ewelinkowska 14.07.08, 16:53 mysle ze juz na stale..i ze juz nie uciekne na tak dlugo ale tu ruch...hihi czeka mnie duuuzo czytania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Cześć Ewelina:DDD 14.07.08, 17:52 Nooo, nareszcie czeka Cię nie tylko czytanie , ale i pisanie DD Odpowiedz Link
skorpionica11 ewelinkowska ;) pyt.mam 14.07.08, 18:37 No wlasnie ewelinka to ty jednak jestes w koncu z tym swoim facetem?! bo sie bogupilam czy masz juz nowego hihiih na forum mocy morcia tzn.Anus pisala o spotkaniu Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 14.07.08, 19:04 hihi, z ktorym?PP facetem owszem spotkalam sie z Anusia bardzo mile spotkanie Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 14.07.08, 20:39 ewelinkowska napisała: > hihi, z ktorym?PP facetem > owszem spotkalam sie z Anusia bardzo mile spotkanie hehee no wlasnie tego Ania nie napisala z ktorym czyzbys dzialala na kilka frontów hihi <mysli> Odpowiedz Link
inka-1 Re: ewelinkowska ;) witaj i zabieraj.. 14.07.08, 21:30 sie do ,,gadania"bo my tu stesknieni..dziel sie wrazeniami... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Wiem wiem doskonale, co tutaj chciała 15.07.08, 12:49 napisać Inka, cyt. " ewelinkowska witaj i zabieraj.." Domyślasz się co miało być dalej, Ewelinka? Powiem Ci, tylko trzy słowa "stąd tego Tadzia". Cały zamysł Inki właśnie na tym polega, żeby się mnie stąd jakimś cudem pozbyć, chociażby podrzucić mnie komuś. Ponieważ ja jestem solą w oku Inki, kolką w boku Inki, głównym prześladowcą i dokuczycielem Ince... Ale Ineczka nie wie, że ja to wszystko z sympatii! Ech ta Ineczka, jakaś niedomyślna taka? No sam już nie wiem... DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Wiem wiem doskonale, co tutaj chciała 15.07.08, 17:53 Wiesz co Tadziu ja myślę ,ze Ineczka ukrywa się przed Tobą , widzisz że Jej nie ma?, tak ,tak DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Też tak myślę... 16.07.08, 18:23 darima_ka napisała: > Wiesz co Tadziu ja myślę ,ze Ineczka ukrywa się przed Tobą , > widzisz że Jej nie ma?, tak ,tak DD ------- A ja taki łagodny i wyrozumiały dla szczupłych Ineczek jestem... Nie wiem, nie rozumiem dlaczego ma się mnie obawiać?? Do Wawy i tak nie zamierzam jechać w przewidywalnym okresie, więc nie ma powodów do obaw. Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 16.07.08, 09:41 skorpionica11 napisała: > hehee no wlasnie tego Ania nie napisala z ktorym > czyzbys dzialala na kilka frontów hihi <mysli> wiesz...ostatnio w moim zyciu cos niecos sie pokomplikowaalo.. jeden odszedl, a drugi runął jak grom z jasnego nieba...dlatego pytam ktory nie, nigdy nie gralam na dwa fronty, to nie dla mnie... Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 16.07.08, 10:08 ewelinkowska napisała: > > wiesz...ostatnio w moim zyciu cos niecos sie pokomplikowaalo.. > jeden odszedl, a drugi runął jak grom z jasnego nieba...dlatego pytam ktory > nie, nigdy nie gralam na dwa fronty, to nie dla mnie... no wlasnie dlatego zadalam pyt.bo sama mowilas ze odszedl od ciebie Fajnie ze jestes szczesliwa )) u mnie tez "ktos" spadl jak grom z jasnego nieba Odpowiedz Link
darima_ka Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 16.07.08, 18:07 Oooo Ewelina , to fantastycznie że szybko znalazłaś swoje szczęście, oby na zawsze Powodzenia Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 17.07.08, 17:51 darima_ka napisała: > Oooo Ewelina , to fantastycznie że szybko znalazłaś > swoje szczęście, oby na zawsze > Powodzenia No coz, TO spadlo jak grom z jasnego nieba..po odejsciu mojego bylego pojechalam do rodziny do Radomska aby odetchnąć i zapomniec...a skonczylo sie inaczej...wracajac stamtąd w sercu pojawila sie iskierka... Odpowiedz Link
darima_ka Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 17.07.08, 17:54 Oby ,ta iskierka roznieciła pożar.... serc oczywiścieDD Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 17.07.08, 18:01 hmm juz to zrobila... ale wiesz, nie chce nic pisac...aby nie zapeszac powiem tyle: jestem obrzydliwie szczesliwa Odpowiedz Link
darima_ka Re: ewelinkowska ;) pyt.mam 17.07.08, 18:03 Cudownie , tak ma być to dodaje nam uroku, i "skrzydła "nam rosną.... Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: no dobra....jestem:) 16.07.08, 11:09 tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie masz profilu na fotka.pl ? Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: no dobra....jestem:) 16.07.08, 12:17 ravenheart1 napisał: > tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie masz profilu na fotka.pl ? ale do kogo to pytanie rav ps.ja nigdy nie mialam zadnych profili na necie i nie bede miec Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: no dobra....jestem:) 16.07.08, 12:53 a mam ale zdjecia stare bo rzadko tam wchodze. hihih, co wykukales mnie? wlasciwie to zastanawiam sie czy nie usunac tego profilu... Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: no dobra....jestem:) 16.07.08, 13:03 sprawdź w podglądaczu a dotarłem przypadkiem, przeglądając profil Katji ... Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: no dobra....jestem:) 16.07.08, 13:07 hihih Katje juz dawno mam w swoich znajomych jest bardzo wiele osob ktore pojawiaja sie na forum.. Odpowiedz Link
ewelinkowska ps 16.07.08, 13:08 kukam w podgladaczu i nie moge Cie znalezc..moze napisz do mnie tam wiadomosc, to bede wiedziala Odpowiedz Link