Dodaj do ulubionych

Musi wrócić

16.05.15, 11:55
I wiem że wróci. Miłość do Ojczyzny miłość do Polski miłość do gniazda które ma na imię Polska !!!!!!!!!!!! ale patetyczne ale Czarek najarany smile nie. Gdy o Polskę idzie nie ma najarania nie ma zmiłuj. Uważam że wielu z Wyklętych gdy szli na akcję /żeby zabijać szwabów i zdrajców/ to na ustach mieli jedno - Wolna Polska. Co dodać do tego ? gdybym od tego odszedł byłbym gnidą. Dlatego nigdy nie odejdę od wartości Rotmistrza Pileckiego. Howg.
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Musi wrócić 16.05.15, 18:45
      Ci "wyklęci" walczyli o Polskę przedwrześniową! Gdyby ją wywalczyli byłbyś dziś Drogi Czarku niepismiennym, że o kompie nie wspomnę! Może przygarnęliby Cię Cyganie do taboru Janeczki ale na pewno byłbyś znacznie większym bidokiem, niż jesteś obecnie. To zaakceptuj, bo takie są fakty, stary. wink
      • tadeusz_ski.51 Re: Musi wrócić 16.05.15, 18:48
        przykre to, że właśnie Amerykanie nas w to szambo sowieckie wtrącili ale to też fakty, które każdy Polak znać powinien!
      • czarek_sz Re: Musi wrócić 16.05.15, 18:52
        Ale pierdolisz głupoty stary. Widać że inteligencja Ci szwankuje albo czacha dymi. Gdyby nie Ci Wyklęci gadałbyś po rusku kmiotku albo po niemiecki
        u. Na kolanach dziękuj że w Polsce mieszkasz i Maryi dziękuj a nie bruździsz jak wredny pies Tadku. Ale wstyd mi za Ciebie sad
        • tadeusz_ski.51 Re: Musi wrócić 17.05.15, 12:39
          czarek_sz napisał:
          > Na kolanach dziękuj że w Polsce mieszkasz i Maryi dziękuj a nie bruździsz ja
          > k wredny pies Tadku. Ale wstyd mi za Ciebie sad
          ------------------------------
          Takie głupki jak Ty wpierdoliły Polskę między murzynów! To przecież NSZZ "Solidarność" otwarła nad Balcerowiczem "parasol ochronny" i dopuściła do tego, że zrobił z nas dziadów!
          Na kolanach bym dziękował gdybym był teraz pełnoprawnym Niemcem!
          Nie godzę się z tym aby być polskim dziadem, ale nim faktycznie jestem dzięki właśnie takim jak TY, pośmiewiskiem nawet dla Arabów i przestrogą dla innych! Ty Czarek jesteś oszołom, zakuty łeb, do którego oprócz pisiakowskiej propagandy nie dociera NIC
      • rena-ta49 Re: Musi wrócić 16.05.15, 19:45
        Taaa, Polska byłaby zamknietą wyspą w środku Europy,niczym Kubasmilesmile
        • czarek_sz Re: Musi wrócić 17.05.15, 09:38
          Tadek pojechał po bandzie. Mówi jak co którzy oskarżają nas o antysemityzm. Że jeden czy drugi był szmalcownikiem to zaraz cały Naród. Wqrwia mnie takie podejście. Miałem w rodzinie AKowców jeden z Wujków został zamordowany w Katyniu a Tadek to depcze. Wkurzył mnie bo to nie żarty taka jazda po naszej świętości czym była AK. Nie rozróżniajmy nie wydajmy wyroków na podstawie jednostkowych wyskoków. Błagam o to.
          • czarek_sz Re: Musi wrócić 17.05.15, 09:46
            Reniu taka będzie Polska jacy my jesteśmy. Dziś błądzimy wkurzamy się że jest tak a nie inna. Ja wciąż wierzę że podniesiemy się z kolan że znów będziemy dumnym Narodem. Tylko gdzie jest punkt krytyczny żeby to nastąpiło ?
          • rena-ta49 Re: Musi wrócić 17.05.15, 10:21
            Tadeusz czasem swoimi skrajnymi poglądami mnie zaskakuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka