darima_ka 29.10.14, 21:20 czuje się przeze mnie obrażany, to chcę Wam powiedzieć ,że nie jest moim celem obrażanie kogokolwiek. Taki mam styl pisania i chyba się nie zmienię. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Jeśli ktoś na tym forum 29.10.14, 21:29 Jestem na Twoim forum już trochę Darimo ale nie zauważyłem żebyś kogokolwiek obraziła podobnie jak nie zauważyłem żebym ja przez kogokolwiek był obrażony czy obrażany. Tak w ogóle to myślę że tutaj nikt nikogo nie obraża tylko jest tak jak powiedziała Renia że niektórym wydaje się że są obrażani Odpowiedz Link
al.1 Re: Jeśli ktoś na tym forum 29.10.14, 21:39 darima_ka napisała: > czuje się przeze mnie obrażany, ... A któżby śmiał? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Jeśli ktoś na tym forum 30.10.14, 08:04 Nie daję się obrażać. Założycielka mnie nie obraża. Założycielka prowadzi forum bez (niepotrzebnych) ostrych interwencji. Tworzy tym atmosferę wolności słowa. Takie postępowanie + ciekawa, wszechstronna tematyka forum , przyciągnęła stałe/duże grono uczestników. Efektem tego jest atrakcyjność forum , duża i codzienna aktywność na forum , a więc wielka liczba postów. Odpowiedz Link