rena-ta49 09.11.15, 13:27 13,30 konferencja JK i BSZ. Jeśli o mnie chodzi, to mniej mnie przeraża Macierewicz w MON niż Piotrowska w MSW. Różnica inteligencji i determinacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 09.11.15, 13:43 Tego się spodziewałam. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Minister Obrony Narodowej - Antoni Macierewic 09.11.15, 19:26 Nominację A.Macierewicza w Faktach skomentował M.Dukaczewski Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dzisiaj ogłoszą sklad rządu? 09.11.15, 13:45 Gliński, Morawiecki, Kwieciński, Gowin, Kempa, Kowalczyk, Witek, Macierewicz, Ziobro, Jackiewicz, Szyszko, Tchórzewski, Zalewska, Bańka Odpowiedz Link
rena-ta49 Mariusz Kamiński 09.11.15, 13:52 Minister – Członek Rady Ministrów, Koordynator Służb Specjalnych Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Mariusz Kamiński 09.11.15, 15:46 rena-ta49 napisała: > Minister – Członek Rady Ministrów, Koordynator Służb Specjalnych Gdyby miał odrobine honoru i uczciwości nie pchałby się do rządu do czasu rozstrzygnięcia apelacji w swojej sprawie ... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Mariusz Kamiński 09.11.15, 16:22 ravenheart1 napisał: > > rena-ta49 napisała: > > > Minister – Członek Rady Ministrów, Koordynator Służb Specjalnych > > Gdyby miał odrobine honoru i uczciwości nie pchałby się do rządu do czasu rozst > rzygnięcia apelacji w swojej sprawie ... > A skad ty wiesz ,ze on się pchał ,a może to jego chcieli? Zawsze można tę decyzje cofnąć ,w razie przegranej apelacji. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Mariusz Kamiński 09.11.15, 18:53 ravenheart1 napisał: > > rena-ta49 napisała: > > > Minister – Członek Rady Ministrów, Koordynator Służb Specjalnych > > Gdyby miał odrobine honoru i uczciwości nie pchałby się do rządu do czasu rozst > rzygnięcia apelacji w swojej sprawie ... > Czy ty zapomniałeś ,ze o czasu skazania prawomocnym wyrokiem Kamiński pozostaje niewinny Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Krzysztof Jurgiel 09.11.15, 21:29 rena-ta49 napisała: > Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Nowy min. rolnictwa wykosi PSL? Odpowiedz Link
rena-ta49 Po tym jak wygląda nowa rada ministrów 09.11.15, 13:57 jasno wynika, że nie będzie żadnego 'zmiłuj się' I bardzo dobrze! Odpowiedz Link
ravenheart1 Krótko i na temat 09.11.15, 15:45 Na plus: Streżyńska, Morawiecki i Radziwiłł W kilku przypadkach można dac mocno ograniczony kredyt zaufania: Gróbarczyk, Rafalska Reszta to powrót PiSowskiego gówna z lat 2005-2007 (Ziobro, Kamiński, Macierewicz) wynagrodzenie za wierność prezesowi (Gliński, Gowin, Błaszczak) oraz stołki dla wiernych druhów TW Jara siedzących z nim w polityce aż od czasów PC (Tchórzewski, Szyszko, Lipiński). Kompetencji w tym niewiele, za to mnóstwo zakompleksionych karierowiczów - na czele z Ziobrą, czy Waszczykowskim ... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Krótko i na temat 09.11.15, 16:20 ravenheart1 napisał: > > Na plus: Streżyńska, Morawiecki i Radziwiłł > > W kilku przypadkach można dac mocno ograniczony kredyt zaufania: Gróbarczyk, Ra > falska > > Reszta to powrót PiSowskiego gówna z lat 2005-2007 (Ziobro, Kamiński, Macierewi > cz) wynagrodzenie za wierność prezesowi (Gliński, Gowin, Błaszczak) oraz stołki > dla wiernych druhów TW Jara siedzących z nim w polityce aż od czasów PC (Tchór > zewski, Szyszko, Lipiński). > > Kompetencji w tym niewiele, za to mnóstwo zakompleksionych karierowiczów - na c > zele z Ziobrą, czy Waszczykowskim ... > Pokaż mi kim się otoczył Tusk ,jeśli pokażesz mi fachowców ,a nie złodziei i kombinatorów,to godzę się z tobą. Każdy wygrany bierze do rządu swoich zaufanych i każdy tak robi. Chyba przez 25 lat nie widziałam bardziej zakompleksionego polityka jak byl Tusk! Mamy to szczęście, że członkowie KC PZPR mogą "rzeczowo" ocenić przyszły rząd Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Krótko i na temat 09.11.15, 17:52 Mnie najbardziej odpowiadają kandydatury Macierewicza na szefa MON Ziobry na szefa MS i Kamińskiego na koordynatora służb. Bo to daje gwarancję na nie dorżnięcie ale na wyrżnięcie watahy jaką była antypolska i patologiczna koalicja PO PSL. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Krótko i na temat 09.11.15, 18:02 czarek_sz napisał: > Mnie najbardziej odpowiadają kandydatury Macierewicza na szefa MON Ziobry na sz > efa MS i Kamińskiego na koordynatora służb. Bo to daje gwarancję na nie dorżnię > cie ale na wyrżnięcie watahy jaką była antypolska i patologiczna koalicja PO PS > L. Ja liczę na solidne rozliczenie wszystkich afer PO-PSL-u! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Krótko i na temat 09.11.15, 18:05 Też na to liczę. Najpierw audyt później rozliczenia i realizacja programu. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Krótko i na temat 10.11.15, 08:33 czarek_sz napisał: > Też na to liczę. Najpierw audyt później rozliczenia i realizacja programu. No ja też myśle, że od rozliczeń od razu poprawi nam się gospodarka, zmniejszy bezrobocie i społeczeństwo się wzbogaci. To o czym piszesz jasno dowodzi, że nie interesuje Cię poprawa sytuacji w kraju, tylko likwidacja poprzedniej ekipy. Jeszcze raz zapytam - czyje interesy reprezentujesz ? Białoruskie, czy Ruskie ? Bo na pewno nie Polskie. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Krótko i na temat 10.11.15, 08:24 czarek_sz napisał: > Mnie najbardziej odpowiadają kandydatury Macierewicza na szefa MON Ziobry na sz > efa MS i Kamińskiego na koordynatora służb. Bo to daje gwarancję na nie dorżnię > cie ale na wyrżnięcie watahy jaką była antypolska i patologiczna koalicja PO PS > L. Macierewicz - w Rosji już się cieszą, że MON-em rządził będzie oberkretyn, który już wcześniej dał rade rozjeb.. polski wywiad i kontrwywiad Ziobro - zakompleksiony i niedouczony prawniczek, który cudem uniknął TS, w dodoatku z wyrokiem za naruszenie dóbr osobistych na koncie Kamiński - pies gończy skazany nieprawomocnie za przekroczenie uprawnień ... Jeśli to Cię cieszy to zastanawiam się które państwo reprezentujesz ? Białoruś ? Rosję ? Bo dla Polski to tylko wstyd i hańba, że tego typu ludzie są powoływani do rządu ... Piszesz o wyrżnięciu watahy ... tylko dlaczego nie krzyczysz o wyrżnięciu antypolskiego gówna PiS-owskiego, które rzadziło w latach 2005-2007 ? Zaawansowana skleroza, czy wybiórcza i świadoma amnezja ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Krótko i na temat 09.11.15, 17:57 ravenheart1 napisał: > > Na plus: Streżyńska, Morawiecki i Radziwiłł > > W kilku przypadkach można dac mocno ograniczony kredyt zaufania: Gróbarczyk, Ra > falska > > Reszta to powrót PiSowskiego gówna z lat 2005-2007 (Ziobro, Kamiński, Macierewi > cz) wynagrodzenie za wierność prezesowi (Gliński, Gowin, Błaszczak) oraz stołki > dla wiernych druhów TW Jara siedzących z nim w polityce aż od czasów PC (Tchór > zewski, Szyszko, Lipiński). > > Kompetencji w tym niewiele, za to mnóstwo zakompleksionych karierowiczów - na c > zele z Ziobrą, czy Waszczykowskim ... > No popatrz ty ,a Koziej ten komunistyczny general-szogum tak sobie Waszczykowskiego chwali? "Bardzo dobry fachowiec. Zwłaszcza co do bezpieczeństwa międzynarodowego zgadzałem się z nim w większości spraw. " twitter.com/SKoziej/status/663756559709786114 Czyli twoje oceny z dupy wzięte? Odpowiedz Link
rena-ta49 W mediach rozpacz? 09.11.15, 19:58 Czyli sprawy idą w dobrym kierunku. Giertych Roman nawołuje do szybkiego obalenia nowego rządu, czyli do zamachu stanu. Jest zwykłym terrorystą. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: W mediach rozpacz? 10.11.15, 08:30 No co Ty pierd..... ?! Nawoływanie do obalenia rządu to terroryzm, a wcześniejsze odezwy prawicowych mendiów to co było ? Odpowiedz Link