Dodaj do ulubionych

Dzisiaj ogłoszą sklad rządu?

09.11.15, 13:27
13,30 konferencja JK i BSZ.
Jeśli o mnie chodzi, to mniej mnie przeraża Macierewicz w MON niż Piotrowska w MSW. Różnica inteligencji i determinacji.
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Premierem B Szydło 09.11.15, 13:41
      Szok i niedowierzanie u lemingow- Szydłosmilesmile
      • rena-ta49 Minister Obrony Narodowej - Antoni Macierewicz 09.11.15, 13:42
        Jednak.
        • rena-ta49 Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 09.11.15, 13:43
          Tego się spodziewałam.
          • rena-ta49 W.Waszczykowski (MSZ) 09.11.15, 13:44
            Dobry wybór
            • rena-ta49 MSW Mariusz Błaszczak 09.11.15, 13:47
              Takie były przecieki w mediach
              • rena-ta49 Minister Edukacji Narodowej - Anna Zalewska 09.11.15, 13:48
                Nie znam?
        • rena-ta49 Re: Minister Obrony Narodowej - Antoni Macierewic 09.11.15, 19:26
          Nominację A.Macierewicza w Faktach skomentował M.Dukaczewski
    • rena-ta49 Re: Dzisiaj ogłoszą sklad rządu? 09.11.15, 13:45
      Gliński, Morawiecki, Kwieciński, Gowin, Kempa, Kowalczyk, Witek, Macierewicz, Ziobro, Jackiewicz, Szyszko, Tchórzewski, Zalewska, Bańka
    • rena-ta49 Beata Kempa 09.11.15, 13:49
      Szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów
      • rena-ta49 Witold Bańka 09.11.15, 13:50
        Minister Sportu i Turystyki
        • rena-ta49 Krzysztof Jurgiel 09.11.15, 13:51
          Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
          • rena-ta49 Mariusz Kamiński 09.11.15, 13:52
            Minister – Członek Rady Ministrów, Koordynator Służb Specjalnych
            • rena-ta49 Minister Finansów 09.11.15, 13:55
              Paweł Szałamacha
            • ravenheart1 Re: Mariusz Kamiński 09.11.15, 15:46

rena-ta49 napisała:

> Minister – Członek Rady Ministrów, Koordynator Służb Specjalnych

Gdyby miał odrobine honoru i uczciwości nie pchałby się do rządu do czasu rozstrzygnięcia apelacji w swojej sprawie ...
              • rena-ta49 Re: Mariusz Kamiński 09.11.15, 16:22
                ravenheart1 napisał:

>
                > rena-ta49 napisała:
                >
                > > Minister – Członek Rady Ministrów, Koordynator Służb Specjalnych
                >
                > Gdyby miał odrobine honoru i uczciwości nie pchałby się do rządu do czasu rozst
                > rzygnięcia apelacji w swojej sprawie ...
                >

A skad ty wiesz ,ze on się pchał ,a może to jego chcieli?
                Zawsze można tę decyzje cofnąć ,w razie przegranej apelacji.
              • rena-ta49 Re: Mariusz Kamiński 09.11.15, 18:53
                ravenheart1 napisał:

>
                > rena-ta49 napisała:
                >
                > > Minister – Członek Rady Ministrów, Koordynator Służb Specjalnych
                >
                > Gdyby miał odrobine honoru i uczciwości nie pchałby się do rządu do czasu rozst
                > rzygnięcia apelacji w swojej sprawie ...
                >

Czy ty zapomniałeś ,ze o czasu skazania prawomocnym wyrokiem Kamiński pozostaje niewinny
          • rena-ta49 Re: Krzysztof Jurgiel 09.11.15, 21:29
            rena-ta49 napisała:

> Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Nowy min. rolnictwa wykosi PSL?
    • rena-ta49 Po tym jak wygląda nowa rada ministrów 09.11.15, 13:57
      jasno wynika, że nie będzie żadnego 'zmiłuj się'
      I bardzo dobrze!
    • ravenheart1 Krótko i na temat 09.11.15, 15:45

Na plus: Streżyńska, Morawiecki i Radziwiłł

W kilku przypadkach można dac mocno ograniczony kredyt zaufania: Gróbarczyk, Rafalska

Reszta to powrót PiSowskiego gówna z lat 2005-2007 (Ziobro, Kamiński, Macierewicz) wynagrodzenie za wierność prezesowi (Gliński, Gowin, Błaszczak) oraz stołki dla wiernych druhów TW Jara siedzących z nim w polityce aż od czasów PC (Tchórzewski, Szyszko, Lipiński).

Kompetencji w tym niewiele, za to mnóstwo zakompleksionych karierowiczów - na czele z Ziobrą, czy Waszczykowskim ...
      • rena-ta49 Re: Krótko i na temat 09.11.15, 16:20
        ravenheart1 napisał:

>
        > Na plus: Streżyńska, Morawiecki i Radziwiłł
        >
        > W kilku przypadkach można dac mocno ograniczony kredyt zaufania: Gróbarczyk, Ra
        > falska
        >
        > Reszta to powrót PiSowskiego gówna z lat 2005-2007 (Ziobro, Kamiński, Macierewi
        > cz) wynagrodzenie za wierność prezesowi (Gliński, Gowin, Błaszczak) oraz stołki
        > dla wiernych druhów TW Jara siedzących z nim w polityce aż od czasów PC (Tchór
        > zewski, Szyszko, Lipiński).
        >
        > Kompetencji w tym niewiele, za to mnóstwo zakompleksionych karierowiczów - na c
        > zele z Ziobrą, czy Waszczykowskim ...
        >

Pokaż mi kim się otoczył Tusk ,jeśli pokażesz mi fachowców ,a nie złodziei i kombinatorów,to godzę się z tobą.
        Każdy wygrany bierze do rządu swoich zaufanych i każdy tak robi.
        Chyba przez 25 lat nie widziałam bardziej zakompleksionego polityka jak byl Tusk!

Mamy to szczęście, że członkowie KC PZPR mogą "rzeczowo" ocenić przyszły rząd smile
        • czarek_sz Re: Krótko i na temat 09.11.15, 17:52
          Mnie najbardziej odpowiadają kandydatury Macierewicza na szefa MON Ziobry na szefa MS i Kamińskiego na koordynatora służb. Bo to daje gwarancję na nie dorżnięcie ale na wyrżnięcie watahy jaką była antypolska i patologiczna koalicja PO PSL.
          • rena-ta49 Re: Krótko i na temat 09.11.15, 18:02
            czarek_sz napisał:

> Mnie najbardziej odpowiadają kandydatury Macierewicza na szefa MON Ziobry na sz
            > efa MS i Kamińskiego na koordynatora służb. Bo to daje gwarancję na nie dorżnię
            > cie ale na wyrżnięcie watahy jaką była antypolska i patologiczna koalicja PO PS
            > L.

Ja liczę na solidne rozliczenie wszystkich afer PO-PSL-u!
            • czarek_sz Re: Krótko i na temat 09.11.15, 18:05
              Też na to liczę. Najpierw audyt później rozliczenia i realizacja programu.
              • ravenheart1 Re: Krótko i na temat 10.11.15, 08:33

czarek_sz napisał:

> Też na to liczę. Najpierw audyt później rozliczenia i realizacja programu.

No ja też myśle, że od rozliczeń od razu poprawi nam się gospodarka, zmniejszy bezrobocie i społeczeństwo się wzbogaci.

To o czym piszesz jasno dowodzi, że nie interesuje Cię poprawa sytuacji w kraju, tylko likwidacja poprzedniej ekipy.

Jeszcze raz zapytam - czyje interesy reprezentujesz ?

Białoruskie, czy Ruskie ?

Bo na pewno nie Polskie.
          • ravenheart1 Re: Krótko i na temat 10.11.15, 08:24
            czarek_sz napisał:

> Mnie najbardziej odpowiadają kandydatury Macierewicza na szefa MON Ziobry na sz
            > efa MS i Kamińskiego na koordynatora służb. Bo to daje gwarancję na nie dorżnię
            > cie ale na wyrżnięcie watahy jaką była antypolska i patologiczna koalicja PO PS
            > L.

Macierewicz - w Rosji już się cieszą, że MON-em rządził będzie oberkretyn, który już wcześniej dał rade rozjeb.. polski wywiad i kontrwywiad

Ziobro - zakompleksiony i niedouczony prawniczek, który cudem uniknął TS, w dodoatku z wyrokiem za naruszenie dóbr osobistych na koncie

Kamiński - pies gończy skazany nieprawomocnie za przekroczenie uprawnień ...

Jeśli to Cię cieszy to zastanawiam się które państwo reprezentujesz ?

Białoruś ?
            Rosję ?
            Bo dla Polski to tylko wstyd i hańba, że tego typu ludzie są powoływani do rządu ...

Piszesz o wyrżnięciu watahy ... tylko dlaczego nie krzyczysz o wyrżnięciu antypolskiego gówna PiS-owskiego, które rzadziło w latach 2005-2007 ?

Zaawansowana skleroza, czy wybiórcza i świadoma amnezja ?
      • rena-ta49 Re: Krótko i na temat 09.11.15, 17:57
        ravenheart1 napisał:

>
        > Na plus: Streżyńska, Morawiecki i Radziwiłł
        >
        > W kilku przypadkach można dac mocno ograniczony kredyt zaufania: Gróbarczyk, Ra
        > falska
        >
        > Reszta to powrót PiSowskiego gówna z lat 2005-2007 (Ziobro, Kamiński, Macierewi
        > cz) wynagrodzenie za wierność prezesowi (Gliński, Gowin, Błaszczak) oraz stołki
        > dla wiernych druhów TW Jara siedzących z nim w polityce aż od czasów PC (Tchór
        > zewski, Szyszko, Lipiński).
        >
        > Kompetencji w tym niewiele, za to mnóstwo zakompleksionych karierowiczów - na c
        > zele z Ziobrą, czy Waszczykowskim ...
        >

No popatrz ty ,a Koziej ten komunistyczny general-szogum
        tak sobie Waszczykowskiego chwali?
        "Bardzo dobry fachowiec. Zwłaszcza co do bezpieczeństwa międzynarodowego zgadzałem się z nim w większości spraw. "
        twitter.com/SKoziej/status/663756559709786114
        Czyli twoje oceny z dupy wzięte?
    • rena-ta49 W mediach rozpacz? 09.11.15, 19:58
      Czyli sprawy idą w dobrym kierunku.
      Giertych Roman nawołuje do szybkiego obalenia nowego rządu, czyli do zamachu stanu. Jest zwykłym terrorystą.
      • ravenheart1 Re: W mediach rozpacz? 10.11.15, 08:30

No co Ty pierd..... ?!

Nawoływanie do obalenia rządu to terroryzm, a wcześniejsze odezwy prawicowych mendiów to co było ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka