darima_ka 04.08.12, 19:41 Pink Floyd - See Emily Play A ja wciąż lubię ich słuchać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Pink Floyd 04.08.12, 19:50 *Emily próbuje, ale się gubi często jest skłonna do pożyczania czyichś snów do jutra* Będziemy teraz grac Pink Floyd,wiesz czym jest dla mnie ten zespół Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pink Floyd 04.08.12, 20:07 Jasne , dlatego watek specjalnie dla nich założyłam. Odpowiedz Link
lvova Re: Pink Floyd 04.08.12, 20:41 Trudne,najlepsze jest to co akurat w danym momencie słucham,jeśli słucham coś z album Animals to to jest właśnie to,jesli słucham coś z A Momentary Lapse of Reason to będzie akurat właśnie to,gdy leci The Wall no to to itd A zagram coś takiego mało znanego szerszemu gronu słuchaczy To z albumu "More" 1969,album uważany za najsłabszy w ich dorobku i przez to niedoceniany ,ale ja go bardzo lubię,bardzo fajne klimaty,jest nie doceniany bo każda piosenka ma dośc długi wstęp,właściwa muzyka zaczyna sie zawsze gdzies po 1minucie dopiero,ja bardzo lubie "More" www.youtube.com/watch?v=NjDslv_1m6M Odpowiedz Link
lvova Re: Pink Floyd 09.08.12, 21:18 I od razu lepiej na sercu www.youtube.com/watch?v=AGFEEa0d7bE&feature=fvst Odpowiedz Link
lvova Pink Floyd -A Great Day for Freedom 16.08.12, 15:04 Piękne... W dniu w którym runeła sciana Okowy rzucono na ziemie I z kieliszkami wzniesionymi w toascie Zakrzyknelismy o witanej przez nas wolnosci W dniu w którym runeła sciana Statek Głupców w koncu osiadł na mieliznie Obietnice rozjasniły noc Jak papierowe gołabki na wietrze Sniłem ze ode mnie odeszłas Ani ciepło ani nawet duma nie pozostała I mimo ze mnie potrzebowałas Było jasne ze nic dla ciebie nie moge zrobic Teraz zycie traci wartosc dzien po dniu Gdy przyjaciele i sasiedzi sie odwracaja I dokonuje sie zmiana która mimo zalu est nieodwracalna Teraz granice zmieniaja sie jak piaski pustyni Gdy narody umywaja swoje splamione krwia rece Lojalnosci i historii w odcieniach szarosci Obudziłem sie na głos bebnów Grała muzyka, wslizgneło sie poranne słonce Obróciłem sie i spojrzałem na ciebie I wszystko prócz gorzkiego wspomnienia odeszło Odeszło tekstowo.pl Odpowiedz Link
lvova Pink Floyd -A Great Day for Freedom****ps*** 16.08.12, 15:05 www.youtube.com/watch?v=tOMBVer5beA Odpowiedz Link
lvova Pink Floyd - Comfortably Numb 09.09.12, 21:42 www.youtube.com/watch?v=Bpzxf_flm8M Halo Czy jest tu kto? Odpowiedz, gdy mnie słyszysz Czy jest ktoś w domu? Podejdź Słyszę, że jesteś załamany Chciałbym złagodzić Twój ból I postawić Cię znów na nogi Zrelaksuj się Potrzebuję wpierw nieco informacji Podstawowych faktów Pokaż mi, gdzie Cię boli Nie ma bólu, odpływasz Odległy statek dymi na horyzoncie Ale Ty przechodzisz to falami Twoje usta poruszają się, ale ja nie słyszę, co mówisz Kiedy byłem dzieckiem, miałem gorączkę Moje ręce wyglądały jak dwa balony Teraz to uczucie znów powraca Nie mogę tego wyjaśnić, i tak nie zrozumiesz Nie taki jestem w rzeczywistości Zapadłem w przyjemne odrętwienie OK Tylko małe ukłucie Nie będzie więcej Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Lecz może zrobić Ci się niedobrze Czy możesz wstać? Wierzę, że to działa, dobrze To pomoże Ci przetrwać przedstawienie Chodź, idziemy; już czas Nie ma bólu, odpływasz Odległy statek dymi na horyzoncie Ale Ty przechodzisz to falami Twoje usta poruszają się, ale ja nie słyszę, co mówisz Kiedy byłem dzieckiem Kątem oka ujrzałem przelotny błysk Chciałem się przyjrzeć temu głębiej, ale to uciekło Nie mogę tego już dotknąć Dziecko wyrosło Sen przeminął A ja zapadłem w przyjemne odrętwienie Odpowiedz Link
lvova Pink Floyd - Paintbox 21.09.12, 08:03 Jasne że tak ______________________________________ www.youtube.com/watch?v=rNBPpJP2RA8 Odpowiedz Link
lvova Pink Floyd-Shine On You Crazy Diamond 01.10.12, 11:00 Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pink Floyd-Shine On You Crazy Diamond 01.10.12, 13:39 Pażdzernik muzycznie zaczynamy? Super Odpowiedz Link