cb456cc 15.06.15, 20:19 Niech mi teraz ktoś powie,że Chińczycy nic nie potrafią zrobić dobrze,,,, Tekst linka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Made in China 15.06.15, 21:03 Wręcz przeciwnie,oni wszystko robia dobrze. Dlatego są już potęgą światową! Odpowiedz Link
m.maska Re: Made in China 15.06.15, 21:07 Tez tak uwazam... a w paradach to wielu jest dobrych. Rzucilam okiem w sobote na parade z okazji urodzin Elzbiety II - swietnie sie prezentowali w tych futrzakach na glowach. Ale najlepsi w paradach to sa Koreanczycy Polnocni - oni jeszcze podskakuja Odpowiedz Link
cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 21:26 > Ale najlepsi w paradach to sa Koreanczycy Polnocni - oni jeszcze podskakuja Z głodu i lufą pistoletu przy skroni człowiek jest zdolny do wielkich czynów,byleby go nie zabili,byleby dostał kawałek chleba (miskę ryżu) ,o tak Ludowa Korea to prawdziwa potęga,to prawdziwy wzór do podziwiania Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Made in China 15.06.15, 21:29 cb456cc napisał: > > Ale najlepsi w paradach to sa Koreanczycy Polnocni - oni jeszcze podskaku > ja > > Z głodu i lufą pistoletu przy skroni człowiek jest zdolny do wielkich czynów,by > leby go nie zabili,byleby dostał kawałek chleba (miskę ryżu) ,o tak Ludowa Kore > a to prawdziwa potęga,to prawdziwy wzór do podziwiania Przecież w Chinach jest podobnie,kule w łeb można dostać praktycznie za wszystko. Odpowiedz Link
m.maska Re: Made in China 15.06.15, 21:42 Czytam Ciebie od kilku dni i zastanawiam sie, czy zostalas zatrudniona jako hejter przez PO? wskazane byloby zebys przy tym troche myslala... a jesli nie rozumiesz o czym pisalam dajac przyklady innych parad, to sie taktownie nie odzywaj. Odpowiedz Link
m.maska Re: Made in China 15.06.15, 21:44 p.s. nisz? co to takiego? po polsku pisze sie niż... Odpowiedz Link
cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 22:04 m.maska napisała: > p.s. nisz? co to takiego? po polsku pisze sie niż... Szczyt forumowego prymitywizmu to wytykanie czyiś błędów Odpowiedz Link
cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 22:01 m.maska napisała: > Czytam Ciebie od kilku dni i zastanawiam sie, czy zostalas zatrudniona jako hej > ter przez PO? wskazane byloby zebys przy tym troche myslala... a jesli nie rozu > miesz o czym pisalam dajac przyklady innych parad, to sie taktownie nie odzywa > j. A kim ty jesteś szanowna pani BRD,że bronisz mi się odzywać ? Mam prawo pisać co chcę i mieć swoje zdanie,żenujące pouczanie pani BRD I radzę poczytać własne wypowiedzi,popatrz co sam piszesz. BRD Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Made in China 15.06.15, 21:47 cb456cc napisał: > > Ale najlepsi w paradach to sa Koreanczycy Polnocni - oni jeszcze podskaku > ja > > Z głodu i lufą pistoletu przy skroni człowiek jest zdolny do wielkich czynów,by > leby go nie zabili,byleby dostał kawałek chleba (miskę ryżu) ,o tak Ludowa Kore > a to prawdziwa potęga,to prawdziwy wzór do podziwiania ... a ja parad bardzo nie lubię. Odpowiedz Link
cb456cc Re: Made in China 15.06.15, 22:03 al-szamanka napisała: > > ... a ja parad bardzo nie lubię. Ha ha ha klakierka Maski zabrała głos Pewnie Maska da ci lizaka Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Made in China 16.06.15, 06:55 cb456cc napisał: > al-szamanka napisała: > > > > ... a ja parad bardzo nie lubię. > > Ha ha ha klakierka Maski zabrała głos Pewnie Maska da ci lizaka Mało to merytoryczne i na temat. To że ktoś nie lubi parad wojskowych nie upoważnia ciebie do uwag ad personam. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Made in China 16.06.15, 09:04 rena-ta49 napisała: > cb456cc napisał: > > > al-szamanka napisała: > > > > > > ... a ja parad bardzo nie lubię. > > > > Ha ha ha klakierka Maski zabrała głos Pewnie Maska da ci lizaka > > Mało to merytoryczne i na temat. > To że ktoś nie lubi parad wojskowych nie upoważnia ciebie do uwag ad personam. Spokojnie, Renato, zapewne cb456cc nie jest w stanie pogodzić się z faktem, że ktoś może nie lubić tego, co ona. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Made in China 16.06.15, 09:01 cb456cc napisał: > al-szamanka napisała: > > > > ... a ja parad bardzo nie lubię. > > Ha ha ha klakierka Maski zabrała głos Pewnie Maska da ci lizaka cb456cc coraz bardziej wyglądasz mi na hejterkę Odpowiedz Link
rena-ta49 Chińskie wojsko u polskiej granicy 15.06.15, 21:28 www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/chinskie-wojsko-przy-polskiej-granicy-cwiczenia-na-bialorusi,551725.html Odpowiedz Link
cb456cc Re: Chińskie wojsko u polskiej granicy 15.06.15, 22:09 Poćwiczą i wrócą do Chin Odpowiedz Link