darima_ka 21.06.10, 19:32 Jestem już uwolniona od TEPS-y , śmiga mi net aż chce się pisać, kto może niech myka od tego monopolisty ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Muszę się pochwalić :D 21.06.10, 19:51 Wtedy nie miałam innej alternatywy , tylko TPSA, mykałam z prywatnej firmy ,ale teraz jest dużo możliwości dla mnie najdogodniejszą była teraz oferta UPC Odpowiedz Link
darima_ka Re: Muszę się pochwalić :D 21.06.10, 20:20 Tak jest , jeśli tylko ktoś ma możliwości inne , to z daleka od nich ! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Muszę się pochwalić :D 22.06.10, 09:31 A chwal się chwal, poczekamy, zobaczymy jak długo? Też swego czasu przeniosłem się z TP S.A. do operatora lokalnego i jeszcze szybciej wiałem od niego. Okazało się, że ten lokalny tylko póki miał mało odbiorców dawał dobry transfer, gdy się to rozrosło, to się okazało, że urządzenia i linie przesyłowe, które podnajmował od TP S.A. są tak samo niewydolne jak było poprzednio a nawet jeszcze gorzej. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Muszę się pochwalić :D 22.06.10, 13:54 W początkach mego netowania , też miałam net od prywatnego-lokalnego dostawcy , szybko się okazało ,ze więcej byłam bez netu niż go miałam ,wiec do żadnego prywatnego już nigdy się nie skuszę . Ale Darima ma z UPC , to firma ogólnopolska przecież, wiec chyba musi zabezpieczyć jakiś konkretny transfer, za który płacisz abonament? Odpowiedz Link
darima_ka Re: To ja też 22.06.10, 21:09 Racja umowa kiedyś się kończy , należy mykać od nieuczciwych naciągaczy ! Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: To ja też 22.06.10, 22:36 To nie było takie proste ale adwokat sobie poradził Odpowiedz Link
darima_ka Re: To ja też 23.06.10, 17:39 Macie dobrze,że możecie za jakiś tam abonament mieć do dyspozycji adwokata , szkoda ,ze u nas tego nie wprowadzono jeszcze w wielu przypadkach mogli by ludziom pokrzywdzonym pomóc. Odpowiedz Link