Dodaj do ulubionych

Chciałem się Was zapytać

01.12.11, 10:31
Kto może na 100% stwierdzić,
że darima _ka to nie ja?
Widział ktoś "żywą" Darimę? Oprócz jednej osoby i mnie, na pewno nie!
A jaki to problem stworzyć nicka i przydzielić mu dziecko i psa? Hahaha https://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif
Obserwuj wątek
    • flisy1 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 10:34
      Witam big_grin
    • rena-ta49 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 13:45
      A kto widział tadeusza_ski.51?
      A może ja to też tadeusz_ski.51?
      Gdyby to napisał kto inny a nie Ty ,
      który lubi zadymy robić , to może ktoś by Ci uwierzył?
      Ja w Twoje domniemania nie wierzę!
      • flisy1 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 13:48
        Jago widziałem,znam go z innego portalu,,,,ma zajebiste wąsy wink
        • flissy1 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 14:58
          tak samo jak Darimka...
          • rena-ta49 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 15:06
            Jasne, ma wąsy i brodę , będzie się przebierać za Mikołaja smile
            • ksiezniczka-02 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 15:29
              Ma super wąsysmile
              Takie jak szeryf z "Bolka i Lolka".
              Tadek nie gniewaj się za porównanie ale to moje pierwsze skojarzeniesmile kiss
              • flisy1 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 15:48
                Trafne określenie big_grin

krasview.ru/video/d5f65ba58aab3ec
              • tadeusz_ski.51 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 15:58
                ... a czy Darimka nie może mieć wąsów? Phi... hihihi
                • ksiezniczka-02 Re: Chciałem się Was zapytać 01.12.11, 16:04
                  Pewnie,że możetongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                  • mariusz_lobuz Re: Chciałem się Was zapytać 13.12.11, 07:51
                    Nawet może mieć brodę , pytanie gdzie? wink
                • rena-ta49 Re: Chciałem się Was zapytać 02.12.11, 13:53
                  Gdyby babcia miała wąsy, byłaby dziadkiem tongue_out
    • darima_ka Wiem do czego zmierzasz 01.12.11, 18:45
      Koniecznie chcesz mnie sprowokować żebym
      wkleiła tutaj swoją fotkę, i się tłumaczyła ,że ja to ja .
      Nic z tego Tadziu , fotkę swoją wkleję kiedy ja będę chciała.
      • flisy1 Re: Wiem do czego zmierzasz 01.12.11, 18:50
        Ja to bym ją chetnie zobaczył bez prowokowania big_grin
        • darima_ka Re: Wiem do czego zmierzasz 01.12.11, 19:24
          Wkleję ,ale nie dzisiaj ,coby Tadzio nie pomyślał że się Jego presji i
          prowokacjom poddałam big_grin
          • flisy1 Re: Wiem do czego zmierzasz 01.12.11, 19:25
            I tak będzie że to jego zasługa big_grin
            • ryszq Re: Wiem do czego zmierzasz 10.12.11, 09:26
              Widziałem ją: To rudziacha z błękitnymi oczami. smile
              • darima_ka Re: Wiem do czego zmierzasz 10.12.11, 14:16
                ryszq napisał:

> Widziałem ją: To rudziacha z błękitnymi oczami. smile

Hihihi, już nie rudzielec , tylko blondynka big_grin
                A oczy mam niebieskie kiedy założę kolorowe szkła kontaktowe
                bo naturale są szare big_grin
                • flisy1 Re: Wiem do czego zmierzasz 11.12.11, 19:47
                  WOW smile
              • tadeusz_ski.51 Co mówisz Ryszard?? 12.12.11, 14:26
                ryszq napisał:
                > Widziałem ją: To rudziacha z błękitnymi oczami. smile
                ----------------
                Ruda, chuda i w krzakach?? A gdzie, kiedy sie spotkaliście?? I co Ryszard? I co??
                • mariusz_lobuz Re: Co mówisz Ryszard?? 13.12.11, 07:53
                  Krzaki ziom dołozył big_grin
    • tadeusz_ski.51 Czy tym, którzy znają moje 11.12.11, 19:20
      nazwisko nie kojarzy się, że w nicku tadeusz_ski jest jego końcówka, zaś w nicku darima_ka może być początek? Nikt na to nie wpadł? Wszystko trzeba Wam pokazać palcem i wyłożyć jak kawę na ławę?? Ech Wy.....
      • darima_ka Re: Czy tym, którzy znają moje 11.12.11, 19:32
        Tadzio, końcówka mojego nicka nie ma nic wspólnego z żadnym nazwiskiem!
        a takie skojarzenia to tylko Tadzio może wysuwać
        i rzucać ściemy i podejrzenia!manipulant okropny!
        Nie mąć ludziom w głowach,i nie prowokuj!
        Póki jestem dobra , bo jak mnie wyprowadzisz z nerw , to nie odpowiadam za siebie !!
        • tadeusz_ski.51 O nie! Teraz już odpowiadasz! 11.12.11, 19:37
          darima_ka napisała:
          > ... bo jak mnie wyprowadzisz z nerw , to nie odpowiadam za siebie !!
          ---------------
          Skończyły się dawne dobre czasy gdy... gdy inni za Ciebie odpowiadali!
          A wyprowadzenie z nerw nie jest okolicznością łagodzącą, zapamiętaj Sobie, bo wiesz....
          • darima_ka Re: O nie! Teraz już odpowiadasz! 11.12.11, 19:44
            Ten cholerny eSBek jest taki sprytny, że potrafi wmówić, że czarne jest białe i odwrotnie!
            • tadeusz_ski.51 No! Tylko proszę bez takich! 12.12.11, 10:56
              darima_ka napisała:
              > Ten cholerny eSBek jest taki sprytny, że potrafi wmówić, że czarne jest białe i
              > odwrotnie!
              --------------
              Z SB miałem do czynienia wyłącznie jako "obiekt" ich zainteresowania.
              Jakim prawem te insynuacje?
              • rena-ta49 Re: No! Tylko proszę bez takich! 12.12.11, 13:35
                Ja też tak myślę! Pytasz jakim prawem? Prawem logiki! Niemożliwe jest, abyś potrafił tak manipulować sam z siebie, musieli Cię nauczyć! A specjaliści od tych spraw byli właśnie w SB, więc wniosek sam się nasuwa.
                • rena-ta49 Re: No! Tylko proszę bez takich! 12.12.11, 13:36
                  Wiemy, że się nie przyznasz i znowu wykręcisz kota ogonem ale tym razem mamy mocne poszlaki! Tu nie sąd, więc nie trzeba mieć dowodów. Dla mnie i Darimy wystarczą te poszlaki!
                  Nie zweryfikowali, co? Wywali na pysk agenta Tadzia? Teraz już tylko byłego, hahaha
                  • tadeusz_ski.51 A nie mówiłem??! 12.12.11, 14:00
                    Macierewicze się tu rozmnożyli!!! Już jest dwa! Co wyście się mnie tak przyczepiły??
                    Jaki eSBek? To już jak ktoś jest trochu wyrywny to zaraz musi być agent? No bez przesady!
                    • rena-ta49 Re: A nie mówiłem??! 12.12.11, 14:11
                      No Ty ze swoim: "a nie mówiłem",
                      znana śpiewka Twoja!
                      • tadeusz_ski.51 Re: A nie mówiłem??! 12.12.11, 14:16
                        Bo mówiłem i nawet Mariusza ostrzegałem, że tu obowiązuje doktryna "spiskowej teorii dziejów". Tyle że to są plotki i pomówienia!
                        • rena-ta49 Re: A nie mówiłem??! 12.12.11, 14:18
                          Ten Mariusz to chyba dorosły człowiek i samodzielnie potrafi mysleć ,
                          nie potrzebuje dobrych Twoich rad?
                        • tadeusz_ski.51 A Mariusz chyba uwierzył, 12.12.11, 14:20
                          bo jak poczytał, to sie przestraszył, że nosorożca zrobią tu z niego
                          .. albo co innego?
                          • rena-ta49 Re: A Mariusz chyba uwierzył, 12.12.11, 14:22
                            Spoko Tadziu , facet pisze spokojnie nie jest agresywny jak Ty!
                            Chyba nie wszyscy z Wrocławia tacy jak Ty tongue_out
                            • mariusz_lobuz Re: A Mariusz chyba uwierzył, 13.12.11, 08:04
                              Rena-ta właściwie mnie ocenia! Potwierdzam że nie wszyscy u nas są tacy jak Tadeusz a nawet rzadko tacy się trafiają . Chyba to forum ma pecha że akurat tu sie znalazł big_grinbig_grin
                          • rena-ta49 Re: A Mariusz chyba uwierzył, 12.12.11, 14:24
                            Ty chyba się już tak zaplątałeś, że zapomniałeś co sugerowałeś na początku tego wątku. Wróć na górę i zobacz kto tu sieje zamęt i rzuca podejrzenia!
                            • tadeusz_ski.51 Ale ja nie mówię że Darima 12.12.11, 14:30
                              jest agentem Mosadu... na przykład. Ot tak sobie pomyślałem...
                              • rena-ta49 Re: Ale ja nie mówię że Darima 12.12.11, 14:32
                                Zaraz się okaże, że tu sami agenci i szpiedzy....tongue_out
                                • tadeusz_ski.51 O nie!!! Protestuję!!! 12.12.11, 14:36
                                  Kazik nie jest żadnym szpiegiem czy agentem! Ja własnym słowem za Niego gwarantuję!!!
                                  • rena-ta49 Re: O nie!!! Protestuję!!! 12.12.11, 14:40
                                    Jaja sobie robisz? A kto tu mówi o Kaziku? To Ty jesteś tu ta "czarna owca" więc Twoje gwarancje są bez pokrycia!
                                    • tadeusz_ski.51 Ja "czarna owca"??? 12.12.11, 14:43
                                      No dość tego! Dosyć tych śmiesznych insynuacji i oskarżeń niewinnego człowieka!
                                      Odchodzę stąd na zawsze! Koniec i kropka! Tu się nie da pisać...
                                      • rena-ta49 Re: Ja "czarna owca"??? 12.12.11, 14:45
                                        A znasz takie powiedzenie "nieobecni nie maja racji"? Skoro odchodzisz to w sposób pośredni przyznajesz się do zarzutów!
                                        • tadeusz_ski.51 Nie przyznaję się do żadnych zarzutów! 12.12.11, 14:49
                                          ... nie jestem wielbłądem ale Wam tu nie sposób tego udowodnić... Siła złego na jednego...
                                          • rena-ta49 Re: Nie przyznaję się do żadnych zarzutów! 12.12.11, 14:52
                                            Ależ nikt tu nie sugeruje, że jesteś wielbładem... hahaha
                                            • tadeusz_ski.51 Dobre i tyle 12.12.11, 14:55
                                              Ale pójdę za ciosem i zapytam:
                                              - A Mariusz jest nosorożcem czy nie?!
                                              • darima_ka Re: Dobre i tyle 12.12.11, 19:06
                                                Mariusz nie jest nosorożcem ani zadnym innym zwierzakiem!!
                                  • darima_ka Re: O nie!!! Protestuję!!! 12.12.11, 19:03
                                    Kazik jest spokojnym i statecznym Forumkiem
                                    w przeciwieństwie do Ciebie Tadziu!
                                    • tadeusz_ski.51 Re: O nie!!! Protestuję!!! 12.12.11, 19:26
                                      a moim zdaniem Kazik jest kogutem, tylko się przebrał za Kazika i udaje niewiniątko...
                                      • darima_ka Re: O nie!!! Protestuję!!! 12.12.11, 19:41
                                        No tak ,Ty każdemu potrafisz "łatkę "przypiąć
                                  • mariusz_lobuz Re: O nie!!! Protestuję!!! 13.12.11, 08:07
                                    tadeusz_ski.51 napisał:

> Kazik nie jest żadnym szpiegiem czy agentem! Ja własnym słowem za Niego gwarant
                                    > uję!!!
                                    Dobre! Zamiast dementowac pogłoski pod swoim adresem przenosi sugestie na innego i gwarantuje , ha ha
                          • mariusz_lobuz Re: A Mariusz chyba uwierzył, 13.12.11, 08:01
                            Bez przesady ziomal , nikt tu ze mnie nosorozca nie robi big_grin jak do tej pory wink
                    • mariusz_lobuz Re: A nie mówiłem??! 13.12.11, 07:59
                      ha ha ,wyrywny Tadeusz. Ponad swój wiek napewno big_grin
            • mariusz_lobuz Tadeusz esbek? 13.12.11, 07:58
              Wątpię ,ci panowie mają lepsze zajęcia wiem coś o tym , pracuje w firmie ochroniarskiej
      • mariusz_lobuz Re: Czy tym, którzy znają moje 13.12.11, 07:55
        A są tu tacy co znają nazwisko tadeusza_ski? O to ciekawe wink
    • tadeusz_ski.51 Ale, skoro już naruszylismy Kazika 12.12.11, 19:31
      to ja proponuję aby Kazik rozstrzygnął takie dwie kwestie:
      1 - czy ja jestem byłym eSBekiem?
      2 - czy Darima jest agentem Mosadu?
      O właśnie, Kazik rozstrzygnie! I będzie to wyrok ostateczny nie podlegający odwołaniu!
      • tadeusz_ski.51 Dziewczyny, czyli Renia i Darima, 12.12.11, 19:34
        Wy tak poważnie mnie wkręciłyście w tego esbeka, że ktoś może pomyśleć, że naprawdę, wiecie? https://www.beruska8.cz/smajlici/smajlici2/70.gif
    • mariusz_lobuz Re: Chciałem się Was zapytać 13.12.11, 07:47
      Ja stwierdzam na 100% że Tadeusz to tadeusz_ski.51 a Darima to darima_ka bez numerka wink
      • mariusz_lobuz Re: Chciałem się Was zapytać 13.12.11, 08:09
        Jedno wam powiem uśmiałem sie do łez! big_grinbig_grin
    • mariusz_lobuz Re: Chciałem się Was zapytać 13.12.11, 07:49
      Oj oj tu afera była! W centrum uwagi ziom sie ulokował big_grin
      Moment ,zoriętuję sie o co chodzi wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka