blue_monique Re: Edycja przyjaciół w profilu 22.10.08, 21:33 inseg napisała: > Właściwie to czemu to służy? Żeby było wiadomo kogo lubimy z forum najbardziej? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Edycja przyjaciół w profilu 23.10.08, 08:06 Lepiej, gdyby się nazywali znajomymi Przyjaciel... mocne słowo Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Miśka nie kombinuj 23.10.08, 10:35 Jaki ja Twój znajomy? Na oczy Cię nie widział ani Ty mnie. A przyjaciel jestem! Teraz wirtualnie a niebawem realnie... Spoko Misia, spoko Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Miśka nie kombinuj 23.10.08, 11:13 Hmmm.... ja się upierać będę i już Nie widziałes mnie na oczy? Toż zdjęcie jak byk wisi! Jesteś moim znajomym z forum, a przyjacielem... nooo wiesz, przyjaciel to albo ktoś, kto własną klatą broni, wspiera i jest przy mnie, albo... kochanek. Klatą swą mnie jeszcze nie osłaniałeś, kochankiem - nawet wirtualnym - też nie byłes, nie jesteś... i raczej wątpię, żeby w przyszłości taki fakt zaistniał )))) Hihihihihihihihi... jak ja lubię się przekomarzać Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Miśka nie kombinuj 23.10.08, 11:36 Ależ skąd To tylko odbicie piłeczki - jak w ping-pongu. W kosza nie gramy przecież ;D Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Gdzie wisi?? 23.10.08, 11:59 pmisiek_kosmaty napisała: > Nie widziałes mnie na oczy? Toż zdjęcie jak byk wisi! ------- Ten pluszak w wizytówce? Eeeeeno Miśka, u niego nawet płci nie da się rozpoznać! To podstawiony pluszak, dla ściemy taki. Chcesz mnie, starego wróbla wziąć na... takie pluszaki?? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Pcia nie jest do oglądania! 23.10.08, 12:15 Zaraz byś chciał pcię oglądać, a pcia nie jest do oglądania! Nie pokażę i już! A Ty wróbel jesteś??? Passer domesticus??? Człowiek nawet nie wie, z kim się zadaje... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Edycja przyjaciół w profilu 23.10.08, 13:38 Opcja chyba niepotrzebna, można z niej zrezygnować przy zakładaniu wizytówki , ale jakoś tak się utarło że dobrze widziane jest mieć przyjaciół w tej wizytówce , czy to nie tak jak na NK dla niektórych ambicją jest mieć ich jak najwięcej? Odpowiedz Link
inseg Re: Edycja przyjaciół w profilu 23.10.08, 16:43 Im wiecej, tym lepiej jesteś widziany, jako osoba /nick/ powszechnie lubiana ? Pewnie tak to funkcjonuje ... Wchodzisz na wizytówkę i myślisz sobie," o rany ale ma znajomyh. Pewnie albo długo siedzi w necie i to jakas stara wyga netowa albo tak przemiła,przesympatyczna osoba, że warto do niej się przyłączyć A prawda odkryta może być całkiem inna. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ba, tylko jak Cię odkryć?! 23.10.08, 18:02 inseg napisała: > ... A prawda odkryta może być całkiem inna. ----- Od dłuższego czasu już tak kombinuję a Inseg_t ciągle zakryta po same uszy, ale o innych to gada... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Edycja przyjaciół w profilu 23.10.08, 15:58 Sądzę ,że Gazeta chciała żeby piszący nie byli anonimowi, co sugeruje w Netykiecie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=81732995&a=81735340 Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Raczej odwrotnie 24.10.08, 09:14 darima_ka napisała: > Sądzę ,że Gazeta chciała żeby piszący nie byli anonimowi... ------ Naiwnością byłoby sądzić, że stwarzając warunki do anonimowości, ludzie nie skorzystają i z własnej woli będą się ujawniać? Wolne żarty! Taki pic jak w Netykiecie, cyt. "Twoja sygnaturka (podpis)... Może zawierać np. imię i nazwisko lub pseudonim, adres e-mail..." to kpina ze zdrowego rozsądku! Dają niby to wybór, mozliwość. Dla kogo? Dla przygłupów i naiwnych?? Kto myslący rozsądnie poda swoje dane, w sytuacji gdy większość wybiera anonimowość?? Haha, adres e-mail... no przecież to jest nick użytkownika! Odpowiedz Link