tropem_misia1 16.02.09, 20:08 tak mnie Ryszg rozbawił przygodą z pijaczkiem,że postanowiłam podejść humorystycznie do pijanego wątku Tadzia. a gdzie autentyczny dowcip? w kartotekach policyjnych Każdy protokół jest perełka,tedy zapodaje jak przystało Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Wyżej wymieniony Obywatel... 16.02.09, 20:08 .. był wyraźnie pod wpływem alkoholu, gdyż zataczał się na nogach. Ponadto dowodem jego nietrzeźwości był fakt, że idąc aleją przytrzymywał po kolei każde drzewo. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Z notatki służbowej członka ORMO 16.02.09, 20:10 [...] Za odstąpienie od czynności służbowych podejrzana o nielegalny wyrób spirytusu Genowefa T. zaproponowała mi do wyboru: pełne wiadro wysoko procentowego bimbru albo stosunek z jej osobą, przy czym ja w tym dniu na stosunek z jej osobą nie miałem większej ochoty [...]. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Z notatki służbowej dzielnicowego 16.02.09, 20:11 zabella J. zgłosiła dziś w tut. Komendzie, że niejaki Seweryn G. wracając po pijanemu z dyskoteki w restauracji „Carpatia“ dopuścił się wybryku nieobyczajnego wobec nieletnich dziewcząt, gdyż okazywał im publicznie swe dewocjonalia Odpowiedz Link
darima_ka Re: Z notatki służbowej dzielnicowego 16.02.09, 20:19 Nie można było zatrzymanego dokładnie rozpytać, bo był bardzo pijany i tylko charczał odbytnicą. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z notatki służbowej dzielnicowego 17.02.09, 13:14 Ahahaha, to jakiś odbytomówca Odpowiedz Link
tropem_misia1 no dobra...reszta 16.02.09, 20:19 Z zeznań Agnieszki T., pokrzywdzonej w sprawie o zgwałcenie Nie mam nic do zarzucenia Pawłowi S., ponieważ po obnażeniu mojej osoby byl tak spity, że nic mi nie uczynił W czasie, gdy tu jeszcze mieszkała, leżała pijana na podwórku z obywatelem K. nieżyjącym już od dwóch lat a na to wpadłam przy okazji tropienia : Na rozgrzewkę perełka: mowa obrończa adwokata Oskarżony do wybitej szyby sklepowej podszedł wyłącznie z własnej ciekawości, ubranie z wystawy zabrał bezwiednie, gdyż się zdenerwował. Ucieczka oskarżonego na widok policji wynikła stąd, że będąc w przeszłości czterokrotnie karany bał się bezpodstawnego posądzenia o dokonanie włamania. Z tych względów działanie oskarżonego nie nosi cech przestępstwa, a jest jedynie nader dla niego nieprzyjemnym zbiegiem okoliczności. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z notatki służbowej członka ORMO 17.02.09, 13:08 tropem_misia1 napisała: > [...] Za odstąpienie od czynności służbowych podejrzana o nielegalny wyrób spir > ytusu Genowefa T. zaproponowała mi do wyboru: pełne wiadro wysoko procentowego > bimbru albo stosunek z jej osobą, przy czym ja w tym dniu na stosunek z jej oso > bą nie miałem większej ochoty [...]. Haha, dostał , gdzie indziej > > Odpowiedz Link
darima_ka Przestrzegający przepisów ruchu drogowego :D 16.02.09, 20:13 Z notatki służbowej z 1971 roku: "Zapytany przeze mnie Maciej K. dlaczego wraca dziś do domu rowem melioracyjnym, a nie drogą publiczną, jak normalni ludzie, ten odpowiedział mi, że robi tak zawsze, gdy nieco wypije. Szanuje bowiem przepisy kodeksu drogowego i nie chciałby komplikować ruchu pojazdów na drodze publicznej. (...) Wydaje mi się, że Maciej K. postepuje słusznie, bo gdyby wszyscy pijani tak robili, nie byłoby tylu pieszych rozjechanych przez samochody (...)". Odpowiedz Link
tropem_misia1 :)))))))))))))))))))))))))))))))) 16.02.09, 20:21 to po prostu piekne;charczec odbytnicą Odpowiedz Link
zak-1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 16.02.09, 20:24 Bardzo suptelnie nazwane ....warto zapamiętać Odpowiedz Link
tropem_misia1 acha,subtelnie 16.02.09, 20:26 "sie Ci zacharczało kochanie ty moje"powiedział słuchający charczenia do charczącego ))))))))) brzuszek mnie boli ze smiechu Odpowiedz Link
zak-1 Re: acha,subtelnie 16.02.09, 20:29 Ale ładnie zacharczałaś .... tak romantycznie )))))))))) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 17.02.09, 12:19 tropem_misia1 napisała: > to po prostu piekne;charczec odbytnicą -------- Swoiste poczucie piękna ... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ja nie pomyślę 17.02.09, 08:13 tropem_misia1 napisała: Pomyślicie żem świnka... ------ bo mnie przekonałaś, że jesteś kobieta z krwi, kości i ciała. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 To nie mój wątek 17.02.09, 08:18 tropem_misia1 napisała: > tak mnie Ryszg rozbawił przygodą z pijaczkiem,że postanowiłam podejść > humorystycznie do pijanego wątku Tadzia. -------- To wątek Kazika Zaka. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: To nie mój wątek 17.02.09, 11:02 Tadziu, Ty piszesz również pod nickiem Ryszg??? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Miśka, nie widzisz różnicy??? 17.02.09, 14:17 No wiesz, podobno jak się długo razem mieszka, to się do siebie upodabnia A Wy tu obaj mieszkacie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Miśka, nie czytasz postów Ryszqa 17.02.09, 18:04 dlatego nie masz orientacji. Ryszard mieszka na Górnym a ja na Dolnym Śląsku, a to jest zasadnicza różnica Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Miśka, nie czytasz postów Ryszqa 17.02.09, 19:39 Znaczy on na wierchu, a Ty w dolinie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To nie mój wątek 17.02.09, 14:59 no fakt,sprawdziłam racjaaaaaaa ojejjj nic sie nie stało przeca Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: To nie mój wątek 17.02.09, 18:08 No jak nic Tropcia? Dowiedziałem się, że wszędzie widzisz Tadzia, nawet tam, gdzie pisze Kazik. To symptom sympatii do mnie... och. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Dewocjonalia 17.02.09, 11:04 są z tego najlepsze Znaczy, że po nabyciu drogą kupna istoty z dewocjonaliami, należy je przetransportować do osoby kapłańskiej i poświęcic Inaczej będą bezwartościowe Odpowiedz Link
tropem_misia1 ała,ała 17.02.09, 15:04 siem dowiedziała żem z kości i ciała )))) na dodatek estetka o wysublimowanym poczuciu piękna hym ale z tym ciałem,krwią i kośćmi - racja boli czasem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 To jak to? 17.02.09, 18:10 tropem_misia1 napisała: > siem dowiedziała > żem z kości i ciała )))) ------- Nie wiedziałaś? Odpowiedz Link
ryszq Qrcze!- jesteście niemożliwe! 17.02.09, 22:27 Normalnie wierzgałem: Kobiety mnie najzwyczajniej przekonały, że aż tak nie odbiegają w odbiorze hmmm... no nie wiem jak to ująć?...takiego jednak męskiego humoru?- nie, nie- nie o to mi chodziło. Qrcze!- ale Tadka kiedyś zamorduję. Zmieniam na kota. Koty są kul! Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Qrcze!- jesteście niemożliwe! 17.02.09, 22:55 Że niby kobieta to poświntuszyć nie może? Od Babci brałam lekcje ze skojarzeń, a i tak nigdy jej nie dorównałam Odpowiedz Link
ryszq Re: Qrcze!- jesteście niemożliwe! 18.02.09, 01:17 Podobnoż, niektóre to nawet sprośnosci w pościeli serwują... Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Qrcze!- jesteście niemożliwe! 18.02.09, 09:31 W każdej plotce jest deko prawdy W niktórych nawet kilogram Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Qrcze!- jesteście niemożliwe! 18.02.09, 13:40 ryszq napisał: > Podobnoż, niektóre to nawet sprośnosci w pościeli serwują.. Wszystko co ludzkie nie jest nam obce Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Qrcze!- jesteście niemożliwe! 18.02.09, 06:24 No właśnie , poczucie humoru nie zależy przecie od płci Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Qrcze!- jesteście niemożliwe! 18.02.09, 09:32 No jawna dyskryminacja nas tu spotyka, noooo Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Racja Samcia 18.02.09, 15:55 samantha.1 napisała: > No właśnie , poczucie humoru nie zależy przecie od płci -------- Ale od ilości promili zależy, co nie? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co Tadka? Za co Tadka?? 18.02.09, 08:11 ryszq napisał: > Qrcze!- ale Tadka kiedyś zamorduję. ------- Ryszard, a może Tropcię, co? Do miasta Kraka będziesz miał bliżej! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie dla żadnej idei, 19.02.09, 08:21 Ryszard ma podstawy, żeby Cię "mordować", ponieważ mi przypisałaś autorstwo jego wątka. Odpowiedz Link