ewelinkowska 12.07.10, 15:31 Co myślicie o tym portalu? Macie na nim konta...znam ludzi którzy są od niego uzależnieni... Czyżby następna Nasza- Klasa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Facebook 12.07.10, 15:46 osobiscie nie uzywam , ale jedni sobie chwalą. Mnie starcza to , co jest. Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Facebook 12.07.10, 15:52 Wiesz, mam wrażenie,że to portal na którym można pod przybranym pseudo udawać tego kim się nie jest. Niektórzy potrzebują takiej "przykrywki". Mam tam konto pod prawdziwymi danymi i nie zaglądam tam bo nic mi to nie daje. Portal dla ludzi szukających typowo NOWYCH znajomych. NK dla mnie jest ważniejsza, to tam można znaleźć dawnych znajomych i oni są prawdziwi. Trochę za bardzo się rozbudowała NK , wyszła z ram. Ale ważne ,że nie ma tam śmietniska. Jak się zablokuje konta fikcyjne to całkiem przyzwoicie się tam hasa. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Facebook 12.07.10, 17:49 A mnie właśnie to "rozbuchanie się " N-K tak zezłościło ,że zlikwidowałam konto . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Facebook 13.07.10, 13:54 Podzielam Twoją opinię ,ja też tylko na N-K jestem , a fikcyjne konta mi nie są do niczego potrzebne , takie można wszędzie w necie zakładać , wiec nie czuję potrzeby. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Facebook 12.07.10, 17:47 Nie założyłam tam konta ,a nawet zlikwidowałam na N-K , kiedy się wkurzyłam nowym regulaminem i ilością reklam na tym portalu. Takie portale odzierają nas z prywatności , to moje zdanie . Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Facebook 12.07.10, 20:04 To fakt, dużo reklam, ale gdzie ich nie ma? Po ustaleniu nowego regulaminu sporo osób zrezygnowało. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Facebook 13.07.10, 13:52 Nie mam tam konta, i nie wiedzę potrzeby zakładać , bo nie szukam nowych znajomości , wystarczają mi te które mam, a i tak często czasu brakuje na spotkania ? Odpowiedz Link