Dodaj do ulubionych

Made in China

15.06.15, 20:19
Niech mi teraz ktoś powie,że Chińczycy nic nie potrafią zrobić dobrze,,,, Tekst linka
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Made in China 15.06.15, 21:03
      Wręcz przeciwnie,oni wszystko robia dobrze.
      Dlatego są już potęgą światową!
      • m.maska Re: Made in China 15.06.15, 21:07
        Tez tak uwazam... a w paradach to wielu jest dobrych. Rzucilam okiem w sobote na parade z okazji urodzin Elzbiety II - swietnie sie prezentowali w tych futrzakach na glowach.
        Ale najlepsi w paradach to sa Koreanczycy Polnocni - oni jeszcze podskakuja smile
        • cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 21:26
          > Ale najlepsi w paradach to sa Koreanczycy Polnocni - oni jeszcze podskakuja

Z głodu i lufą pistoletu przy skroni człowiek jest zdolny do wielkich czynów,byleby go nie zabili,byleby dostał kawałek chleba (miskę ryżu) ,o tak Ludowa Korea to prawdziwa potęga,to prawdziwy wzór do podziwiania
          • rena-ta49 Re: Made in China 15.06.15, 21:29
            cb456cc napisał:

> > Ale najlepsi w paradach to sa Koreanczycy Polnocni - oni jeszcze podskaku
            > ja
            >
            > Z głodu i lufą pistoletu przy skroni człowiek jest zdolny do wielkich czynów,by
            > leby go nie zabili,byleby dostał kawałek chleba (miskę ryżu) ,o tak Ludowa Kore
            > a to prawdziwa potęga,to prawdziwy wzór do podziwiania

Przecież w Chinach jest podobnie,kule w łeb można dostać praktycznie za wszystko.
            • cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 21:36
              Chyba jednak jest nieco inaczej nisz w KRLD
              • m.maska Re: Made in China 15.06.15, 21:42
                Czytam Ciebie od kilku dni i zastanawiam sie, czy zostalas zatrudniona jako hejter przez PO? wskazane byloby zebys przy tym troche myslala... a jesli nie rozumiesz o czym pisalam dajac przyklady innych parad, to sie taktownie nie odzywaj.
                • m.maska Re: Made in China 15.06.15, 21:44
                  p.s. nisz? co to takiego? po polsku pisze sie niż...
                  • cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 22:04
                    m.maska napisała:

> p.s. nisz? co to takiego? po polsku pisze sie niż...

Szczyt forumowego prymitywizmu to wytykanie czyiś błędów big_grin
                • cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 22:01
                  m.maska napisała:

> Czytam Ciebie od kilku dni i zastanawiam sie, czy zostalas zatrudniona jako hej
                  > ter przez PO? wskazane byloby zebys przy tym troche myslala... a jesli nie rozu
                  > miesz o czym pisalam dajac przyklady innych parad, to sie taktownie nie odzywa
                  > j.

A kim ty jesteś szanowna pani BRD,że bronisz mi się odzywać ?big_grin Mam prawo pisać co chcę i mieć swoje zdanie,żenujące pouczanie pani BRD tongue_out I radzę poczytać własne wypowiedzi,popatrz co sam piszesz. BRD big_grinbig_grinbig_grin
          • al-szamanka Re: Made in China 15.06.15, 21:47
            cb456cc napisał:

> > Ale najlepsi w paradach to sa Koreanczycy Polnocni - oni jeszcze podskaku
            > ja
            >
            > Z głodu i lufą pistoletu przy skroni człowiek jest zdolny do wielkich czynów,by
            > leby go nie zabili,byleby dostał kawałek chleba (miskę ryżu) ,o tak Ludowa Kore
            > a to prawdziwa potęga,to prawdziwy wzór do podziwiania

... a ja parad bardzo nie lubię.
            • cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 22:03
              al-szamanka napisała:
              >
              > ... a ja parad bardzo nie lubię.

Ha ha ha klakierka Maski zabrała głos tongue_out Pewnie Maska da ci lizaka tongue_outtongue_outbig_grin
              • rena-ta49 Re: Made in China 16.06.15, 06:55
                cb456cc napisał:

> al-szamanka napisała:
                > >
                > > ... a ja parad bardzo nie lubię.
                >
                > Ha ha ha klakierka Maski zabrała głos tongue_out Pewnie Maska da ci lizaka tongue_outtongue_outbig_grin

Mało to merytoryczne i na temat.
                To że ktoś nie lubi parad wojskowych nie upoważnia ciebie do uwag ad personam.
                • al-szamanka Re: Made in China 16.06.15, 09:04
                  rena-ta49 napisała:

> cb456cc napisał:
                  >
                  > > al-szamanka napisała:
                  > > >
                  > > > ... a ja parad bardzo nie lubię.
                  > >
                  > > Ha ha ha klakierka Maski zabrała głos tongue_out Pewnie Maska da ci lizaka tongue_outtongue_outbig_grin
                  >
                  > Mało to merytoryczne i na temat.
                  > To że ktoś nie lubi parad wojskowych nie upoważnia ciebie do uwag ad personam.

Spokojnie, Renato, zapewne cb456cc nie jest w stanie pogodzić się z faktem, że ktoś może nie lubić tego, co ona.
              • al-szamanka Re: Made in China 16.06.15, 09:01
                cb456cc napisał:

> al-szamanka napisała:
                > >
                > > ... a ja parad bardzo nie lubię.
                >
                > Ha ha ha klakierka Maski zabrała głos tongue_out Pewnie Maska da ci lizaka tongue_outtongue_outbig_grin

cb456cc coraz bardziej wyglądasz mi na hejterkę big_grin
    • rena-ta49 Chińskie wojsko u polskiej granicy 15.06.15, 21:28
      www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/chinskie-wojsko-przy-polskiej-granicy-cwiczenia-na-bialorusi,551725.html
      • cb456cc Re: Chińskie wojsko u polskiej granicy 15.06.15, 22:09
        Poćwiczą i wrócą do Chin smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka