ksiezniczka-02 01.04.11, 15:42 Ja już się spisałam drogą elektroniczną. A Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flissy Re: NSP 04.04.11, 09:16 Ludzie jestem w szoku,,,,dokonałem samospisu,,,toż to głupota jakich mało,,,,pytanie o adres,narodowośc i jakim językiem się posługuję,,,,czy naprawdę jest to potrzebne i czy nie ma na co wydawac kasy w tym kraju? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: NSP 04.04.11, 14:08 Nie wiem czemu się dziwisz , przecież Spis Powszechny odbywa się co kilka lat , z tą różnicą że kiedyś przychodził człowiek do domu i zadawał Ci te wszystkie pytania, a teraz może zrobić to samemu przez net. Pytanie o narodowość nie powinno tez Cię dziwić , bowiem mieszkamy teraz w zjednoczonej Europie i w tym kraju mieszkają ludzie różnej narodowości np. romskiej? A małżeństwa mieszane , kiedy jedno z małżonków jest innej narodowości? Odpowiedz Link
darima_ka Re: NSP 04.04.11, 17:52 A ja jeszcze się nie zmobilizowałam . O to trzeba by pytać rządzących Odpowiedz Link
mieczakzkrakowa Re: NSP 04.04.11, 09:34 Sama jeszcze nie wiem pytam tak na wszelki wypadek gdyby mi które nie odpowiadało Odpowiedz Link