Gość: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 22:45 To dla mieszkancow mniejszych miast. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Koluszki ach te Koluszki 17.06.02, 09:18 Forum Koluszek jest praktycznie martwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Koluszki ach te Koluszki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 09:23 napisalabym ach te Koluszki ale znam je tylko z okna pociagu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Koluszki ach te Koluszki IP: 217.197.165.* 17.06.02, 11:21 No wlasnie, ja tez, a kiedys sie tam nawet przesiadalem. Ale czy ktos wie cos wiecej o tym przepieknym zakatku? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Koluszki ach te Koluszki 17.06.02, 11:29 Koluszki, miasto w woj. łódzkim, na pograniczu Równiny Piotrkowskiej i Wzniesień Łódzkich. 13,1 tys. mieszkańców (1998). Prawa miejskie od 1949. Przemysł dziewiarski, metalowy, odzieżowy, spożywczy. Ważny węzeł kolejowy. Baza paliw płynnych, połączona rurociągiem z rafinerią w Płocku. Zabytki: kościół parafialny Niepokalanego Poczęcia NMP z początku XX w., plebania z początku XX w., domy z przełomu XIX/XX w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Koluszki ach te Koluszki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 11:31 gdy uskladasz juz na bilet okret zacznie fale pruc to w Koluszkach w Minsku w Chile ja cie znajde krzykne wroc ! tak napisala Agnieszka Osiecka i to tyle na temat Koluszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Koluszki ach te Koluszki IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 17.06.02, 12:47 > napisalabym ach te Koluszki ale znam je tylko z okna pociagu . No i znasz juz je prawie cale :-) Niemniej prawdziwym znawca Koluszek bedziesz dopiero wtedy, jak spedzisz na dworcu ze dwie godziny, odwiedzisz poczekalnie, swietlice (jest jeszcze?), sprobujesz kotleta mielonego w barze na pietrze... Pozdrowienia dla wszystkich wielbicieli dworca w Koluszkach ! J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Koluszki ach te Koluszki IP: 195.187.84.* 17.06.02, 12:26 Z Koluszek to tylko kojarzę kładkę nad torami, którą przechodziłam, jak się przesiadałam. Dawno to było, dawno... Odpowiedz Link Zgłoś