Dodaj do ulubionych

"Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będzie

13.10.15, 18:26
reprezentował Platformę A dziennikarzy?"
twitter.com/depeshe48/status/653969161253728256
https://pbs.twimg.com/media/CRNdfHtWsAAK3ex.png
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będzie 13.10.15, 18:29
      Piotr Labudda @piotr_piotr_1 2 min2 minuty temu
      @depeshe48 Pomijam już, że to błąd ta debata, bo z kanaliami się nie rozmawia, to pytam, gdzie np. dziennikarz Telewizji @RepublikaTV ?

Uważam podobnie.
      • rena-ta49 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będzie 13.10.15, 18:49
        "Gawryluk, Rymanowski, Ziemiec, Rachoń - ci ludzie powinni pytać Beatę Szydło i Ewę Kopacz, a nie aparat."
        twitter.com/St_Janecki/status/653971518544855042
        to byłby optymalny skład dziennikarski.
        • ravenheart1 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będzie 14.10.15, 15:54
          Skoro Rachoń to dlaczego nie Olejnik, albo Lis - to przeciez ten sam poziom "dziennikarstwa" ?
          • rena-ta49 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 14.10.15, 17:32
            ravenheart1 napisał:

> Skoro Rachoń to dlaczego nie Olejnik, albo Lis - to przeciez ten sam poziom "dz
            > iennikarstwa" ?

https://www.uziemkiewicza.pl/media/k2/items/cache/cd66a7a18d37d7e5dd969c249e9a1ecb_XL.jpg
            • rena-ta49 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 14.10.15, 17:32
              www.uziemkiewicza.pl/media/k2/items/cache/cd66a7a18d37d7e5dd969c249e9a1ecb_XL.jpg
      • ravenheart1 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będzie 14.10.15, 15:55
        Ja też - z kanaliami pokroju straSzydła raczej nie należy rozmawiać - w końcu to tylko kolejna marionetka TW Jara ...
        • rena-ta49 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 14.10.15, 17:47
          ravenheart1 napisał:

> Ja też - z kanaliami pokroju straSzydła raczej nie należy rozmawiać - w końcu t
          > o tylko kolejna marionetka TW Jara ...

Ty jeszcze nie otrząsnąłeś się z porażki BK, ale wciąż tkwisz w alternatywnej rzeczywistości. PO taka wspaniała, tylko te wilki... z PiS,które być może oderwą cię od stołka?
          Te teorie o tajemniczych spiskach przeciwko Wspaniałej Partii, o złych ludziach co zmącili głowy Internautomsmilesmile

• opuncja.figowa.1 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 14.10.15, 20:35
          ravenheart1 napisał:
          z kanaliami pokroju straSzydła raczej nie należy rozmawiać
          Tak podły wpis świadczy li tylko o autorze.

• ravenheart1 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 16.10.15, 11:26

opuncja.figowa.1 napisała:

> ravenheart1 napisał:
            > z kanaliami pokroju straSzydła raczej nie należy rozmawiać
            > Tak podły wpis świadczy li tylko o autorze.

A o czym innym świadczy ten wpis ?!:

czarek_sz 13.10.15, 18:29
            Piotr Labudda @piotr_piotr_1 2 min2 minuty temu
            @depeshe48 Pomijam już, że to błąd ta debata, bo z kanaliami się nie rozmawia, to pytam, gdzie np. dziennikarz Telewizji @RepublikaTV ?

Uważam podobnie.

Użyłem tego samego języka co czarek, więc jeśli to dowodzi podłości, to nie tylko mojej ...
            • rena-ta49 Hejtujesz ze służbowego komputera w urzędzie? 16.10.15, 15:35
              n/t
              • ravenheart1 z prywatnego telefonu ... 16.10.15, 15:43

n/t
                • rena-ta49 Re: z prywatnego telefonu ... 16.10.15, 15:56
                  ravenheart1 napisał:

>
                  > n/t
                  >

Ale w urzędzie jest wi-fi, które ma IP
              • czarek_sz Re: Hejtujesz ze służbowego komputera w urzędzie? 16.10.15, 16:20
                Każdy dziennikarz który publicznie popiera polityków i partie działające na szkodę Polski /bo polskość to nienormalność/ jest i zawsze będzie dla mnie kanalią. I dla milionów Polaków także.

rena-ta49 napisała:

> n/t
                • rena-ta49 Re: Hejtujesz ze służbowego komputera w urzędzie? 16.10.15, 16:32
                  Przecież on nie jest dziennikarzem ,a urzędnikiem u HGW!
              • tadeusz_ski.51 Re: Hejtujesz ze służbowego komputera w urzędzie? 19.10.15, 18:52
                No nieee Rav, zaskakujesz?
                Tym poniższym postem, potwierdzasz, że hejtujesz?? Hyyyyyyhhh....
                z prywatnego telefonu ...
                Autor: ravenheart1 ☺ 16.10.15, 15:43
                > n/t
                • rena-ta49 Re: Hejtujesz ze służbowego komputera w urzędzie? 19.10.15, 18:57
                  Przecież po to tu przychodzi.
            • rena-ta49 W dodatku nie znasz zasad pisowni 16.10.15, 16:43
              a feeee,co za urzędnik ,który nie wie,że imię piszemy z dużej litery?
            • opuncja.figowa.1 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 22.10.15, 18:52
              Użyłem tego samego języka co czarek, więc jeśli to dowodzi podłości, to nie tylko mojej ...

Czaisz różnicę? Czarek wali w PO-PSL, bo takie sa prawa demokracji, że patrzy się na ręce rządzących, a Ty w opozycję przecząc tym prawom.

Ps. Byłam bodaj ostatnią osobą, która nie wierzyła, że hejtujesz. O ja naiwna sad
              • rena-ta49 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 22.10.15, 18:55
                opuncja.figowa.1 napisała:

> Użyłem tego samego języka co czarek, więc jeśli to dowodzi podłości, to nie
                > tylko mojej ...

>
                > Czaisz różnicę? Czarek wali w PO-PSL, bo takie sa prawa demokracji, że patrzy
                > się na ręce rządzących, a Ty w opozycję przecząc tym prawom.
                >
                > Ps. Byłam bodaj ostatnią osobą, która nie wierzyła, że hejtujesz. O ja naiwna
                > sad

Fakt, byłaś jedynąsmile
    • rena-ta49 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będzie 13.10.15, 18:41
      Mimo tego,że debatę poprowadzi troje funkcjonariuszy telewizyjnych wrogich PiS-owi,
      dodajmy, że Pochanke już została na jednej debacie złapana na ustawce.
      • czarek_sz Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będzie 13.10.15, 18:56
        Być może na to liczy sztab Beaty Szydło. Że widzowie zobaczą ewidentną chamską ustawkę i że spowoduje to odwrotny skutek od zamierzonego czyli dalszy spadek notowań PO a wzrost PiS. Poza tym myślę że nawet w tak ustawionym programie Szydło sobie poradzi i zapunktuje.
        • rena-ta49 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 13.10.15, 19:23
          "Mieliśmy do wyboru: godzimy się na narzuconych prowadzących #debata, albo się nie godzimy i debaty #Szydło - #PEK nie ma."
          twitter.com/StKarczewski/status/653976240513269760
          Czytaj komentarze,jak można było dać sie tak zaszantażować?
          Trzeba było się nie zgodzić i sprawę w mediach nagłośnić!
          • wiseacres Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 13.10.15, 19:37
            To jest polityczne chamstwo. Gdzie reszta partii ?
            • rena-ta49 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 14.10.15, 17:34
              wiseacres napisał(a):

> To jest polityczne chamstwo. Gdzie reszta partii ?

Też sądziłam ,że wszystkie startujące partie wezmą udział w debacie,
              widocznie w telewizorniach stwierdzili ,ze pozostałe się nie liczą?
            • opuncja.figowa.1 Re: "Wiemy kto na debacie z Beatą Szydło będz 14.10.15, 20:37
              Debata z pozostałymi partiami ma być następnego dnia też na polsacie, z tym że bez Kopacz.
              • rena-ta49 Zmiana jednego z prowadzących-dobra zmiana! 15.10.15, 16:21
                Jarosława Gugałę zastąpi Dorota Gawryluk.
    • rena-ta49 Max Kolonko: 19.10.15, 06:54
      www.youtube.com/watch?v=tpC9B_iMBdQ&feature=youtu.be
      • tadeusz_ski.51 Re: Max Kolonko: 19.10.15, 18:17
        A mnie się wydaje, że p. Max podobnie jak cały OBCIACH DRŻY ZE STRACHU, że ostatnia deska ratunku się nie powiedzie? Z ich punktu widzenia lepiej byłoby aby pani Szydło nie podjęła rękawicy, mówiliby, że tchórzliwa kobieta boi się wyzwań i się przestraszyła, więc nie nadaje się na premiera.
        • czarek_sz Re: Max Kolonko: 19.10.15, 18:36
          Po debacie będziemy mądrzejsi, czy dobrze zrobiła Beata Szydło godząc się na nią czy nie. Cierpliwości.
          • tadeusz_ski.51 Re: Max Kolonko: 19.10.15, 18:41
            W zasadzie to i tak NIC NIE ZMIENI. PiS wygra w cuglach i to by było na tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka