darima_ka Re: Dziadki 20.06.14, 18:26 Świetne,to pokazuje,że w starszym wieku też można doskonale się bawić. Odpowiedz Link
skuter44 Re: Dziadki 20.06.14, 18:35 Bawić tak to można się w gronie starszych ludzi albo pokazać faktyczne talenty. Tu nic takiego nie było. W sumie widowisko żenujące. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Popieram Skutera! 20.06.14, 19:22 Co zdarza mi się rzadko, ale poprę w tym przypadku. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziadki 20.06.14, 21:19 A mi się wydaje ,ze oni do tego programu podeszli z humorem, sami dobrze też się bawili,na pewno nie jest to naganne. Odpowiedz Link
admarela Re: Dziadki 20.06.14, 19:34 Niektóre panie wyglądają na rówieśnice Moniki Olejnik. Nie rozumiem zatem, dlaczego zanikła u nich kobiecość. Odpowiedz Link
skuter44 Babki 20.06.14, 19:40 KOBIECOŚĆ to chyba rzecz nabyta, w genach. Niektóre piękne panie nie są kobiece a inne mniej piękne są przez długie lata seksowne. Odpowiedz Link
admarela Re: Babki 20.06.14, 19:47 KOBIECOŚĆ to chyba rzecz nabyta, w genach. Z pewnością, ale trzeba jej pomóc, zwłaszcza w pewnym wieku, a nie robić hełm na głowie. Odpowiedz Link
skuter44 Re: Babki 20.06.14, 20:00 Zgoda. Aby tylko nie przesadzać. Upływ czasu jest tak szybki, że często nie panie nie zauważają tego. Wyciągają szatki z przed 20 lat, stroją się . Wpadają w konflikt "z czasem". Wtedy nieraz przydaje się oko specjalisty od kolorystyki, wielkości torebek, nakryć głowy, długości strojów, koralików, ... Odpowiedz Link
marii51 Re: Dziadki 20.06.14, 19:45 Witajcie ... darimeczko to ja.. podoba mi się występ Odpowiedz Link
admarela Re: Dziadki 20.06.14, 19:55 Hej Marii51 Z drugiej strony jest to pewnego rodzaju getto wiekowe wykluczające ze społeczeństwa, stąd np. ambiwalentnie podchodzę do zjawiska uniwersytetów III wieku. A poza tym, jacy seniorzy, jak się dobrze przypatrzeć to niektórzy z nich musieliby u nas tyrać do 67. Odpowiedz Link
marii51 Re: Dziadki 20.06.14, 19:57 skuter napisał m/inn "KOBIECOŚĆ to chyba rzecz nabyta, w genach"" jak najbardziej przyznaję rację Odpowiedz Link
marii51 Re: Dziadki 20.06.14, 20:07 hallo hallo amirella napisała: """robić hełm na głowie. Hej Marii51 Z drugiej strony jest to pewnego rodzaju getto wiekowe wykluczające ze społeczeństwa, stąd np. ambiwalentnie podchodzę do zjawiska uniwersytetów III wieku. A poza tym, jacy seniorzy, jak się dobrze przypatrzeć to niektórzy z nich musieliby u nas tyrać do 67.""" Delikatnie określając coś troszkę masz uraz do ludzi starszych Odpowiedz Link
admarela Re: Dziadki 20.06.14, 20:22 Chyba nie zrozumiałaś mojej intencji. Stwierdziłam fakt, że są kobiety, które na własną prośbę postarzają się, odejmują kobiecość i same spychają na margines życia, oraz że pasje imho lepiej rozwijać w szerszym gonie poza wiekowym. Takie mam zdanie i nie uważam, abym kogokolwiek obraziła. masz uraz do ludzi starszych... nie akceptujesz ludzi wcześniej urodznych Ho, ho daleko idący wniosek. Odpowiedz Link
marii51 Re: Dziadki 20.06.14, 20:23 Al improwizacja jest owszem, ale przesłanie jest wspomóc tego muzyka Odpowiedz Link
al.1 Wirtuozeria 20.06.14, 19:57 marii51 napisała: > do Al ---poproszę więcej.. za to ja wam tu.... > zaraz coś przyniosę... Bardzo proszę. Nawet nie daleko. www.youtube.com/watch?v=ZsmeuC38nkw Odpowiedz Link
darima_ka Re: Wirtuozeria 20.06.14, 21:15 al.1 napisał: > marii51 napisała: > > > do Al ---poproszę więcej.. za to ja wam tu.... > > zaraz coś przyniosę... > > Bardzo proszę. Nawet nie daleko. Fakt,czasem go widuję i coś wrzucam > > www.youtube.com/watch?v=ZsmeuC38nkw Odpowiedz Link
darima_ka Re: Wirtuozeria 20.06.14, 21:24 al.1 napisał: > marii51 napisała: > > > do Al ---poproszę więcej.. za to ja wam tu.... > > zaraz coś przyniosę... > > Bardzo proszę. Nawet nie daleko. Od Marii b.daleko > > www.youtube.com/watch?v=ZsmeuC38nkw Odpowiedz Link
marii51 Re: Wirtuozeria 20.06.14, 22:33 Czas likwiduje pamięć....- przecież czytałam nie raz wizytówkę al.1--jego opis ubawil mnie kolejny raz.. a dzis dorwał mnie śmiech wyjątkowy Odpowiedz Link
al.1 Re: Wirtuozeria 23.06.14, 22:37 marii51 napisała: > Czas likwiduje pamięć....- > przecież czytałam nie raz wizytówkę al.1--jego opis ubawil mnie kolejny raz.. Dziękuję marii51 > a dzis dorwał mnie śmiech wyjątkowy-- > ""alcaprim"" Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziadki 20.06.14, 21:10 marii51 napisała: > Witajcie ... darimeczko to ja.. > > podoba mi się występ Odpowiedz Link
marii51 Re: Dziadki 20.06.14, 21:17 witaj darimko ,może pomaleńku wdrożę się, do ciut dłuższego powrotu ... nadal dni mam zmienne- pewnie tak ma być po stracie bliskiej osoby --ale już już.. ------ Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziadki 20.06.14, 21:20 marii51 napisała: > witaj darimko ,może pomaleńku wdrożę się, do ciut dłuższego powrotu ... nad > al dni mam zmienne- pewnie tak ma być po stracie bliskiej osoby > --ale już już.. > ------ Odpowiedz Link
darima_ka Nie wiem czy pamietacie "Koko Koko Euro spoko" 21.06.14, 11:08 Jarzębina "Koko Koko Euro spoko" Nikt wtedy nie twierdził ,że to nie wypada starszym ludziom czegoś robić. Odpowiedz Link
marii51 Re: Nie wiem czy pamietacie "Koko Koko Euro spoko 21.06.14, 11:57 O własnie- ulubiony przeboj Euro... tak, tak a tu kiedyś czytalam, a może poszukamy Tadeusza? wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/wroclaw-senior-tez-moze-byc-wolontariuszem,1073819,t,id.html Odpowiedz Link