rena-ta49 07.08.10, 12:29 Czy przeszkadza Wam głośna muzyka w centrach handlowych ? Czy muszą klientów bombardować jak nie głośnymi reklamami , to ogłuszająca muzyką, po takich zakupach wracam do domu z bólem głowy , czy też tak macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: Można ogłuchnąć 07.08.10, 13:25 jeżeli wiesz, że po zakupach w centrach handlowych wracasz do domu z bólem głowy,to zmień sklepy. Nie kupuję niczego w centrach handlowych. Żywność w *moich* osiedlowych sklepach (już nie są to jakieś kioseczki w melaminach), a inne potrzebne mi do życia artykuły w butikach. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Można ogłuchnąć 07.08.10, 15:18 Do osiedlowych sklepów chodzę po te najpotrzebniejsze produkty , takie jak świeży chleb, czy bułki , czy tez kilka plasterków wędliny. Większe zakupy robię raz , czasem dwa razy w mieś zależnie od potrzeb, nie chodzę po malutką paczuszkę proszku do prania , czy 10 dkg kawy,albo kartonik soku, kupuję większe ilości żeby nie biegać co dnia, bo nagle mi czegoś brakuje. Dlatego staram się tylko raz w mieś tam jeździć, żeby sobie oszczędzić tych "efektów specjalnych" Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Można ogłuchnąć 08.08.10, 00:14 Czasami się urywam z łańcucha na wycieczkę po centrum. Owszem jest muzyka, nie przeszkadza mi to, nie chodzę tam pogadać ale przelecieć po regałach i do domu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Można ogłuchnąć 08.08.10, 09:35 Bożenko latasz po regałach, i jak się lata, nie za ciasno ? Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Można ogłuchnąć 08.08.10, 12:26 gdzie za ciasno dla mnie to się nie pcham Odpowiedz Link
zak-1 Re: Można ogłuchnąć 08.08.10, 12:39 jakby grali to co lubię , to by mi nie przeszkadzała . W załozeniu muzyka ma uprzyjemnieć zakupy , ale raczej dekoncentruje Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Można ogłuchnąć 08.08.10, 12:49 Bo zazwyczaj jest za głośna , plus gwar panujący w tych sklepach , staram się szybko zakupy zrobić . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Można ogłuchnąć 08.08.10, 12:47 Jak skrzydła rozwinąć na całą szerokość , kiedy na regałach tyle towaru ? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Można ogłuchnąć 08.08.10, 13:05 Skrzydła by szło rozwinać gdyby portmonetka była pełna. Odpowiedz Link