mssajp 08.12.08, 12:17 których przekraczać nie można - jak powiedział, pewnego poranka, niejaki generalissimus Jaruzelski. Dlaczego na tym forum staracie się za wszelką cenę, obalić oczywiste prawdy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetowe_konto_z_debetem Dlaczego nie skoro.. 08.12.08, 12:23 ..."Autorytet moralny w doskonałym stanie oferuje poparcie dla dowolnej sprawy"? Taka była wola założycielki, żeby forum tak się nazywało. Odpowiedz Link
mssajp Re: Dlaczego nie skoro.. 08.12.08, 12:31 Doskonale rozumiem założycielkę, jednakże żywię nadzieję,że nie rości sobie zniesienia granic na wschód. Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Skoro rozumiesz to... 08.12.08, 12:33 ... rozumiuesz też, że jeśli chce to może. U siebie na forum może. Odpowiedz Link
mssajp Re: Skoro rozumiesz to... 08.12.08, 12:36 Tylko tak się człowiekowi wydaje,że wszystko może i jest wolnym. Jednakże każdy jest od czegoś lub kogoś uzależniony. Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem I co z tego wynika jeśli chodzi o nazwę forum? 08.12.08, 12:40 mssajp napisał: > Tylko tak się człowiekowi wydaje,że wszystko może i jest wolnym. Jednakże każdy > jest od czegoś lub kogoś uzależniony. Odpowiedz Link
mssajp Re: Skoro rozumiesz to... 08.12.08, 12:45 coś czuję wyciekający złośliwy jad z monitora. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dlaczego nie skoro.. 08.12.08, 16:14 mssajp napisał: > Doskonale rozumiem założycielkę, jednakże żywię nadzieję,że nie rości sobie > zniesienia granic na wschód. To nie leży w moich kompetencjach a co masz przeciwko wschodowi, czegoś się boisz? Odpowiedz Link
europa.1 Re: Są granice, 08.12.08, 12:31 Granice są takie, jakie sami sobie wyznaczymy... Odpowiedz Link
zak-1 Re: Są granice, 08.12.08, 12:40 Pewnych granic nie przekrocze ....i to jest niezalezne odemnie , tak mnie już wychowano . Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Są granice, 08.12.08, 12:41 Zak każdy ma jakieś granice, których nie przekracza. Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Są granice, 08.12.08, 12:47 I jeszcze... to czy przekraczam jakieś granice, czy ich przestrzegam, jest zależne ode mnie. Bez względu na wychowanie. To jest właśnie wolność Zak Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Są granice, 08.12.08, 13:59 Nikt chyba tutaj niczego nie obala Każdy człowiek dostał rozum, czyli jest istotą myślącą, wiec chyba sam sobie jakieś granice narzuca .Chociażby takie ,że nigdy nikogo nie zabije, nie ukradnie itp.... Wiem są tacy , którzy żadnych granic nie uznają, i dla 2 zł potrafią zabić drugiego człowieka ,ale dla nich też są granice , które narzuca im wymiar sprawiedliwości. Co do Forum to myślę ,że adminka miała raczej na myśli wolność tematyczną na forum Odpowiedz Link
t6849r Re: Są granice, 08.12.08, 14:03 Chociaż bardzo się starałem, to nie jak nie mogę zrozumieć, o co tobie tak naprawdę, w tym wątku się rozchodzi ? Albo nie czytałeś, o czym się tutaj na forum pisze, albo napisałeś to z nudów. O łamaniu jakich oczywistych prawd piszesz ? Bez Granic, to tylko nazwa, która jak dotychczas nikomu nie wadziła. A chyba każdy ma jakieś tam wewnątrz siebie hamulce, które powstrzymują go od popełniania głupstw. Nie zadałeś sobie nawet trudu, aby najpierw zapytać o jakie granice chodzi, bo są różne pojęcia granicy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Są granice, 08.12.08, 14:06 Zgadzam sie dlatego z Tobą, autor wątku chyba nie miał ochoty ,albo czasu poczytać Odpowiedz Link
t6849r Re: Są granice, 08.12.08, 14:11 Z nudów ,to czasem człowiekowi różne rzeczy przychodzą do głowy To może go jedynie usprawiedliwiać Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Są granice, 08.12.08, 15:11 Autor wątku chciał sobie pogadać, może trochę sprowokować Odpowiedz Link
darima_ka Re: Są granice, 08.12.08, 16:11 A gdzie tutaj widziałeś obalanie czegokolwiek? Czy dlatego ,że mamy grudzień to naszły Cię wspomnienia "generalissimus Jaruzelski"? w grudniu są przyjemniejsze dni do wspominania Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A konkretniej? 08.12.08, 16:45 mssajp napisał: > Dlaczego na tym forum staracie się za wszelką cenę, obalić oczywiste prawdy ? -------- To znaczy które? Bo tych "prawd oczywistych" jest tyle, ilu Polaków... i Polek, bo Panie też potrafią mieć swoje! Odpowiedz Link