11.06.15, 10:36
Paweł Kukiz opublikował dzisiaj na swoim profilu na Facebooku list otwarty do prezydenta Komorowskiego. I komentuje sprawę, która... nie istnieje.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,18082040,Kukiz_dal_sie_nabrac__I_napisal_do_prezydenta_list.html
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Kukiz 11.06.15, 13:57
      "Pozwalam sobie - Panie Prezydencie - zwrócić uwagę, iż jutro upływa termin, w którym ma Pan zatwierdzić uchwałę Senatu podjętą na Pański wniosek. Mam nadzieję, że nie zapomni Pan tego uczynić i pozostawi Pan po sobie jednak pamięć tego prezydenta, który w tej ważnej sprawie umożliwił Narodowi wypowiedzenie się. W przeciwnym razie byłby Pan zapewne pierwszym prezydentem, który wetuje uchwałę podjętą na własny wniosek.

Chcę wierzyć, że nie tylko zdobędzie się Pan na konsekwencję, ale i zechce odejść w sposób pozwalający zachować o sobie dobre zdanie i referendum przez Pana zainicjowane dojdzie do skutku."

Nie miał racji?
      A tak w ogóle to PBK znikł ,leczy depresję jeszcze?
      • wiseacres Re: Kukiz 11.06.15, 20:34
        Ależ skąd pokazywali jak witał Szejka.
        • tadeusz_ski.51 Re: Kukiz 12.06.15, 16:17
          Koledzy są??
    • opuncja.figowa.1 Re: Kukiz 15.06.15, 13:53
      Obawiam się, że Kukiz będzie 5 kolumną PO, tylko że jeszcze o tym nie wie. Chłopina jest infantylny i nie ma pojęcia o polityce.
      • rena-ta49 Re: Kukiz 15.06.15, 14:14
        opuncja.figowa.1 napisała:

> Obawiam się, że Kukiz będzie 5 kolumną PO, tylko że jeszcze o tym nie wie. Chło
        > pina jest infantylny i nie ma pojęcia o polityce.

Owszem,ale ma za sobą spory elektorat ludzi zawiedzionych PO.
        Raczej ten elektorat nie zwróci się w stronę PO
        • opuncja.figowa.1 Re: Kukiz 16.06.15, 14:08
          To chwiejny i nieobliczalny elektorat, ten który głosował na Tymińskiego, Leppera, Giertycha, Korwina, Palikota etc.
          • rena-ta49 Re: Kukiz 16.06.15, 15:04
            opuncja.figowa.1 napisała:

> To chwiejny i nieobliczalny elektorat, ten który głosował na Tymińskiego, Leppe
            > ra, Giertycha, Korwina, Palikota etc.

Ale do wyborów jeszcze kilka miesięcy,dużo może się wydarzyć,a nawet zmienić.
            • czarek_sz Re: Kukiz 16.06.15, 17:37
              Niestety ale podzielam zdanie Opuncji. Niespełna cztery miesiące do wyborów a gość ani programu ani przedstawionym na forum publicznych kadr ani nic tylko JOWy i JOWy i na tym tylko jedzie. Nie brzmi to ani zachęcająco ani optymistycznie.
              • rena-ta49 Re: Kukiz 16.06.15, 19:32
                czarek_sz napisał:

> Niestety ale podzielam zdanie Opuncji. Niespełna cztery miesiące do wyborów a g
                > ość ani programu ani przedstawionym na forum publicznych kadr ani nic tylko JOW
                > y i JOWy i na tym tylko jedzie. Nie brzmi to ani zachęcająco ani optymistycznie
                > .

Zgadza się ,do tej pory nie ma słowa o jakimkolwiek programie.
                Kiedy chce go pokazać?
                • czarek_sz Re: Kukiz 16.06.15, 19:56
                  Więc nie dawaj zbyt szybko wiary czemuś Reniu czego do końca nie można być pewnym. Ile razy w życiu dawałem wiarę czemuś bądź komuś a później ciężko za to płaciłem - ja płaciłem, moja rodzina płaciła. Dlatego od dawna wyznaję zasadę Kaczora - zawsze biorę pod uwagę tzw czarny scenariusz wydarzeń smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka