tropem_misia1 06.05.11, 21:53 strapieniem? Darimka............................................... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Czy ja jestem 06.05.11, 22:08 No coś Ty Tropciu, Ty jesteś wysublimowaną ,ciepłą osóbką . Czy ja czymś Ciebie uraziłam? Jeśli tak to bardzo przepraszam Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ja jestem 06.05.11, 22:11 Ja tylko z ciekawości, nie ze zgryzoty pytam. wysublimowana?..............mniam ))))))))))) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No sorry Tropciu, 07.05.11, 07:55 tropem_misia1 napisała: > Darimka............................................... --------------- ale ta potwora ma się nijak do Darimki! Aż tak brzydka to ona nie jest... moim zdaniem. No i przede wszystkim nie taka chuda? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ti,ti,ti 07.05.11, 07:58 nie kombinuj wiesz przeca,że to,to przedstawia nie Darimkę ,ale "Krzyk" Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co nie kombinuj? 07.05.11, 08:20 tropem_misia1 napisała: > nie kombinuj > wiesz przeca,że to,to przedstawia nie Darimkę ,ale "Krzyk" ------------------ Czytam jak napisane ... Darimka a obok ten obrazek, więc co tu jest do kombinowania? A co i dlaczego Ona tak krzyczy? Co prawda nic nie słyszę, ale zakładam, że to wina netu lub "krzyczy bezgłośnie"? A czy przypadkiem nie pomstuje na mnie?? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 08:45 Broń Boże. Jak mogłaby pomstować na tak szlachetnego, miłego, kulturalnego starszego pana? To ja sie drę za nią. a ty podejrzewam złe nici przędziesz)) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 08:57 tropem_misia1 napisała: > Broń Boże. > Jak mogłaby pomstować na tak szlachetnego, miłego, kulturalnego starszego pana? ------------------ No właśnie... popieram Tropcię w tym co tu powyżej napisała! Słyszysz Darima? Popieram Tropcię a Ty możesz być zazdrosna, co mi tam... > To ja sie drę za nią. > > a ty podejrzewam złe nici przędziesz)) -------------------- Dobra Tropcia, za tak pochlebną opinię, którą o mnie powyżej wyraziłaś, odwołuję sugestię że ten obrazek przedstawia Darimę! Odwołuje publicznie! Wychodzi na to, że ta krzykliwa chudzina to Tropcia jest... Kurde, jak się człowiek łatwo może pomylić? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 09:05 O to jak Tadziu na(pod)puszcza. ale teraz odwołuje i to nie się ,ale swoje słowa Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 12:01 O Tak! tylko czyha kogo by wkręcić, a samemu się wykręcić Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 09:06 chudzina to Tropcia jest. dzięki za miłe słowa ale do przedwczesne dopiero dążę do ideału Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 09:47 Ideału nie osiąga się chyba nigdy , chociaż warto dążyć do niego Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 09:53 dlatego dążę, a nie jestem )) dietę mam od środy taka głodna chodzę jestem biednym małym chomiczkiem (: Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 10:17 Polak jak głodny to zły , pomyśl czy warto tak się katować , żeby parę kilo zrzucić . Co prawda nie mam tych problemów , ale wiem od bliskich ,ze te wszystkie diety na krótko dają efekt . Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: spoko 07.05.11, 10:24 a katem mym lekarz za miesiąc mam badania zrobić potem sie obaczy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 11:58 Ja zazdrosna , hahahaha no widzę że się podlizujesz , ale już ja Ciebie przewrotną bestię znam Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co nie kombinuj? 07.05.11, 11:56 Jak to zwykle Tadzio, wykorzysta każdą okazję żeby kogoś wkręcić Odpowiedz Link
darima_ka Re: No sorry Tropciu, 07.05.11, 11:52 tadeusz_ski.51 napisał: > tropem_misia1 napisała: > > Darimka............................................... > --------------- > ale ta potwora ma się nijak do Darimki! Aż tak brzydka to ona nie jest... moim > zdaniem. > No i przede wszystkim nie taka chuda? Protestuję , nie jestem ani brzydka , ani chuda ! Odpowiedz Link