Dodaj do ulubionych

no to wałkują następny temat

10.06.12, 10:55
pod tytułem:marsz....

Rosjanie przejdą przez stolicę.

istne larum podnoszą

Mis.io wymruczał,że 12.06 ostatni kontyngent wojsk ruskich opuścił wtedy Polskę

to dla nas chyba było dobrze..no nie?
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: no to wałkują następny temat 10.06.12, 11:17
      Ja uważam ,że jeśli oni mają swoje narodowe święto ,
      to powinni je u siebie obchodzić.
      Ale jeśli koniecznie chcą to uczcić u nas , to na naszych zasadach,
      bez prowokacji kolorem czerwonym ,który nam kojarzy się źle.
      Jeśli przychodzi się do kogoś w gości , to trzeba uszanować zwyczaje gospodarza , tak czy nie?
      www.rmf24.pl/raport-euro2012/nie-tylko-sport/news-marsz-w-kolorze-czerwonym-rosjanie-przejda-przez-warszawe,nId,611431
      Jeśli będa próbować wywołać rozróbę , to w samolot i wioooo!
      wiadomosci.onet.pl/kraj/rasistowskie-obelgi-podczas-euro-winni-rosjanie,1,5156067,wiadomosc.html
      • tropem_misia1 Re: u siebie 10.06.12, 11:33
        już chyba nie moga się gromadzić....tongue_out
        gdzieś mi padło na oczy ,że Putin wymyślił duże kary finansowe za zgromadzenia
        boi sie o tronik czy cóś?
      • king.james Re: no to wałkują następny temat 11.06.12, 12:35
        U siebie? W radiu słyszałem, że nawet u siebie nie mają ochoty za bardzo świętować, więc ten przemarsz ma być tylko i wyłącznie prowokacyjną manifestacją, chcą nam "pokazać".
        • lvova Re: no to wałkują następny temat 11.06.12, 16:57
          Ja bym tak ich nie demonizował,,,Holendrzy tez tak robią,,,są tak pewni wyjścia z grupy,że juz mają przygotowane stosowne pisma z prośbą o pozwolenie na przemarsz,a po wyjściu z grupy grają w Polsce,,,i jak to rozwiązać,nie zezwolić Rosjanom a zezwolić Holendrom,jakoś nieładnie,,,a co w przypadku gdy Holandia zagra z Rosją,bo przecież wychodzący z tamtej grupy spotykają się z tymi z naszej,,,,,,,Dali zezwolenie i dobrze,Rosjanie obiecali zachować się grzecznie,nie prowokować,nie używać elementów komunistycznych,,,obstawić policją,a kto złamie prawo wyciągnąć,zrobić proces,ukarać i nagłośnić żeby wszyscy wiedzieli co i jak i za co.
          • darima_ka Re: no to wałkują następny temat 11.06.12, 17:38
            Ano zobaczymy jak to wyjdzie.
            Ja nie mam nic przeciwko przemarszowi,
            pod warunkiem że nie będzie to przemarsz polityczny.
            Takiej imprezy jak Euro nie powinno się z polityką mieszać!
            Jeśli oni maja święto narodowe , to niech je świętują we własnym gronie,
            a nie maszerują przez Warszawę?Co niby chcą tym pokazać?
            Zgadzam się ,że jeśli będą próbować rozrabiać , to wyłowić i upublicznić
            wizerunki i dane.
            • irene.jg Re: no to wałkują następny temat 11.06.12, 19:52
              Oni ponoć chcą maszerować tylko na mecz w sposób zorganizowany, jeśli będzie spokojnie to niech sobie maszerują, a przy okazji świętują. Nie boimy się ich, u nas więcej wolno, bo mamy demokrację.
              Myślę, że nasze służby z policją włącznie sobie spokojnie poradzą. Bardziej mnie dziennikarze niektórzy denerwują, tak jakby oczekiwali żeby coś się wydarzyło....oj, wtedy byłoby o czym mówić i pisać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka