedyś z facetem, ojcem 13-ciorga dzieci (mieszkają 3 bramy dalej), to mówił, że tą swoją to wystarczy raz dziabnąć i już zachodzi! A wiecie, że ta kobieta po tylu dzieciach ma jeszcze całkiem przyzwoitą figurę? Jakby ktoś (z mojego i trochę młodszego pokolenia oczywiście) nie znał i nie wiedział, to może by i próbował nawiązać znajomość? Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Orgazm dotykowy 02.11.09, 13:57 hmmm dzieię się...że Was to dziwi ja już kiedyś pisałam...że można tylko za pomocą własnych myśli...doprowadzić się do takiego...odlotu,że hoho a tu jeszcze niech by mnie obiekt moich myśli za rękę trzymał...kurcze to byłby "odjazd" Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Orgazm dotykowy 02.11.09, 14:13 Amelka, toś Ty taka namiętna??? Jaaaaaaaaaa... to ja Cię potrzymam, chcesz? Ale... o kurde, za daleko... nie sięgnę Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Orgazm dotykowy 02.11.09, 14:22 haha przed chwilą pisałeś, że Twoja żona już na gg w histerię...wpada a co dopiero, jak mnie za rękę będziesz...trzymał Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Orgazm dotykowy 02.11.09, 14:45 Nie za rękę Amelka, nie za rękę! Jak trzymać to za konkretne kobiece walory! Ale do tego potrzeba realu i wzajemnego kontaktu... Odpowiedz Link
cortyzol Re: Orgazm dotykowy 04.11.09, 19:44 PRZEMYŚLAŁEM SPRAWĘ I DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ,ŻE TO PRAWIE MOŻLIWE,ZWŁASZCZA U KOBIETY. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Orgazm dotykowy 04.11.09, 19:45 cortyzol napisał: > PRZEMYŚLAŁEM SPRAWĘ I DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ,ŻE TO PRAWIE MOŻLIWE,ZWŁASZCZA U > KOBIETY. Dogłębnie myślałeś Odpowiedz Link
cortyzol Re: Orgazm dotykowy 05.11.09, 10:33 darima_ka napisała: > cortyzol napisał: > > > PRZEMYŚLAŁEM SPRAWĘ I DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ,ŻE TO PRAWIE MOŻLIWE,ZWŁASZCZ > A U > > KOBIETY. > > Dogłębnie myślałeś > > Tak ,aż do samej szyjki i jeszcze kawałek w głąb! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Orgazm dotykowy 02.11.09, 14:47 I od sikania pod wiatr w ciąże może zajść hahaha Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Orgazm dotykowy 04.11.09, 19:03 Kurde, Amelka mnie "wyprostowała"... ech co to znaczy kobieca wyobraźnia! ... A no właśnie, to kobieta napisała te bajdurki o Harrym Potterze... Odpowiedz Link