Dodaj do ulubionych

Turcja -Erdogan

17.04.17, 09:59
Turcja, członek Rady Europy i kandydat do UE, zmierza w stronę dyktatury.Paradoksalnie referendum było ostatnim przejawem demokracji.Zapowiedział powrót do dyskusji nad przywróceniem kary śmierci.
Po puczu w aresztach pozostaje 50 tyś dziennikarzy, oficerów ,sędziów.aresztowania nauczycieli,urzędników.
Erdogan to nie miłośnik pokoju, a 2 milionowa armia turecka to nie kadra honorowa.

Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Turcja -Erdogan 17.04.17, 12:18
      Plują na Macierewicza a on spokojnie buduje naszą armię cywilną. GWno krzyczy że to armia Macierewicza a do tej armii walą młodzi drzwiami i oknami i to chłopaki i dziewczyny. Polacy qrwa nie samobójcy. I tak trzymać Reniu jebać poronione umysłowo lewactwo.
      • rena-ta49 Re: Turcja -Erdogan 17.04.17, 18:51
        czarek_sz napisał:

> Plują na Macierewicza a on spokojnie buduje naszą armię cywilną. GWno krzyczy ż
        > e to armia Macierewicza a do tej armii walą młodzi drzwiami i oknami i to chłop
        > aki i dziewczyny. Polacy qrwa nie samobójcy. I tak trzymać Reniu jebać poronion
        > e umysłowo lewactwo.

No,to taka inteligencja na poziomie pierwotniaka.
        • czarek_sz Re: Turcja -Erdogan 17.04.17, 19:00
          Byłem w wojsku dwa lata jak za brata i nie zapomniałem jak się ładuje kałacha jeszcze nie zapomniałem. Do pierwszego kogo będę strzelał to do lemingów. To najgorsze qresrwo i nieszczęście dla Polski. To chwasty do wyp......
    • tadeusz_ski.51 Re: Turcja -Erdogan 17.04.17, 17:13
      U nas też trzeba by TAK ZROBIĆ!
      • rena-ta49 Re: Turcja -Erdogan 17.04.17, 18:30
        Będą dalsze aresztowania, zemsta Erdogana. Ani Merkel ani Trump nic nie zrobią Erdogan już wie że ma przyzwolenie na dyktaturę.A nasze rodzime lewaki piszczą ,że u nas nie am demokracji,że dyktatura.Ktoś im zabrał demokrację ,bo nie oni rządzą!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka