darima_ka 05.11.11, 15:43 Mistrz Polski w skokach spadochronowych wspomina swój "pierwszy raz": - Wyskoczyłem z samolotu i poczułem się jak ptak... - Taki wolny? - przerywa jeden ze słuchaczy. - Nie, po prostu leciałem i srałem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: zagadka 05.11.11, 15:58 Jaki jest murzyn bez rąk ................................................................ godny zaufania . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: zagadka 06.11.11, 16:29 zak-1 napisał: > Jaki jest murzyn bez rąk ..................................................... > ........... godny zaufania . ------------------ Noooooo... Kazik daje nam zagadki z najwyższej półki... Murzyn bez rąk a srający w powietrzu spadochroniarz... Kurde, nie wiem! Odpowiedz Link
evikon Re: Jak ptak... 06.11.11, 16:49 Dawno się tak nie śmiałam, ale powiem że ostatnio i przez myśl przeszło "a może by skoczyć na spadochronie"......teraz chyba się jeszcze raz zastanowię. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jak ptak... 06.11.11, 19:07 Ja takiego eksperymentu nie przewiduję ,przynajmniej w najbliższym czasie Odpowiedz Link
zak-1 Re: Jak ptak... 06.11.11, 21:18 Jak już skakać , to bez majtek , będzie praktyczniej sr....)))) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Chodzenie bez majtek 07.11.11, 16:32 praktykowane przez ludzkość od początków aż do XIXw. miało głęboki sens zdrowotny. Wiadomo że jaja nie lubią wysokich temperatur, przegrzane szybko stają się zbukami. No i śmierdzą. A ze zbuka nie powstanie nowy potomek, to jasne, więc może by jednak powrócić do tych zwyczajów i chodzić bez majtek? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Chodzenie bez majtek 10.11.11, 09:46 Proszę bardzo! Mam zwolenników wśród kobiet celebrytek! www.pudelek.pl/artykul/1769/jeszcze_o_chodzeniu_bez_majtek/3/ Odpowiedz Link
evikon Re: Chodzenie bez majtek 10.11.11, 17:09 Hm....... facet chodzący bez majtek, oby się tylko nie pozabijał......... Odpowiedz Link