tadeusz_ski.51 12.11.08, 08:19 Wyczaiłem! Chcecie wiedzieć co? Dobra, to Wam powiem! Tropcia jest żoną Kazika! Hahahaha... dlatego na forach Kazik nie pobryka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 No to teraz Tropcia 12.11.08, 08:31 chyba nam powiesz, jak masz na imię? No i opowiedz jak było w tym sanatorium? Mi możesz się zwierzyć na @, wiesz? Kazikowi nic nie powiem... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Nogi mi podcieło, 12.11.08, 15:30 nie wiedziałam,że jestem żona Kazika. Czego to sie człowiek nie dowiaduje na stare lata. Podejrzewam,że doszedłeś do tego droga dedukcji. Jakich śladów użyłeś? Odpowiedz Link
metalin Re: prawda?! 12.11.08, 17:53 To niemożliwe, przecież to ja jestem żoną Kazia...nie Kaziu?))))) Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: a ja ,oto ja 12.11.08, 18:33 Skoro twierdzisz, że to Ty, to pewnie masz rację. Zapomniałaś tylko dodać, że to Ty w przebraniu na Halloween Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a ja ,oto ja 12.11.08, 18:48 gazetowe_konto_z_debetem napisała: > Skoro twierdzisz, że to Ty, to pewnie masz rację. Zapomniałaś tylko > dodać, że to Ty w przebraniu na Halloween sie składa ,że przebierać sie nie muszę i dobrze taniej wychodzi Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: a ja ,oto ja 12.11.08, 18:53 NIe wierzę Ale jeśli jesteś w nastroju, by się przy tym upierać to trudno. Wolno Ci... Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: zapowiada sie ciekawie 12.11.08, 18:34 Ale te dziewczyny wokół Tadzia wszystkie jednakowe. Może Tadek stawia na różnorodnosć? Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: problem tkwi w Kaziu 12.11.08, 18:52 Tadek zawsze rozrabia. Czasem z większym natężeniem. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A skąąąąąąąąąd! Ja??? 14.11.08, 08:16 gazetowe_konto_z_debetem napisała: > Tadek zawsze rozrabia. Czasem z większym natężeniem. ------- Jestem grzeczny i spokojny stary człowiek. Wszelakie rozróby już dawno mi z głowy wywietrzały! Teraz tylko ciepełko i herbatka ziołowa... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie Tadzia tylko Kazia 14.11.08, 08:20 gazetowe_konto_z_debetem napisała: > Ale te dziewczyny wokół Tadzia wszystkie jednakowe. Może Tadek > stawia na różnorodnosć? ----- Nie no, ja tam dostrzegam wiele indywidualnych różnic. Fakt że wszystkie blondynki i udają aniołki, ale chyba właśnie takie są w guście Kazika??? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Metalinka nie ściemniaj 14.11.08, 08:11 metalin napisała: > To niemożliwe... -------- Masz rację, w Polsce nie można mieć dwóch żon. Ciekawe, czy jakby było można, czy chciałabyś być tą drugą u Kazia? Druga bo druga, ale zawsze coś... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Nogi mi podcieło - wcale się nie dziwię! :D 14.11.08, 07:59 Myślałaś, że tak sprytnie się ukrywacie, że nikt nie wyczai?? Hahaha... tropem_misia1 napisała: > nie wiedziałam,że jestem żona Kazika... -------- Trzeba było przed ślubem zapytać jak ma na imię! Tyle lat z nim żyje i nie zna imienia?? Oj Tropcia Tropcia... a bo to chyba przez te wiersze! Bujasz w obłokach zamiast zejść na ziemię i przyjrzeć się dokładnie temu, co śpi z Tobą Odpowiedz Link
zak-1 Re: no popatrz... 13.11.08, 21:23 bo wesele było skromne ...nie???Misia Miło mi ,ze jestes moją żoną ..zawsze to jakaś odmiana "Stara "połowica zaczyna mi sie nudzić Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Kaziu Kaziu, nie wciskaj tu kitu, 14.11.08, 07:53 że Miśka... Przecież mówię o Tropci, to inna osoba! A Ty cwaniaku, udajesz że Ci się pomyliło? Nie chcesz się przyznać, że Tropcia jest Twoją żoną, to stosujesz wybieg, że niby mi chodzi o Miskę? Nic z tego Kaziu. Ale jeśli na Miskę "masz oko", to ja się nie wcinam, Kaziu rwij se spoko! ... no chyba że Was Tropcia jakoś przyuważy... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rewelacja!!! 13.11.08, 21:46 Nooo , popatrzcie Tadzio wywiadem się trudni hahaha Odpowiedz Link
zak-1 Re: Rewelacja!!! 13.11.08, 21:55 Dlatego mamy taki marny ten wywiad w Polsce , bo biorą przykład z Tadka .... ale przynajmniej probuje Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A ja biorę wzorce od najlepszych 14.11.08, 08:25 I właśnie wziąłem od naszego największego asa Zacharskiego, dlatego zdołałem ustalić te powiązania... Kaziu, nie wykręcisz się, Tropcia zdradziła się nickiem, ponadto, jako doświadczony forumek, mam tuzin bezimiennych i tajnych informatorów! Wszystko mi donoszą! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A ja biorę wzorce od najlepszych 14.11.08, 13:19 Czyli donosicielstwo się szerzy , strach się bać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Nic nie chcę insynuować,ale jak sie Mis.io 14.11.08, 13:49 wnerwi,prawdziwy misio to nawet Metalin-ke przebije w lutowaniu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nic nie chcę insynuować,ale jak sie Mis.io 14.11.08, 13:53 Ja tam zawczasu sobie kryjówkę znajdę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nic nie chcę insynuować,ale jak sie Mis.io 14.11.08, 13:59 )))))) Przeca nie prowadzisz dochodzenia)) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Wątpię Tropcia, nie strasz innych, Ty lepiej 14.11.08, 14:46 bój sie Sama, obadaj co znalazłem! "Jeżeli mężczyzna mówi ,że nie wie czy będzie w stanie sie zakochać ,do kobiety z którą jest w związku tzn.że chce ja trzymać na pewien dystans nie angażując się zbytnio w ten związek. Może się zdarzyć ,że poznając inną kobietę porzuci tą ,z którą jest w aktualnym związku." Forum Dlaczego kocham? Autor: mis.io --------- Ten tekst bardziej świadczy, że ten Mis.io jest Twoją odskocznią a może kochankiem? Znaczy się, znudziłaś mu się?? "...tzn.że chce ja trzymać na pewien dystans nie angażując się zbytnio w ten związek..." Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Rewelacja!!! 14.11.08, 18:26 Tadeuszu ,a która jest Twoją żoną? zdradź tą tajemnicę co? Tobie jednak żona pozwala pobrykać na forach ,bo to dobra kobieta jest Odpowiedz Link