tropem_misia1 28.05.13, 08:36 tym razem zwolnienia.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: e 28.05.13, 13:34 Czyżby aż tak dużo ludzi symulowało choroby w dzisiejszych czasach? Większość zatrudnionych jest na śmieciówkach,tym samym nie mają prawa do zwolnień lekarskich?Nie wiem czy dobrze się orientuję? Ci co mają etat boja się o utratę pracy ,nie chodzą na zwolnienia. Coś mnie się wydaje ,że chodzi tu o totalne inwigilowanie chorych. W tej chwili 56 pracowników wklepuje te zwolnienia ,a potem dwa razy więcej będzie chodziło po domach na kontrole? Co do lekarzy ,to podejrzewam ,ze oni boją się o dodatkowe "lewe dochody" za te lewe zwolnienia ,stad ten opór? Odpowiedz Link
darima_ka Re: e 28.05.13, 17:57 Prawie wcale nie chodzę na chorobowe, ale uważam że to temat zastępczy. Ja bym chciała wiedzieć kiedy rząd weźmie się wreszcie za KRUS? Jak to możliwe ,że rolnik dostaje z Unii dziesiątki tyś dopłat ,a państwo jeszcze mu opłaca ubezpieczenie? Odpowiedz Link
darima_ka Jak już tak szuka się rezerw finansowych, 28.05.13, 17:59 To trzeba by się przyjrzeć też marketom ,które zyski uzyskane w Polsce transferują za granicę,a nasi drobni przedsiębiorcy są niszczeni podatkami! Na to nie ma woli politycznej ,ale gnębić obywatela jest wola? Odpowiedz Link
al.1 Re: e 28.05.13, 18:13 Eee... a ja myślałem, że chodzi o 2.718281828459045235360287... Przy okazji poczytka o e www.math.edu.pl/liczba-e Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: e 28.05.13, 18:48 Tajemniczą liczbę e znam stąd,że książkę kupiłam pod tym chyba właśnie tytułem) Nie po to bym jasność w głowie poczuła, jeno dla Ryja. Boszeee jakie ja książki nie kupowałam , gdzie to ja jej nie wodziłam by poznała,zaznała ,doznała, przekonała sie, zapałała, chciała..by wiedziała ,że ma wybór... ale dupa wołowa ze mnie....tyle powiem 25 sierpnia pozostanie mi jeno wycie to se będę wyła po forach i usz Odpowiedz Link